כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אם למישהו יש פרוייקט והוא מוכן לשלוח לי אותו, אני אשמח. שלא תחשבו שאני רוצה להעתיק הכל, התחלתי עם הבניה, ואני דיי תקוע בשלב של הטפסים והשאילתות ( יש לי 12שאילתות, ואני רוצה רעיונות לראש ולא בא לי \: ), בטפסים הבנתי את הבסיס, אבל לא ממש הבנתי פעולות מתקדמות... אז אם למישהו יש את הפרוייקט שהוא עשה, אני אשמח לקבל אותו...
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
מה זה לעזעזל אוברלוק ? מה זה ה-K3 או K10 ומה ההבדלים בינהם?
-
- 4 תגובות
- 450 צפיות
-
-
למשהו יש טראנסים/טרקים בסגנון cosmic gate או dj mangoo להמליץ לי? רק דברים טובים בבקשה.... תודה מראש עומר
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אני צריך טלפון של טכנאי מחשבים רציני וטוב שמבין במחשבים שיהיה מאזור ירושלים חשוב מאוד תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
-
אני כבר שנה מחכה ומנסה להירשם לאחד הפורמים של הטורנטים הגדולים כמו טורנט ליץ' וטורנטבייטס אבל ההרשמות סגורות כבר יצאה לי הנשמה מלנסות יש אולי למישו הזמנה? אני מאד אשמח תודה. אם יש לשלוח לאימייל benn283@bezeqint.net
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה המחשב ממש על סף המוות ואני חייב לפרמט אותו... זה הולך ככה יש כמה דברים שאני לא יכול לצרוב מפאת הגודל שלהם ואני רוצה לגבות אותם על כונן קשיח.. לי יש במחשב כונן קיים של 120 GB SATA שהולך לעבור פירמוט ואני רוצה לקחת ממנו כמה דברים חשובים ולהעביר לכונן שיש לי מיותר של 10 GB ATA מה אני צריך לעשות מבחינת איך לחבר אותו ואיך להגדיר בביוס אם אתם יכולים ממש לפרט אני ישמח כי אני מוגבל אם תוכלו לבוא אלי עוד יותר טוב!! מישהו מאשדוד מתנדב חחח?
-
אני רוצה להוציא תעודה ומהר. אני יודע אנגלית טוב אם זה משנה. מה שאני צריך זה לדעת איפה אני יכול למצוא את כל החומר ואיפה אני יכול להיבחן. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אז קיבלתי במייל את הדבר הזה: אני רוצה לדעת מה שם השיר. תודה לעוזרים! http://zbeng.net/more/interview.html אגב...אחלה של סרטון!
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
פעם היתה תוכנית ילדים שתמיד הייתה מתחילה ככה: שלום זעטוט,ומישהו אומר לו בחזרה שלום!. מישהו יודע איזה תוכנית זאת?
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. האם מישהו מכיר אתר טוב שמראה מחירים של חלקי חילוף לרכב ועושה השוואה בין מוסכים שונים בארץ? (משהו בסיגנון ה-ZAP רק לרכבים) סוג הרכב הוא סוזוקי באלנו שנת 96, נכון לעכשיו רק הרדיאטור שווק חיים, וברצוני למצוא אתר אשר יתן לי השוואת מחירים מכמה מוסכים בארץ וכך אוכל להחליף את החלק הפגום במינימום מחיר, הרכב לא שלי אלא של אחי. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה ואני לא יודע מה צריך להיות בטלווזיה טובה 100HZ או 50HZ איזה ניגודיות. איזה חברה הכי טוב לקנות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט מהיר 2.5 מגה ויש לי בעייה קטנה באימיול לפעמים האימיול מוריד מהר מאוד מאוד לכמה דקות ואז משנה את המהירות לאיטית מאוד לכמה דקות וזה כל הזמן חוזר על עצמו.. מה עושים כדי שזה ישאר מהיר ??? :
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
עוד חודש ההורים שלי נוסעים לספר ל10 ימים. הם רוצים דרך שהם יוכלו להתקשר אלינו. איזה חברה הכי מומלצת? סה"כ הם ידברו 80 דקות+- תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם החנות IQPC אמינה ועם יש פה מישהו עם נסיון איתם?
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
תגידו יש למישהו תבעיה הזאת בצ'ט של נענע???? בא X בחלון תודהה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
יש לי משקפיים בעין אחת 1.25 ובשניה 1.50 חשבתי שאני יכול להתקבל לתובלה לא? אז מה התנאים לקבלה לשמה?
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש שירים בסגנון השיר של Darin - Step Up. יש למישהוא? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
זה ביצוע ראשוני, בלי שום פלייבק בלי כלום. שכבה אחת ב TAKE אחד אז קחו את האיכות והשירה שלי בערבון מוגבל מקווה שתאהבו. תעשו טובה תשמעו עד הסוף, הסוף יותר יפה. יש גם קטע שזה נשמע כאילו זה נגמר אבל זה לא, אז קחו את זה בחשבון... http://www.megaupload.com/?d=C6ZMVR3S תודה ששמעתם חג שמח! עריכה: 13 צפיות ואף אחד לא רושם משהו?? תרשמו מא שבא לכם, אין לי בעיה.
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
פתחתי רדיו בשרת ואני צריך שתכנסו לכתובת ותגידו לי אם שומעים איך שומעים וכ"ו בבקשה זה חשוב מאוד http://alon.listen2myradio.com
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
ממש אין לי מושג של מי הוא, הוא מתוך סירטון של מרדונה אני הירשום כמה מילים מתוכו זה מין שיר ואז אחרי זה מוזיקה כזאת. "Thank you for your freindship and thank you for your love' thank you for the special moments i know thet is a gift from heven above" אחרי זה באה המוזיקה מצטער על שגיעות הכתיב אם יש הנוסח הוא משהו בסגנון תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
-
יש לי עכשיו דיוידי של טושיבה SD-210E אחלה דיוידי אבל לא קורא MP3 ו-JPEG ושמעתי שיש היום מכשירים שקוראים אפילו DIVX\XVID אז אני רוצה לקנות משהו חדש... חוץ מזה השלט מת עף מקומה 18 חחחח הכל תודות לאחותי הקטנה יאללה מבאס שאני משאיר את הדלת בחדר פתוחה טוב קיצר שלט חדש יאללה לי 150ש"ח וחשבתי לעצמי למה לי לבזבז כסף על הדיוידי הזה אולי נימכור בלי שלט במחיר טוב וניקנה אחד חדש
-
אם מישהו יכול להביא לי את המיקוד לטופס 02 במתמטיקה והאם יש אתרים שבהם ניתן ללמוד את החומר דרכו?
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-