כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי ללכת ללשכת עבודה לנוער שנמצאת בבניין ממול עזיראלי יש למישהוא מושג מתי היא פתוחה לנוער? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
סכסוך משפטי ומאבקי אגו בין שתי חברות מובילות בתעשיית וורדפרס עשוי להשפיע על מיליוני אתרים ברחבי העולםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
- 1 follower
-
-
סמסונג יוצאת למאבק משפטי נגד חברת Oura במטרה להגן על הפטנטים של טבעת ה-Galaxy Ring המיועדת שלה, בניסיון למנוע תביעות פטנטים מצד המתחרהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני משתתף חדש בפורום. אני רוצה לדעת מה הייתם נותנים לחברה שלכם אם היא אוהבת משחקי מחשב וממשיכה להיות מחוברת לרשת כל הזמן. לאחרונה התאהבתי... אבל אין לי בכלל רעיונות לגבי מתנה וכיצד לתת אותה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
-
הכרזת הקונסולה החדשה של סוני מעוררת תגובות מעורבות ברשת, כאשר רבים מופתעים ממחירה הגבוהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
- 1 follower
-
-
משפחות הקורבנות מאירוע הירי בבית הספר היסודי בטקסס מגישות תביעה נגד Meta ו-Activision בטענה כי החברות קידמו נשק לצעיריםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מסתבר שיותר מ-420,000 אנשים לא יכולים לעמוד בפיתוי ללחוץ על בננה וירטואלית, מה שהופך את המשחק "Banana" לאחד הפופולריים ב-Steam. והכי מפתיע? זה גם יכול להיות שווה כסףלכתבה
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לכתבה
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
- 1 follower
-
-
באילו תוכנות מחשב משתמשים בקורסים השונים? אשמח לדעת ע"מ לדעת איזה מחשב נייד לרכוש. תודה
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
סמסונג משלבת טכנולוגיה חדשה כדי לדחוס מצלמת פריסקופ למכשיר דקיק במיוחדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
- 1 follower
-
-