כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
קונסולת המשחקים החדשה של נינטנדו תגיע במהלך 2025 עם שיפורים משמעותיים, אך שומרת על הקונספט המוצלח של המקורלכתבה
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
- 1 follower
-
-
כן, מה שקראתם. הרקע של שולחן העבודה ב - XP "משודרג" ל - 4K. אני אישית, רחוק מלהיות מרוצה. שפטו בעצמכם - https://tech.walla.co.il/item/3585683
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
-
הי, בשידור המסך אמור לעבור גם האודיו של הדסקטופ, משום מה זה לא עובר - אבל אני כן מצליח להגדיר בנפרד את המקרופון. יש לכם מושג איך לפתור את הבעיה או האם יש תוכנה אחרת שעובדת כמו NDI?
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
אז נכון אני צריך רעיונות ***מקוריים*** למתנות חג אבל אני צריך בין 2 בחורות... אחת קונה לחברה שלה מתנה לא אני לחבר שלי נגיד... תודה רבה לכולם יאלה לשפוך רעיונות יניב
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
הבחורים החמיצו שני פנדלים תוך 2 דקות ! עדיין, מחזיק אצבעות ! שהחיינו ! אוף, זה היה לא קל, בלשון המעטה ! אבל, זה בהחלט בזכות ולא בחסד ... שנדע ימים שמחים יותר !
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מה עדיף בטלוויזיה LG עם דגם b או c ? ההבדל ברכישה כ-2,200 ₪. האם לדעתכם שווה להשקיע ב-c? מדובר במעבד מודל אחד מתקדם יותר
-
- 1 תגובה
- 408 צפיות
- 2 followers
-
-
https://youtu.be/ZSj7QsHRxHQ ומה שונה הפעם ? האמת, לא הרבה. אבל זה טרי ובכותרות שם, אז היות וכאן באתר העניינים יגעים, קחו קצת אתנחתא קלילה מעניינים הרי גורל עם ובלי מרכאות בתקשורת הישראלית ...
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
- 1 follower
-
-
באילו תוכנות מחשב משתמשים בקורסים השונים? אשמח לדעת ע"מ לדעת איזה מחשב נייד לרכוש. תודה
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת הענק מודה כי חלק מכרטיסי המסך היוקרתיים שלה סופקו עם פחות יחידות עיבוד מהמובטח; מציעה החלפה ללקוחות שנפגעולכתבה
-
- 2 תגובות
- 401 צפיות
- 2 followers
-
-
-
היום הרוב קיבלו בדואר תשובה... לצערי אני לא קיבלתי :'( יש כאן מועמדים להנדסת חשמל ואלקטורניקה בתל אביב\בן גוריון?
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
משתמשי וואטסאפ רבים בישראל מתמודדים בימים אלה עם גל חסימות מטריד - לכאורה בגלל משלוח הודעות ספאם, אך נראה שמדובר בתוצאה של פריצות מאגרי מידע רחבות היקף שהתרחשו לאחרונהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
- 1 follower
-
-
מערך הסייבר הלאומי מתריע מפני גל חדש של הונאות טלפוניות המכוון כלפי אזרחים דוברי רוסית. התוקפים מתחזים לעובדי בנק ומשיגים מהקורבנות את פרטי ההתחברות לחשבון. עד כה התקבלו יותר מאלף דיווחים על ההונאהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
חברת הסטארט-אפ היפני AERWINS פרסמה לאחרונה את המוצר הכי מעניין וחדשני שלה - אופניים מעופפים: "מרגיש שיצאתי ממלחמת הכוכבים וקפצתי על האופניים שלהם". לאיזו מהירות הם יכולים להגיע ומה המחיר?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות