עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ענקית הטכנולוגיה הודיעה כי היא מוציאה את האב-טיפוס של משקפי המציאות הרבודה שלה מהמעבדה לבחינה בסביבה חיצונית. המבחן ייערך בארה"ב, ולפי החברה המשקפיים האלה כוללים יכולות תרגום, תמלול וניווט אך לא מאפשרים לצלם תמונות וסרטונים. בעתיד, משקפי AR עשויים להחליף את הסמארטפוניםלכתבה

2. היי מפתחים אחרים, כרגע אני עובד על הטמעת מבנה נתונים של רשימה מקושרת בתוכנית C++ שלי, אבל נתקלתי בכמה מחסומים שמעכבים את ההתקדמות שלי. ככל שאני מעמיק במורכבות של רשימות מקושרות, אני נתקל באתגרים הקשורים ליישום ולשימוש בהן שגורמים לי לבלבול מסוים. אני באמת יכול להשתמש במומחיות שלך להתגבר על מכשולי הרשימה המקושרת האלה. החידה: תן לי לצייר לך את התמונה. אני בונה תוכנית C++ הדורשת אחסון מניפולציה יעילה של נתונים דינמיים, ובחרתי להשתמש ברשימה מקושרת כדי למלא את הדרישה הזו. עם זאת, בזמן שאני כותב ובודק את יישום הרשימה המקושרת שלי, אני נתקל בכמה התנהגויות וקשיים בלתי צפויים בניהול יעיל של הצמתים והמצביעים של הרשימה. פאזל הקוד: הרשו לי לשתף ק…

• 0 תגובות
    • 319 צפיות
  3. מבוא: מסגרות למידה עמוקה הן כלים חיוניים לבנייה ופריסה של רשתות עצביות, המאפשרות למתרגלים להתמודד עם משימות מורכבות כמו זיהוי תמונה, עיבוד שפה טבעית ולמידת חיזוק. עם שפע של מסגרות למידה עמוקה זמינות, כל אחת מהן מציעה תכונות ויכולות ייחודיות, בחירת המסגרת הנכונה הופכת חיונית לפיתוח פתרונות למידה עמוקה יעילים וניתנים להרחבה. במאמר זה, נחקור את הנוף של מסגרות למידה עמוקה הנפוצות בבינה מלאכותית ונעמיק בנקודות החוזק והיישומים שלהן באמצעות דוגמאות קוד מעשיות. בין אם אתה חובב בינה מלאכותית החוקרת רשתות עצביות או מתרגל ותיק המבקש לייעל את מודל הלמידה העמוקה שלך, מאמר זה ידריך אותך בבחירת מסגרת הלמידה העמוקה המתאימה ביותר למטרות ולדרישות הבינה המלאכותית שלך. שְׁאֵלָה: חוק…

• 0 תגובות
    • 318 צפיות
  4. אינטל מודיעה על השקת הגרסה האחרונה של Intel® PresentMon, תוכנה מתקדמת המסייעת למשתמשים להבין ולייעל את ביצועי המחשב במהלך משחקלכתבה

5. כשאפל מכריזה על מוצרים חדשים בסדרת הודעות לעיתונות, Front Page Tech לוקח את העניינים לידיים ומייצר את חוויית ההשקה שכולנו היינו רוצים לראותלכתבה

6. Started by hasolidi,

מה עדיף בטלוויזיה LG עם דגם b או c ? ההבדל ברכישה כ-2,200 ₪. האם לדעתכם שווה להשקיע ב-c? מדובר במעבד מודל אחד מתקדם יותר

7. הממשלה מחזיקה כעת ב-1.5% ממניות ליין המסיבות היוקרתי קילינג קיטנס שייסדה חברתה לשעבר לספסל הלימודים של הדוכסית קייט מידלטוןלכתבה

8. פרויקט פרת השמים נועד למצוא דרך להפיק חלבון חלב מחיידקים שניזונים מפחמן דו-חמצני וממימןלכתבה

• 0 תגובות
    • 308 צפיות
  9. גוגל מביאה את חוויית המשתמש המוכרת מאנדרואיד אל הדפדפן השולחני שלה עם עדכון קטן אך שימושי לכתבה

10. מהפכת הבינה המלאכותית מגיעה למחשב האישי – עוזרים חכמים שפועלים במהירות ולא מצריכים תלות בענןלכתבה

11. משפחת זכרונות ה-Trident Z5 מנפצת שיא מהירות עולמי נוסףלכתבה

דיונים חדשים בפורומים