כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
- 1 follower
-
-
במתקפה מתוחכמת, התחזו תוקפים איראנים לנציגי חברת רפאל, הציעו משרות פיקטיביות והצליחו להחדיר נוזקות מתקדמות למחשבי הקורבנותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
- 1 follower
-
-
-
החברה תשיק ככל הנראה בסתיו הקרוב חנות סטרימינג חדשה שתאפשר למשתמשים לרכוש סדרות, סרטים ותכנים נוספים של מיטב רשתות השידור וספקיות התוכן בעולם. המטרה: להתחרות בחנויות התוכן של אמזון ואפללכתבה
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
-
הי, בשידור המסך אמור לעבור גם האודיו של הדסקטופ, משום מה זה לא עובר - אבל אני כן מצליח להגדיר בנפרד את המקרופון. יש לכם מושג איך לפתור את הבעיה או האם יש תוכנה אחרת שעובדת כמו NDI?
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
המהפכה השקטה של וואטסאפ יוצאת לדרך: תמלול אוטומטי של הודעות קוליות מושק ברחבי העולם עם תמיכה במגוון שפות, כולל עברית. האם זה הפתרון שיסיים את המלחמה בין שולחי ההודעות הקוליות למתנגדיהן?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת הסטארט-אפ היפני AERWINS פרסמה לאחרונה את המוצר הכי מעניין וחדשני שלה - אופניים מעופפים: "מרגיש שיצאתי ממלחמת הכוכבים וקפצתי על האופניים שלהם". לאיזו מהירות הם יכולים להגיע ומה המחיר?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
-
אז נכון אני צריך רעיונות ***מקוריים*** למתנות חג אבל אני צריך בין 2 בחורות... אחת קונה לחברה שלה מתנה לא אני לחבר שלי נגיד... תודה רבה לכולם יאלה לשפוך רעיונות יניב
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
באילו תוכנות מחשב משתמשים בקורסים השונים? אשמח לדעת ע"מ לדעת איזה מחשב נייד לרכוש. תודה
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
טכנולוגיית AI חדשנית מבטיחה לגשר על פער התקשורת בין בני אדם לחיות המחמד שלהםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 411 צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
רוסיה מטילה על ענקית הטכנולוגיה קנס אסטרונומי שגדל מדי שבוע - סכום שגדול מערך כל הנכסים בכדור הארץ - בגין חסימת ערוצי טלוויזיה רוסיים ביוטיובלכתבה
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
- 1 follower
-
-
OpenAI משיקה את GPT-4o - מודל בינה מלאכותית שמתחרה ישירות ב-Assistant וב-Siriלכתבה
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
- 1 follower
-
-
-
היום הרוב קיבלו בדואר תשובה... לצערי אני לא קיבלתי :'( יש כאן מועמדים להנדסת חשמל ואלקטורניקה בתל אביב\בן גוריון?
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-