עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. The post במהלך טורניר שחמט במוסקבה, רובט תקף ילד ושבר את ידו appeared first on עכשיו 14.לכתבה

2. Started by Director,

שלום לכולם . אני זוכר שפעם משהוא אמר אם אני קונה חלקי מחשב אין על זה מס. אז עכשיו אם אני קונה איזה 9 חלקים מאותו אתר (כאילו שהכל מרכיב מחשב). אני יצטרך לשלם על זה מס ? ועוד משהוא : זה הגינוי שאני מזמין את כל הדברים הכל הכל , והמשלוח עולה רק 40$?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  3. שלום לכולם, אני חייל בצהל ואני יוצא לתגלית בשבוע הקרוב. יחד עם שאר חברי מצהל שמשתתפים בפרויקט הוחלט לארגן "ערב תרבות" לאורחים הכוללים גם אוכל ישראלי, סיפורים, משחקים ושירים ישראלים ברקע. מה שאני צריך ממכם, זה המלצות לשירים ישראלים טובים שאתם חושבים שיתאימו. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  4. מי שיכול לעזור לי תודה רבה

5. Started by harbinger,

אז ככה קודם כל מה ההבדל בין חשבון PREMIER ו PERSONAL בPAYPAL , לא מה הייעוד , הכוונה בין הריביות והעמלות אם אני כרגע רק מעוניין לקנות ואולי בעתיד הקרוב גם יהיה מעוניין למכור , אני לא מעוניין לחסום תאופציה אני ראיתי שלוקחים ריביות ועמלות אשמח להסבר , בנוסף ראיתי גם שמארה"ב לא לוקחים עמלות בכלל! לגבי DEAL EXTREME , ראיתי שיש רק שלוש אופציות תשלום EXPRESS CHECKOUT PAYPAL STANDARD PAYPAL NO PAYMENT 90 DAYS אני מאמין שהאחרון לא רלוונטי אליי מה ההבדל בין ה2 האחרים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אורח RnGKay

המקרה הוא לא שלי ורק קיבלתי אותו דרך הדואר! חשוב להפנות את צומת ליבכם לזה! אם אתם רוצים לקרוא את הגרסה באינטרנט פנו לכאן! אזהרה לציבור! לפני שאתה מוחק את המכתב: מכתב זה הוא מכתב אזהרה הבא ליידע אותך על מחדל צרכני ולא למכור לך מוצר מכל סוג שהוא. ב31/12/01 קניתי דרך אחד מאתרי המכרזים בישראל מכשיר מיני-דיסק. הספק של המכשיר הוא MDK. המכשיר הגיע אליי ועבד כרגיל במשך כחצי שנה - אז פתאום (ב26/07/02) הוא שבק חיים בזמן ששמעתי בו מוזיקה, ללא שום סיבה ברורה. מיד יצאתי מביתי שבערבה (ליד אילת) והגעתי לת"א(=כעבור נסיעה של ארבע שעות), למעבדת התיקון של MDK ברחוב אלנבי 36 כדי לתקן את המכשיר לפי תעודת האחריות שנמסרה לי עם הקנייה. העובדת שם הייתה מאוד נחמדה ואמרה שבתוך שבוע הם ייצרו איתי קש…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. בס"ד שלום רב אני מתענין קצת בנושא אני מדבר על התחום של קריאת אימילים וכו' לפי דעתי יש אתרים שמשלמים אבל קצת מאוד כמה סנטים בודדים מה דעתכם? האם מישהו באמת הרוויח מזה כסף אמיתי או לחשבון כמו paypal או e-gold תודה רבה

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by Gamer 77,

אני מעוניין לרכוש מחשב מKSP ואני מעוניין לשמוע את דעתכם..... אני שמעתי הרבה ביקורות על החברה הזאת ,האם זה רק השמצות של המתחרים או זה באמת נכון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בדף הראשי יש קבצים להורדה וביניהם יש קובץ שנקרא "מדבקות למארז" הורדתי אותו ואלו בעצם תמונות.... אז מה לעשות כדי שיהיו לי את הצורות המדהימות האלה על המארז? תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים......

10. Started by FrankMCH,

שלום, אני משתתף חדש בפורום. אני רוצה לדעת מה הייתם נותנים לחברה שלכם אם היא אוהבת משחקי מחשב וממשיכה להיות מחוברת לרשת כל הזמן. לאחרונה התאהבתי... אבל אין לי בכלל רעיונות לגבי מתנה וכיצד לתת אותה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  11. אני מבין שעכשיו יוצאים מעבדים חדשים ומתחילה שנה חדשה אני יכול לקנות את המחשב רק בעוד שבוע - שבוע וחצי האם כדאי לי לחכות עוד קצת מעבר לשבוע וחצי (זאת אומרת משהו כמו שבועיים, שבועיים וחצי-אולי בגלל שיהיו ירידת מחירים או שסתם אני חושב ולא שווה לחכות את הזמן כי הירידה לא תיהיה משמעותית או שלא תיהיה בכלל) או שזה לא משנה ואקנה בעוד שבוע וחצי. תודה

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  12. Started by Thadar,

אני צריך לדעת את השם של הסרט, לפי הסבר של מה שראיתי ממנו. תודה. אז ככה, טסים כעשרה אנשים במטוס קטן מעל מדבר, פתאום יש סופת חול או משהו והם מתרסקים. בזמן שהמטוס נופל התחת של המטוס נפתח ואיש אחד או שניים נופלים. בגדול אחרי שהם מתרסקים במדבר הם מנסים לבנות מהמטוס, מטוס קטן יותר. הייתה גם איזה סצנה שהם פגשו נוודים\ערבים והיה איזה קרב יריות ביניהם. תודה לכל מי שינסה לעזור לי!

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  13. אותו שאלה לענות בכנות

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by NiTRo37,

יש למשהו אתרים טובים לבאנרים הקטנים האלו של משתמש , לדוג': ATI USER AMD USER וכל זה.....

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  15. אממממ הציעו לי לשדרג את המכשיר שלי .. בגלל שאני לקוח ותיק ויש חשבון גבוה וכל זה ... בכל מקרה יש לי עכשיו samsung 540 מתפרק כזה ... (הבטרייה לא מחזיקה יותר מיום , בעיות במכשיר עצמו ועוד ועוד ) לאיזה מכשיר (רק חברת פלאפון ) אתם מציעים לי לשדרג ? אני מחפש מכשיר שיכלול הרבה איכסון לספר טלפון , שהבטרייה שלו תחזיק יותר מיומיים אחרי טעינה מלאה , ואם יש אז MP3 יהיה נחמד (למרות שזה לא הכי משנה לי ) נ.ב אני לא הולך על פלאפונים של TELIT .. לשני האחים שלי היו כאלה והם התפרקו תוך כמה חודשים ... תודה רבה ..

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  16. תמיד אהבתי את תחום האלקטרוניקה, ואני רוצה לעסוק בתחום של הנדסת שבבים. הבנתי שהתואר שאני צריך ללמוד הוא "הנדסת חשמל ואלקטרוניקה". המורה שלי לפיזיקה ומנהל בית הספר שלי אמרו לי שיש להם קשרים מאוד טובים עם מכון לב, ושהם יכולים להכניס אותי לשם ללא בעיה בשנה הבאה כשאהיה בכתה י"א, ואלמד במקביל גם בתיכון וגם באוניברסיטה. השאלה היא האם שווה ללכת על זה? זה כמובן יחסוך לי המון זמן, אבל אולי יש אוניברסיטאות יותר טובות בתחום הזה? איך מכון לב בתחום הזה? ולאחר קבלת התואר גם כן קשה מאוד להתקבל לעבודה [כמו אינטל או חברה גדולה אחרת] ללא ניסיון לכן עדיף לעשות קורס כדוגמת זה: http://www.chipdesigncollege.com/ שנראה לי מעניין מאוד. אשמח לקבל מידע והמלצות. תודה.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by עילאי פוני,

מוכר מחשב עקב חוסר שימוש המחשב נקנה בינואר האחרון מחיר 3200 לפרטים :0524680466 מפרט : מעבד AMD Ryzen 7 7700 AM5 Tray ANTEC Vortex 240 ARGB Liquid Cooler NZXT H5 Flow RGB White Corsair RM650 650W PSU 80+ Gold Fully Modular Gigabyte GeForce RTX 3060 OC-12GD לוח אם ASUS TUF GAMING A620-PRO WIFI AM5 DDR5 Kingston FURY BEAST RGB 32GB DDR5 5200MHz CL40 כונן Corsair MP600 GS PCIe NVMe M.2 2280 1TB SSD Uploading Attachment...

18. Started by Funkyzord,

ראיתי שיר בmtv2 ואני לא זוכר את השם שלו או של הלהקה אני זוכר שללהקה קוראו משהו שמתחיל ב"... eight matches" שם די ארוך. בקליפ יש קטעים שכתוב להכין את משקפי ה תלת מימד ואז רואים כאילו שמים משקפים, הקליפ התחיל עם תמונה של שלד עם גיטרה מצוייר על פנקס ואז מריצים את הדפים של הפנקס וראוים כאילו שזה זז, יש גם קטע שהם במוכנית על להבות אליה. זהו זה כול מה שאני זוכר

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  19. לחבר שלי יש שעון שקיבל בירושה ואנו רוצים לבדוק אם הוא אמיתי כי יש קונה מעוניין... כמה לבקש עליו? כמה הוא שווה בכלל? כל עזרה תתקבל כי אין לי מושג בתחום.

• 6 תגובות
    • 9.6k צפיות
  20. Started by אלוויס,

משהו כזה סוואתמה לי לה לי.....אסוווווותמה חחח תודה

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  21. הכלכלה החדשה הופכת את היוצרות ומציבה את בני האדם בתפקיד ה"ידיים והרגליים" של המוח הדיגיטלי, אך מאחורי ההייפ של סוכנים אוטונומיים מסתתר ניסוי קריפטו מתוחכם שמציף שאלות קשות על עתיד התעסוקה, בטיחות והזניה של כוח העבודה האנושילכתבה

22. Started by BiG_BuG,

שלום שלום :] אז ככה, נרשמתי למדעי המחשב בטכניון, עם סכם של 85.6 (הטווח של מ"מ הוא 85-87) כמה שאלות .. מנסיונכם האישי\ ממה שמעתם, האם נכון שהסיכויים שלי קלושים עם הסכם הזה ? שלחתי את טופס ההרשמה לפני ~חודש ועדיין הסטטוס שלי "טרם ניתנה החלטה", מישהו יודע אולי מתי אני אקבל תשובה (בקירוב ..) ? כי אם לא אתקבל אני צריך לשלוח טופס הרשמה לפסיכומטרי לפני שיהיה מאוחר מדי :\ טוב, בעצם שתי שאולות רק P: חשבתי שיצא לי יותר תודה רבה רבה לעונים !

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. קבוצה של נערים גזענים באמריקה מכים נער אסיאייתי .הם כנראה יורידו את הסירטון בהמשך . helpless asian man attacked and jumped by 7 others behind school

• 53 תגובות
    • 5k צפיות
  24. Started by 1_Nike_1,

http://www.youtube.com/watch?v=friS4OOcdgQ

• 4 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים