עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ofer_mat,

מה אתם אומרים על התערוכה ? לא משהוא עד מאכזב לא ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ot,

חומה אנושית חומה נשית :lol: :lol: :lol:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. משהו בסגנון Xdrive... אבל בחינם. קיים כזה דבר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yirmi_opp,

123

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  5. בהצצלחה לכולם תאחלו גם אתם!!! ) ולמי יש בכלל בגרות ביום א'?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  7. אורח PrototypE.rev.3

חחחחחחחח התמונה הזאת הרגה אותי !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by AK,

יש שביתה מחר במחוז הצפון!!!!!! ;D איזה כיף!!!!!!!! וזוהי רשימת הערים שבה שובתים מחר: טבריה, יקנעם עילית, כרמיאל, מגדל העמק,בית-שאן, נהלל, נהריה, נצרת ונצרת עילית, עכו, עפולה, צפת, קצרין, קרית טבעון, קרית שמונה, ראש פינה, ושפרעם, וכן בכל היישובים הערביים והקיבוצים שבתחום המחוז. הללויה!!!!

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. אני הןלך

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  10. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

Rockford Fosgate & Lightning Audio הגיעו למחלקת "רכב" של אייס "קנה ובנה"!!!!!! למה אבל!!!!!! למה לדפוק לעצמם ת'שם!!!!!!!! :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Component,

למי שעוד לא מכיר: IcyTower אני השגתי 2375 נקודות בשלב 235.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Cereal Killer,

נמצאים כאן!

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by udi,

אני מוריד סרטים מהאינטרנט אבל יש לי 2 בעיות : 1 כל הסרטים הם באנגלית בלי תרגום לא שאני לא מבין אבל עדיין האם יש נוכנה או אתר שאפשר להוריד דרכו את התרגום ? 2 כאשר אני צורב אותם הם אינם נצרבים { זה לא בעיה בצורב כי הצורב צורב כל דבר אחר חוץ מהסרטים האלו שנמצאים בפורמט DIVX }.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by LermanIsUberCool,

כנסו לכאן, תכניסו משפט כלשהו, תקבלו את התוצאה, תכתבו אותה כאן, וננסה לפצח אותה דוגמא: ECH I LOS WON OZ

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Ameralis Zaiir,

לא אני לא טועה, לא Computex, אני מדבר על המקבילה הישראלית (או שלא) לתערוכת Computex... מישהו הולך לשמה?? אתם יכולים להצטרף ב www.stier.co.il בחינם (אם אתם באים ללא הרשמה זה עולה 30 ש"ח, ככה זה חינם). בקיצור אני הולך, ומקווה לגלות תגליות חדשות בנושאי המחשבים (אולי nVidia תכריז על הNV36??)

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by izikd,

פשוט מעניין אותי מי הם גולשי הפורומים...............

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by MishaK,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ameralis Zaiir,

איפה אפשר ללמוד (ולהבחן) ל/בA+ ומה האתר שלהם?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  19. איך קונים באינטרנט פירוט ?! האם זה בטוח ? למי שממליץ על חנויות מחשבים באינרנט שיכתוב!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by shmuel,

מישהו מכיר אתר נחמד עם כל מיני תמונות נחמדות שהוא מראה?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  21. http://www.jimbo.co.il/showpic.asp?subject=photos&page=2&jb=pho0216

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  22. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

בזמן האחרון יותר ויותר אנשים התחילו לשים תמונות של בחורות בפרופיל שלהם - עם הדבר הזה אין לי בעיה, ואפילו אני עשיתי זאת.זה בסדר עד גבול מסויים כי יש כאן מספר אנשים שלקחו את העסק הזה Way too far! הם התחילו לשים תמונות עירום, לי אישית זה לא מפריע אבל אני בטוח שישנם אנשים שעשויים להפגע מכך, היות וזה לא אתר חומרה של חילונים-שמאלנים-צפונים-יפה נפש ואני בטוח במאה אחוז שגם מנהלי האתר לא רוצים שזאת התדמית שהאתר יקבל. כמו-כן, לדעתי, אלו הן לא מתונות שמכבדות לא את המעמד, לא את המקום ולא את האתר. בנוסף, צריך לזכור כי משתמשי האתר מתחייבים כאשר הם נרשמים לפורום לא לפרסם חומר שעשוי לפגוע במשתמשים אחרים בדרך כל שהיא. לתשומת ליבכם ותשומת מנהלי האתר.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  23. מישהו שמע עדכון על זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אז באיזה שפה אתם יודעים לתכנת? ואני לא מתכוון שלוש וחצי שורות קוד, אלא ברצינות, ברמה מקצועית. אם יש שפה אחרת שאתם יודעים לתכנת פרטו. ואם כבר פתחתי נושא, איזה שפה אתם מעדיפים?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. ראיתי את זה רק לפני כמה ימים ולא בדיוק הבנתי את הקטע עם הטבעת בסוף, מה הקטע?? מישהו יכול בבקשה להסביר.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים