עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום רציתי ללכת ללשכת עבודה לנוער שנמצאת בבניין ממול עזיראלי יש למישהוא מושג מתי היא פתוחה לנוער? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  2. סכסוך משפטי ומאבקי אגו בין שתי חברות מובילות בתעשיית וורדפרס עשוי להשפיע על מיליוני אתרים ברחבי העולםלכתבה

3. סמסונג יוצאת למאבק משפטי נגד חברת Oura במטרה להגן על הפטנטים של טבעת ה-Galaxy Ring המיועדת שלה, בניסיון למנוע תביעות פטנטים מצד המתחרהלכתבה

4. Started by FrankMCH,

שלום, אני משתתף חדש בפורום. אני רוצה לדעת מה הייתם נותנים לחברה שלכם אם היא אוהבת משחקי מחשב וממשיכה להיות מחוברת לרשת כל הזמן. לאחרונה התאהבתי... אבל אין לי בכלל רעיונות לגבי מתנה וכיצד לתת אותה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  5. Started by Imtheman,

זוכרים את המכשיר הזה?? מה מכפיל את זמן ההקלטה SP או LP??

6. הכרזת הקונסולה החדשה של סוני מעוררת תגובות מעורבות ברשת, כאשר רבים מופתעים ממחירה הגבוהלכתבה

7. משפחות הקורבנות מאירוע הירי בבית הספר היסודי בטקסס מגישות תביעה נגד Meta ו-Activision בטענה כי החברות קידמו נשק לצעיריםלכתבה

8. Started by ddaann57,
    • 0 תגובות
    • 445 צפיות
  9. Started by deso,

Failure

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
    • 0 תגובות
    • 443 צפיות
  10. מסתבר שיותר מ-420,000 אנשים לא יכולים לעמוד בפיתוי ללחוץ על בננה וירטואלית, מה שהופך את המשחק "Banana" לאחד הפופולריים ב-Steam. והכי מפתיע? זה גם יכול להיות שווה כסףלכתבה

11. באילו תוכנות מחשב משתמשים בקורסים השונים? אשמח לדעת ע"מ לדעת איזה מחשב נייד לרכוש. תודה

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  12. סמסונג משלבת טכנולוגיה חדשה כדי לדחוס מצלמת פריסקופ למכשיר דקיק במיוחדלכתבה

דיונים חדשים בפורומים