כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
שלום, מישהו יודע איך אפשר להפוך את הפרופיל הרגיל שיש לי לפרופיל של מוסיקאי? או שחייב לעשות חשבון חדש?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו את פרק 2 של עונה 6 וזה היה פרק חזק במיוחד בסוף שויק אומר בתשובה לשאלה-"די בקרוב" (תרגמו לאנגלית) בהחלט הסידרה חזרה לגדולותה ויש לי גם תפרקים האחרים ליראות
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
הייתי שמח לקבל חוות דעת על אוזניות Fresh N Rebel דגם Twins Tip 3-True Wireless Headset-Silky Sand
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הנוקייה 6600, הקטע הוא שבאורנג' הפלאפון הוא בסביבות ה3,400 שקל, מחיר מוגזם לכל הדעות. מצאתי בכל מיני אתרים אחרי חיפוש בזאפ, שנותנים מחירים די נורמליים, אבל פה החשש שלי, האם זה שהם מוכרים את הפלאפון במחיר שהוא כמעט חצי מחיר, יעלה לי באיכות המכשיר ובעוד כמה דברים כמו מכשיר לא תקין ופלאפון לא באמת חדש... לפי דעתכם וניסיונכם, האם אני יכול לקנות ללא חשש, כי שאלתי כמובן את החנות המסויימת שממנה אני רוצה לקנות והם כמובן אמרו לי שהפלאפון חדש לגמרי, אז שיחקתי אותה ראש קטן ואמרתי "אז למה אורנג' לוקחים 3 אלף ואתם רק 1700 שקל?" אז הם אמרו לי ש"זה אני צריך לשאול אותם", לא יודע מה אתם אומרים זה שווה לקנות מחנות כזאת שהיא די קטנה ולא בטוח אם אני מקבל אצל…
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
יש לי קובץ וורד של 2 מגה , איפה האתר הכי טוב לאכסן בו את זה שהיה אפשר להוריד??? אבל לא שיימחק אחרי יומיים בבקשה תעזרו לי דחוף!
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם ... יש לי ICQ שנקרא "מירנדה ויסטה" .... התקנתי אותו ושאני נכנס אליו אז אני לא מצליח להיות במצב מחובר ... הוא כל הזמן במצב מנותק ושאני מנסה לשנות זה לא עושה כלום ... אם למישהו יש את המירנדה ויסטה הזה והייתה לו את הבעיה והוא יודע לפתור אותה אז אני אודה לו מאוד !!!
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
-
הקליפ בשדות. נראה לי שהשיר בספרדית או משהו דומה (של המקסיקנים),. באמצע השיר קופץ אחד מכוער רצח עם צמות ומקל, שר על הפנים... קיצר שיר מצחיק יש אותו לפעמים ב YTV. :
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
איזה פרק ענק אחד הדברים הכי מענינים שראיתי בחיי(בסדרות) :-*
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שבוע הבא יהיה השני, הפרקים אמורים להיות ממש טובים ובעלי עלילה שלא מחייבת הכרה מוקדמת עם הסדרה מומלץ לאוהבי טרנטינו בכלל והסדרה בפרט
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש ברשותי נגן DVD סוס של TOSHIBA אבל הוא דיי ישן ובאותו זמן הם לא קראו צרוב , אני כמעט בטוח שיש אישזהי דרך לגרום לו להריץ דיסקים צרובים אבל אין לי מושג מהי ........תעזרו לי בבקשה , אוליי יש קשר לעיינית
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/?file=adv
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אני לא יודע אבל בטח כולכם או רובכם מכירים את הפרסומת האסורה של XBOX שבה אנשים מתחילים לירות אחד על השני באמצעות הידיים בתור כלי נשק שונים ובכן לפני כמה שנים יצא לא בטוח אם פרסומת אבל משהו דומה מאד עם ילדים שיושבים באולם ספורט ומהשעמום הם מתחילים לעשות גם כן משחקים של נשק עם הידיים ורק אחרי שמישהו "נהרג" הם מתחילים מלחמה. (את זה אני זוכר מישהו מכיר קישור סרטון הזה, אני מחפש אותו כבר הרבה זמן וניסיתי מלא קומבינציות ושום דבר לא העלה לי את הסרטון הזה אז אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאד. תודה מראש לכל העוזרים. אין צורך הצלחתי למצוא את הסרטון סתם במזל
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מחפש את ההקלטה מהרדיו של הבחור ה"חכם" ההוא שרוצה להיות רקדן ועשיר כמו זהר ארגוב ולהיות מפורסם כמו יו"ר וועד הבית ועל הדרך הוא גם חפש שידוך עם בחורה "העיקר לא רוסייה" (לדבריו) thx
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי למי שיש אתרים עם תכנים (משחקים צילצולים אייקונים וכו') לנוקיה 6230 אני אשמח לקבל תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
עליתי לשלב שני של תחרות רפואת הלב דרך הטכניון , ונתנו לנו מעין ספר כזה שמתוחו אנחנו אמורים ללמוד 170 עמודים ולהיבחן על זה. המבחן הוא שבועים אחרי פסח , יש למישהו עצה כיצד עליי ללמוד את החומר , רק לקרוא לסכם ממ <? ישנם 44 פרקים בספר .
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
זה סרט די ישן.. לא חדש או משהו שנקרא אולי אולי אולי "שעת הדמים" או משהו כזה... הקיצר זה על איזה חברה\מאפיה שהיה לה מנהל סיני ולכל השכירים היה כישור מסויים היו סינים היה אחד עם רובה וזה... הקיצר אחד בוגד בהם ואז הוא בורח עם אשתו וכל שאר המאפיה מחפשים אותו ולאט לאט הוא הורג את כולם בסוף יש קטע שהמנהל יורה בו והוא על הרצפה, ואז הוא אומר לעובד שלו לרצוח אותו ואז העובד שלו יורה במנהל ומציל את הבוגד... איך קוראים לזה באנגלית
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
https://youtu.be/ZSj7QsHRxHQ ומה שונה הפעם ? האמת, לא הרבה. אבל זה טרי ובכותרות שם, אז היות וכאן באתר העניינים יגעים, קחו קצת אתנחתא קלילה מעניינים הרי גורל עם ובלי מרכאות בתקשורת הישראלית ...
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
- 1 follower
-
-
הדור ה3 על גג הבניין שלכם.. הפרסומת קצת טיפשית לא? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אתמול קנו לי את הנוקיה 3100 וכאשר אני מנסה להוריד דברים הוא אומר חיבור gprs אינו זמין
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שמעו אוהד שרוף של חולון נפלנו רע שמשחקים ברעננה מישהו יודע אולי איך ואיפה אני משיג כרטיסים למשחק ביום שני.. ?? אוי זה אמור להיו משחק טוב איפה בכלל היכל הכדורסל ברעננה?אף פעם לא היתי שם מאיזה חנות קונים כרטיסים למשחקים שנערכים שם?? אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, בערוצים yes 1,2,3,4 יש פרסומת לסרט "קרייזי" אז יש שם שיר ברקע הצלחתי להבין רק שיש שם מילה "middle", לפי מה שאני מעריך זה היה שיר מאוד פורסם (אולי גם עכשיו הוא כזה). תודה מראש. מצאתי לא משנה זה eminem - sing for the moment
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
בואו לראות איך זה נראה דומינו כאשר בקטע של מחשבים: http://www.metacafe.co.il/watch/546234/domino_pc/ תינוק כבר יודע יותר טוב: http://www.metacafe.co.il/watch/563397/watch_out_bill_gates/ :lol: :lol:
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-