כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
השאלות אינן מתייחסות למוצר ספציפי, אלא לנושא שנתקלתי בו בלא מעט מוצרים (פלזמה, LCD, מעבד מזון KitchenAid, אייפוד וכו') : 1. מניסיונכם, מה חשיבות ייבואן רשמי לעומת ייבואן מקבילי (פרללי), ומייבוא מוצרים רבים ? על פניו, היבואן הפרללי פחות מקצועי, אבל האם זה אומר שיש להתרחק ממוצרים כאלה ? מצד אחד, מוצרים שהאחריות היא לא של היבואן הרישמי, עולה פחות, אך החשש הוא שבעת תקלה השירות לא יהיה / לא יהיה מקצועי. 2. האם יש יבואנים פרללים בעלי שם טוב בשוק, וכאלה בעלי שם טוב פחות ? (אסתפק גם רק בבעלי השם הטוב..) 3. מה לגבי מוצרי חשמל שאנו מביאים בעצמינו בארה"ב לישראל, קראתי על סכנות בשל אי התאמה לרשת החשמל בישראל, האם מדובר בבעיה ששנאי מתח לא יכול לפתור ? (פרט לסוגיה של שיטות שידור בטלויז…
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות על הפרשות! 1:אתם יכולים להביא לי את הסדר של כל הפרשות במסודר? 2:כמה פרשות יש בשנה? 3:תודה! אא ואתם יכולים גם להביא אתר של כול הפרשות כי האתרים שמצאתי בגוגל מבלבלות הכול!
-
שלום רב. יש לי 2 שאלות בקשר לעתודה אקדמאית לאלה שעברו אותה או לאלה שיודעים פרטים מדוייקים עליה. כמה אחוזי הנחה מקבל העתודאי על שכר תשלום לטכניון ? האם אני אצטרך בהכרך לחתום על קבע אחרי הצבא ואם כן אז לכמה זמן ?
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפה נמצאים המעבדות של סמסונג בארץ? אני פשוט חייב לטפל בעניין הזה כמה שיותר מהר, אם מישהו פה עבר את התהליך אשמח לקבל טיפים. אגב לגבי המוצר עצמו, אחרי שנתיים וחצי ביחד אני יכול לבשר ===אכזבה=== אולי הדבר היחיד שטוב בו (ביחס לאחרים עם אותם נתונים) זה שהוא היה מהשקטים, בכל שאר הקטגוריות הוא אכזב.
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
בת דודה שלי בבצועה משו לפנים..!!! http://www.flix.co.il/myClip/showVideo.asp?m=1061221
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
חיפשתי אפשרות כזו שתאפשר לי לראות את כל הנושאים שפתחתי עד עכשיו ולא מצאתי. השאלה היא האם בכלל קיימת כזו אפשרות? ואם לא - לבעלי האתר - לא חשבתם על אופציה כזו?
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
www.motobike.co.il אם מישהו יכול לתת יותר פרטים אני אשמח...
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
בואו לראות איך זה נראה דומינו כאשר בקטע של מחשבים: http://www.metacafe.co.il/watch/546234/domino_pc/ תינוק כבר יודע יותר טוב: http://www.metacafe.co.il/watch/563397/watch_out_bill_gates/ :lol: :lol:
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
-
ביקשתי להתנתק... בגלל שהם לוקחים על הממיר המקליט 25 שקל בחודש ל36 חודשים... (3 שנים) היום התקשרו אלי מהשרות לקוחות שלהם הציעו לי את החבילה הבאה: להשכיר את הממיר משהו כזה ל36 חודשים לשלם עליו 7 שקל בחודש ושנגמר המבצע הזה לחדש את החבילה.. שבעוד 3 שנים לא יודע מה יהיה... איך זה?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
הDVD שההורים שלי קנו לפני שנתיים,בניגוד להמלצותיי,כבר פשוט מראה הכל באיכות תת רמה. אנחנו רוצים לקנות DVD חדש,עד 800 שקל ככה,שיחזיק הרבה זמן,שיהיה DIVX ומחברה טובה. ועוד שאלה,יש מצב גם לוידאו משולב במחיר הזה,אבל שלא יגרע מאיכות הDVD? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום קניתי היום אזניית בלוטוט' של Bluetrek דגם S2 ויש לי בעיה בחיבור האזניה למחשב\לפלאפון לא המחשב ולא הפלאפון לא מזהים אותה נ.ב : שתי ההתקנים תומכים בלוטוט' (מחשב\פלאפון)
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אני וחברים שלי עשינו סירטון בFLASH, מה שחסר לנו זה פסי קול לדוגמה של: רעמים וברקים, ציפורים ,נחירות..... אתם מכירים אתר/תוכנה...מקום שאפשר למצוא פסי קול כאלה?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום. נתבקשתי למצוא מידע לגבי תאומים והייתי רוצה לדעת מה הסיכוי בערך שיווצרו תאומים(סיאמיים או לא זה לא משנה כוונה היא ללפחות שני ילדים) חיפשי בGOOGLE וויקיפדיה אך לא מצאתי תשובה.. מישהו אולי יודע?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
חברה כשאני לוחץ על הלחצן במסנג'ר של ה"הודעות דואר אלקטרוני" או כשאני מנסה להיכנס לאתר דרך הכתובת שלו זה לא מעלה לי את תיבת הדואר שלי או את ה-login זה מעביר אותי לאתר כזה של מוצרים מסריחים ואי-אפשר להיכנס לתיבת דואר שלי.... תודה מראש slim_shady
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני תלמיד שעכשיו מתחיל י"ג מחשבים , וקיבלתי זימון לממר"מ (איזה שוק) עכשיו מישהו יכול לפרט לי על מה המבחנים הראשוניים? האם בהם גם אני אוכל להכשל? או שמעבירים אוטומטית את כל תלמידי העתודה הטכנולוגית עד למבחנים המסכמים של הביצספר כי לי לא נתנו פרטים על המבחנים הראשוניים שנערכים בתחילת השנה. ואם יודיעו לי שנכשלתי, אז אני לא ממש מוצא מטרה בלהמשיך את הלימודים כל כך (בהנחה ואני לא רוצה להמשיך לי"ד) תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
חובה שהעיצוב שלו יהיה נחמד, והכי חשוב, שיהיה אמין. הכפתורים של הpanasonic שיש לי פשוט גרועים ובלתי אפשרי ללחוץ עליהם... :\ לא ממש חשוב לי איזה פיצ'רים מיוחדים(למרות שיהיה נחמד)... אני רק צריך טלפון שיעשה את העבודה, ולהרבה זמן. אם יש הצעות במחיר יותר נמוך, יתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
Walking on water is easier than you think! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
רכשתי לא ממזמן מכשיר DVD חדש שהוא DIVX והבנתי שאפשר לשנות לו את מערכת ההפעלה ואת ההגדרות ולעדכן תוכנה ועוד כל מיני דברים אם מישהו מכיר פורום העוסק בזה בבקשה שיכתוב תודה
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי בערך 60 כאלו להדפיס כאשר כל אחת צריכה להיות הדפסה של 20X30. מישהו מכיר מקום באיזור המרכז?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
הם היו אמורים להגיע .........מישהו יודע משהו ?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי המסכים שהיו שם .
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להתחבר ליאס ולקבל יאס מקס חינם , אפשר חוות דעת על מהכשיר למי שיש ומפרט כמה ההארד ואם אפשר להחליף, להעביר למחשב תכנים וכ'ו תודה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-