עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. באנגלית יש תודה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by mrraz,

אני מתלבט ולא יודע מה לקנות מחפש המלצה לתירגומון טוב לתיכוניסט

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  3. זה מסובך ? זה פשוט ? כרוך בבירוקרטיות ? צריך לשלם מכס ? יש אתרים שמומלצים ?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  4. מחפש דעות/הערות והארות בנוגע למקום/השכר/הבונוסים וכו' וכו' בעקבות ראיון עבודה שם

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by kurush,

אני מחפש עבודה בתחום ה-IT בתור מנהל רשת (Sysadmin) או מנהל מסד-נתונים (DBA) בפלטפורמת Oracle או SQL Server. אני גם "פריק" מחשבים מגיל צעיר כולל תכנות בפסקל בגיל 13, כתיבת דמואים (מישהו זוכר את המונח?), ועסקתי בפיתוח אפליקציות ווב וניהול מסדי נתונים בצבא. אם מישהו כאן מחפש או מכיר מישהו שמחפש עובד באחד התחומים, אשמח אם יצרו איתי קשר לפרטי או לסיקיו 16353527. תודה, שי

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  6. פריצת דרך ישראלית בתחום הבריאות הדיגיטלית: חוקרים ממכון ויצמן, Pheno.AI ו-NVIDIA פיתחו מודל בינה מלאכותית המסוגל לחזות רמות סוכר בדם ומדדי בריאות נוספים שנים קדימהלכתבה

7. אני לא מצליח לעלות לשם קובץ של 1.7 מגה. מישהו מכיר מקום שאפשר לעלות אליו קבצים גדולים ממגה ולעשות אליהם קיצר ? תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by Bartleby,

מישהו יודע למה באתר שלהם אפשר לעשות הזמנות לכל חור שכוח אל ורק לא לישראל?! יש אתר אחר באינטרנט שמוכר סחורה מהסרטים של סמית'?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by koko0,

מסתבר שw960i לא נועד להחזיק ליותר מדי זמן, במיוחד שעכשיו אני יכול לקבל מסלול חיילים עם פלאפון חינם [אני על ה150 בחודש] כרגע סלקום עם המיילסטון לדעתי לוקח, אבל לאחי יש את המיילסטון וממש לא התלהבתי לא מהמצלמה ולא מהמהירות הכללית של הפלאפון ובמהירות גלישה. שימושים עיקריים גלישה ומשחקים, מצדי בלי מוזיקה בכלל. מה האפשרויות שלי?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by david32,

אני מחפש מוזיקה שקטה , כמו למשל בפסקול של המשחק BRAID. חוץ מזה גם אשמח להמלצה למוזיקה אירית. תודה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by askme,

https://tech.walla.co.il/item/3116282 יש סרטון נחמד המסביר מי נגד מי ולמה. ו...... כמה שיטות ( על אחריותכם ) לשימור / החייה של הסוללות.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by naorai,

אהלן כולם, הרבה השתנה בשנים האחרונות בפורום ולמרות שלאחרונה אני קצת מנותק, כיף לראות אותו שוקק חיים לענייננו, אני מחפש כרטיס רשת שבכותרת עדיף מאוד שיהיה לא נעול. הכרטיס קיים בebay באיזור השלושים דולר, אם מישהו פה מוכר, אני כמובן אעדיף לקנות בפורום! לינר לאתר היצרן: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=biz&cs=555&sku=430-2352 אגב, הכרטיס הולך להיכנס ל-alienware m11x R2, ואם יש עוד אנשים שבבעלותם אותו לפטופ והתקינו או רוצים להתקין בעצמם את הכרטיס אני אשמח לשתף חוויות. בברכה, naorai

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by stav_r,

שלום לכולם. הציעו לי לעבור קורס הסמכה של מיקוספוט MCP-XP . עכשיו הכניסה לקורס דורשת לעבור בחינה בתחום המחשבים. אני מבקש ממך להביא לי חומר על מחשבים לא משהו מפורט בצורה מפורטת אלא מה שאתם חושבים שאדם שיש לו ידע בסיס במחשבים צריך לדעת על מנת להיכנס לקורס הסמכה של מיקרוסופט . נ.ב אני בן 14 אז לא להפציץ אותי בהרצאה של 70 עמודים אלא כל מיני דברים חשובים. מומלץ בעברית אך אנגלית זה גם טוב. תודה מראש לעוזרים. סתו.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך ASUS 9800XT ואני מעוניין להחליף אותו... ומישהו בא אליי עם הצעה ואני מעוניין לשמוע תגובות ממכם... הוא רוצה שאני יביא לו ASUS 9800XT + לוח ABIT NF7 + מעבד 2800+ והוא יביא לי LEADTEK 6800GT חדש לחלוטין ( הוא חנות ) ( וגם חבר ) יש לי את הלוח והמעבד והם לא בשימוש... חשבתי למכור אותם או משהו... אבל מה אתם אומרים שווה לי לעשות איתו את ההחלפה ?? אך LEADTEK 6800GT הזה יחסית לכל השאר בבחינת OC בכמה הוא נופל מ 6800U ?? ( אוליי אני יביא לו עוד איזה לוח + מעבד בעד 6800U ) או שלא כדאי ?? מה ההבדל בינהם פחות או יותר ???

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  15. עם השתי קופים הרזה והשמן שהם מפליצים ובסוף הרזה מדליק לשמן את הפלוץ והשמן עף לקיר או שיש שתי קופסאות כאלה שעושות כל מצחיק אחת אחרי השנייה ו בסוף הראשונה מפילה את השנייה לאסלה מי זה היה? פלאפון? סלקום? esc ? חברה אחרת?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  16. השבוע ב"ריפרש" אנחנו מארחים את אורן רוזמן, שותף וראש תחום התקשורת והמדיה בדלויט ישראל, לשיחה על ההתפתחויות בשוק הסטרימינג: ההשקה המאכזבת של דיסני+ בישראל, התוכנית של נטפליקס להשיק מינוי מוזל מבוסס פרסומות והשאיפה של השחקניות בתחום להשתלט על שידורי הספורט. האזינולכתבה

17. Started by Mr.positive,

שלום, אני מעוניין לקנות משקפת לטיולים עד 350 שקלים אם יש אפשרויות טובות מחו''ל גם תופס. בארץ מצאתי 3 אפשרויות - http://www.nikonbinoculars.co.il/pl_product~2~2~1.htm http://xn--5dbo0a.co.il/products/172762/%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%A4%D7%AA-Bushnell-10x50 http://www.outside.co.il/catalog.php?id=1764 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by sevenX,

מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק (אני מרגיש קצת )

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by manbot,

can some1 give me the roadmap of amd and intel for 2003Q1 and Q2?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  20. שלום, למישהו יש אתר או מכיר מידע בנושא אורטופדיה? איזה כיסא, תמיכה גובה וכו'. תודה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by iakovl,

מי היבואן של sunbeam?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. נגיד ואני רוצה לברר את החוקים של מס הכנסה או את החוקים להקמת עמותה או לא יודע מה...... יש אתר כזה שמכיל את כל החוקים?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.