עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Cereal Killer,

נמצאים כאן!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by udi,

אני מוריד סרטים מהאינטרנט אבל יש לי 2 בעיות : 1 כל הסרטים הם באנגלית בלי תרגום לא שאני לא מבין אבל עדיין האם יש נוכנה או אתר שאפשר להוריד דרכו את התרגום ? 2 כאשר אני צורב אותם הם אינם נצרבים { זה לא בעיה בצורב כי הצורב צורב כל דבר אחר חוץ מהסרטים האלו שנמצאים בפורמט DIVX }.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by LermanIsUberCool,

כנסו לכאן, תכניסו משפט כלשהו, תקבלו את התוצאה, תכתבו אותה כאן, וננסה לפצח אותה דוגמא: ECH I LOS WON OZ

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Ameralis Zaiir,

לא אני לא טועה, לא Computex, אני מדבר על המקבילה הישראלית (או שלא) לתערוכת Computex... מישהו הולך לשמה?? אתם יכולים להצטרף ב www.stier.co.il בחינם (אם אתם באים ללא הרשמה זה עולה 30 ש"ח, ככה זה חינם). בקיצור אני הולך, ומקווה לגלות תגליות חדשות בנושאי המחשבים (אולי nVidia תכריז על הNV36??)

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by izikd,

פשוט מעניין אותי מי הם גולשי הפורומים...............

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by MishaK,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Ameralis Zaiir,

איפה אפשר ללמוד (ולהבחן) ל/בA+ ומה האתר שלהם?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  8. איך קונים באינטרנט פירוט ?! האם זה בטוח ? למי שממליץ על חנויות מחשבים באינרנט שיכתוב!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by shmuel,

מישהו מכיר אתר נחמד עם כל מיני תמונות נחמדות שהוא מראה?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  10. http://www.jimbo.co.il/showpic.asp?subject=photos&page=2&jb=pho0216

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  11. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

בזמן האחרון יותר ויותר אנשים התחילו לשים תמונות של בחורות בפרופיל שלהם - עם הדבר הזה אין לי בעיה, ואפילו אני עשיתי זאת.זה בסדר עד גבול מסויים כי יש כאן מספר אנשים שלקחו את העסק הזה Way too far! הם התחילו לשים תמונות עירום, לי אישית זה לא מפריע אבל אני בטוח שישנם אנשים שעשויים להפגע מכך, היות וזה לא אתר חומרה של חילונים-שמאלנים-צפונים-יפה נפש ואני בטוח במאה אחוז שגם מנהלי האתר לא רוצים שזאת התדמית שהאתר יקבל. כמו-כן, לדעתי, אלו הן לא מתונות שמכבדות לא את המעמד, לא את המקום ולא את האתר. בנוסף, צריך לזכור כי משתמשי האתר מתחייבים כאשר הם נרשמים לפורום לא לפרסם חומר שעשוי לפגוע במשתמשים אחרים בדרך כל שהיא. לתשומת ליבכם ותשומת מנהלי האתר.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  12. מישהו שמע עדכון על זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אז באיזה שפה אתם יודעים לתכנת? ואני לא מתכוון שלוש וחצי שורות קוד, אלא ברצינות, ברמה מקצועית. אם יש שפה אחרת שאתם יודעים לתכנת פרטו. ואם כבר פתחתי נושא, איזה שפה אתם מעדיפים?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. ראיתי את זה רק לפני כמה ימים ולא בדיוק הבנתי את הקטע עם הטבעת בסוף, מה הקטע?? מישהו יכול בבקשה להסביר.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

ווווואיייייייי איזה אושר, HAPPY HAPPY JOY JOY HAPPY HAPPY JOY JOY!!!!!!!!!!!! להלן ההודעה המרגשת במייל..... וווואיייייי 83!!!!!!!! כמה כיף לשמוע!!!!!!!! ))) אין, פשוט עשית לי את היום! ובקשר לפגישה, סגרנו. בתודה, שגיא. ----- Original Message ----- From: Raber Cohen To: Sagi Kerman Sent: Tuesday, June 04, 2002 5:01 PM Subject: Re: בנוגע לפגישה בארבעה ביוני... שלום שגיא, באמת הלך לך טוב וקיבלת 83, מאוד יפה. מן השמיים סידרו לנו שביתת מורים כך שגם אני לא הייתי היום בבית הספר, אני יכולה ביום החזרת המגינים , ביום רביעי 12.6. בשעה 10 או 11. להתראות איריס ----- Original Message ----- From: Sagi Kerman To: Sent: Monday, June 03, 2002 11:59 PM Subject: בנו…

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. אורח ^Rockford

לפני כמה חודשים איכותיים, זה משהו שהשעה הזכירה לי אז להתחשב... הלכתי לחבר שלי ויש לו 786FD (כבר לא ממש אחרי הסיפור...) אז הוא חולה אלקטרונית, כל הזמן יושב עם האוזניות וכשאף אחד לא רואה, הוא מתחיל "להתפלל". מניע את הראש אחורה קדימה במהירות של 130 BPM, כמו חייזר. קיצר אני הלכתי רגע למיניבר (חי טוב הבחור) להביא לנו שתיה כי אין לו כוח לקום, הוא שכח לרגע שאני בא וכנראה היה חייב להתפלל באותו הרגע... אז אני נכנס בחזרה לחדר עם השתיה ורואה אותו מתפלל בעצבנות עם עיניים עצומות ורעש שבוקע מהאוזניות כמו המערכת של השכנות הרוסיות חולות הנפש שלי מדירה 4. 1..... 2.... 3...... בום דפק ת'ראש בזכוכית של המסך וניפץ אותה, ניצוצות עפו הוא כולו רועד מחושמל עם הראש בתוך המסך!!!!!! ממש כמו בסרטים!…

• 32 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. Started by yotamoo,

טוב אני אישית מעדיף את רודני, תבחרו ותסבירו!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

להבא , כשאתם הולכים ברחוב ומשהו פתאום נתקל בכם מאחור , הזהרו ! כי זהו אחיו המרושע של באטמן , והוא חמוש ומסוכן ביותר !!! ראו הוזהרתם ! לתמונה של חיית המחמד של Prototype לחץ כאן אזהרה: לאנשים מעל גיל 18 בלבד! מצטער פבל, הייתי חייב

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by DXT,

מי אמר שזה כרטיס מסך? ;D אומרים שזה מאד ידידותי למשתמש... הוספתי עכשיו: הורידו את התמונה מהשרת כפי שאתם רואים והחליפו אותה בסמל של טום, שממנו לקחתי את זה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by רספיוטין,

בס"ד עקב צורך רכישה של מחשב חדש אני מחפש אתר שמסביר על מונחים חדשים כגון: גשר צפוני/דרומי סלוטים חדשים וכדו' בתודה רספיוטין

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DaMn18,

דוד שלי שולח לי מתנה - מינידיסק מארצות הברית. אני יודע שאני אצטרך לשלם מיסים - מע"מ... השאלה היא אם הוא אורז את זה בתור מתנה, האם גם אז יש לשלם מע"מ כשהחבילה מגיעה לארץ ?

• 10 תגובות
    • 11.1k צפיות
  22. Started by KapiSH,

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  23. הנה הפתרון ל 3 , 4, 5 יח"ל: פתרון בחינת הבגרות

• 25 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by N N C,

אתמול התחילה לי חופשת מתכונת בלשון קיבלתי יומיים כדי שאני יוכל ללמוד (כן בטח...) בכל מקרה חשבתי איזה כיף אני יקבל את הבית לעצמי יהיה לי קצת שקט ויהיה סבבה אבל לא גם הכריזו היום שביתה אז גם אחי הקטן בבית ויותר גרוע בבית ספר של אחי הקטן יותר גילו שלהרבה ילדים יש כינים אז גם הוא בבית היום ומחר מה אני יעשה עכשיו רק אני הייתי אמור להיות בחופש לא כל העולם זה דווקא אני אומר לכם דווקא

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  25. Started by Cereal Killer,

בגרות ב מ"מ בשעה 14:30 :'(

• 48 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים