כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה זה הסיפור אני מעוניין עכשיו לעבור מפאלפון לחברה אחרת .היום אבא שלי היה בסניף פלאפון ובירר על ההתחיבויות שלי ועל הקנס שאני יצטרך לשלם במקרה שאני רוצה לעבור וגיליתי משהו מוזר ,מסתבר שמעבר להתחייבות שיש לי למכשיר יש לי גם התחיבות למסלול שאני נמצא בו ,הבעיה היא שכאשר עברתי למסלול הזה לא אמרו לי שום דבר על התחייבות ולא אמורה להיות לי שום התחייבות על המסלול ,מישהו נתקל בזה פעם ? כי זה נראה לי מוזר ובחיים לא הייתה לי התחייבות כזאת או אחרת על מסלול אגב אם אתם יכולים תעברו מפלאפון
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אח שלי קנה חולצה של BLANCO ביריד המותגים ואין לי מושג איפה יש חנות שלהם או חנות שמוכרת בבקשה אני חם על איזה חולצה משהו בטירוף
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מישהו זוכר את הכתובת? האתר עדיין קיים?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מצאתי חומר על נושא שאנ עובד עליו , אבל הוא בנורווגית. יש למישהוא מושג איזה אתר תירגום יכול לתרגם מנורווגית? BABLEFISH - נפסל , אין נורווגית GOOGLE - כנ"ל PLZ HELP
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצה לשתי מיטות אחת לבן 18 ואחת ל21 תקציב 4000 לכל מיטה אבל אם אפשר לחסוך אדרבא תודה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 273 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
הדלפות חדשות חושפות פרטים ראשונים על השבב של פלייסטיישן 6 ורומזות על חלון השקה אפשרילכתבה
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=2cMtBVtYsqk וכמובן יש עוד ועוד ....
-
- 0 תגובות
- 167 צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי לחפש בגוגל לא מצאתי. אני מחפש ל מערכות הפעלה ולאלגברה ליניארית תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
תוכנת פופקורן טיים חוזרת אל הרשת לאחר שהורדה על ידי ארגון ה-MPAA, והפעם בגרסת קהילה חדשה פופקורן טיים, תוכנת הזרמת המדיה שחוקיותה מוטלת בספק ונקלעת שוב ושוב לחיכוכים עם רשויות החוק בארה"ב, מסרבת להפוך לעוד מספר בסטטיסטיקה וחוזרת למרות הכל לרשת שוב – בערך. הפעם מדובר בגרסה חדשה, אך הכל נשאר אותו הדבר. אחד המודרים האחראיים על פיתוח הגרסה החדשה, גרסת ה-Community, ציין בדף הרדיט של פופקורן טיים שתהליך הפיתוח לא יפסיק למרות כל הלחצים המופעלים. באותו פוסט נעוץ, ציין אותו המודר שגרסת ה-Community זמינה כעת להורדה דרך הכתובת popcorntime.ml. באתר הזמני החדש ההורדה מבוססת על שירותים חינמיים ומירורים למינהם בכדי להאט כמה שאפשר כל תהליך נוסף מצד רשויות החוק. בנוסף…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוסף הדפדפנים שמפעיל את הגירסה המקוונת החדשה של Popcorn Time זוכה ללקוח מפתיע נוסף בדמות The Pirate Bay, אתר הטורנטים הפתוח הגדול ביותר בשוק רק לאחרונה סיפרנו לכם על מיזם ה-Pocprontime-Online המסקרן, שניסה להפוך את תכני הוידאו של השירות הפופולרי לזמינים בכל דפדפן שמחובר לרשת – תודות לתוסף חדש העונה לשם Torrents Time ושעושה בדיוק את מה שהשם מרמז – מאפשר הזרמה ישירה של תכני וידאו בהתבסס על תקשורת P2P שעליה מתבססת העברת המידע בקבצי ויישומי הטורנט למיניהם. מה שמפתיע כעת לא פחות מאותה הכרזה מקורית – זו העובדה שגם האתר The Pirate Bay, המבצר המפורסם של משתפי התכנים הבלתי חוקיים שממשיך לפעול גם היום לאחר אינספור נסיונות לחסום ולסגור אותו, מצטרף אל הטרנד ומאמץ את היכולת …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תגידו איך ניתן להזמין מחול למשל מי אתר NEWEGG חלקים לארץ ?האם זה אפשרי אם אין לי כרטיס אשראי בין לאומי ?או שיש חברות שמימרות תכסף או משהו דומה ? תודה .....
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה זמן מצאתי פלאפון סמסונג 410 החדש הזה קיצר לאחר זמן מה שהישתמשתי בו רציתי להחליף את הסים עם חבר ופתאום כשסמנו את שלו אז נהיה שירות חלקי כל הזמן וגם שהחזרנו את שלי כתוב שרות חלקי אני לא יודע מה לעשות זה כלכך מעצבן מה זה יכול להיות מה אפשר לעשות חוץ מללכת לחברה סלקום תודה חבר'ה על זמנכם
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
טוב אז כמו שאמרתי לכם אני יפרסם רשימה של חנויות שאיתם יבואן סי.די.לוג,עובדים איתם... ירושלים: אלוף מחשבים תל-אביב: ענק מחשבים דרום,באר-שבע: מימד אחר באזור הצפון,קיסריה והסביבה: ברנד בוקס כל החנויות שהזכרתי כאן,נילקחו ממה שהיבואן אמר לי. הוא לא אמר לי טלפונים של היבואנים,אני מניח שכל אחד יכול ליצוא את הטלפון של החנות הרצוייה לו.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי צלחת של יס בבסיס ואני רוצה להתחבר אליה. למשהוא יש מושג איפה אני יכול להשיג ממיר או עינית של יס. אני לא יכול לקנות אותם ביס משום שהצלחת היא של הצבא ולכן יס לא מוכנים למכור לי ממיר נוסף או עינית.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש את הפלאש על הזמר ההומו (לאמוצהר) שהוא מתגייס לצבא יעני והוא אומר אחרי לצוללות ועוד פלאשים שלו יעזרו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
בגלל שהחברה לא עונים בפורום המתאים אני מחפש מתקן לאופניים לסלולרי שלי( galaxy s4) משהו שאני גם יוכל להשים בזווית שאפשר לצלם (מעין ghetto go pro)
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם..אני לא בדיוק יודע את השם..אבל יש תוכנות כאלה שזה כמו סקין שאתה יכול לשים אייקונים למעלה ..בכמו מין באר כזה.. איפה מורידים כזה? תודה רבה לכולם,אם זה לא הפורום המתאים..אז מצטער לא ידעתי איפה
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה המון רעש בגלל מאווררים.. לפני שנה בערך אמרתי לתכני שלי לשים לי עוד מאוורר... עכשיו אני רוצה להוריד אותו (את האקסטרה) ואני לא יודע איזה היו במקורי... עכשיו יש לי אחד מקדימה למטה אחד מאחורה למעלה ואחד באמצע על הלוח... איזה היו כאשר קניתי את המחשב? אם זה עוזר אז יש לי מחשב +AMD Athlon 2600
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 212 צפיות
- 1 follower
-
-