כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
במה הפסיכים מאמינים בכלל? ממה שהבנתי חלק מהאמונה שלהם היא שהיו חייזרים מורדים שהוקפאו ונשמרו בתוך הרי געש ואז הם הופשרו והנשמות שלהם התפזרו בעולם וכשהם בתוך אנשים הם גורמים לבעיות אישיות כמו אנטי חברתיות ודברים בסגנון. WTH? :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקבל מידע על מערכות ואני מחפש אתרים או פורומים שיוכלו לעזור לי האם אתם מכירים כמה ?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
טוב מקום יש לי אני רוצה לפתוח מוסך למכוניות לכול הסוגים ולשפר אותם איזה חנויות או איזה יצרנים אני יכול לקנות מהם בקשה לא להרוס רציני בבקשה אם זה היה סבבה אני נותן לכם אם לא תהרסו רציני גם כמו הדיון הקודם ובבקשה לא להרוס רק לעזור
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי זימון לתלפיות וחובלים. האמת לפני זה רציתי עתודה. אז מה עדיף לי? ונגיד ואני לא אתקבל לתלפיות,עדיף חובלים או עתודה?
-
- 33 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
אם מישהו יכול למצוא או להוציא לי את זה אני אסגוד לו לעד.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
חלק ממכם בטח זוכר את הסרט MAD MAX וכמובן את ההמשכים שלו בעקבות הסרט הזה יצא סרט חיקוי ,בחור שחי עם רובוטית בתקופה פוסטאפוקליפטית,וכשהרובטית מתקלקלת בעקבות תאונה הוא שוכר מישהי שתיקח אותן למפעל שבו ייצרו את הרובוטים מהסוג שלה כדי להשיג חלקי חילוף , אתם זוכרים איך קוראים לסרט הזה במקרה?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מוצרים מחנות wholesale בארה"ב. החנות מוכרת רק לבעלי reseller ID, ובנוסף רק בתוך ארה"ב. כך נוצר מצב שאני לא יכול להשיג את המוצרים שלה איך עוקפים את זה? (אין כאן עבירה על שום חוק חוץ מהחוקים של החנות עצמה - המוצרים חוקיים ועומדים בתקינה הישראלית ואני אשלם עליהם מכס)
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אם ניסיתם לשלוח אימייל דרך gmail למישהו ב-walla, בוודאי קיבלתם בחזרה את ההודעה הבאה: ה-IP המדובר שייך לגוגל, tracert עושה resolve לכתובת nf-out-0910.google.com. עד כמה מטומטמים אפשר להיות? :-\ בכל אופן, שלחתי להם מייל.. נראה מה יהיה..
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מאפו אני יכול להוריד כתוביות ברוסית לסרטים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
פרודיה אל המכשפה מבלייר בסיגנון קצת אחר חחחחח איזה כוסיות יאללה ;D ;D
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כנראה שרק אני ועוד כמה אנשים הם היחידים שהצליחו להכנס לאתר הזה יש לנו סגולות אל טבעיות !!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
אני חדש פה ואני רוצה לדעת עם מישהו מעוניים לבנות איתי אינדקס ענק שהוא הולך להיות אתר שבעצם מנוע חיפוש ענקקקקקקקק ואני צריך אם מישהו מסכים שידע PHP טוב למדי ויוכל לעזור לי בכל הנוגע לשפה זו שמי אליאור צרו איתי קשר באיסיקיו:143650482
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
-
ביום שבת עושים לאחותי בת ה11 יום הולדת והיא ביקשה ממני להוריד סרט לכל המשפחה שתבוא.. למישהו יש המלצות?? זה דחוף וחשוב לה מאוד...
-
- 11 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אם מישהו יכול להשיג לי אותם, אני מאוד אודה לו על כך, אין לי בעיה לתת משהו תמורתן, ואפילו להגיע למקום שתקבעו כדי לקחת אותן (אם אין לכם כוח לסרוק), (גם רק אחת מהבחינות או חלק מהבחינה יהיו טובים) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבקשה למי שיודע ויכול לעזור לי להבין איך פותרים את התרגיל הבא: 2x+1*3x=72 אני יודע שהתרגיל מממש ממש פשוט, פשוט אני לא מבין את הדרך של הפתרון, אם משהו בבקשה יכול לתת לי פתרון כמה שיותר מפורט תודה רבה ניר
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
בחשבונית הסלקום האחרונה סלקום הודיעה לי שהיא מתכוונת להעלות את תעריפי השיחות שלי. איזה יופי. עכשיו, אני נמצא כרגע בתוכנית חיילים, בהתחייבות. עד כמה שאני יודע, לחברות אסור לשחק עם תעריפים כל עוד הלקוחות נמצאים בהתחייבות (חוץ מהוט, שלה יש סעיף מיוחד בחוזה בשביל זה). בחוזה של סלקום מצויין כי "בתום תקופת ההתחייבות תהיה רשאית החברה לשנות ו\או....", ולא רשום כלום על לשנות דברים באמצע תקופת ההתחייבות. מישהו יודע אם הם יכולים לעשות את זה? יש מקום כלשהו שזה כתוב שאני יכול לראות את זה בבירור?
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש אימייל טוב,חוץ מ hotmail שיאפשר לי לקרוא מיילים מ outlook גם(קליינטים חיצוניים) מישהו מכיר??? יש לי אחד בspeedy ועכשיו אני מחפש עוד אחד בחברה אחרת. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
גם מבחינת חיצוניות וגם מבחינת פנימיות, הסיוויק החדשה הולכת לסובב הרבה מאוד ראשים... 1.8 ליטרים 140 כ"ס 6800 סל"ד לגבול מכאן אתן לתמונות לדבר... רק נקווה שהגירסה הזו - היא זו שתגיע לארץ ולא האירופאית (המסורסת, ככל הנראה), כפי שיצא לי לשמוע מפיו של K0m.
-
- 47 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלתי הודעות פרסומיות מחברה X (בנק) שאני בטוח ב 100% שלא נרשמתי אליהם ו/או אישרתי דבר מה פרסומי. ההודעות נשלחו דרך חברת פרסום בשם Publicators. זה נמשך גם לאחר שפניתי וביקשתי להפסיק את ההודעות, ושאלתי מאיפה הם קיבלו אישור לשלוח לי דברים פרסומיים - כמובן שלא קיבלתי תשובה. את מי עלי לתבוע? as simple as that.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אני לא מנסה לשווק משהו, אני רק מבקש טובה. אחותי סטודנטית לרפואת שיניים בירושלים והשנה הם צריכים לטפל בלקוחות. היא צריכה לעשות כמה טיפולי שורש, אבל היא לא מוצאת קליינטים. טיפול שורש בשן טוחנת עולה מעל 1000 שקל, באונ' הם עושים את זה ב80 ש"ח (עלות חומרים בלבד) הטיפולים הם ברמה גבוהה ויש מדריך צמוד לכל סטודנט, ממה שהבנתי העבודה הרבה יותר יעילה ויסודית מרופא שיניים ממוצע בקופת חולים אזורית. אם מישהו צריך לעבור טיפולי שורש ואין לו את הכסף לשלם, או רוצה עבודה טובה ולעזור לסטודנטית, אני אשמח אם תיצרו איתי קשר בה.פ אני רק רוצה להזכיר שהטיפולים מתקיימים בירושלים, אבל לדעתי גם אם אתם גרים במרכז זה שווה את הנסיעות (אחרי הכל בערך 1000 שקל הבדל, זה כרטיס מסך! ;D) תודה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-