כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
-
http://youtube.com/watch?v=jSBoN1OKXUE&mode=related&search חשבתי שאולי יהיה נחמד לנסות את זה פעם...
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כל המחירים שם הם לשטרות כסף בלבד! יש לי כמה עצים בגינה אבל לאף אחד מהם אין כסף בין הענפים,רוב האנשים שקונים דברים יקרים (1000 שקל פלוס) משלמים בכרטיס אשראי ובתשלומים,אז בעיקרון KSP מחביאה את המחירים האלו ונותנת מחירים רק למזומן. מה הלאה? "מחירים הם לשטרות של 50 בלבד לא מקופלים ולא משומשים"? זה ממש צחוק בפנים של הלקוחות. אני מקווה שהם ישנו את האסטרטגיה שם ומהר. באמת חבל.
-
- 32 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
היו זוכים או משהו? כי לא ראיתי שום איזכור על זה. ואני באתר לפחות פעם בשבוע כשאני חוזר מהבסיס..
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
זו לא נסיעה ארוכה... זו נסיעה קצרה אבל אין לי כח ללכת למלא...
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רק שתידעו.. זאת המצלמה: http://www.welectronics.com/camcorder/panasonicm9500.shtml תודה..!
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
NEVER או 20 דקות?
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
ראיתם פעם את האייקון של נרו (איך לא ) ? אז הנה מה שהוא אמור להביע: לתוכנה קוראים Nero - Burning Rom והסמל הוא כמובן הקולוסיאום שברומא שנשרף - Nero - Burning Rom(e)! הנה הסמל:
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן כן... ישנו יבואן! המיבא את כל דגמי אביט במחירים לא רעים יחסית, בגלל מגבלת הפרסום אסור לכתוב את שמו או פרטים, מי שרוצה יכול לפות אלי בICQ 144251693
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כן, כן, מה ששמעתם! ובכן, המטרה שלי היא להגיע למצב שיש לי 3 פרויקטים במחשבים: אקסס, אינטרנט, ויז'ואל בייסיק. (מן הזניח אל העיקרי, בהתאמה) - ואיני בוחל בשום אמצעי על מנת להגיע למטרה זו. לצורך העניין, ועל מנת להשלים בגרויות נוסף החלטתי להקריב באופן מוחלט את חופשת פסח, וגם לטובתי משפחתי התנדבה לצאת לחופשה בחו"ל בזמן שאני אעשה זאת ולאפשר לי להתהלך ערום בבית בזמן שאני שוקד לבגרויות. אין הרבה מה לפרט, אני אשמח מאוד לכל טיפ ועזרה והנחיה שיכולה לקדם אותי, לרבות פרוייקטים שלמים שישלחו למייל שלי, ואני מתחייב לפרסם במסגרת האתר (אם יתאפשר לי, רק שלא ממש נראה לי) או בפורום סיפור אירוטי שבו הגיבור הוא האיש שהכי יקדם אותי בדרך למטרה. אגב, האיש היקר הזה יוכל לבחור את הפנטזיה שלו ואני אנסה…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן ערב טוב ושבת שלום שירתתי בשנת 2010 16 ימי מילאואים והבנתי שישנו מענק כלשהו שניתן על כמות ימי המילואים ששירתת, תשלום נוסף מעבר לתשלום הרגיל של ימי המילואים, אשמח לשמוע על כך בהרחבה, כמה למה ומתי צריכים לקבל . תודה ושבת שלום
-
- 24 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, שמעתי שלא מומלץ להוסיף סוכר לתה ירוק. מדוע? האם זה פוגם ביתרונות הבריאותיים של התה לגוף האדם? אם כן, האם ניתן להוסיף דבש? תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אתמול חשבתי על משהו נגיד מישהו נוהג שיכור[או שתוי, זה לא משנה, העיקר שהוא לא יעבור את הבדיקה של המשטרה] ועוצרת אותו ניידת ובאותו רגע שהוא יוצא מהרכב הוא לוקח בקבוק אלכוהול ומתחיל לשתות. מה השוטרים יכולים לעשות? הרי הם לא יכולים להוכיח שהוא היה שיכור כשהוא נהג, ומצד שני הוא יכול לטעון שהוא התכוון לשתות ולהרדם ברכב או משהו כזה.. מה קורה במקרה כזה? הדבר היחיד שעולה לי לראש הוא שיכולים להאשים אותו בשיבוש חקירה או משהו כזה, אבל אני בטוח שהעונש שהוא יקבל במקרה כזה יהיה משמעותית נמוך מאשר בנהיגה בשכרות..
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך הוא פועל? ניקח לדוגמא את pcpro.co.il, המסד קיים עוד על השרת של פלונטר?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כולנו יודעים שכאשר אנו רוכשים דיסק מוזיקה, זכותנו המלאה לעשות לו RIP ולהשתמש בשירים במחשב, בנגן, בטלפון או בכל מקום אחר. כלומר, לא רכשנו דיסק, רכשנו את הזכות לשמוע את השירים עליו, בכמעט כל מדיום שבו נחפוץ. לאחרונה מצאתי בבית כמות יפה של קלטות אודיו(הישנות שפעם היו רווחות במכוניות) עם כמה פנינות כמו זפלין, הביץ' בויז וכו'. השאלה היא(מבחינה חוקית) - האם מותר לי "להמיר" את הקלטות אל המחשב שלי, בדומה ל-RIP מ-CD?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
השאלה הזו עלתה אצלי כאשר חיפשתי בשביל לינק מסויים את אחת מהודעותי הישנות בארכיון ההודעות שלי, וראיתי שיש לי שם כ466 עמודים, כלומר כ4660 הודעות - בעוד שהמונה שלי עומד על 3001... בחשבון פשוט, זה אומר שיותר משליש מההודעות שלי בפורום המחשבים הזה בכלל לא קשורות למחשבים. מי שנוהג לפקוד את מדור אקטואליה אולי קיבל כבר בעצמו את הרושם שאני בא לכאן בעיקר בשביל להתווכח בכל מקרה, מה המצב אצלכם? (באמת שאני סקרן לדעת וסליחה על הסקר האדיוטי)
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי "חבר" שלא הולך לו טוב במקצוע מסוים ו"נניח" שהוא רוצה שמישהו אחר יגש בשמו למבחן בגרות. מה מונע ממשרד החינוך לעלות על זה שהוא העתיק? הרי לא מבקשים ממך תעודת זהות במבחן ואין איך לזהות אותך (אלא אם הרכז נכנס אבל זה לא קורה כמעט כי זה אסור לפי הנהלים.. אבל גם אז אם הוא מכיר את התלמיד הוא לא רואה מי רשום לו במחברת)... יש מצב שמישהו יקלוט שהכתב יד שונה או משהו כזה? שמעתם על "מישהו" שעשה את זה או אתם יכולים לשתף? תודה
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, במקצועי אני מאחזק נשק קל(עברתי קורס בבה"ד 20) וכרגע אני משרת בגדוד. עקב קשיי הסתגלות ולאחר מפגש עם קפ"ס ופסיכיאטר הוחלט להוריד לי את הפרופיל ל-64 באופן זמני לשנה, כמו כן הוחלט לרשום לי סעיף של קל"ב בבסיס פתוח(שלמיטב הבנתי הוא קבוע ואינו תלוי בפרופיל). סעיף כלשהו של קה"ס לא נרשם בסופו של דבר. השאלות שלי הן: האם הפרופיל שנקבע לי מוגדר כפרופיל נפשי? האם בכלל יש כזה דבר פרופיל 64 נפשי? האם הוא פוסל לי אוטומטית את המקצוע? מהו התהליך עד לפליטה מהיחידה? הבנתי שאני צריך ללכת עם המסמכים שצורפו לי לרופא היחידה(מחר), משם הוא מפנה אותי לועדה רפואית, ואחרי הועדה הרפואית אני צריך לחזור שוב לרופא יחידה כדי שיאשר את הממצאים הסופיים וישחרר אותי מהגדוד?
-
- 16 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
אהלן חברים מישהו יכול להסביר את התהליך של הזמנת מוצר כולשהו מחו"ל מה צריך ואיך לדעת על מה לשלם מכס מעמ וכו. אשמח לעזרה תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגיד אני קונה מוצר ומשלם עליו בפייפאל. מה השלב הבא? אני אמור לדעת אם החבילה נשלחה או רק לחכות לקבל את זה בדואר?
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברצוני לדעת בדיוק מה התהליך של ייצור מעבד,אני שואל היות וחברת אינטל בקרית גת מייצרת את הסדרות האחרונות של המעבדים,ולצערי הפעל עובד בשבת ,ישנה הלכה,שאסור לנו להינות ממשהו שייצרו אותו בשבת,והשאלה האם אופן ייצור המעבדים שידוע לי שלוקח כמה שבועות הם יתכן שלא נעשה בשבת שום דבר לפחות בחלק גדול מהמעבדים,ונוכל לומר שרוב המעבדים היוצאים מהמפעל הזה לא נעשתה בהם שום מלאכה בשבת,וגם אם יש מעבדים שכן נעשה בהם מלאכה הרי הםפ בטלים ברוב.
-
- 27 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מחכה ל2 חבילות שצריכות להגיע אלי מחו"ל, וזאת הפעם הראשונה שאני עובר את התהליך הזה לגבי החבילה הראשונה, יש לי את מספר החבילה שUSPS נתנה לו לגבי החבילה השניה - לא קיבלתי. אני יודע שהחבילה הראשונה כבר בישראל די הרבה זמן (משהו כמו שבוע וחצי - שבועיים), אומנם היו חגים וכל זה אבל אני לא אמור לקבל מכתב מהסניף שלי? אני צריך לשלם מע"מ? מכס? איך כל זה עובד.. ניסיתי את המודיעין של הדואר (אחרי 10 דקות של המתנה הם ענו לי ), הפנו אותי למספר אחר, שם, הצלחתי לתפוס אותם רק למחרת היום הם טענו, שאם יש לחבילה מספר, הם יוכלו לאתר אותה (לצערי , הייתי בבסיס , והמספר לא היה עלי) אז, מה יהיה לגבי החבילה השניה? אני אקבל מכתב כלשהוא בקרוב? או שאני צריך לצאת למסע בעקבות החבילות שלי? …
-
- 17 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אם יש לי איזה רעיון לפטנט מה צריך לעשות ? איזה תהליכים צריך לעבור? איך אני בודק שמישהו לא חשב על זה ואולי כבר רשם את זה בתור פטנט? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-