עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חברת Team Group החליטה לא לחכות לאף אחד והחלה לשווק זכרונות דינאמיים מהדור החדש עוד לפני שיש לוחות אם ומעבדים שיודעים לתמוך בהם - מה שלא מנע מהם להיעלם מהמלאי בתוך זמן קצרלכתבה

2. Started by [NOS],

זה היום לא?

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  3. Started by mrsph666,

שלום, נתקעתי קצת במתמטיקה, למחר אני צריך להגיש הרבה חומר על: גיאומטריה אנליטית, טריגונומטריה, ו משוואות! אנא, אם מישהו מכם מכיר איזה אתר(ים) על איך לפתור את הדברים האלה, אגב אני בכתה י' - אנא השאירו הודעה, יש לי גם מבחן מיון מחר, ואני לא רוצה להיות בהקבצה עם ערסים... T_T תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 423 צפיות
  4. Started by Spirit Crusher,

אתה מוזמן לקרוא את חוקי הפורום שם יש איסור מפורש בכל הנוגע להבעת דיעה על חנויות. ננעל.

5. תודה.

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  6. זקוק לאתרים המספקים שרות דואר כמו וואלה ואחרים, אתרים בארץ ובחו"ל.

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  7. ממש אין לי מושג של מי הוא, הוא מתוך סירטון של מרדונה אני הירשום כמה מילים מתוכו זה מין שיר ואז אחרי זה מוזיקה כזאת. "Thank you for your freindship and thank you for your love' thank you for the special moments i know thet is a gift from heven above" אחרי זה באה המוזיקה מצטער על שגיעות הכתיב אם יש הנוסח הוא משהו בסגנון תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  8. Started by the king2006,

תגידו יש למישהו תבעיה הזאת בצ'ט של נענע???? בא X בחלון תודהה

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  9. אהלן, השבוע קניתי ספר ללימוד תיאוריה והתחלתי ללמוד, נשאר לי עוד ממש קצת.. כנראה אני לא יוכל לגשת בשבועיים הקרובים. לא מזמן קראתי בעיתון שהולכים להוסיף תמרורים חדשים => שינוי מבחן התיאוריה.. יש למישהו מושג מתי השינוי הזה יהיה? לא יהיה נעים לגשת למבחן שלא למדתי אליו.. ולשלם עליו

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  10. Started by עמיר שחר,

שלום, אני צריך עזרה קטנה. יש לי סרט קצר (רבע שעה) שאני רוצה להוסיף לו כתוביות, אבל אני לא מסתדר עם התוכנה. מישהו יכול אולי לסנכרן לי את הכתוביות? יש לי קובץ word שמכיל אותן. בתודה מראש, עמיר שחר.

11. Started by dorviper,

יש פה מישו שהולך לצו ראשון בתאריך הזזה בבאר שבע?? ראיתי שהרבה פתחו נושאים כאלה אז פתחתי גם

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  12. בתור פרוייקט באינטרנט הנושא שלי הוא 60 שנה לשפה העברית. המידע שאני בעצם צריך זה שינויים שחלו בשפה העברית במשך ה60 שנה האחרונות (סלנג, ניבים, מילים חדשות וכו'). יעזור לי אם תוכלו להביא לי חומר בנושא הנ"ל כי לא הצלחתי למצוא עם גוגל תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  13. שלום, פעם היה לי משתמש אך לצערי אינני זוכר את פרטי ההתחברות\אימייל ולכן פתחתי חדש. כאשר ניסיתי לעשות פרופיל חדש (userpage display) והכנסתי כמה פרטים כמו אימייל , להקה אהובה וכו,אני עושה OK ומופיעה לי השגיאה הבאה: Sorry, 1 error prevented this form from being saved. Please correct any errors indicated below and try again. showvisitorlog selection has an invalid value. מה לא עשיתי נכון? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  14. יש לי בקבוק דבק מהיר (Super Glue) שהתייבש כולו, יש אולי אפשרות לשחזר אותו או משהו?

15. Started by moses_23,

אז קיבלתי במייל את הדבר הזה: אני רוצה לדעת מה שם השיר. תודה לעוזרים! http://zbeng.net/more/interview.html אגב...אחלה של סרטון!

• 2 תגובות
    • 422 צפיות
  16. הם היו אמורים להגיע .........מישהו יודע משהו ?

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  17. Started by PuLsE,

אממ אז ככה אני לא יודע אם מכירים פה או לא.. אבל בספח שנה שעברה הסתובב ברשת סירטון של Jibjab של משהו עם מצה הדמות הראשית בסירטו בתמונה בסוף ההודעה עכשיו אני וחבר שלי מנסים לחפש את הסירטון ונכון לכרגע עוד לא מצאנו כלום אשמח לעזרה אם למישהו יש באימייל או משהו אגב השם של זה Matzah - Hip Hop For Hebrews בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  18. אז שמו של הסרט הוא בופור אני לא ממש יודע מי הבימאי או המפיק או בכלל משהו אני רק יודע שהוא מבוסס על ספרו של רון לשם-אם יש גן עדן... מי שקרא את הספר בוודאי יודע שזהו ספר מרתק ומרגש עד דמעות (שזילתאווי נהרג כמעט בכיתי... :'() אשמח לתגובות

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  19. Started by the kooks,

שלום. רציתי לראות כמה מכם באים למפגש הקרוב, פשוט תצביעו מי שלא בא שלא יצביע סתם שהוא כן בא וההפך...

• 2 תגובות
    • 419 צפיות
  20. Started by stingeR-,

מכיוון שאתם המפלט האחרון שלי , אני חייב עד יום חמישי לפחות להכיר שיר מסויים(אני במגמת מוסיקה על תקן של זמר(מה לעשות שאני שר יפה)) השיר - אחי הצעיר יהודה מאת : אהוד מנור הבעיה היא , שבחנויות לא מצאתי מישהו שמוכר דיסק עם השיר הזה , ובאינטרנט ממש בקושי , אני חייב את עזרתכם למצוא את השיר(אפילו באיכות ירודה , העיקר שאני יוכל להבין איך הוא שר ואת הלחן) תודה לעוזרים , זה מאוד חשוב.

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  21. ספוילר: בסצינה האחרונה שהסרט מראים את מגנטו נטול הכוחות שלו משחק עם עצמו שח... בסוף הוא מצליח להזיז את החייל במעט. לדעתכם היוצרים יעשו עוד סרט או ישתמשו בקטע הזה כדי לספק לנו קטעים חדשים ?

• 2 תגובות
    • 419 צפיות
  22. Started by KaNTeR,

חדש. היכן המקום לבקשות דרייברים? תודה.

23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי עכשיו דיוידי של טושיבה SD-210E אחלה דיוידי אבל לא קורא MP3 ו-JPEG ושמעתי שיש היום מכשירים שקוראים אפילו DIVX\XVID אז אני רוצה לקנות משהו חדש... חוץ מזה השלט מת עף מקומה 18 חחחח הכל תודות לאחותי הקטנה יאללה מבאס שאני משאיר את הדלת בחדר פתוחה טוב קיצר שלט חדש יאללה לי 150ש"ח וחשבתי לעצמי למה לי לבזבז כסף על הדיוידי הזה אולי נימכור בלי שלט במחיר טוב וניקנה אחד חדש

• 0 תגובות
    • 419 צפיות

דיונים חדשים בפורומים