כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
תוכנה שימושית מאוד, לכל אלו שלא בטוחים כמה המערכת שלהם צורכת. http://www.fu3lman.pcapex.com/PCApex_PSU_Calc_1_2.exe
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום, חיפשתי הרבה זמן ומצאתי רק grand advance שהוא לא זול בכלל והמחירים הם כמו בksp . האם יש ספקים אחרים ששווה לעבוד איתם?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
אני לא מתכוון לקומה עשירית, אלא למי שגר או נמצא בקומות גבוהות מאוד (למשל מעל 150 מטר). המצב שם טוב יותר או גרוע יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.afik.net/info.asp?sub=Microsoft&courseID=2029027105 מישהו מכיר ויכול להגיד אם כדאי לי להירשם לשם
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ההורים נוסעים חודש הבא לחול, בין היתר ללונדון. אני רוצה שהם יביאו לי XBOX360. הבעיה היא שלא יהיה להם הרבה זמן לחפש את זה בשבילי. ככה שאני מחפש איזה חנות שלא תביא להם איזה פי 2 מהמחיר הרגיל. דרך אגב יש חנות ממשית לAMAZON?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היייי שוב שמעו אני רוצה לקנות את השילוש ואולי כרטיס מסך מאיזה אתרים אתם ממליצים לקנות (עדיף בחו"ל)
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הייתי במרכז הערכה בסלקום , עברתי את כל השלבים אמרו לי שהתקבלתי מילאתי פרטים כרטיס עובד חוזה עבודה וכו' אמרו לי שהקורס יתחיל ב 28.8 והמראיין " נעלם " אמרתי לו איפה הקורס פרטים משהו ? הוא אמר לי " יתקשרו אלייך ויגידו לך מה להביא לקורס שיהיה לך בהצלחה " , יום הערכה היה ב 22.8 ועוד לא התקשרו אלי משהו הזוי , יש להם את הנייד שלי התנהלות מוזרה , אני לא יודע מה לעשות להתקשר חזרה ? להגיע פיזית למקום ולשאול מה קורה ? לא יכול להיות שהקורס מתחיל ב 28 ועד עכשיו אף אחד לא חוזר אלי לתת פרטים - איפה הקורס באיזה שעה וכו' ... , בדרך כלל אחרי שמתקבלים לעבודה מתקשרים אלייך ושומרים על קשר פה כאילו נעלמו , משהו כזה בחיים לא היה לי
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מחפש תמונות של דירות מהפרוייקט החדש שבהולילנד בירושלים. חיפשתי הרבה בגוגל וחוץ מתמונה אחת לא מצאתי. יש אתר או משהו שיש בו תמונות מפרוייקטים חדשים ? אני יודע שזאת שאלה ממש טיפשית אבל בכל זאת , זה די חשוב לי ..
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני צריך לעשות עבודת חקר בחינוך לתעבורה. חיפשתי כל מיני נושאים ואני לא מוצא כמעט כלום. אני לא רוצה שתביאו לי נושאים. פשוט אני רוצה לדעת איפה יש אתרים עם הרבה חומר בנושא זהירות בדרכים (לא סתם דיווחים על תאונות וכאלה אלא מידע). מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
בשיר הזה יש כמה שירים שאני רוצה לדעת מה השם שלהם.... אפשר לשמוע את השיר כאן: http://www.youtube.com/watch?v=jCI9tdvFaN0 השירים מופיעים בזמנים הבאים: שיר ראשון: 0:33 שיר שני: 2:04 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אם כן רציתי לשאול כמה שאלות בקשר לצבא
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 342 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות תנעליים של לברון מישהו פעם הזמין מהאתר ויכול להגיד לי מה וכמה ועם שילם מכס או משהו תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מצאתי אתר שמאפשר להכין סרטון פלאש על מסלול של טיול שביצעתי. www.netgallery.co.uk הבעיה היא שאני לא מצליח להרשם אליו. ניסיתי מס' פעמים והוא פשוט נתקע במהלך הניסיון. למייל אני מקבל "אישור הרשמה" בגיבריש ולכן לא מצליח לסיים את תהליך ההרשמה מישהו יכול לייעץ מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן אני צריך טובה ממישהו שעורך ויוצר מיקסים של מוזיקה אלקטרונית מכירים את הטראנסים האלה, שבאמצע שום מקום פתאום תוקעים בהם איזה משפט מופלץ ? אני מחפש משהו בסגנון הזה, שיהיה דומה ל ASTRIX או אולי אפילו ממש ASTRIX ואני מעוניין לשלב בו משפט שמישהי אומרת, שיש לי דגום ב MP3. זה לא כ"כ להפצה , יותר משהו פרטי. מישהו כאן יכול לעזור בקטע כזה במקרה ?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הקלטתי מהפלאפון של בת-דודה שלי - קטע קצר... הוא שר בערבית משהו על אולמרט ... אני חייב למצוא את השם של זה... זה מצחיק ואם משהו יכול לתרגם יהיה נחמד... צירפתי את הקטע MP3 מכווץ ב-rar: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
רק רציתי להביע את חיבתי לאתר לפועלו ולצוותו, בזכותכם ובזכות האנשים הפעילים בה, אני בכל קנייה שאלה או בעיה, לא טועה, לומד ומסיק מסקנות. תודה רבה לכולכם וכולכן!
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום וברכה, שמעתי שיר שמשמעים אותו הרבה באילת שהמשפט שחוזר על עצמו הוא "Maybe a rock game....". שיר מאוד יפה. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי ניסיתי לבצע הזמנה דרך BUY2USA עם כרטיס אשראי נטען של הדואר וקיבלתי הודעה להתקשר לחברה. לא מופיע לי בחבילות את הזמנה ורציתי לדעת האם זה בגלל שיש בעיה להזמין אצלם עם דואר נטען (לא מצאתי על זה דבר באתר שלהם). תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני יכול לקנות בארץ סטילפאד 4S(הדגם מברזל) ו4D(הדגם מפלסטיק, החדש יותר) וגם פאנק. כולם יוצאים אותו המחיר(150-170 ככה) ואני לא בטוח מה לקנות... ממה ששמעתי ה4D יותר טוב מה4S ואני לא יודע כלום בקשר לפאנק וכו' וכו'. אז מי שיש לו ניסיון עם אחד או יותר מהפאדים האלה, נא לשתף.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-