כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
זקוק לאתרים המספקים שרות דואר כמו וואלה ואחרים, אתרים בארץ ובחו"ל.
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
פעמון הדלת החדש של Swann יודע לנהל שיחה טבעית עם מבקרים - גם כשאין אף אחד בביתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
- 1 follower
-
-
סצינה שזכורה לי מסרט שחור/לבן שראיתי לפני הרבה שנים - מעין אמפיתיאטרון ובו מחכים הרבה אנשים לכניסה של איזה צבא (כנראה צבא כובש או משהו). כשהצבא מגיע, האנשים שמחים וזורקים על החיילים פרחים, אבל החיילים לא שמים לב ופשוט צועדים, כשהם דורסים כל אדם שנקרה בדרכם. האנשים מבינים ומנסים לברוח, והחיילים ממשיכים לצעוד עד שהם ממלאים את האמפיתיאטרון. יש למישהו מושג מאיזה סרט זה לקוח?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש המלצות לחנויות מחשבים באזור ת"א צפון מאחר ואינני נייד אני צריך משהו שיהיה קרוב אליי,רצוי לציין שיש לי מארז קבוע RACKMOUNT שאיתי כבר כמה שנים ואין לי כוונות להחליפו המארז הנ"ל כבד מאוד ולא מאפשר לי להסתובב איתו יותר מדי ברגל. אשמח לקבל המלצות לחנויות בת"א שנותנות שירות אמין ומחירים סבילים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
תקראו קרדיט לוואלה ! http://computers.walla.co.il/?w=/4/702868
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
:-\
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
-
אנשים מי שמכיר מקומות מסוימים שבהם ניתן לקנות כרטיסי מסך או אתרי מכירה של כרטיסי מסך. שמעתי שהמחירים שם סוף אז אתם מכירים רק בהונג קונג. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
יש לי mp4 שקורא סרטים רק עם סיומת של avi... למישהו יש תוכנה מסוימת לשינוי סיומת של סרט מ- TV ל - avi ? וגם הסברים לשימוש בתכונה .. אשמח לקבל עזרה .. תודה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
וואי זה מתסכל זה מציף לי את התיבת דואר הפרטית שלי.. מה גם שחלק מההתראות מיידעות אותי על נושאים שלא ביקשתי ולא סימנתי מעולם. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
האם ניתן לצפות בערוץ 2 דרך המחשב כמו בערוץ 10 למשל יש למישהוא לינק או משהוא
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היי מפתחים אחרים, כרגע אני עובד על הטמעת מבנה נתונים של רשימה מקושרת בתוכנית C++ שלי, אבל נתקלתי בכמה מחסומים שמעכבים את ההתקדמות שלי. ככל שאני מעמיק במורכבות של רשימות מקושרות, אני נתקל באתגרים הקשורים ליישום ולשימוש בהן שגורמים לי לבלבול מסוים. אני באמת יכול להשתמש במומחיות שלך להתגבר על מכשולי הרשימה המקושרת האלה. החידה: תן לי לצייר לך את התמונה. אני בונה תוכנית C++ הדורשת אחסון מניפולציה יעילה של נתונים דינמיים, ובחרתי להשתמש ברשימה מקושרת כדי למלא את הדרישה הזו. עם זאת, בזמן שאני כותב ובודק את יישום הרשימה המקושרת שלי, אני נתקל בכמה התנהגויות וקשיים בלתי צפויים בניהול יעיל של הצמתים והמצביעים של הרשימה. פאזל הקוד: הרשו לי לשתף ק…
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה בישביל האשכול הזה. אני רוצה לדעת אם קיימת בפניי האפשרות הזאת: נגיד עכשיו ונשרף לי הכרטיס מסך (3 שנים אחריות): יש לי אפשרות להוסיף כסף ולשדרג למשהו יותר טוב?!
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברצוני לרכוש מסרטה , בתקציב של עד 3000 ¤. אני לא מבין בנושא, בחברות וכו', לכן אשמח לקבל המלצות מכם. אה, לא ידעתי איפה לפרסם, אז אם לא בפורום הזה אתם מוזמנים להעביר את הדיון. בתודה, אודי.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
פרודיות סופרמן גדול יפה חמוד מגניב כל מילה אפשרית. גייסבונד באטמן בחזרה לעתיד מלתעות אינדיאנה גונס - גדול
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם תעדכנו את המדריכים ו\או תוסיפו דברים רלוונטיים? ואם יהיו מדריכים חדשים?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
רציתי לברר מחירים ואולי לקבל המלצות , להכנס ולהתרשם קצת על חדר הכושר הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי כמה שאלות על הפרשות! 1:אתם יכולים להביא לי את הסדר של כל הפרשות במסודר? 2:כמה פרשות יש בשנה? 3:תודה! אא ואתם יכולים גם להביא אתר של כול הפרשות כי האתרים שמצאתי בגוגל מבלבלות הכול!
-
אני נבחן אינטרני. מחפש מידע לגבי ההרשמה המאוחרת לבגרות במת', היא אמורה להתקיים ב27 בינואר. לפי הידוע לי יש הרשמה באינטרנט, אבל אני לא מוצא מידע לגביה. תודה, נדב.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
חובה שהעיצוב שלו יהיה נחמד, והכי חשוב, שיהיה אמין. הכפתורים של הpanasonic שיש לי פשוט גרועים ובלתי אפשרי ללחוץ עליהם... :\ לא ממש חשוב לי איזה פיצ'רים מיוחדים(למרות שיהיה נחמד)... אני רק צריך טלפון שיעשה את העבודה, ולהרבה זמן. אם יש הצעות במחיר יותר נמוך, יתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-