עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yarl,

וכמובן את הלאפטופ איך מנקים והאם יש חומרים מטליות או.....?? אבל הכי חשוב המסך

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  2. Started by idofr,

היייי אני רוצה לקנות טלביזיה ואחת האפשרויות היותר טובות שאני רואה זה קניה באינטנרט אבל הקטע הוא שדברים כאלה צריך לראות בעין לפני שקונים ומכיוון שכאן אני לא יכול לראות לפני רציתי לדעת מהם הכללים של ההחזרה של מוצרים ....

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  3. Started by gshhar,

שיפתח ישר בתור מצגת.

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  4. שלום רציתי ללכת ללשכת עבודה לנוער שנמצאת בבניין ממול עזיראלי יש למישהוא מושג מתי היא פתוחה לנוער? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 408 צפיות
  5. כותרת ^^ שיימכר בארץ ויהיה בעברית... יש את הספר של HOD-AMI של דורון סיוון, המדריך לטכנאי מחשבים.. ספר ממש טוב רק שהוא כבר ממש לא מעודכן ומתיישן..... למישהוא יש המלצה לספר אחר?

• 1 תגובה
    • 408 צפיות
  6. Started by zzz727,

יש לי i830 וכבל ואת התוכנה iden wad java ואני לא מצליח להעביר מישהו יכול לעזור לי או לשלוח לי מדריך??? ???

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  7. Started by K0sTa,

חג חנוכה שמח לכל עם ובית ישראל ולכל האוברקלוקרים והמודרים אי שם

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  8. Started by eegg,

אני מנסה למכור את התופים שלי אבל אינני יודע כמה הם שווים . הם בקושי היו בשימוש . יש 5 תופים במערכת של חברת starion ויש היי-אט וקראש\רייד של חברת zildigian מישהו יכול לעזור לי לדעת כמה הם שווים. ממה שראיתי ביד 2 זה שווה 2000+

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  9. אפשר לקבל בבקשה את המיקוד למועד ב במתמטיקה טופס 2 ו טופס 3 משום מה האתר של המיקוד לא עובד לי אז אני מבקש פה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 405 צפיות
  10. אני רוצה להשיג חלקים בזול ולרגל נסיעתה של אמי ללטביה (ושלי אני מקווה.. נכון אמא ? ;D) אני רוצה לקנות מחשב לבנדוד שלי שם ואולי אקנה גם משהו קטן לעצמי. בכל מקרה אני צריך אתר ששולח לבלטיקה (אסטוניה\לטביה\ליטא) עם מחירים נוחים ומוניטין טוב. תודה על העזרה

11. Started by galz,

היי. לאחרונה גיליתי את הדבר הגאוני הזה שנקרא last.fm יש לי איתו בעיה אחת קטנה. אני רואה באתר שיש אמנים ישראלים והעיברית נראית באותו מצב של האנגלית (בכל דף אמן יש אמנים דומים וכמה משתמשים שמעו שירים ובלה בלה), כלומר זה עובד לאנשים. אצלי, כשאני שומע שיר בעברית, הוא אומר שהוא לא מצא את האמן בlast.fm והוא שם שיר ראנדומלי מהספרייה שלי. יש לי המון שירים בעברית אז חבל לי. למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 405 צפיות
  12. אם כן אז איפה זה יהיה ובאיזה שעות ?? תודה

• 1 תגובה
    • 404 צפיות
  13. Started by Imtheman,

זוכרים את המכשיר הזה?? מה מכפיל את זמן ההקלטה SP או LP??

14. אינטל רושמת הפסדים גדולים בשווי ובעובדים כאשר התרסקות המניה מגיעה לצד פיטורי המונים שכמותם לא ראינו בעולם המעבדים. אם זה לא מספיק, ישנה דאגה צרכנית עבור צמד דורות מעבדים שלא מפסיקים לחוות תקלות טכניות ללא פתרון מושלםלכתבה

15. ענקית התוכנה חושפת זינוק של 200% בהתקפות על סיסמאות ומקדמת מעבר מאסיבי לטכנולוגיית אבטחה מתקדמתלכתבה

16. Started by deso,

Failure

• 2 תגובות
    • 399 צפיות
  17. באילו תוכנות מחשב משתמשים בקורסים השונים? אשמח לדעת ע"מ לדעת איזה מחשב נייד לרכוש. תודה

• 0 תגובות
    • 398 צפיות
  18. אז נכון אני צריך רעיונות ***מקוריים*** למתנות חג אבל אני צריך בין 2 בחורות... אחת קונה לחברה שלה מתנה לא אני לחבר שלי נגיד... תודה רבה לכולם יאלה לשפוך רעיונות יניב

• 0 תגובות
    • 397 צפיות
  19. אנו ימים ספורים לפני השקת פלטפורמת מעבדים חדשה של אינטל ו-AMD מוצאת עיתוי מעניין עם שלל הכרזות מעניינות עבור מעבדיה הקיימים וגם טיזר למעבד חדש בסדרת X3D האגדית לגיימינגלכתבה

דיונים חדשים בפורומים