עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by bykeking,

אמממ... אני צריך שמישהו יסביר לי איך לקשור סרט כזה מסביב לעט שהוא מתנה... ניסתי המון פעמים וזה פשוט לא מצליח ... אני חייב שזה יהיה עוד הלילה... בבקשה עזרה! אני יודע שזה ת'רד הזוי חח אבל תתיחסו ברצינות

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  2. שמעתי שכשייצא וינדוס ויסטה הוא לא יפעל בלי צ'יפ מסויים שיבוא עם התוכנה או משהו כזה? זה נכון? הוינדוס יהיה בלתי פריץ? (סליחה אם זאת שאלה לא במקום...)

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  3. כי זה לא שנותנים קישור להורדה או משהו, זה כולה קישור לאתר... מי שלא מכיר MOORHUNT זו תוכנה שמורדים דרכה קבצים (בלי להעלות[ניראה לי]).

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  4. מישהו מכיר? זה דיי דחוף לקרוב משפחה שלי.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  5. שלום רק למי שמבין בבקשה האם מורידים פרופיל על זה שיש יש לי מידה 1 וחצי במשקפיים או שזה רק סעיף?ואם זה סעיף אז מאיזה מספר מורידים פרופיל תודה רבה

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  6. טוב אני ממש רוצה תמונה גאונית חשבתי על איזה דקרון יורק אש או משהו....אם למישהו יש משהו בסגנון או משהו ממש מגניב לחרוט בבקשה שישלח לי... וחיפשתי ממה הרבה בשביל תמונה טובה של דרקון ולא מצאתי

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  7. http://www.ios.st הם מציעים 25 מ"ב של אתר דינמי לפי מה שאני מבין זה רק לחודש , ואח"כ צריך לשלם , מה שהופך את זה לבלתי אטרקטיבי בעליל

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  8. Started by aldema,

אתם מכירים אולי אתר להעלאת קבצי MID בוואפ (יאנו כמו בפרש אבל למיד..)?? אני מחפש נואשות ולא מוצא ואין לי כבל..

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  9. מישהו מכיר כמה אתרים טובים ?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  10. Started by avivlevy,

יש אתר חכתי את השם שאתה שם בו טקסט ואז או הופך אותו כלומר חבר אז זה הופך ל רבח ש איזה אתר זה?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  11. Started by yanushka,

http://web.hades.uz/dk/crap/BOBO.wmv

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  12. Started by GUNZ,

למישהו ידוע באיזה שעה זה ?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  13. Started by kai,

אני מעוניין לקנות את הפאד steelpad 4d בארץ ואני לא יודע מאיפה, אתם יודעים מאיפה בארץ אני יכול לקנות\להזמין אותו ?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  14. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

כפי שאתם יודעים, התערוכה תתקיים באותו מקום כמו תמיד, והיא תהייה בתאריכים: 25 לאפריל מתחיל ,וב 28 באפריל נסגרת. משעה 11 עד 10 בלילה. רציתי לדעת עם מישהו מפה הולך לתערוכה? כמו כן אני הייה שם, ואני יכין לכם איזה סיקור קצר על המקום, עם לא יקדימו אותי

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  15. Started by bumpd,

ההורים שלי רוצים לטוס לשם אבל מפחדים שזה מקום שמיועד בערך לצעירים,שמלא בדיסקוטקים פאבים ובארים??????או שאני טועה?. וזה לא מקום שמיועד לצעירים אלא לכולם.....?במיוחד שהוא קרוב לוורנה שזו עיר שבטוח לא מיועדת לצעירים.? זה דיי חשוב אז אני יודה אם תענו בהקדם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  16. Started by dorviper,

בצו ראשון קבעו לי פרופיל 82 והגשתי עירעור כדי שיעלו לי ל97. קיצר התקשרו אליי לבוא תוך שבועיים מתי שאני רוצה לועדה רפואית,עכשיו יש לי כמה שאלות 1.אני מגיע לאיפה שהיה הצו ראשון כן? 2.שאני מגיע לשם לאן ללכת? לאיפה שאז בדק אותי הרופא? 3.זה אותה בדיקה שהרופא אז עשה או שזה כמה אנשים בודקים אותך ומחליטים ביחד,כי אם זה איש אחד למה קוראים לזה ועדה רפואית?! :s05: תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by במבה רטובה,

אהבתי את : Nobody is crying that people who used to go around selling ice to people do not have a job anymore because of the fridge http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/click_online/7120845.stm

18. הנדון: אי שביעות רצון מהשירות שניתן לי ביום ה 5.2.06, נכנסתי לחנות בקניון הזהב,החלטתי לרכוש כרטיס מסך בסכום של 1793 ש"ח. היה בידי זיכוי של 600 ש"ח, ובינתיים הכל היה כשורה. כשהזמנתי את המוצר המוכר טען שייקח לו 14 ימי עסקים להגיע. צלצלתי כעבור שבועיים ב19 לחודש ושאלתי מה עם המוצר, אמרו לי להשאיר מס' טלפון ושיחזרו אליי כשהכרטיס יגיע. לאחר כ5 ימים התקשרתי שוב וענה לי בחור שחבל שאני לא זוכר את שמו, שאמר לי שהוא יברר ויחזור אליי תוך כמה דקות, הטלפון היה ב3 אחה"צ ועד 10 בלילה לא היה טלפון וגם לא מענה שאני אישית התקשרתי. בנוסף, המענה הטלפוני בסניף ירוד ואינו משביע רצון, כמעט ואין מענה וכשיש, ראו המקרה שלי, שלא טופל כראוי. היום, כ21 יום לאחר הזמנת המוצר ולאחר שבאתי עוד כמה ימים לא…

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  19. Started by Check_Point,

תגידו, גם אתם לא מצליחים להיכנס לאתר של משרד החינוך לבדוק את הציוני בגרויות עם הקודים של שנה שעברה שחילקו בבית ספר, או שזה רק אני?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  20. הראשונה: טכנאי מחשבים מפרמט,מתקין ווינדוס,אופיס,אנטי וירוס,משחקים וכל תוכנה שתרצו במחירים הכי נוחים שיש השניה: טכנאי מחשבים מפרמט,מתקין ווינדוס,אופיס,אנטי וירוס,משחקים וכל תוכנה שתרצו במחירים הכי זולים בארץ מה נשמע יותר יפה ומושך?? תודה **אני מתקין רק ווינדוס ואופיס חוקיים שיש ללקוח והוא רוצה שאני יתקין לו בלבד!

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

הסתדרתי תודה... (:

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  22. Started by ben060,

אשמח אם מישהו ינסה לפתור את התרגיל או לפחות להגיע למצב של n=k+1 תודה. [attachment deleted by admin]

23. Started by LaCostE,

יואו נאבד לי האתר על התוספים האלה לחתימה כמו-

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  24. Started by solidus,

היי, לאחרונה רציתי לקנות לפטופ אבל בגלל המחירים המזעזעים בארץ החלטתי לקנות אותו בחו"ל. הבעיה היא - אני לא יודע איך :\ אני אשמח לשמוע עצות מאנשים שכבר עברו את התהליך וקנו מוצרים אלקטרוניים מחו"ל בעבר.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים