כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
היי... תהיתי אם מישהו עשה את היחידה השלישית במחשבים לא באקסל אלא בפרולוג? (תכנות לוגי), אם כן - רציתי לדעת כמה דברים על המגן אז...בבקשה שירשום פה אם הוא למד את הדרעק הזה... :-/ תודה, -הילה =)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שווה לקחת לערפת את פרס הנובל חיתמו ותהנו http://www.revoketheprize.org דחוף להפיץ בין כולם. Subject: revoke arafat's novel prize 1000000 needed for it נדרשות מיליון חתימות לביטול פרס נובל לשלום של עראפת מסע המנוהל על ידי סנטורים אמריקאים חתמו והפיצו www.revoketheprize.org
-
קורה משהו. אני מחכה לכך כדי לקנות מחשב חדש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכיוון שנמאס לי מכמות הזבל שיש ב-Hotmail.com, קראתי שמתישהו Hotmail.co.il יתחילו לקחת כסף, אני לא מת על הדואר שיש ב-Yahoo.com ואני לא רוצה דואר שהוא co.il (רק com!) - אני מתכנן להחליף אימייל... גיליתי 2 ספקי אימייל טובים - c4.com eurosport.com שניהם מציעים די הרבה מקום אחסון ובלי דואר זבל (אני חושב...) תוכלו אולי לעבור על ההיצע ולעזור לי מה לבחור? לא רק מבחינת מקום לאחסון, אלא גם ובעיקר הגנה מדואר זבל, או הסיכוי שאקבל דואר כזה (למשל ב-Hotmail.com מקבלים מלא זבל וב-Walla כמעט ולא...) תודה! :saint:
-
http://www.plonter.de/ המחירים יותר זולים??? המחירים של פלונטר יקרים מידי לגרמניה, לא?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או.קיי....הסיפור הוא כזה... בפסח ניתנה עבודה בתנ"ך לפרש 3 פרקים מספר בראשית (ט"ו, ט"ז, כ"א) ולענות על 50 שאלות מהספר... כמובן שאף אחד לא ציפה לזה שהמורה יבדוק שעשינו משהו (סתם מורה מעופף)... אז אף אחד לא עשה...מסתבר שטעינו... אומנם הוא לא בודק את העבודה...אבל הוא מסתכל מי עשה... יש לי יומיים לעשות את זה... :'( אולי מישהו מכיר אתרים שמהם ניתן להשיג פירוש לפרקים הנ"ל? אין לי פשוט זמן ועצבים לשבת עם קסוטו ביד ולהקליד את הכל...במיוחד שיש לי על הראש גם 50 שאלות... : בבקשה....
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
-
בפעם האחרונה שניסיתי לשנות אייקון ופרטי זהות זה שונה אבל שינה לי את הסיסמה ומאז אני לא יכולתי להישתמש בניק הזה יותר ( zip master לשעבר ) ואני רוצה להיות בטוח שאם אני אישנה עכשיו לעצמי אייקון ופרטים אז זה לא יקרה עכשיו, שמעתי איפה שהוא בפורום שהייתה פריצת אבטחה בפורום של האתר או משהו ( אני לא בטוח) תשובה מהירה תיתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין פורום של Yabbse 1.3 ואני לא מצליח,הוא אומר לי להעלות את שני הקבצים yse.ya במצב Binnary ואת הקובץ- install.php במצב ASCII מה שני המצבים האלה אומרים ואיך אני יכול ליישם אותם?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
את זה חשבתי להעלות עם הכותרת: ''ללא מילים'' (גזור מ www.zigzag200.co.il שכ''כ אהובים עלינו...(לא בציניות)).
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן! כמו שבטח חלקכם יודעים, יש לי הארד דיסק מאוד ישן של Seagate ששחטתי לו ת'צורה לגמרי. קניתי אותו לפני שנתיים ומאז הוא לא הפסיק לעבוד....עכשיו כמובן שזה פגע בו מאוד ויש לי בעיות איתו...לפני יומיים כשפירקתי את המחשב כדאי לשים את הקריסטל אורב שלי על הגשר הצפוני(זה עזר לי ב-3-4 מעלות!!! אל תעיזו לפתוח ת'פה!!!אני לא מצטאר על זה!! :asthanos:)שמתי לב למדבקה קטנה ביותר על ההארד דיסק שעליה כתוב CRG ובה התאריך שבו תפקע אחריותו של ההארד דיסק, התאריך הזה הוא בחודש השביעי לשנה הבאה!! אין לכם מושג איך שמחתי!! קיצר, היום אחרי דיבור קצר עם עופר טל מתגלה לי שהיבואן נמצא בכרמיאל(יש!! לא צריך לנסוע עוד פעם לת"א!!אפשר לבקש מאבא שיקפיץ!! ;D), אבל(תמיד יש אבל בסיפורים שלי....)הם הפסיקו לע…
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מתכנן פרוייקט קטן, ובכל מקרה תהיתי אם למישהו יש ספק כוח (ישן ככל שיהיה) לתרום לי, כל עוד הוא עובד, הוא בסדר... ואיזשהו מארז, לא חייב אפילו של מחשב, סתם משהו קופסת מתכת מוזרה שנסגרת בברגים ויש לה מקום לספק ולהעברת כמה כבלים (אני כנראה יוציא את של הספק). תודה מראש, ליאור.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיר בא אני גר (גבעתיים) יש כמה חנות שעושקות אנשים!!!!!! :AR15: :AR15: :AR15: ומצאתי דרך שאפשר לטפל בחנות: יש לי מסך דפוק "14 ומה שאני ישה זה שאת הכבל דאטא אני יחבר לכבל מתח וברגע שהעושק יחבר את זה למחשב שלו יכנס מתח 220V למחשב דרך הכרטיס מסך אפשרות נחמדה יותר זה לחבר את המתח הגבוהה (24000 וולט) במסך לכבל דאטא ובכלל לאדות לו את המחשב !!!!!!!!
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
GOD DAMNIT!!!!!!!!!!!! לא יכול להסתכל על הפרצוף שלה!!! שייקחו אחת יותר נורמלית, איזה פרצוף שדורש לאטמה!!! עוד שניה את המאג אני שורף!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: אתם מתכוונים להשיג דוגמניות? קחו את נאפוש.
-
איזה אחד (או יותר) ממגיניי המחשבים שייש בארץ הוא באמת טוב ואמין
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
זה הפורום הכי טוב בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לפי החדשות ה GLIDE שהביא את המהפכה של 3DFX הולך לחזור בגירסא חדשה נראה לכם שזה יעבוד ? מה אתם חושבים ?
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מישהוא מקיר אתרים שמזבירם כול מיני דברים של פיסיקה כמו חוקים ועדיף בעיברית
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1811428,00.html כתבה אחת שווה הרבה עצבים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-