עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by amilo,

http://www.killsometime.com/ אחד מהאתרים החזקים! תיהנו

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by Ido.G,

היי.... אני רוצה לבנות קטלוג (אם זה חשוב- לתכשיטים). בעקרון אני רוצה שיהיו thumbnails שיהיו מקושרים לדף פריט מפורט יותר או תמונה גדולה וכדומה.... יש תוכנות יעודיות טובות? איך אפשר לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  3. פניתי בשאלה בפורום, ומישהוא השאיר לי הודעה. כאשר פניתי אליו קיבלתי את ההודעה הבאה: תכתובת: סליחה, זה היה מישהו אחר מהצוות. אנחנו עושים משמרות. בכל מקרה, יש לנו מומחה שמתעסק ה- שרתים כאלה. אם הוא יסכים לעזור החינם יופי. אם לא - נאמר לך. תקבל תשובה כבר מחר. בברכה, צוות PC4PC אכן מנצלים את הפורום הפתוח ע"מ לקדם עסקים. אז למה הם משתתפים בפורומים? פירסומות זה מחוץ לפורומים.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. היי אני מוצא רק מאמרים ארוכים (ומעצבנים) אבל לא מוצא שום שיכום קצר (חיפשתי בגוגל) תודה מראש install עריכה: ~~~~~~~~~~~ מצאתי... תודה בכל מיקרה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  5. ענקית הטכנולוגיה הודיעה כי היא מוציאה את האב-טיפוס של משקפי המציאות הרבודה שלה מהמעבדה לבחינה בסביבה חיצונית. המבחן ייערך בארה"ב, ולפי החברה המשקפיים האלה כוללים יכולות תרגום, תמלול וניווט אך לא מאפשרים לצלם תמונות וסרטונים. בעתיד, משקפי AR עשויים להחליף את הסמארטפוניםלכתבה

6. זה תמונה של קקטוס שצילמתי (פיוטה) מישהו שמבין בנושא יכול להגיד לי בן כמה שנים הוא בערך? ואל תתבלבלו הוא ממש קטן פשוט עשיתי זום הוא קצת יותר גדול מפקק של בקבוק משו כמו 3 אצבעות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום רב, אני חבר בצוות ההפקה של תוכנית נוער שתשודר בערוץ הקהילתי שלנו, ולקחתי על עצמי את תחום המחשבים. לכן, אני מבקש ממכם לרשום פה כל מני שמות של תוכנות קטנות (לא תוכנות שכל אחד מכיר), אתרים שמצאו חן בעינכם ומשחקים קטנים. בתודה מראש, עדי רובין.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  8. שלום, האם מישהו מכיר או יודע משהו על התואר גרפיקה ממוחשת או עיצוב (לא בטוח איך בדיוק נקרא התואר) ? יש תואר כזה באחת מהאוניברסיטאות, או שזה רק מכללות וקורסים שונים? האם יש מקום מומלץ ללימודים הנ"ל ? ומהם בדר"כ תנאי הקבלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by daniel_geva,

אין הרבה מה להוסיף, מישהו היה בכנס עולמות 2006 השנה?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by night-fire,

שלום, מישהו פה יכול להמליץ על שירים\להקות בסגננון של השירים של Breaking Benjamin (diary of jane) תודה רבה :]

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  11. Started by חן מ,

סוף סוף אחרי שמחכים להן חצי שנה,היום הגיעו המאנילות של אלה שהיו במיון תעסקותי,שגם אני אחד מהם אני מחכה בקוצר רוח לדעת מה יתנו לי שם,הבעייה שהיו זה רק הגיע אז יש לחץ על זה ועד שזה מתעדכן אצל כולם לוקח די הרבה זמן,לכן אמרו לי לחכות יום יומיים וזה יסתדר יש כאן עוד אנשים שהיו במיון תעסוקתי וקיבלו מאנילה כזו?על מה הם מבססים אותה?גם כן על קבא חדשה של המועמד או מה?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  12. אני כמנוי מלא זמן בבזק בינלאומי, לא היו בעיות עד אתמול בערב. מאתמול בערב הפורטים חסומים בקליינט של ואין לי אפשרות להתחבר לקליינטים ברשת הביטורנט. דיברתי במשך איזה שעה עם נציג טכני וכשעבדתי עם חבילת הגיימרים המדוברת, מהירות העלאה עלתה יפה מאוד. השאלה היא אם יש אפשרות להשתמש בתוכנות חיצוניות למעקף המשחקים שלהם ברשת? אגב גם מבחינתם שאני אתנתק מבזק... בכלל לא אכפת להם מהלקוחות שלהם! פשוט בושה!

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  13. Started by PhP dUdE,

אהלן מישהו מכיר חנויות צילום שיש להן גם מצלמות וידאו דיגיטליות,שהן בחו"ל ושולחות לארץ? או פשוט חנות בארץ שיש בה מצלמות וידאו במחיר טוב.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  14. שלום. יש שיר מזרחי שהזמר אומר משהו כזה: אוו סמוליטיס הופוסטאק לה לה רואה אותך בחלום המתוק. אז מה זה סמוליטיס? (זה נשמע כמו מחלה של זקנים)

15. Started by amitaiasaf,

שלום רב אני סטודנט מאוניברסיטת בן גוריון אנחנו עורכים מחקר בפסיכולוגיה חברתית בשיתוף פעולה עם אוניברסיטת מיינז בגרמניה. אנחנו מאוד נשמח אם תוכלו לענות על המחקר זה יעזור לנו להבין תהליכים פסיכולוגיים של האדם בהקשר החברתי ויקדם את המדע. קישור לשאלון https://www.soscisurvey.de/studysociety/

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  16. יש לי הודעות מאיזה וירוס בשם DrunkGirlRoom. כל פעם שאני נכנס למסנג'ר יש הודעות מוקפצות. האנטי וירוס לא מזהה... וגם את ה"איש קשר" אי אפשר למחוק. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by Moon-Mage,

אני זוכר שדיברו על זה שהחזירו את זה ושיש את זה בכל מיני מקומות, אבל לצערי אני אישית לא מצאתי בשום מקום ותהיתי אולי מישהו פה מכיר מקום שבו אפשר לקנות.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by nnfyrbsnss,

לא מזמן ניסיתי להשתמש בRSS של Gmail, ומשום מה העדכון האחרון הוא היה להודעה לפני 3 חודשים (באותו הזמן), עזבתי את זה. עכשיו באתי לGMAIL ולחצתי על כפתור הRSS בFF ועלתה השגיאה הבאה: Unauthorized Error 401 מה הולך פה ?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  19. אהלן אנשים! לפני כחודש וחצי חזרתי ארצה מטיול ארוך בחו"ל. לפני שטסתי עבדתי בבנק בעבודה מסודרת. מאז שחזרתי התקשיתי למצוא עבודה. מקומות רציניים לא מעוניינים לקבל אותי כי איני יכול להתחייב למשמרות רבות [עוד חודש מתחיל קורס הכנה ללימודי מתמטיקה גבוהה ובעוד כחודשיים מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה.. ], מקומות פחות רציניים מציעים משכורת מינימום שלא תוביל אותי לשום מקום למעט בזבוז זמן ולגבי מלצרות.. ניסיתי בהרבה מקומות. מרבית המקומות לא קיבלו אותי מכיוון ואין לי ניסיון כלל בתחום והמקומות שכן קיבלו אותי פיטרו אותי די מהר. מסתבר שלא נולדתי להיות מלצר [ובאמת שהשתדלתי וניסיתי..פשוט אני שתי ידיים שמאליות] התחלתי לאחרונה לחשוב על פרילאנס - עבודות מהבית, שיווק, מכירות, ניהול תוכן…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by Scorpion17,

תוך כמה זמן נגמרות בטריות לגבי עכבר אלחוטי?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  21. האם אפשר להעלות סרטונים גם של 12 דקות או לא? אחרי כמה מחיקות הם מבטלים את כל החשבון? והאם זה משנה מה היה משך הזמן בין המחיקות? נניח ומחקו לי סרטון וכעבור חודש עוד סרטון וכעבור 3 חודשים עוד סרטון. האם (בהנחה שמותר לפסול 3 סרטונים) החשבון יימחק או רק במידה ושלושת הסרטונים נמחקו מיד אחד אחרי השני?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.