עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עדכון לקוי במוצר של ענקית אבטחת המידע CrowdStrike גורם להשבתה מסיבית של מחשבים ומערכות ברחבי העולם, עם השפעה משמעותית על שירותים חיוניים בישראללכתבה

2. דו קוון, אחד ממסיידי מטבע הקריפטו טרה, שקרס בחודש שעבר והביא למחיקה של 20 מיליארד דולר, אמר לוול סטריט ג'ורנל כי איבד כמעט את כל הונו בעקבות ההתרסקות ■ יחד עם זאת, הוא מאמין כי אפשר לבנות מערכת חדשה - אפילו טובה יותרלכתבה

• 1 תגובה
    • 334 צפיות
  3. תחרות היופי הראשונה בעולם לדמויות מלאכותיות, מיס AI, מבטיחה להיות אחד האירועים המרתקים ביותר בתחום הבידור והטכנולוגיהלכתבה

4. Steam מציעה 12 משחקים חינמיים להורדה לזמן מוגבל, ואנחנו כאן כדי לספר לכם עליהם ולמה כדאי לכם להוריד אותם עכשיולכתבה

5. Started by iveco,

4 משחקים 800 שקל - אני צריך הכול תיקו :

6. אירוע ההכרזות של סוני חשף יותר מ-20 משחקים חדשים ל-PS5 ו-PS VR2, כולל המשכים מצופים והפתעות מרעננותלכתבה

7. הדלפות חדשות חושפות פרטים ראשונים על השבב של פלייסטיישן 6 ורומזות על חלון השקה אפשרילכתבה

8. רכס ההימלאיה המפורסם ופסגותיו המרהיבות נהפכו לזירת מאבק מפחידה ועקובה מדם במלחמת העולם השנייה, ועד היום מציבים אתגרים קטלניים גם למטוסים המתקדמים ביותר. "הקברניט" מציג: גבורה ומוות על גג העולםלכתבה

9. עוד יום, עוד שוד קריפטו: מטבעות בשווי 5 עד 8 מיליון דולר נגנבו מארנקים שתומכים בסולאנה, אחת מרשתות הבלוקצ'יין הפופולריות בעולם. מוקדם יותר השבוע נגנבו 200 מיליון דולר מ-Nomad, גשר קריפטו שמשמש להמרת מטבעותלכתבה

10. חברת הסטארט-אפ היפני AERWINS פרסמה לאחרונה את המוצר הכי מעניין וחדשני שלה - אופניים מעופפים: "מרגיש שיצאתי ממלחמת הכוכבים וקפצתי על האופניים שלהם". לאיזו מהירות הם יכולים להגיע ומה המחיר?לכתבה

11. Started by GALAI30,

אני צריך את השלט הנגיש הבעיה שזה עולה 5000 שקל אתם מכירים מישהו שיכול לתרום לי? זה הפרטים של השלט הנגיש https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid01FSf4XJEc7zozS6jHPL2feKC4o8pRw5Wn647amQVzhKBeibZdjK87z5t9bGsX97cl&id=100000381096494

• 0 תגובות
    • 326 צפיות

דיונים חדשים בפורומים