עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Bartleby,

מישהו יודע למה באתר שלהם אפשר לעשות הזמנות לכל חור שכוח אל ורק לא לישראל?! יש אתר אחר באינטרנט שמוכר סחורה מהסרטים של סמית'?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by koko0,

מסתבר שw960i לא נועד להחזיק ליותר מדי זמן, במיוחד שעכשיו אני יכול לקבל מסלול חיילים עם פלאפון חינם [אני על ה150 בחודש] כרגע סלקום עם המיילסטון לדעתי לוקח, אבל לאחי יש את המיילסטון וממש לא התלהבתי לא מהמצלמה ולא מהמהירות הכללית של הפלאפון ובמהירות גלישה. שימושים עיקריים גלישה ומשחקים, מצדי בלי מוזיקה בכלל. מה האפשרויות שלי?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by david32,

אני מחפש מוזיקה שקטה , כמו למשל בפסקול של המשחק BRAID. חוץ מזה גם אשמח להמלצה למוזיקה אירית. תודה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by askme,

https://tech.walla.co.il/item/3116282 יש סרטון נחמד המסביר מי נגד מי ולמה. ו...... כמה שיטות ( על אחריותכם ) לשימור / החייה של הסוללות.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by naorai,

אהלן כולם, הרבה השתנה בשנים האחרונות בפורום ולמרות שלאחרונה אני קצת מנותק, כיף לראות אותו שוקק חיים לענייננו, אני מחפש כרטיס רשת שבכותרת עדיף מאוד שיהיה לא נעול. הכרטיס קיים בebay באיזור השלושים דולר, אם מישהו פה מוכר, אני כמובן אעדיף לקנות בפורום! לינר לאתר היצרן: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=biz&cs=555&sku=430-2352 אגב, הכרטיס הולך להיכנס ל-alienware m11x R2, ואם יש עוד אנשים שבבעלותם אותו לפטופ והתקינו או רוצים להתקין בעצמם את הכרטיס אני אשמח לשתף חוויות. בברכה, naorai

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by stav_r,

שלום לכולם. הציעו לי לעבור קורס הסמכה של מיקוספוט MCP-XP . עכשיו הכניסה לקורס דורשת לעבור בחינה בתחום המחשבים. אני מבקש ממך להביא לי חומר על מחשבים לא משהו מפורט בצורה מפורטת אלא מה שאתם חושבים שאדם שיש לו ידע בסיס במחשבים צריך לדעת על מנת להיכנס לקורס הסמכה של מיקרוסופט . נ.ב אני בן 14 אז לא להפציץ אותי בהרצאה של 70 עמודים אלא כל מיני דברים חשובים. מומלץ בעברית אך אנגלית זה גם טוב. תודה מראש לעוזרים. סתו.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  7. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך ASUS 9800XT ואני מעוניין להחליף אותו... ומישהו בא אליי עם הצעה ואני מעוניין לשמוע תגובות ממכם... הוא רוצה שאני יביא לו ASUS 9800XT + לוח ABIT NF7 + מעבד 2800+ והוא יביא לי LEADTEK 6800GT חדש לחלוטין ( הוא חנות ) ( וגם חבר ) יש לי את הלוח והמעבד והם לא בשימוש... חשבתי למכור אותם או משהו... אבל מה אתם אומרים שווה לי לעשות איתו את ההחלפה ?? אך LEADTEK 6800GT הזה יחסית לכל השאר בבחינת OC בכמה הוא נופל מ 6800U ?? ( אוליי אני יביא לו עוד איזה לוח + מעבד בעד 6800U ) או שלא כדאי ?? מה ההבדל בינהם פחות או יותר ???

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  8. עם השתי קופים הרזה והשמן שהם מפליצים ובסוף הרזה מדליק לשמן את הפלוץ והשמן עף לקיר או שיש שתי קופסאות כאלה שעושות כל מצחיק אחת אחרי השנייה ו בסוף הראשונה מפילה את השנייה לאסלה מי זה היה? פלאפון? סלקום? esc ? חברה אחרת?

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  9. השבוע ב"ריפרש" אנחנו מארחים את אורן רוזמן, שותף וראש תחום התקשורת והמדיה בדלויט ישראל, לשיחה על ההתפתחויות בשוק הסטרימינג: ההשקה המאכזבת של דיסני+ בישראל, התוכנית של נטפליקס להשיק מינוי מוזל מבוסס פרסומות והשאיפה של השחקניות בתחום להשתלט על שידורי הספורט. האזינולכתבה

10. Started by Mr.positive,

שלום, אני מעוניין לקנות משקפת לטיולים עד 350 שקלים אם יש אפשרויות טובות מחו''ל גם תופס. בארץ מצאתי 3 אפשרויות - http://www.nikonbinoculars.co.il/pl_product~2~2~1.htm http://xn--5dbo0a.co.il/products/172762/%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%A4%D7%AA-Bushnell-10x50 http://www.outside.co.il/catalog.php?id=1764 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by sevenX,

מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק (אני מרגיש קצת )

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by manbot,

can some1 give me the roadmap of amd and intel for 2003Q1 and Q2?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  13. שלום, למישהו יש אתר או מכיר מידע בנושא אורטופדיה? איזה כיסא, תמיכה גובה וכו'. תודה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by iakovl,

מי היבואן של sunbeam?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  15. נגיד ואני רוצה לברר את החוקים של מס הכנסה או את החוקים להקמת עמותה או לא יודע מה...... יש אתר כזה שמכיל את כל החוקים?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  16. Started by zam,

חבר קיבל דואר מקבוצה בפייסבוק. בטעות הוא לחץ על משהו ומאז הוא לא מצליח לקבל דואר משם. הוא יצר קשר עם מנהל הקבוצה והמנהל אמר לו שהוא מכותב. למרות זאת הוא לא מצליח לקבל דואר. הוא נתן כתובת מייל אחרת ומצליח לקבל לשם דואר, אבל המצב לא נוח לו. מה ניתן לעשות? המייל שלו הוא ב- walla. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. הבא שמפרסם את הזבל הזה פה מקבל אזהרה במקום. multicore

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  18. זה האתר שלהם: http://www.nirdoshisrael.co.il

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. http://www.youtube.com/watch?v=w-aw9HgDFro

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  20. תודה מראש לעוזרים

21. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, יש לי בעיה ומקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את זה, אז ככה יש לי מסך חדש LCD 19" PHILIPS המחשב עובד על מערכת הפעלה XP והמחשב מחולק שיש לי משתמש ולאבי יש משתמש משלו . אבי יש לו בעית ראיה קצת כדי שיראה טוב הוא צריך להתקרב אז במשתמש שלו עשיתי לו אשף נגישות שזה אומר גופנים גדולים סמלים גדולים רק שכדי שיראה טוב. אבל הבעיה היא שהוא לא רואה טוב במסך הדק אלה ראה יותר טוב במסך שהחלפנו את המסך השפופרת הישנה. הוא אומר שהוא רואה מדושטש ולא מצליח להתמקד. מה אפשר לעשות האם יש תוכנה מסוימת או משהו שאני יכול לשנות אולי? מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  22. הזמנתי חבילה מ- deal extreme לפני כחודש. קיבלתי מספר מעקב לחבילה ועכשיו שאני בודק אותו משהו לא מסתדר לי... אולי תוכלו לעזור לי עם זה על פי מספר המעקב החבילה התקבלה למשלוח ב- 11/10 ונשלחת אל ברזיל (??!!!) והתקבלה ב- 25/10 בברזיל item No. Year Status Location Destination Country Date RB275254450CN 2013 Collection 20094905 BR 20131011 1004 RB275254450CN 2013 Departure from outward office of exchange 20110600 BR 20131011 1903 RB275254450CN 2013 NULL PVG BR 20131014 0200 RB275254450CN 2013 Arrival at inward office of exchange BRCWBA BR 20131025 1613 עכשיו באתר של הדואר במעקב חבילות בברזיל אני מקבל את הדבר הזה על מספר המעקב: 12/10/2013 00:46 Fo…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מחפש מנוע של חרמש, מסור שרשרת או מפוח או כלים עם מנועים דומים שפועלים על בנזין. המטרה לא חשובה עכשיו, אבל אם אני אמצא בעזרתכם והעניין יתקדם אני מבטיח שתקבלו תמונות בעיקרון ביררתי קצת והמחירים היו יקרים מאוד למנועים חדשים.. אני צריך משהו יד שניה.. אני מאיזור רחובות. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.