עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by moshiko69,

שלום, אני מחפש מבחני דוגמא או מבחנים קודמים של בחינת אמירם (אנגלית מיון רמות ממוחשב) יש למישהו רעיון איפה אני יכול למצוא כאלה?!?!? אני ממש חייב מבחני קודמים...

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  2. Started by itai_1813,

היום יצאתי עם חברים ובדרך פגשנו בשיכור. השיכור עקב אחרנו כמה דקות עד שעצרנו באיזה מקום לשבת ושם הוא עשה לנו מופע מטאל קטלני. (הקולות ברקע הם של חבר שלי שצילם את הסרטון) קבלו:

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  3. Started by DeadByDawn,

מה עדיף מהשניים : שניהם במצב מצוין חדשים (היו בשימוש אני קונה מאנשים..המכשיר שלי דפוק) נוקיה 3650 ב 500 ש"ח או Motoroala E1000 חדש באריזה עם כל הציוד שלו,לא היה בשימוש ב 850 ש"ח ??

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  4. Started by avivlevy,

יש אתר חכתי את השם שאתה שם בו טקסט ואז או הופך אותו כלומר חבר אז זה הופך ל רבח ש איזה אתר זה?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  5. Started by galz,

1) בפרסומת של פלאפון של השידורי ספורט שלהם על הכדורים ("הכדור הוא הכל")? 2) ההאוס שהיה בחדשות ערוץ עשר היום כשהם הראו ארועים מהשנה ממש בסוף. זה האוס שהיה ממש פופולארי לפני איזה חמש-שש שנים... הייתי מכור לזה אני חייב לדעת איך קוראים לו! תודה!

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  6. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

כפי שאתם יודעים, התערוכה תתקיים באותו מקום כמו תמיד, והיא תהייה בתאריכים: 25 לאפריל מתחיל ,וב 28 באפריל נסגרת. משעה 11 עד 10 בלילה. רציתי לדעת עם מישהו מפה הולך לתערוכה? כמו כן אני הייה שם, ואני יכין לכם איזה סיקור קצר על המקום, עם לא יקדימו אותי

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  7. Started by DOR_2911,

חדש הוא עולה 2200 http://zap.co.il/model.asp?model_id=371656 אז שווה לקנות אחד משומש (בלי אחריות) ב 1500?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  8. המשחק החדש הזה.. war משהו, מעניין איך הוא

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  9. Started by uriya,

איזה ספר, חוברת, או אוגדנים אתם הכי אוהבים לקרוא? אני אתחיל: helsing deathnote ועוד כל מיני דברים......... הרשימה עוד הולכת וגודלת כל הזמן

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  10. Started by שמעון כהן,

אני מחפש דחוף חומר על התפתחות הנגד והקבל מה תפקיד חברת קורנינג ביצור נגדים וקבלים משנות ה 60 עד שנות ה 70

11. Started by בטיטi,

השאלות אינן מתייחסות למוצר ספציפי, אלא לנושא שנתקלתי בו בלא מעט מוצרים (פלזמה, LCD, מעבד מזון KitchenAid, אייפוד וכו') : 1. מניסיונכם, מה חשיבות ייבואן רשמי לעומת ייבואן מקבילי (פרללי), ומייבוא מוצרים רבים ? על פניו, היבואן הפרללי פחות מקצועי, אבל האם זה אומר שיש להתרחק ממוצרים כאלה ? מצד אחד, מוצרים שהאחריות היא לא של היבואן הרישמי, עולה פחות, אך החשש הוא שבעת תקלה השירות לא יהיה / לא יהיה מקצועי. 2. האם יש יבואנים פרללים בעלי שם טוב בשוק, וכאלה בעלי שם טוב פחות ? (אסתפק גם רק בבעלי השם הטוב..) 3. מה לגבי מוצרי חשמל שאנו מביאים בעצמינו בארה"ב לישראל, קראתי על סכנות בשל אי התאמה לרשת החשמל בישראל, האם מדובר בבעיה ששנאי מתח לא יכול לפתור ? (פרט לסוגיה של שיטות שידור בטלויז…

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  12. Started by avi2014,

ראיתי עכשיו פשוט מדהים!! אחד הסרטים היותר טובים שראיתי, ממש מצמרר, צילום מדהים ואפקטים עוד מדהימים, שחקנים מעולים, ופעם ראשונה שאני רואה בסרט קרבות שבאמת ותמים נראים אמיתיים, רואים ממש את הפגיעה, פשוט סרט מדהים. חובה צפייה!

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  13. עוד יום, עוד שוד קריפטו: מטבעות בשווי 5 עד 8 מיליון דולר נגנבו מארנקים שתומכים בסולאנה, אחת מרשתות הבלוקצ'יין הפופולריות בעולם. מוקדם יותר השבוע נגנבו 200 מיליון דולר מ-Nomad, גשר קריפטו שמשמש להמרת מטבעותלכתבה

14. איפה בת"א ניתן להאזין למבחר גדול ככל שיותר של אוזניות איכות (Sennheiser, Audio-Technica, Grado, BEYERDYNAMIC, AKG ודומיהן)? אני זקוק לכתובת של חנות שכזו לביצוע השוואה וקנייה בסופו של דבר לאוזניות, שהכי יקלעו לטעם שלי. {ביקרתי היום ב-"קרמבו" והתרשמתי לטובה מהסנהייזר ששמעתי שם, אבל אני מעוניין במבחר עשיר יותר לבצע "קנייה טובה"} בתודה רבה

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by My_Name,

אחותי נמצאת כרגע באר"ב, כרגע קיבלתי ממנה מייל בו היא ציינה שאין לה מושג איך להשתמש בכרטיס חיוג הזה |: אני לא יודע מאיזה חברה היא קנתה, אבל אם מישהו יכול להסביר לי במפורט איך משתמשים בו אם רוצים להתקשר לארץ דרך טלפון ציבורי, טלפון ביתי ופלאפון כדיי שאני יוכל להסביר לה. : תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  16. שלום רב. הרבה זמן חשבתי לעשות תוכנית שתשודר באינטרנט ועכשיו יש לי את כל האמצעים הדרושים יש לי שרת ותוכנת עריכה וכו' עכשיו איפה אתם נכנסים לתוכנית אני יכול לספק את כל הסחורה מבחינה טכנית אבל מבחינת תוכן אני לא משהו אז אני מחפש אנשים שמוכנין לשדר ומוכנים לסקר דברים וכו' כמו בתוכנית טלוזיה אמיתית התוכנית תשודר דרך האינטרנט בסטרימינג או במקביל אשר להוריד כל אחד שיש לו מצמלמת אינטרנט ומיקרופון או מצלמה דיגיטלית יכול להשתתף מקווה שאנשים יגיבו תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  17. היה מין סדרה של מבחנים למשל לעמוד על רגל אחת עם עיניים עצומות עם ידיים פשוטות לצדדים ולראות כמה זמן אפשר ועוד כמה מבחנים דומים. מישהו זוכר איזה מבדקים בדיוק היו ?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  18. ראיתי את ה"טוען" הירוק שמופיע למעלה בכל טעינה. ראיתי גם כמה סמיילים חדשים. יש עוד שידרוגים חוץ מהשניים האלה?

19. Started by aldema,

אתם מכירים אולי אתר להעלאת קבצי MID בוואפ (יאנו כמו בפרש אבל למיד..)?? אני מחפש נואשות ולא מוצא ואין לי כבל..

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  20. Started by Merrymoon,

http://www.mult.ru/projects/mas/mults/mult_87.html מאסאניה, למי שמכיר. ;D

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  21. Started by G.P.S,

קיבלתי לעשות עבודה על באר שבע ואני צריך למצוא אילו סוגי מפעלים יש שם חרשתי את כל האינטרנט ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by the king2006,

שלום ממצב ?? רציתי לשאול האם יש הפרש בין התואר של אונ' ת"א והאוני' הפתוחה ?? כאילו יש עדיפות ?? אם אני רוצה לעבוד ומישהו מאוני' ת"א גם אז מקבלים את זה שמת"א או אין הפרש?? תודה בייי

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  23. Started by משתמשחדש,

מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לבנות סקייט חשמלי על בסיס של לונגבורד איזה גודל מנוע צריך? מחשב? גודל סוללות? איך מחברים שלט למנוע? משהו שיביא אותי ל25 30 קמש משהו כמו 80 קילו

דיונים חדשים בפורומים