כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
- 1 follower
-
-
אם כן אז איפה זה יהיה ובאיזה שעות ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה להשיג חלקים בזול ולרגל נסיעתה של אמי ללטביה (ושלי אני מקווה.. נכון אמא ? ;D) אני רוצה לקנות מחשב לבנדוד שלי שם ואולי אקנה גם משהו קטן לעצמי. בכל מקרה אני צריך אתר ששולח לבלטיקה (אסטוניה\לטביה\ליטא) עם מחירים נוחים ומוניטין טוב. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
NVIDIA השיקה באופן רשמי את RTX 4060 ואנחנו בודגמים את הדגם שלך GIGABYTE על מערכת אחת חדשה עם Core i9 13900K ואחת ותיקה עם RYZEN 7 2700X - עד כמה גדול הפרש הביצועים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
- 1 follower
-
-
-
באילו תוכנות מחשב משתמשים בקורסים השונים? אשמח לדעת ע"מ לדעת איזה מחשב נייד לרכוש. תודה
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
-
-
מיקרוסופט מתחייבת להמשיך במדיניות העבודה הגמישה שלה, בניגוד למגמה של חברות המחזירות עובדים למשרד, כל עוד הפרודוקטיביות נשמרתלכתבה
-
- 2 תגובות
- 391 צפיות
- 1 follower
-
-
אז נכון אני צריך רעיונות ***מקוריים*** למתנות חג אבל אני צריך בין 2 בחורות... אחת קונה לחברה שלה מתנה לא אני לחבר שלי נגיד... תודה רבה לכולם יאלה לשפוך רעיונות יניב
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
- 1 follower
-
-
לא בטוח שבשנת 2022 יש מקום לאתר פורנו שמהווה אכסנייה לסחר בנשים, לניצול קטינים, להתעללות, לאונס ולהפצת תכנים מיניים ללא אישור המצולמים. התפטרותם של מנכ"ל וסמנכ"ל פורנהאב היא רק העדות האחרונה לקרע שהולך ונפער במזרן המטונף הזהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 387 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 3 תגובות
- 386 צפיות
- 2 followers
-
-
אני בוחן את המושגים הבסיסיים של RAM ו-ROM במערכות מחשב ותוהה לגבי ההשלכות המעשיות שלהם בתכנות. להלן קטע קוד להקשר: # Python code involving memory operations data = [1, 2, 3, 4, 5] result = sum(data) print("Sum of data:", result) למרות שהקוד פשוט, אני מעוניין להבין את ההבדלים המעשיים בין RAM ו-ROM וכיצד הם משפיעים על פעולות כמו זו בקוד זה. במה שונים אחסון הנתונים, מהירות הגישה והתנודתיות ב-RAM מהאופי הלא נדיף של ROM, וכיצד משפיעות ההבחנות הללו על החלטות תכנות? כשאני חוקר כמה אתרים כמו Scaler, אני גם תוהה אם יש מצבים מסוימים שבהם השימוש ב-RAM או ROM הופך חיוני למהירות ואמינות הקוד הטובות ביותר.
-
- 0 תגובות
- 384 צפיות
-
-
היום הרוב קיבלו בדואר תשובה... לצערי אני לא קיבלתי :'( יש כאן מועמדים להנדסת חשמל ואלקטורניקה בתל אביב\בן גוריון?
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 376 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 3 תגובות
- 374 צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לבנות סקייט חשמלי על בסיס של לונגבורד איזה גודל מנוע צריך? מחשב? גודל סוללות? איך מחברים שלט למנוע? משהו שיביא אותי ל25 30 קמש משהו כמו 80 קילו
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 368 צפיות
-
-
הי, בשידור המסך אמור לעבור גם האודיו של הדסקטופ, משום מה זה לא עובר - אבל אני כן מצליח להגדיר בנפרד את המקרופון. יש לכם מושג איך לפתור את הבעיה או האם יש תוכנה אחרת שעובדת כמו NDI?
-
- 0 תגובות
- 362 צפיות
-
-
כן, מה שקראתם. הרקע של שולחן העבודה ב - XP "משודרג" ל - 4K. אני אישית, רחוק מלהיות מרוצה. שפטו בעצמכם - https://tech.walla.co.il/item/3585683
-
- 0 תגובות
- 361 צפיות
- 1 follower
-