עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by zam,

חבר קיבל דואר מקבוצה בפייסבוק. בטעות הוא לחץ על משהו ומאז הוא לא מצליח לקבל דואר משם. הוא יצר קשר עם מנהל הקבוצה והמנהל אמר לו שהוא מכותב. למרות זאת הוא לא מצליח לקבל דואר. הוא נתן כתובת מייל אחרת ומצליח לקבל לשם דואר, אבל המצב לא נוח לו. מה ניתן לעשות? המייל שלו הוא ב- walla. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. הבא שמפרסם את הזבל הזה פה מקבל אזהרה במקום. multicore

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  3. זה האתר שלהם: http://www.nirdoshisrael.co.il

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  4. http://www.youtube.com/watch?v=w-aw9HgDFro

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  5. תודה מראש לעוזרים

6. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, יש לי בעיה ומקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את זה, אז ככה יש לי מסך חדש LCD 19" PHILIPS המחשב עובד על מערכת הפעלה XP והמחשב מחולק שיש לי משתמש ולאבי יש משתמש משלו . אבי יש לו בעית ראיה קצת כדי שיראה טוב הוא צריך להתקרב אז במשתמש שלו עשיתי לו אשף נגישות שזה אומר גופנים גדולים סמלים גדולים רק שכדי שיראה טוב. אבל הבעיה היא שהוא לא רואה טוב במסך הדק אלה ראה יותר טוב במסך שהחלפנו את המסך השפופרת הישנה. הוא אומר שהוא רואה מדושטש ולא מצליח להתמקד. מה אפשר לעשות האם יש תוכנה מסוימת או משהו שאני יכול לשנות אולי? מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  7. הזמנתי חבילה מ- deal extreme לפני כחודש. קיבלתי מספר מעקב לחבילה ועכשיו שאני בודק אותו משהו לא מסתדר לי... אולי תוכלו לעזור לי עם זה על פי מספר המעקב החבילה התקבלה למשלוח ב- 11/10 ונשלחת אל ברזיל (??!!!) והתקבלה ב- 25/10 בברזיל item No. Year Status Location Destination Country Date RB275254450CN 2013 Collection 20094905 BR 20131011 1004 RB275254450CN 2013 Departure from outward office of exchange 20110600 BR 20131011 1903 RB275254450CN 2013 NULL PVG BR 20131014 0200 RB275254450CN 2013 Arrival at inward office of exchange BRCWBA BR 20131025 1613 עכשיו באתר של הדואר במעקב חבילות בברזיל אני מקבל את הדבר הזה על מספר המעקב: 12/10/2013 00:46 Fo…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מחפש מנוע של חרמש, מסור שרשרת או מפוח או כלים עם מנועים דומים שפועלים על בנזין. המטרה לא חשובה עכשיו, אבל אם אני אמצא בעזרתכם והעניין יתקדם אני מבטיח שתקבלו תמונות בעיקרון ביררתי קצת והמחירים היו יקרים מאוד למנועים חדשים.. אני צריך משהו יד שניה.. אני מאיזור רחובות. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  9. Started by amilo,

http://www.killsometime.com/ אחד מהאתרים החזקים! תיהנו

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by Ido.G,

היי.... אני רוצה לבנות קטלוג (אם זה חשוב- לתכשיטים). בעקרון אני רוצה שיהיו thumbnails שיהיו מקושרים לדף פריט מפורט יותר או תמונה גדולה וכדומה.... יש תוכנות יעודיות טובות? איך אפשר לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  11. פניתי בשאלה בפורום, ומישהוא השאיר לי הודעה. כאשר פניתי אליו קיבלתי את ההודעה הבאה: תכתובת: סליחה, זה היה מישהו אחר מהצוות. אנחנו עושים משמרות. בכל מקרה, יש לנו מומחה שמתעסק ה- שרתים כאלה. אם הוא יסכים לעזור החינם יופי. אם לא - נאמר לך. תקבל תשובה כבר מחר. בברכה, צוות PC4PC אכן מנצלים את הפורום הפתוח ע"מ לקדם עסקים. אז למה הם משתתפים בפורומים? פירסומות זה מחוץ לפורומים.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  12. היי אני מוצא רק מאמרים ארוכים (ומעצבנים) אבל לא מוצא שום שיכום קצר (חיפשתי בגוגל) תודה מראש install עריכה: ~~~~~~~~~~~ מצאתי... תודה בכל מיקרה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. ענקית הטכנולוגיה הודיעה כי היא מוציאה את האב-טיפוס של משקפי המציאות הרבודה שלה מהמעבדה לבחינה בסביבה חיצונית. המבחן ייערך בארה"ב, ולפי החברה המשקפיים האלה כוללים יכולות תרגום, תמלול וניווט אך לא מאפשרים לצלם תמונות וסרטונים. בעתיד, משקפי AR עשויים להחליף את הסמארטפוניםלכתבה

14. זה תמונה של קקטוס שצילמתי (פיוטה) מישהו שמבין בנושא יכול להגיד לי בן כמה שנים הוא בערך? ואל תתבלבלו הוא ממש קטן פשוט עשיתי זום הוא קצת יותר גדול מפקק של בקבוק משו כמו 3 אצבעות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום רב, אני חבר בצוות ההפקה של תוכנית נוער שתשודר בערוץ הקהילתי שלנו, ולקחתי על עצמי את תחום המחשבים. לכן, אני מבקש ממכם לרשום פה כל מני שמות של תוכנות קטנות (לא תוכנות שכל אחד מכיר), אתרים שמצאו חן בעינכם ומשחקים קטנים. בתודה מראש, עדי רובין.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  16. שלום, האם מישהו מכיר או יודע משהו על התואר גרפיקה ממוחשת או עיצוב (לא בטוח איך בדיוק נקרא התואר) ? יש תואר כזה באחת מהאוניברסיטאות, או שזה רק מכללות וקורסים שונים? האם יש מקום מומלץ ללימודים הנ"ל ? ומהם בדר"כ תנאי הקבלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by daniel_geva,

אין הרבה מה להוסיף, מישהו היה בכנס עולמות 2006 השנה?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by night-fire,

שלום, מישהו פה יכול להמליץ על שירים\להקות בסגננון של השירים של Breaking Benjamin (diary of jane) תודה רבה :]

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by חן מ,

סוף סוף אחרי שמחכים להן חצי שנה,היום הגיעו המאנילות של אלה שהיו במיון תעסקותי,שגם אני אחד מהם אני מחכה בקוצר רוח לדעת מה יתנו לי שם,הבעייה שהיו זה רק הגיע אז יש לחץ על זה ועד שזה מתעדכן אצל כולם לוקח די הרבה זמן,לכן אמרו לי לחכות יום יומיים וזה יסתדר יש כאן עוד אנשים שהיו במיון תעסוקתי וקיבלו מאנילה כזו?על מה הם מבססים אותה?גם כן על קבא חדשה של המועמד או מה?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  20. אני כמנוי מלא זמן בבזק בינלאומי, לא היו בעיות עד אתמול בערב. מאתמול בערב הפורטים חסומים בקליינט של ואין לי אפשרות להתחבר לקליינטים ברשת הביטורנט. דיברתי במשך איזה שעה עם נציג טכני וכשעבדתי עם חבילת הגיימרים המדוברת, מהירות העלאה עלתה יפה מאוד. השאלה היא אם יש אפשרות להשתמש בתוכנות חיצוניות למעקף המשחקים שלהם ברשת? אגב גם מבחינתם שאני אתנתק מבזק... בכלל לא אכפת להם מהלקוחות שלהם! פשוט בושה!

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  21. Started by PhP dUdE,

אהלן מישהו מכיר חנויות צילום שיש להן גם מצלמות וידאו דיגיטליות,שהן בחו"ל ושולחות לארץ? או פשוט חנות בארץ שיש בה מצלמות וידאו במחיר טוב.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.