עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Spirit Crusher,

אתה מוזמן לקרוא את חוקי הפורום שם יש איסור מפורש בכל הנוגע להבעת דיעה על חנויות. ננעל.

2. Started by עמיר שחר,

שלום, אני צריך עזרה קטנה. יש לי סרט קצר (רבע שעה) שאני רוצה להוסיף לו כתוביות, אבל אני לא מסתדר עם התוכנה. מישהו יכול אולי לסנכרן לי את הכתוביות? יש לי קובץ word שמכיל אותן. בתודה מראש, עמיר שחר.

3. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358970,00.html מגניב

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  4. Started by the kooks,

שלום. רציתי לראות כמה מכם באים למפגש הקרוב, פשוט תצביעו מי שלא בא שלא יצביע סתם שהוא כן בא וההפך...

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  5. Started by yarl,

ברצוני לרכוש מחשב נייד מ- 4500 עד ל-5500 מסוג טוב מה הכי כדאי לי והכי טוב בטווח המחירים המצוינים ! המחשב לא מיועד למשחקים כבדים וכוי עבודה + אינטרנט מסמכים אולי משחקים ...! וכמובן אפשרויות הרחבה בבקשה הצעות תגובות

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  6. אני צריך כמה שיותר טקסטורות של עצים וברזולוציה כמה שיותר גבוהה אודה לכל מי שיעזור לי למצוא אתרים טובים שמציעים טקסטורות

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=0&path=reviews/xmod_thumb/index_eng אולי ראיתם ואולי לא אבל אני מעלה את זה כי זה הפעם הראשונה שאני רואה בר קטלני כזה עד עכשיו ראיתי רק תברגים הגדולים הצבעוניים שמוכרים בפנדה של סאנבים :-\

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  8. חברת Wisson Robotics תציג לראשונה ב-CES 2025 את טכנולוגיית ה- Pliabot שלה, רובוטיקה רכה מסחרית ואוניברסלית מהפכנית עם שרירים דמויי אדם והמחשה באמצעות בינה מלאכותיתלכתבה

9. Started by LazyBoy,

לכו לוואלה VOD תלחצו על "חסין זכוכית - איך לעזאזל הוא עושה את זה?" ותרדו עד למטה ברשימת הסרטונים. הסרט האחרון הוא "קראטה מאסטר" אותו אני רוצה. מישהו יכול למצוא את הסרטון הזה בפורמט שאפשר לשמור על המחשב? תודה. עריכה: אולי יש אפשרות להקליט את הסרטון עם תוכנה מסוימת ולשמור אותו על המחשב?

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  10. Started by WiseGuy17,

טוב אז ככה הזמנתי מחשב לא משנה מאיזה חנות ואמרנו לחנות שאנחנו רוצים משלוח UPS EXPRESS החנות אמרו שהם מחר יעבירו את המחשב ל UPS אז מישהו יודע תוך כמה זמן זה יגיע אליי? (אני גר בדרום) תודה

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  11. שלום לכולם אני טס לארה"ב בין התאריכים: 20 לאפריל עד ה5 למאי לא היה לי שמץ של מושג איפה להתחיל לחפש (גם בגוגל לא היה לי מושג מה לרשום) אני מחפש הופעות חיות(לדוגמה של ג'ו קוקר ועוד אמנים נוסטלגים אחרים) בניו יורק ובלאס וגאס בתאריכים האלה למישהו יש מושג אולי מאיפה אני יכול למצוא מידע? או יכול לתת לי מידע (במידה והוא יודע ;] )?

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  12. רציתי לברר מחירים ואולי לקבל המלצות , להכנס ולהתרשם קצת על חדר הכושר הנ"ל

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  13. Started by nehmia,

אני רוצה תמונה מש מגניבה משהו בסט כזה...רק שלא יהיה מסובך מידי...אני חשבתי על משהו בסגנון דרקון יורק אש.... אם למשהו יש אז אתם מוזמנים להעלות תמונות...

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  14. Started by lazy-bones,

שלום לכולם יש למישהו עוד כמה אתרים שאפשר לראות בהם פרוייקטים מעניינים??

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  15. אז שמו של הסרט הוא בופור אני לא ממש יודע מי הבימאי או המפיק או בכלל משהו אני רק יודע שהוא מבוסס על ספרו של רון לשם-אם יש גן עדן... מי שקרא את הספר בוודאי יודע שזהו ספר מרתק ומרגש עד דמעות (שזילתאווי נהרג כמעט בכיתי... :'() אשמח לתגובות

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  16. את שכר המינימום...ועוד את כל הזכויות..??

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  17. מפתחי משחקים באירוע Gamescom 2024 מרמזים על השקה קרובה של קונסולת ה-PS5 Pro המשודרגת של סונילכתבה

18. Started by R0ck,

http://stream.xtcradio.com:8069 קטעי ברייק מלודיים ואיכותיים, אחלה של סט לכניסת השבת. 8) נהנים ממה שאתם שומעים? הייתם רוצים שזה יקודד בזמן אמת למחשב בצורה יעילה? - http://streamripper.sourceforge.net

19. Started by KaNTeR,

חדש. היכן המקום לבקשות דרייברים? תודה.

20. Started by iem,

אשמח אם מישהו יוכל לענות לי רק ב- נכון \ לא נכון (במיוחד ל- udii ) הכוונה היא רק לרשום אם זה נכון או לא נכון לגבי 4 השאלות שמצ"ב בתמונה... אלה 4 השאלות המעצבנות האחרונות שנשארו להגשת העבודה בת ה-24 שאלות.... תודה מראש !!! ;D [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  21. Started by DeadByDawn,

אני מעונין למצוא אתר שבו אנשים מוכרים ספרים ... או שאני יכול לפרסם הודעה שבא אני אכתוב שאני מחפש ספר כזה או אחר. הבעיה היא : איזה אתר לדעתכם הוא הטוב ביותר (הנצפה ביותר..)??? תודה מראש

22. ספוילר: בסצינה האחרונה שהסרט מראים את מגנטו נטול הכוחות שלו משחק עם עצמו שח... בסוף הוא מצליח להזיז את החייל במעט. לדעתכם היוצרים יעשו עוד סרט או ישתמשו בקטע הזה כדי לספק לנו קטעים חדשים ?

• 2 תגובות
    • 450 צפיות

דיונים חדשים בפורומים