כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
NRG מג"ד צבר לשעבר יואשם בהתנהגות שאינה הולמת סא"ל לירן חג'בי לא יואשם בהטרדה מינית כפי שנחשד בתחילה, וכעת מתקיימים מגעים על עונשו. http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/686/286.html?hp=1&cat=875&loc=1 Walla! מג"ד צבר לשעבר נאשם בהתנהגות שאינה הולמת סא"ל לירן חג'בי, שנחשד תחילה בהטרדה מינית בשל יחסיו עם חיילת ונגדת ששירתו תחתיו, נאשם במסגרת הסדר טיעון בחמש עבירות של התנהגות שאינה הולמת. http://news.walla.co.il/item/2841828 YNET כתב האישום נגד סגן אלוף לירן חג'בי, שהיה מפקד גדוד צבר של גבעתי, מתייחס לעבירות של הטרדת חיילת, בהודעות SMS, בחיבוק, בנשיקה וכן בסעיף נוסף. באי כוחו: "הוא יודה במיוחס לו ויסיים את שירותו הצבאי" http://www.ynet.co.il/a…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש שעון Seiko , Tissot אלגנטי עם תאורה פנימית?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש תחרויות דביליות לגמרי, אבל יש תחרויות סבירות. השתתפתם פעם?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
הודעת התנצלות פומבית מאת :pixelsight לכול חבריי הפורום שלום.ברצוני להתנצל בפנייכם ובמיוחד בפניי ליבי על דיבור לא יפה ולא נאות ולהגיד שכולנו בניי אדם. אני מודה שאני נסחפתי עם הזרם וזרקתי מילים שלא במקום, אני מסכים שזה לא היה יפה מצידי ואני מבקש את סליחתך ליבי, אני מבקש ממך את סליחתך עם העלבתי אותך עם ישירות או בעקיפין זה לא יחזור על עצמו יותר. אני מקווה שאת תסלחי לי על המעשה הטיפשי הזה שעשיתי ושגררתי אחריו עוד חברים. אני מסכים עם ההנהלה שחסמו אותי ונתנו לי באן אבל למה לא לתת לי מילה לא יכולתי להגיב בגלל זה שלא כמו שלא רציתי להגיב אלה בגלל בעיות תכניות עם המחשב שלי .
-
מישהו מכיר איזהשהוא חנויות ציוד היקיפי - עכברים ,ששולחות לארץ תודה מראש לכל העונים נ"ב לא איכפת לי מהאחריות
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו בעל ידע בבריכות והשימוש בטבליות כלור וכו.... קניתי את הבריכה הזאת: את הפילטר הזה: ואת משאבת פילטר: ואת החומרים הללו: נגד עצות וטבליות כלור השאלה שלי היא כזאת...כשאני ממלא את הבריכה בפעם הראשונה אני צריך לזרוק טבלית כלור אחת?או שזה אחרי המילוי יחד עם הפילטר שיפעל עם הטבלית?
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מחפש להוריד את הקטע הנ"ל.. חשבתי אולי על הקטע עם מאיר איינשטיין עם השערררררררררררררררר שערררררררררררררררררררר במשחק ישראל צרפת אבל בעיקרון זה לא ממש משנה כל עוד לא אומרים בקרירות "שער 1-0" שתהיה צעקה ושיהיה אפשרי להוריד את זה למחשב בשביל צריבה .. תודה רבה מראש ! (זה די דחוף לי להלילה )
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי ולהסביר איזה סוג משלוח אני אמור לבחור כשאני מזמין מJAB-TACH והאם אתם מכירים עוד חנויות מחול שעושות משלוחים לארץ?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
בהזמנת אינטל ... https://www.geektime.co.il/linus-sebastian-from-linus-tech-tips-is-in-israel/
-
- 0 תגובות
- 13.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
זה הזמן המושלם לחדש את הארסנל הטכנולוגי שלכם - עם מבצעים אטרקטיביים על מגוון רחב של מוצרים, החל ממחשבים ניידים עוצמתיים ועד לגאדג'טים חכמים לבית, אוזניות, סמארטפונים ומוצרי גיימינג - זה הזמן להתחדש במחירים משתלמיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
- 1 follower
-
-
אני וחבר שלי מנסים להעביר שירים למכשיר הטלפון החדש שלו SK SLIDER , אבל אנחנו לא מצליחים הוא דורש infrared adapterDRIVER ואין לי מושג מה זה ואיפה משיגים את זה, אין את זה בדיסק הדרייברים....ובגלל זה אי אפשר להעביר שירים... מאיפה אני משיג את זה ? חיפשתי ואני לא מוצא את זה אם למישהו יש את הפלאפון הזה והוא יודע, או סתם מישהו שיודע מה זה ואיפה להוריד, עזרה תתקבל בשמחה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
-
אז ככה זה הסיפור אני מעוניין עכשיו לעבור מפאלפון לחברה אחרת .היום אבא שלי היה בסניף פלאפון ובירר על ההתחיבויות שלי ועל הקנס שאני יצטרך לשלם במקרה שאני רוצה לעבור וגיליתי משהו מוזר ,מסתבר שמעבר להתחייבות שיש לי למכשיר יש לי גם התחיבות למסלול שאני נמצא בו ,הבעיה היא שכאשר עברתי למסלול הזה לא אמרו לי שום דבר על התחייבות ולא אמורה להיות לי שום התחייבות על המסלול ,מישהו נתקל בזה פעם ? כי זה נראה לי מוזר ובחיים לא הייתה לי התחייבות כזאת או אחרת על מסלול אגב אם אתם יכולים תעברו מפלאפון
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אח שלי קנה חולצה של BLANCO ביריד המותגים ואין לי מושג איפה יש חנות שלהם או חנות שמוכרת בבקשה אני חם על איזה חולצה משהו בטירוף
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מישהו זוכר את הכתובת? האתר עדיין קיים?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מצאתי חומר על נושא שאנ עובד עליו , אבל הוא בנורווגית. יש למישהוא מושג איזה אתר תירגום יכול לתרגם מנורווגית? BABLEFISH - נפסל , אין נורווגית GOOGLE - כנ"ל PLZ HELP
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצה לשתי מיטות אחת לבן 18 ואחת ל21 תקציב 4000 לכל מיטה אבל אם אפשר לחסוך אדרבא תודה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 315 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
הדלפות חדשות חושפות פרטים ראשונים על השבב של פלייסטיישן 6 ורומזות על חלון השקה אפשרילכתבה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
- 1 follower
-