עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by itai_1813,

יש לי כרטיס של ATI, לפני כמה דקות עשיתי לו עדכון ולאחר ה-Restart הוא הביא לי אפשרות של Product Register או משהו כזה, רציתי לדעת מה זה נותן לי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  2. Started by יניב51,

אם למישהו יש פרוייקט והוא מוכן לשלוח לי אותו, אני אשמח. שלא תחשבו שאני רוצה להעתיק הכל, התחלתי עם הבניה, ואני דיי תקוע בשלב של הטפסים והשאילתות ( יש לי 12שאילתות, ואני רוצה רעיונות לראש ולא בא לי \: ), בטפסים הבנתי את הבסיס, אבל לא ממש הבנתי פעולות מתקדמות... אז אם למישהו יש את הפרוייקט שהוא עשה, אני אשמח לקבל אותו...

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  3. Started by maccabita78,

מה זה לעזעזל אוברלוק ? מה זה ה-K3 או K10 ומה ההבדלים בינהם?

• 4 תגובות
    • 431 צפיות
  4. Started by lmlm,

בארץ? אני חייב להשיג אותם

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  5. Started by moses_23,

אני רוצה לקנות טלוויזיה ואני לא יודע מה צריך להיות בטלווזיה טובה 100HZ או 50HZ איזה ניגודיות. איזה חברה הכי טוב לקנות? תודה!

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  6. אני מחפש פורום טוב למחשבי כף יד כי פה לא מצאתי מישהו יכול להביא לי לינק? כמו כן על הדרך אולי אתם יודעים איפה אני יכול להוריד דברים למחשבי כף יד כמו Destinatior 3 וכו וכו . תודההה :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  7. Started by someone,

מישהו ראה במקרה? (או שמע בכלל...?) נראת ממש סדרה טובה!

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  8. הם היו אמורים להגיע .........מישהו יודע משהו ?

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  9. Started by 114508534,

אני צריך הפנייה לאיזשהי קהילה שמתעסקת בפורומים שבנויים על PHP , רצויי בעיברית . תודה

10. שלום. אני עושה עבודה על יהודי בודפשט במלה"ע השנייה. אני חיפשתי וללא הצלחה חומר על יהודי הונגריה לפני מלה"ע השנייה עם דגש על חיי היום יום שלהם כמו עיסוקים עקריים, תנועות נוער, בתי ספר וכ'ו אולי תוכלו לעזור לי למצוא חומר כי אני כרגע עובד עצות :'( אני אדבר עם יד ושם בקרוב אך רציתי להתחיל ולעבוד אז אם תוכלו לעזור לי למצוא כצת חומר לפני תודה מראש

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  11. Started by mrsph666,

שלום, נתקעתי קצת במתמטיקה, למחר אני צריך להגיש הרבה חומר על: גיאומטריה אנליטית, טריגונומטריה, ו משוואות! אנא, אם מישהו מכם מכיר איזה אתר(ים) על איך לפתור את הדברים האלה, אגב אני בכתה י' - אנא השאירו הודעה, יש לי גם מבחן מיון מחר, ואני לא רוצה להיות בהקבצה עם ערסים... T_T תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 429 צפיות
  12. מיקרוסופט מתחייבת להמשיך במדיניות העבודה הגמישה שלה, בניגוד למגמה של חברות המחזירות עובדים למשרד, כל עוד הפרודוקטיביות נשמרתלכתבה

13. חברת Team Group החליטה לא לחכות לאף אחד והחלה לשווק זכרונות דינאמיים מהדור החדש עוד לפני שיש לוחות אם ומעבדים שיודעים לתמוך בהם - מה שלא מנע מהם להיעלם מהמלאי בתוך זמן קצרלכתבה

14. זקוק לאתרים המספקים שרות דואר כמו וואלה ואחרים, אתרים בארץ ובחו"ל.

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  15. ממש אין לי מושג של מי הוא, הוא מתוך סירטון של מרדונה אני הירשום כמה מילים מתוכו זה מין שיר ואז אחרי זה מוזיקה כזאת. "Thank you for your freindship and thank you for your love' thank you for the special moments i know thet is a gift from heven above" אחרי זה באה המוזיקה מצטער על שגיעות הכתיב אם יש הנוסח הוא משהו בסגנון תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  16. Started by moses_23,

אז קיבלתי במייל את הדבר הזה: אני רוצה לדעת מה שם השיר. תודה לעוזרים! http://zbeng.net/more/interview.html אגב...אחלה של סרטון!

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  17. אני צריך כמה שיותר טקסטורות של עצים וברזולוציה כמה שיותר גבוהה אודה לכל מי שיעזור לי למצוא אתרים טובים שמציעים טקסטורות

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  18. Started by nehmia,

למשהו יש טראנסים/טרקים בסגנון cosmic gate או dj mangoo להמליץ לי? רק דברים טובים בבקשה.... תודה מראש עומר

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  19. Started by Spirit Crusher,

אתה מוזמן לקרוא את חוקי הפורום שם יש איסור מפורש בכל הנוגע להבעת דיעה על חנויות. ננעל.

20. Started by yarl,

ברצוני לרכוש מחשב נייד מ- 4500 עד ל-5500 מסוג טוב מה הכי כדאי לי והכי טוב בטווח המחירים המצוינים ! המחשב לא מיועד למשחקים כבדים וכוי עבודה + אינטרנט מסמכים אולי משחקים ...! וכמובן אפשרויות הרחבה בבקשה הצעות תגובות

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  21. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם..אני לא בדיוק יודע את השם..אבל יש תוכנות כאלה שזה כמו סקין שאתה יכול לשים אייקונים למעלה ..בכמו מין באר כזה.. איפה מורידים כזה? תודה רבה לכולם,אם זה לא הפורום המתאים..אז מצטער לא ידעתי איפה

22. Started by ALONLENA,

פתחתי רדיו בשרת ואני צריך שתכנסו לכתובת ותגידו לי אם שומעים איך שומעים וכ"ו בבקשה זה חשוב מאוד http://alon.listen2myradio.com

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  23. עוד חודש ההורים שלי נוסעים לספר ל10 ימים. הם רוצים דרך שהם יוכלו להתקשר אלינו. איזה חברה הכי מומלצת? סה"כ הם ידברו 80 דקות+- תודה מראש

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  24. Started by alergic,

רציתי לשאול אם תעדכנו את המדריכים ו\או תוסיפו דברים רלוונטיים? ואם יהיו מדריכים חדשים?

• 1 תגובה
    • 427 צפיות

דיונים חדשים בפורומים