כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
החברה תשיק ככל הנראה בסתיו הקרוב חנות סטרימינג חדשה שתאפשר למשתמשים לרכוש סדרות, סרטים ותכנים נוספים של מיטב רשתות השידור וספקיות התוכן בעולם. המטרה: להתחרות בחנויות התוכן של אמזון ואפללכתבה
-
- 0 תגובות
- 391 צפיות
-
-
-
הקודים הוויזואליים שעל מקלדת הנייד מאפשרים לנו לתקשר יותר מהר ועם יותר ניואנסים, ואפילו מחליפים שפת גוף ומאפשרים תקשורות מחתרתיות, אך ככל שהשימוש בהם עולה, גדלים גם הבלבול וריבוי המשמעויותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 385 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 385 צפיות
- 1 follower
-
-
לילה טוב יש לי רדיו MP3 מאלי אקספרס שמציג שמות שירים מכרטיס זכרון באנגלית אבל לא בעברית. מישהו מכיר דרך לסדר את זה? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 383 צפיות
-
-
וואטסאפ עובדת על תכונה חדשה שתאפשר שיתוף קבצים בין משתמשים ללא צורך בחיבור אינטרנט, בדומה ל-AirDrop של אפל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 382 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 3 תגובות
- 381 צפיות
- 3 followers
-
-
הייתי שמח לקבל חוות דעת על אוזניות Fresh N Rebel דגם Twins Tip 3-True Wireless Headset-Silky Sand
-
- 0 תגובות
- 381 צפיות
-
-
-
כל הפרטים המעניינים על תערוכת הטכנולוגיה הגדולה ביותר של השנה, שחוזרת לעיר החטאים אחרי הפסקת-קורונה בשנה שעברהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 378 צפיות
- 1 follower
-
-
המהפכה השקטה של וואטסאפ יוצאת לדרך: תמלול אוטומטי של הודעות קוליות מושק ברחבי העולם עם תמיכה במגוון שפות, כולל עברית. האם זה הפתרון שיסיים את המלחמה בין שולחי ההודעות הקוליות למתנגדיהן?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 378 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם , אני מקווה שזה מתאים לכאן... אשמח לדעת אם יש כאן עוסק פטור שפתח חשבון מפתח עסקי בחנות של גוגל כבר פעמיים מנסה , מספק להם תעודת עוסק פטור ממע"מ , מספר DUNS הכל! , אבל כל פעם אחרי כמה שעות הם פשוט "מגבילים" את החשבון ואז שאתה מערער הם דוחים את הערעור ואומרים לך שאין מה לעשות עם החשבון הזה ומה שיותר מעצבן מלבזבז כל הזמן 25$ זה לא להבין מה הם רוצים!. אז אם יש כאן מישהו עם עוסק פטור שהצליח לפתוח אשמח שיסביר לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 378 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
דו קוון, אחד ממסיידי מטבע הקריפטו טרה, שקרס בחודש שעבר והביא למחיקה של 20 מיליארד דולר, אמר לוול סטריט ג'ורנל כי איבד כמעט את כל הונו בעקבות ההתרסקות ■ יחד עם זאת, הוא מאמין כי אפשר לבנות מערכת חדשה - אפילו טובה יותרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 376 צפיות
-
-
שלום, אני משתתף חדש בפורום. אני רוצה לדעת מה הייתם נותנים לחברה שלכם אם היא אוהבת משחקי מחשב וממשיכה להיות מחוברת לרשת כל הזמן. לאחרונה התאהבתי... אבל אין לי בכלל רעיונות לגבי מתנה וכיצד לתת אותה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 376 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 375 צפיות
- 1 follower
-
-
ברבעון הראשון של שנת 2024, ישראל חוותה עלייה מרשימה במכירות המחשבים האישיים, עם זינוק של כ-44% לעומת אותה תקופה בשנה הקודמתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 375 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
- 1 follower
-