עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לאחר שדיווחנו על השקת הבטא של iOS 18.2, קבלו סקירה מעמיקה של כל התכונות החדשות בפעולהלכתבה

2. חם מהתנור: Rockstar שחררה לפני דקות את הטריילר החדש של GTA VI - והוא מפוצץ באקשן, רמזים חדשים, ודינמיקה מסקרנת בין ג'ייסון ולוסיהלכתבה

3. לאחר 28 שנה, ICQ, שירות המסרים המידיים שהפך לנקודת ציון בתולדות ההייטק הישראלי, יפסיק לפעול בסוף יונילכתבה

4. https://finance.walla.co.il/item/3702162 קרב הענקים לא נח לרגע.

5. אתמול, במהלך מתקפת הטילים מאיראן, רבים מאזרחי ישראל חוו חוויה חדשה ומפתיעה: הודעת חירום שהופיעה באופן פתאומי על מסך הטלפון הנייד שלהם, מבלי שהתקינו אפליקציה כלשהי. אז איך זה עובד, ולמה פתאום כולם קיבלו את ההודעה הזו?לכתבה

6. השינויים נועדו למנוע מצב של הדבקת הגוף בנגיפים רדומים שעשוים להימצא בכליה, ובכל מקרה הכליה מיועדת להתאים לחולה הספציפילכתבה

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  7. Started by Sunny Jim,

היום הרוב קיבלו בדואר תשובה... לצערי אני לא קיבלתי :'( יש כאן מועמדים להנדסת חשמל ואלקטורניקה בתל אביב\בן גוריון?

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  8. Started by GALAI30,

אני צריך את השלט הנגיש הבעיה שזה עולה 5000 שקל אתם מכירים מישהו שיכול לתרום לי? זה הפרטים של השלט הנגיש https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid01FSf4XJEc7zozS6jHPL2feKC4o8pRw5Wn647amQVzhKBeibZdjK87z5t9bGsX97cl&id=100000381096494

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  9. פריצה נוספת למוסד אקדמי ישראלי: האקרים איראנים פרצו למכללה האקדמית רמת גן ופרסמו קבצים וצילומי מסך עם נתונים פרטיים של סטודנטיםלכתבה

10. אני מעוניין לרכוש מצלמת אבטחה שתהיה די איכותית אבל לא הכי יקרה עם הדרישות הנל שהסרטונים לא יעלו לענן משמע שישמר על המצלמה עצמה בכרטיס זיכרון,שתהיה מחוברת לאינטרנט בצורה פיזית לא ,שהתמונות או הסירטונים מוצפנים בכרטיס שלה שתתאים מחוץ לבית שתצלם טוב בלילה מה אתם אומרים על המלצמה הזאת https://www.payngo.co.il/catalog/product/view/id/127750/s/291953/category/497/ האים החברה הזאת טובה איכותית? האים החברה הזאת סינית או אירופאית? איזה סוג מצלמות נוספות יתאימו לי? הבנתי שלמלמה הנ"ל יש זיכרון של 512GB מה זה אומר מבחינת זמן הקלטה באיכות הכי טובה שלה?ומה קורה כאשר אני מגיע למיצוי שלם של ה 512 GB היא מתחילה למחוק סירטונים לאחור…

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  11. בגלל באג במחשבי חברת התעופה אמריקן איירליינס, אישה בת 101 הוגדרה בעת ההזמנה כתינוק בן שנהלכתבה

12. חוקרי האוניברסיטה גילו תופעה מגנטית פורצת דרך שעתידה לשפר את הייצור הטכנולוגי. החוקרים: "הגילוי יכול לשנות את הדור הבא של מכשירים ננו-אלקטרוניים עם צריכת חשמל מופחתת ויכולות מהירות יותר"לכתבה

13. דליפת הסיסמאות הגדולה בהיסטוריה מסכנת את פרטיותם של משתמשים ברחבי העולם ומעלה חששות כבדים בקהילת אבטחת הסייברלכתבה

14. מהלך אבטחתי מפתיע של ענקית הטכנולוגיה מעורר שאלות על יחסי ארה"ב-סין ואבטחת מידע תאגידיתלכתבה

15. פריצת דרך ישראלית בתחום הבריאות הדיגיטלית: חוקרים ממכון ויצמן, Pheno.AI ו-NVIDIA פיתחו מודל בינה מלאכותית המסוגל לחזות רמות סוכר בדם ומדדי בריאות נוספים שנים קדימהלכתבה

16. חדשות טובות וחדשות רעות: אחרי שנים של המתנה, רוקסטאר חושפת סוף סוף את תאריך ההשקה המדויק של אחד המשחקים המדוברים בהיסטוריה - אבל הוא רחוק יותר מהצפוילכתבה

דיונים חדשים בפורומים