כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
אני רואה באתר לא ממש השתנה בזמן האחרון, אחרי חודשיים של טירונות אתר ניראה אותו דבר. אבל נחמד מה שעשיתם בפורום, כשהכנסתם נושאים חדשים. איזה כיף סוף סוף לגמור את הטירונות המז***נת הזאת. ולפי מה שראיתי לא יצא משהו חדש בזמן העדרותי, בנושא החומרה. לא יוצא שום מעבד חדש של AMD. כמובן חוץ מהמשחקים שיוצאים בקצב מסחרר בזמן האחרון, איך שחזרתי התחלתי להוריד את GTA3 ו SOF2. עם יש משהו חדש שפיספסתי השמח אם תעדכנו אותי!! כבר מחר אני חוזר לחור בביסל"ש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד את הסרטון, שכחתי מאיפה להוריד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אולי משתמש חדש אבל אני בכל זאת רוצה לאחל לבעלי האתר מזל טוב על חזרת הפורום!!!!!!!! ומקווה שלא יהיו לכם יותר בעיות ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
רציתי להתעניין אם כדי לקנות שם או לא מישהו קנה שם? PCHardware
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה יותר שווה? מה יותר טוב? כדי שמישהו שיש לו את אחד מהמכשירים הבאים יגיב. אם אפשר מידע ומחירים אני ישמח
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רק 3 תמונות כי יש בעיה בשרת אי אפשר להעלות תמונות אני לא יודע למה התמונות ממסיבה אחת שעשיתי ההאב היה מפוצץ היה מזה כיף שיחקנו כל הזמן אנריל (רוקט ארנה)כי כולם התעצלו להעתיק ברשת משחקים. המסיבה היתה מ- 5 אחה"צ עד 6 בבוקר. כולפ משחקים ומרוכזים במשחק כפי שאתם רואים. אותו דבר. אני זה זה עם הגב למצלמה . אני יפתח חשבון חדש בנענה ויפרסם עוד תמונות מעוד מסיבות. מה אתם אומרים??
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני לא יודע אם ראיתם את האתר הזה עדיין אבל הוא נחמד http://www.fuckmicrosoft.com/ הוא מכיל מספר מאמרים שמראים איך מיקרוסופט מרגלת אחרינו אבל את זה כולנו יודעים יותר מגניב זה שאפשר להירשם שם עם הפניות של כתובת אימייל למשל אני השגתי אחת s_pitts@fuckwindowsxp.com נחמד לא? רק צריך לזכור שאלה הפניות צריך להיות לכם חשבון דואר רגיל שתוכלו להפנות אליו כדי להישתמש ;D
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
-
לאחרונה ראיתי את הביטוי חוזר שוב ושוב ... ערנב ? מישהו מוכן להסביר מה זה ומאיפה זה ?
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הנה כמה המלצות לשירים ישנים שעברו חידוש/הסבה רצינית למוזיקה אלקטרונית: Madhouse - Like a prayer Gigi D'agostino - The riddle Atb - You're not alone Aguagen - Hard To Say I Am Sorry 4 Clubbers - Children Dj Sammy and Yanou ft Do - Heaven להנאתכם... ומי שרוצה קצת דברים אלקטרונים אחרים: Yves Deruyter - Back To Earth (Public Domain Mix) - גירסה חדשה !!1 Sonic Inc - The Taste Of Summer (Fire and Ice Remix) (מומלך לשמיעה בפול ווליום ברכב - במיוחד לבעלי רוקפורד ;D) Reloop - Fucking Society אם תרצו עוד תגידו.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה סיפור מעניין: לאחרונה קניתי מחשב דרך האינטרנט, קניתי את המחשב דרך חברה המוכרת חומרה באינטרנט שכולכם בוודאי מכירים (לא, זה לא פנ**). בבכל מקרה קיבלתי את המחשב, הדלקתי אותו והתחלתי להתקין ווינדוס, בתחילת ההתקנה הודיע לי תוכנת ההתקנה כי יש לי רק 20GB פנויים על ההרד-דיסק (שזה היה קצת (אוקיי ,זה יותר כמו הרבה) מוזר מכיוון שקניתי maxtor 40GB הסתכלתי בביוס ואכן יש לי 40GB. המשכתי להתקין את הווינדוס, כאשר הפעלתי אותו לראשונה בתפלאתי לראות על ההרד-דיסק החדש שקניתי 20GB של עותקים בלתי חוקיים של המשחקים הכי חדשים (וגם עותק של הסרט שר הטבעות). 20GB של חומר בלתי חוקי על מחשב חדש שנקנה בחברה גדולה ומכובדת! מי היה מאמין? אחרי שראיתי את זה גם אני לא האמנתי! ומה רציתי לומר בכל ה…
-
טוב, הנה משהו שכתבתי. החלטתי להשקיע את הכשרון הפואטי שלי בזמן שמשהו ירד במשהו קצב מבדר(זה מבוסס על When I am 64 של החיפושיות): When I have greending noise(IBM drive sings) When I get wobbled crashing my heads a few minutes from now... Will you still be sending me to a repair? To the shop or the importer. If you install me infront of fan don't you close the case! Will you repair me? will you replace me? When I have greending noise... WD had also crashed.... and if you use me less I will stay with you! I can't be handy banding my heads and all your data is lost. I can be a usefull paper holder Sunday morning pray in the church. 8 hours of working, without any files. Who c…
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
אני לצערי חליתי...ונאלצת לשבת פה עם חום, כאב גרון וראש... :'( לא פייר... אבל למה כל השאר פה? (לא שאני מתלוננת - אחרת לא היה לי למי להציק)...
-
- 71 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
קניתי אותו בבר מצווה ב-1987 , ואהו איך שהתלהבתי ממנו , הוא היה בעל CGA מוגדל - 16 צבעים ברזולוציה של 640*200 . והמשחק הראשון שאני זוכר היה Digger . http://www.old-computers.com/museum/computer.asp?c=183
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אולי ביצוע כלשהו של האינטרנציונל(יכול להיות להיות של הצבא האדום,עיבוד חדש לרוק או כל ביצוע אחר). דחוף דחוף
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אם היית מחפש קצת באתר של הרקולס במקום להציף את הפורום ולנדנד היית מוצא את זה!
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
צינו כל אחד מהו חברת הסוללרי שלו וכמה אתה מדבר ממנו האם יש לך קשר משפחתי וחלוקת החבררות האחרות לפי זמנים תודה נ.ב אם אפשר צילום -ללא שם משתמש אני רוצה לארגן מכתב עם סטיסטיקה נגד העושק של חברות הסוללר ראיתם כמה הירוויחה סלקום השנה - קרוב למיליארד שקל
-
ברצוני לבקש דעה על החנות PCHARDWARE. אמינים? איך יחס? ..... מקווה זה זה מותר בפורום הזה לבקש בקשות כאלו.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בבקשה זה דבר מזה שובר מצחיק וקורע : אהבה: מחלה חולפת שנרפאת בעזרת נישואים. מכילה ארבע אותיות, שלוש הברות ושני אידיוטים. מוח: איבר המאפשר לנו לחשוב שאנחנו חושבים. לשון: איבר מיני המשמש אנשים פרימיטיביים לדיבור. גבר: יצור זכרי שבמשך תשעה חודשים מנסה לצאת מהמקום שאליו ינסה להיכנס כל חייו. התעלמות: גישה שמאמצת אישה כלפי גבר שבו אינה מעוניינת, ואשר מפורשת ע"י אותו גבר כ"היא משחקת אותה קשה להשגה". קלה להשגה: כינוי לאישה בעלת מוסר מיני של גבר. נימפומנית: מונח שבו גבר מאפיין אישה המעוניינת במין בתדירות גבוהה יותר ממנו עצמו. אינטלקטואל: אינדיווידואל המסוגל לחשוב במשך יותר משעתיים רצופות על משהו שאינו קשור לסקס. טבור: סוג של פעמון שאותו מציגה האישה. כאשר אתה מצלצל …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי תגידו מה דעתכם hock עיצב לי אותה, תודה רבה אחי!!!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-