כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
היי מפתחים אחרים, כרגע אני עובד על הטמעת מבנה נתונים של רשימה מקושרת בתוכנית C++ שלי, אבל נתקלתי בכמה מחסומים שמעכבים את ההתקדמות שלי. ככל שאני מעמיק במורכבות של רשימות מקושרות, אני נתקל באתגרים הקשורים ליישום ולשימוש בהן שגורמים לי לבלבול מסוים. אני באמת יכול להשתמש במומחיות שלך להתגבר על מכשולי הרשימה המקושרת האלה. החידה: תן לי לצייר לך את התמונה. אני בונה תוכנית C++ הדורשת אחסון מניפולציה יעילה של נתונים דינמיים, ובחרתי להשתמש ברשימה מקושרת כדי למלא את הדרישה הזו. עם זאת, בזמן שאני כותב ובודק את יישום הרשימה המקושרת שלי, אני נתקל בכמה התנהגויות וקשיים בלתי צפויים בניהול יעיל של הצמתים והמצביעים של הרשימה. פאזל הקוד: הרשו לי לשתף ק…
-
- 0 תגובות
- 297 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 297 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 297 צפיות
- 1 follower
-
-
מבוא: מסגרות למידה עמוקה הן כלים חיוניים לבנייה ופריסה של רשתות עצביות, המאפשרות למתרגלים להתמודד עם משימות מורכבות כמו זיהוי תמונה, עיבוד שפה טבעית ולמידת חיזוק. עם שפע של מסגרות למידה עמוקה זמינות, כל אחת מהן מציעה תכונות ויכולות ייחודיות, בחירת המסגרת הנכונה הופכת חיונית לפיתוח פתרונות למידה עמוקה יעילים וניתנים להרחבה. במאמר זה, נחקור את הנוף של מסגרות למידה עמוקה הנפוצות בבינה מלאכותית ונעמיק בנקודות החוזק והיישומים שלהן באמצעות דוגמאות קוד מעשיות. בין אם אתה חובב בינה מלאכותית החוקרת רשתות עצביות או מתרגל ותיק המבקש לייעל את מודל הלמידה העמוקה שלך, מאמר זה ידריך אותך בבחירת מסגרת הלמידה העמוקה המתאימה ביותר למטרות ולדרישות הבינה המלאכותית שלך. שְׁאֵלָה: חוק…
-
- 0 תגובות
- 295 צפיות
-
-
תחרות היופי הראשונה בעולם לדמויות מלאכותיות, מיס AI, מבטיחה להיות אחד האירועים המרתקים ביותר בתחום הבידור והטכנולוגיהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 295 צפיות
- 1 follower
-
-
כך הוכרז אמש בכנס מיוחד שהוקדש לכך * התוכנית בהיקף של כ-2 מיליארד ש"ח, מתווה את המדיניות הלאומית לבינה מלאכותית בשנים הקרובות בהיבט ההשכלה הגבוהה, התעשייה, ושיפור השירות הממשלתי * שרת החדשנות, המדע והטכנולוגיה, אורית פרקש הכהן: "בינה מלאכותית היא טכנולוגיה קריטית למובילות של תעשיית ההייטק הישראלית בעולם"לכתבה
-
- 0 תגובות
- 294 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 292 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 290 צפיות
- 1 follower
-
-
אם וכאשר האינטרנט ברוסיה יהיה מבודד מהרשת העולמית, בדומה למה שקורה כבר עכשיו בסין הקומוניסטית, אפשר להניח שמדינות נוספות תלכנה בעקבותיה, ביניהן אולי גם כמה דמוקרטיות. עתיד החופש המקוון של אזרחי העולם תלוי, במידה רבה, בהצלחתו של הניסוי המטריד הזהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 290 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 1 תגובה
- 290 צפיות
- 1 follower
-
-
בסקירה זאת אנו מביטים על מוצר זיכרון נוסף מהעידן החדש וביצועיו עם מעבדי הדור ה-12 של אינטל - Vengeance DDR5 של Corsairלכתבה
-
- 0 תגובות
- 290 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 289 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 289 צפיות
- 1 follower
-
-
משחק ההרפתקאות החדש Stray הוא משחק עם נשמה (או תשע). הוא עוקב אחר עלילותיו של חתול ג'ינג'י שמנסה לשוב הביתה. בדרך הוא יצטרך לרוץ, לזנק, ליילל ולנמנם בעודו משוטט בעיר עתידנית קודרת המאוכלסת ברובוטים. התוצאה היא משחק קצר אך מקסים שיותיר רושם עמוק על מי שישחק בולכתבה
-
- 0 תגובות
- 288 צפיות
-
-
אחרי שכלי הפרטיות שהשיקה גרם לחברות כמו מטא וסנאפ לאבד הכנסות בגובה מיליארדי דולרים, אתר בלומברג מדווח כי החברה מתכוונת להסתער על תחום הפרסום. התוכנית: לשלב יותר מודעות במערכות ההפעלה שלה, בדגש על האייפון והאייפד - בין היתר באזורי תוכן שעד כה לא הופיעו בהם פרסומותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 288 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 288 צפיות
- 1 follower
-
-