כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
היי אני לומד בכיתה י' במגמת טכ"ם (הנדסת תוכנה) כעיקרון עכשיו אנחנו לומדים c# היו לי עד עכשיו שלוש בחנים והיום מבחן בבוחן הראשון קיבלתי 83 בשני לא הלך לי עשיתי טעויות דביליות 56 :-X ובשני 61 מאותה סיבה :-\ היום היה לי מבחן למדתי אליו המון המון שעות תירגלתי המון תרגילים הודיעו לנו על המבחן ביום ראשון. מאז שקיבלתי תציון הקודם עד אתמול למדתי למבחן. ועדיין לא הלך לי ממש טוב במבחן לא צפוי ציון גבוה בקיצור אני שוקל אם להישאר במגמה בכלל ואני לא יודע מה עוד לעשות בשביל להשתפר בציונים אני מאוד רוצה להישאר במגמה כי זה מעניין אותי תודה
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מבחני דוגמא או מבחנים קודמים של בחינת אמירם (אנגלית מיון רמות ממוחשב) יש למישהו רעיון איפה אני יכול למצוא כאלה?!?!? אני ממש חייב מבחני קודמים...
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
ראיתי את ה"טוען" הירוק שמופיע למעלה בכל טעינה. ראיתי גם כמה סמיילים חדשים. יש עוד שידרוגים חוץ מהשניים האלה?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
היום יצאתי עם חברים ובדרך פגשנו בשיכור. השיכור עקב אחרנו כמה דקות עד שעצרנו באיזה מקום לשבת ושם הוא עשה לנו מופע מטאל קטלני. (הקולות ברקע הם של חבר שלי שצילם את הסרטון) קבלו:
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש את הפלאש על הזמר ההומו (לאמוצהר) שהוא מתגייס לצבא יעני והוא אומר אחרי לצוללות ועוד פלאשים שלו יעזרו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי ICQ שנקרא "מירנדה ויסטה" .... התקנתי אותו ושאני נכנס אליו אז אני לא מצליח להיות במצב מחובר ... הוא כל הזמן במצב מנותק ושאני מנסה לשנות זה לא עושה כלום ... אם למישהו יש את המירנדה ויסטה הזה והייתה לו את הבעיה והוא יודע לפתור אותה אז אני אודה לו מאוד !!!
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
לפעמים מקבלים עם העיתון כזה דף קטן ובו כל מיני מוצרים דיי זולים להזמנה.. עכישו ברור ש99 אחוז מהדברים שם הם זבל אבל נגיד וכישהו יש משהו שנראה לי שאני רוצה להמזי ןוהמחיר שלו ממש מצחיק אז אין לי בעיה גם להזמין ומקסימום קיבלתי זבל. השאלה רק אם למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת שנקרא דיירקט סחר כי אין לי כוח להסתבך עם נתינת מספר אשראי..
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
חדש הוא עולה 2200 http://zap.co.il/model.asp?model_id=371656 אז שווה לקנות אחד משומש (בלי אחריות) ב 1500?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
הדור ה3 על גג הבניין שלכם.. הפרסומת קצת טיפשית לא? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/?file=adv
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שמעו אוהד שרוף של חולון נפלנו רע שמשחקים ברעננה מישהו יודע אולי איך ואיפה אני משיג כרטיסים למשחק ביום שני.. ?? אוי זה אמור להיו משחק טוב איפה בכלל היכל הכדורסל ברעננה?אף פעם לא היתי שם מאיזה חנות קונים כרטיסים למשחקים שנערכים שם?? אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
האם יש חנות למוצרים משומשים למחשבים?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
משתמש: sapsdn גיל: 0 כתובת: טלפון: טלפון סלולרי: אימייל: sapsdn@yahoo.com ICQ: N/A אתר בית: N/A ][מודעות קיימות][ קטגוריה: כוננים קשיחים סוג מודעה: מוכרים תאריך: 2005-10-22 מוצר: Disk Maxtor 300GB SATA ULTRA 16 חברה: Maxtor דגם: 6L300S0 מחיר: 900 ש"ח תיאור: דיסק חדש באריזה 4286331 052
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום רב. הרבה זמן חשבתי לעשות תוכנית שתשודר באינטרנט ועכשיו יש לי את כל האמצעים הדרושים יש לי שרת ותוכנת עריכה וכו' עכשיו איפה אתם נכנסים לתוכנית אני יכול לספק את כל הסחורה מבחינה טכנית אבל מבחינת תוכן אני לא משהו אז אני מחפש אנשים שמוכנין לשדר ומוכנים לסקר דברים וכו' כמו בתוכנית טלוזיה אמיתית התוכנית תשודר דרך האינטרנט בסטרימינג או במקביל אשר להוריד כל אחד שיש לו מצמלמת אינטרנט ומיקרופון או מצלמה דיגיטלית יכול להשתתף מקווה שאנשים יגיבו תודה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היה מין סדרה של מבחנים למשל לעמוד על רגל אחת עם עיניים עצומות עם ידיים פשוטות לצדדים ולראות כמה זמן אפשר ועוד כמה מבחנים דומים. מישהו זוכר איזה מבדקים בדיוק היו ?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
העלתי תמונה ואין לי מושג איפה אני לוקח את הכתובת. ההעלאה הצליחה וזה מה שיש לי.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אתם מכירים ספרים, מאמרים, לינקים, קבצים, אתרים כל מה שיכול לעזור בקשר "הכרת המחשב" אתם יודעים כל מה שצריך לדעת להתחלה עם שימוש במחשב- כמו כל הקורסים האלו. תשימו כמה שיותר, בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
הייי הרבה זמן לא כתבתי פה בכול מיקרה תיראו מה שלחו לי זה חברה שלפי מה שהבנתי (אין לי כוח לקרוא גם ככה אני גמור אז רק ראיתי תמונות) עושה מסכים הולוגראפים (נווו כאלה שמקרינים את התמונה באוויר) קבלו http://io2technology.com/technology/images
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
זה סרט די ישן.. לא חדש או משהו שנקרא אולי אולי אולי "שעת הדמים" או משהו כזה... הקיצר זה על איזה חברה\מאפיה שהיה לה מנהל סיני ולכל השכירים היה כישור מסויים היו סינים היה אחד עם רובה וזה... הקיצר אחד בוגד בהם ואז הוא בורח עם אשתו וכל שאר המאפיה מחפשים אותו ולאט לאט הוא הורג את כולם בסוף יש קטע שהמנהל יורה בו והוא על הרצפה, ואז הוא אומר לעובד שלו לרצוח אותו ואז העובד שלו יורה במנהל ומציל את הבוגד... איך קוראים לזה באנגלית
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כנסו לאתר שלי עשיתי משהו נחמד בהתחלה.. http://www.djamirsh.kef.li/ ובפטושופ עשיתי את זה... ואז עשיתי חתימה מחלפת..
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
תודה רבה לכל מי שער..!
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
http://www.mult.ru/projects/mas/mults/mult_87.html מאסאניה, למי שמכיר. ;D
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אמממ... אני צריך שמישהו יסביר לי איך לקשור סרט כזה מסביב לעט שהוא מתנה... ניסתי המון פעמים וזה פשוט לא מצליח ... אני חייב שזה יהיה עוד הלילה... בבקשה עזרה! אני יודע שזה ת'רד הזוי חח אבל תתיחסו ברצינות
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-