כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
לכו לוואלה VOD תלחצו על "חסין זכוכית - איך לעזאזל הוא עושה את זה?" ותרדו עד למטה ברשימת הסרטונים. הסרט האחרון הוא "קראטה מאסטר" אותו אני רוצה. מישהו יכול למצוא את הסרטון הזה בפורמט שאפשר לשמור על המחשב? תודה. עריכה: אולי יש אפשרות להקליט את הסרטון עם תוכנה מסוימת ולשמור אותו על המחשב?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
דו קוון, אחד ממסיידי מטבע הקריפטו טרה, שקרס בחודש שעבר והביא למחיקה של 20 מיליארד דולר, אמר לוול סטריט ג'ורנל כי איבד כמעט את כל הונו בעקבות ההתרסקות ■ יחד עם זאת, הוא מאמין כי אפשר לבנות מערכת חדשה - אפילו טובה יותרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
אני מעונין בסימלי הבעה וברגישונים למסנג'ר וגם בסימלי הבעה עסיסיים המבין יבין מאיפה מורידים את אלה אני מחפש ולא מוצא רק כל מיני חארטות של תינוקות מי שיש לו לינקים שישחרר דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש שירים בסגנון השיר של Darin - Step Up. יש למישהוא? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
עוד חודש ההורים שלי נוסעים לספר ל10 ימים. הם רוצים דרך שהם יוכלו להתקשר אלינו. איזה חברה הכי מומלצת? סה"כ הם ידברו 80 דקות+- תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לענות לי רק ב- נכון \ לא נכון (במיוחד ל- udii ) הכוונה היא רק לרשום אם זה נכון או לא נכון לגבי 4 השאלות שמצ"ב בתמונה... אלה 4 השאלות המעצבנות האחרונות שנשארו להגשת העבודה בת ה-24 שאלות.... תודה מראש !!! ;D [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני צריך כמה שיותר טקסטורות של עצים וברזולוציה כמה שיותר גבוהה אודה לכל מי שיעזור לי למצוא אתרים טובים שמציעים טקסטורות
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מישהו שאמור להיבחן השנה יודע אולי אם יש מבחן של מ. החינוך (ולא מה"ט) ששייך להנדסאים / טכנאים של אלקטרוניקה, אשר הוא רק על אנגלית ללא תוספות? (דרך קלה להעלות ממוצע ההנדסאי כלפי מעלה...)... כי הבנתי שהפרידו את האנגלית מתקבילית / מקצוע אחר שהיה דבוק באותה בחינה... האם קיים ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
פרויקט פרת השמים נועד למצוא דרך להפיק חלבון חלב מחיידקים שניזונים מפחמן דו-חמצני וממימןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם אני טס לארה"ב בין התאריכים: 20 לאפריל עד ה5 למאי לא היה לי שמץ של מושג איפה להתחיל לחפש (גם בגוגל לא היה לי מושג מה לרשום) אני מחפש הופעות חיות(לדוגמה של ג'ו קוקר ועוד אמנים נוסטלגים אחרים) בניו יורק ובלאס וגאס בתאריכים האלה למישהו יש מושג אולי מאיפה אני יכול למצוא מידע? או יכול לתת לי מידע (במידה והוא יודע ;] )?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
השיא של 2021 בדרך להישבר: יותר מ-12 אלף רובוטים בשווי של 585 מיליון דולר נמכרו בצפון אמריקה ברבעון השני של 2022. רוב היחידות נרכשו עבור תעשיית הרכב, אך המכירות לתעשיות המזון ומוצרי הצריכה מטפסות בקצב גבוה יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
הי, בשידור המסך אמור לעבור גם האודיו של הדסקטופ, משום מה זה לא עובר - אבל אני כן מצליח להגדיר בנפרד את המקרופון. יש לכם מושג איך לפתור את הבעיה או האם יש תוכנה אחרת שעובדת כמו NDI?
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
אז שמו של הסרט הוא בופור אני לא ממש יודע מי הבימאי או המפיק או בכלל משהו אני רק יודע שהוא מבוסס על ספרו של רון לשם-אם יש גן עדן... מי שקרא את הספר בוודאי יודע שזהו ספר מרתק ומרגש עד דמעות (שזילתאווי נהרג כמעט בכיתי... :'() אשמח לתגובות
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
את שכר המינימום...ועוד את כל הזכויות..??
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
-
היייי אני רוצה לקנות טלביזיה ואחת האפשרויות היותר טובות שאני רואה זה קניה באינטנרט אבל הקטע הוא שדברים כאלה צריך לראות בעין לפני שקונים ומכיוון שכאן אני לא יכול לראות לפני רציתי לדעת מהם הכללים של ההחזרה של מוצרים ....
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
הפונק' היא במונה - X בריבוע במכנה - שורש של (X בריבוע מינוס 1) הנגזרת הראשונה יצאה לי טוב והיא במונה - X בשלישית מינוס 2X במכנה - (X בריבוע מינוס 1) - וכל זה בחזקת אחד וחצי. צירפתי קובץ עם הפונק' עם 2 הנגזרות,הראשונה כמו שאמרתי יצאה לי טוב רק שעשיתי לה מכנה משותף אבל אני לא מצליח להגיע לשנייה. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
http://stream.xtcradio.com:8069 קטעי ברייק מלודיים ואיכותיים, אחלה של סט לכניסת השבת. 8) נהנים ממה שאתם שומעים? הייתם רוצים שזה יקודד בזמן אמת למחשב בצורה יעילה? - http://streamripper.sourceforge.net
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
טוב אז ככה הזמנתי מחשב לא משנה מאיזה חנות ואמרנו לחנות שאנחנו רוצים משלוח UPS EXPRESS החנות אמרו שהם מחר יעבירו את המחשב ל UPS אז מישהו יודע תוך כמה זמן זה יגיע אליי? (אני גר בדרום) תודה
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש למישהו עוד כמה אתרים שאפשר לראות בהם פרוייקטים מעניינים??
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
-
שלום D: אני מחפש שירים בשביל לעדכן את הפלייליסט שלי D: אם אפשר המצלות על מוזיקה קלאבינג, האוס, טראנס ופסיכודלי D: תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-