כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש למישהו עוד כמה אתרים שאפשר לראות בהם פרוייקטים מעניינים??
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
יש לי שאלה חשובה לגבי שיר מסויים. אני לא יודע איך קוראים לו ואני לא מצליח להשיג אותו. נידמה לי שיש לו גירסה עברית שניקראת "מאוהבת". האם מישהו יודע מה השם של הלחן המקורי של השיר בלועזית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
- 1 follower
-
-
השיא של 2021 בדרך להישבר: יותר מ-12 אלף רובוטים בשווי של 585 מיליון דולר נמכרו בצפון אמריקה ברבעון השני של 2022. רוב היחידות נרכשו עבור תעשיית הרכב, אך המכירות לתעשיות המזון ומוצרי הצריכה מטפסות בקצב גבוה יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אהלן! חברה אני מת על השיר הזה בבקשה תעזרו לי למצוא אותו.. אין לי מושג איך קוראים לו.. *השיר בראר כי אי אפשר להעלות MP3.. תודה!!!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
הי, בשידור המסך אמור לעבור גם האודיו של הדסקטופ, משום מה זה לא עובר - אבל אני כן מצליח להגדיר בנפרד את המקרופון. יש לכם מושג איך לפתור את הבעיה או האם יש תוכנה אחרת שעובדת כמו NDI?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום D: אני מחפש שירים בשביל לעדכן את הפלייליסט שלי D: אם אפשר המצלות על מוזיקה קלאבינג, האוס, טראנס ופסיכודלי D: תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
הפונק' היא במונה - X בריבוע במכנה - שורש של (X בריבוע מינוס 1) הנגזרת הראשונה יצאה לי טוב והיא במונה - X בשלישית מינוס 2X במכנה - (X בריבוע מינוס 1) - וכל זה בחזקת אחד וחצי. צירפתי קובץ עם הפונק' עם 2 הנגזרות,הראשונה כמו שאמרתי יצאה לי טוב רק שעשיתי לה מכנה משותף אבל אני לא מצליח להגיע לשנייה. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
את שכר המינימום...ועוד את כל הזכויות..??
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
-
תששששששש ראיתם את גיל ריבה O0 את הצלב שיש אליו ונינט איך עשו אותה נראת כמו סבתה מננע . חשבתי דווקא שיהיה יפה אבל ..... זה לא קרה
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
-
-
-
דיי סעמק נמאס לי לחכות שפקידי לשכת הגיוס המזדרגגת הזו יענו לי..(אשכרה הסרטון עם הילד ההומו קרוב למציאות) ועכשיו לשאלתי: אני בן יחיד פרופיל 72 ותאריך הגיוס שלי הוא 26.03 שלפי פרסומים בשבוז ובפרש אני משתייך לגיוס שריון עכשיו... ההורים שלי לא רוצים שאני אהיה ביחידה קרבית ("כי אני חשוב להם" :'() ולא מסכימים לחתום על ויתור. מה גם שאני לא מת על שיריון (אתם יודעים מה אומרים על שריון, שזה ראשי-תיבות של שבת ראשונה יצאנו וכל-השאר נשארנו). מה יהיה?
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אני מעונין למצוא אתר שבו אנשים מוכרים ספרים ... או שאני יכול לפרסם הודעה שבא אני אכתוב שאני מחפש ספר כזה או אחר. הבעיה היא : איזה אתר לדעתכם הוא הטוב ביותר (הנצפה ביותר..)??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
ספוילר: בסצינה האחרונה שהסרט מראים את מגנטו נטול הכוחות שלו משחק עם עצמו שח... בסוף הוא מצליח להזיז את החייל במעט. לדעתכם היוצרים יעשו עוד סרט או ישתמשו בקטע הזה כדי לספק לנו קטעים חדשים ?
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
דו קוון, אחד ממסיידי מטבע הקריפטו טרה, שקרס בחודש שעבר והביא למחיקה של 20 מיליארד דולר, אמר לוול סטריט ג'ורנל כי איבד כמעט את כל הונו בעקבות ההתרסקות ■ יחד עם זאת, הוא מאמין כי אפשר לבנות מערכת חדשה - אפילו טובה יותרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
-
וכמובן את הלאפטופ איך מנקים והאם יש חומרים מטליות או.....?? אבל הכי חשוב המסך
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
- 1 follower
-
-
כל הפרטים המעניינים על תערוכת הטכנולוגיה הגדולה ביותר של השנה, שחוזרת לעיר החטאים אחרי הפסקת-קורונה בשנה שעברהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
- 1 follower
-
-
פרויקט פרת השמים נועד למצוא דרך להפיק חלבון חלב מחיידקים שניזונים מפחמן דו-חמצני וממימןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני רוצה להשיג חלקים בזול ולרגל נסיעתה של אמי ללטביה (ושלי אני מקווה.. נכון אמא ? ;D) אני רוצה לקנות מחשב לבנדוד שלי שם ואולי אקנה גם משהו קטן לעצמי. בכל מקרה אני צריך אתר ששולח לבלטיקה (אסטוניה\לטביה\ליטא) עם מחירים נוחים ומוניטין טוב. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-