עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קונסולת המשחקים החדשה של נינטנדו תגיע במהלך 2025 עם שיפורים משמעותיים, אך שומרת על הקונספט המוצלח של המקורלכתבה

2. כן, מה שקראתם. הרקע של שולחן העבודה ב - XP "משודרג" ל - 4K. אני אישית, רחוק מלהיות מרוצה. שפטו בעצמכם - https://tech.walla.co.il/item/3585683

3. Started by deso,

Failure

• 2 תגובות
    • 411 צפיות
  4. הי, בשידור המסך אמור לעבור גם האודיו של הדסקטופ, משום מה זה לא עובר - אבל אני כן מצליח להגדיר בנפרד את המקרופון. יש לכם מושג איך לפתור את הבעיה או האם יש תוכנה אחרת שעובדת כמו NDI?

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  5. אז נכון אני צריך רעיונות ***מקוריים*** למתנות חג אבל אני צריך בין 2 בחורות... אחת קונה לחברה שלה מתנה לא אני לחבר שלי נגיד... תודה רבה לכולם יאלה לשפוך רעיונות יניב

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  6. Started by A-10,

הבחורים החמיצו שני פנדלים תוך 2 דקות ! עדיין, מחזיק אצבעות ! שהחיינו ! אוף, זה היה לא קל, בלשון המעטה ! אבל, זה בהחלט בזכות ולא בחסד ... שנדע ימים שמחים יותר !

7. Started by hasolidi,

מה עדיף בטלוויזיה LG עם דגם b או c ? ההבדל ברכישה כ-2,200 ₪. האם לדעתכם שווה להשקיע ב-c? מדובר במעבד מודל אחד מתקדם יותר

8. https://youtu.be/ZSj7QsHRxHQ ומה שונה הפעם ? האמת, לא הרבה. אבל זה טרי ובכותרות שם, אז היות וכאן באתר העניינים יגעים, קחו קצת אתנחתא קלילה מעניינים הרי גורל עם ובלי מרכאות בתקשורת הישראלית ...

9. באילו תוכנות מחשב משתמשים בקורסים השונים? אשמח לדעת ע"מ לדעת איזה מחשב נייד לרכוש. תודה

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  10. Started by נריה,
    • 0 תגובות
    • 403 צפיות
  11. Started by Salwaby,
    • 0 תגובות
    • 403 צפיות
  12. חברת הענק מודה כי חלק מכרטיסי המסך היוקרתיים שלה סופקו עם פחות יחידות עיבוד מהמובטח; מציעה החלפה ללקוחות שנפגעולכתבה

13. Started by Sunny Jim,

היום הרוב קיבלו בדואר תשובה... לצערי אני לא קיבלתי :'( יש כאן מועמדים להנדסת חשמל ואלקטורניקה בתל אביב\בן גוריון?

• 0 תגובות
    • 399 צפיות
  14. משתמשי וואטסאפ רבים בישראל מתמודדים בימים אלה עם גל חסימות מטריד - לכאורה בגלל משלוח הודעות ספאם, אך נראה שמדובר בתוצאה של פריצות מאגרי מידע רחבות היקף שהתרחשו לאחרונהלכתבה

15. מערך הסייבר הלאומי מתריע מפני גל חדש של הונאות טלפוניות המכוון כלפי אזרחים דוברי רוסית. התוקפים מתחזים לעובדי בנק ומשיגים מהקורבנות את פרטי ההתחברות לחשבון. עד כה התקבלו יותר מאלף דיווחים על ההונאהלכתבה

16. חברת הסטארט-אפ היפני AERWINS פרסמה לאחרונה את המוצר הכי מעניין וחדשני שלה - אופניים מעופפים: "מרגיש שיצאתי ממלחמת הכוכבים וקפצתי על האופניים שלהם". לאיזו מהירות הם יכולים להגיע ומה המחיר?לכתבה

17. Started by ddaann57,
    • 0 תגובות
    • 397 צפיות
    • 0 תגובות
    • 396 צפיות
  18. ה-GPU הראשון בעולם שינה את פני התעשייה והניח את היסודות לעתיד מונע AIלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.