עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו מכיר אתרים ?? תודה.

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  2. Started by darkman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2968454,00.html אחרי שראיתי תמופע שלהם בהרה"ב נדהמתי זה פשוט משהו מהממם איזה מהירות רגלים איזה קצב חבל"ז אחרי שראיתי תמופע בארץ ישר התקשרתי להזמין כרטיסים לצערי כל כרטיס זה 400 שקל ואמא שלי לא הסכימה(למרות שזה היה אמור להיות מתנת יום ההולדת שלה) עכשיו אני מבין כמה בר מזל הייתי כמו במדינת ישראל הכל חרא.

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  3. Started by modgod,

יש לי למחר מבחן בספרות. יש לי את כל החומר, רק מה שאין לי זה השירים עצמם אני עכשיו חוזר על השיר "לבדי". מישהו מוכן בבקשה להגיד לי איפה אני מוצא את המילים של השיר הזה? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, מצאתי רק מידע על השיר אבל לא את מילות השיר. או מישהו פה מוכן בבקשה לכתוב לי כאן את מילות השיר? אני בטוח שיש פה אנשים בכיתות י-יב אז בטוח יש לכם את השיר הזה. בבקשה תכתבו אותו עם מספר "הבתים הנכון", ובדיוק כמו שהוא כתוב בדף אצלכם, כי זה די משמעותי הסדר. ואם אפשר בבקשה גם את השירים האלה: הכניסני תחת כנפך גבעולי אשתקד על השחיטה ואם ישאל המלאך לא זכיתי באור מן ההפרק הם כולם של חיים נחמן ביאליק. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 434 צפיות
  4. שלום אני מחפש חומר להבנת מערכת הבורסה מה שכולל מדדים מניות השקעות ומה שרק לא יהיה בתחום זה. תודה

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  5. Started by pyro_man,

טוב זה הולך ככה המחשב ממש על סף המוות ואני חייב לפרמט אותו... זה הולך ככה יש כמה דברים שאני לא יכול לצרוב מפאת הגודל שלהם ואני רוצה לגבות אותם על כונן קשיח.. לי יש במחשב כונן קיים של 120 GB SATA שהולך לעבור פירמוט ואני רוצה לקחת ממנו כמה דברים חשובים ולהעביר לכונן שיש לי מיותר של 10 GB ATA מה אני צריך לעשות מבחינת איך לחבר אותו ואיך להגדיר בביוס אם אתם יכולים ממש לפרט אני ישמח כי אני מוגבל אם תוכלו לבוא אלי עוד יותר טוב!! מישהו מאשדוד מתנדב חחח?

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  6. Started by intel suck,

אוקיי יש לי תקציב עד ל-1000 ש"ח ואני רוצה לשפר איתו את המחשב עכשיו כרטיס מסך אני בינתיים מסופק עם ה-X800 GTO שלי ואני לא אזרוק אותו עכשיו רוב הסיכויים שאני אוסיף זיכרון מה עוד כדאי לשדרג?

7. אני צריך טלפון של טכנאי מחשבים רציני וטוב שמבין במחשבים שיהיה מאזור ירושלים חשוב מאוד תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  8. Started by CM_Punk,

אני כבר שנה מחכה ומנסה להירשם לאחד הפורמים של הטורנטים הגדולים כמו טורנט ליץ' וטורנטבייטס אבל ההרשמות סגורות כבר יצאה לי הנשמה מלנסות יש אולי למישו הזמנה? אני מאד אשמח תודה. אם יש לשלוח לאימייל benn283@bezeqint.net

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  9. Started by MasterDK,

שלום אני מחפש להקות בסגנון evergrey. מישהוא מכיר? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 433 צפיות
  10. Started by SweeT_EviL,

http://www.mytempdir.com/709644 קוראים לו Il Divo Y Toni Braxton-The Times Of Our Lives לפי דעתי הוא ממש לא קשור למונדיאל

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  11. מצאתי לא מזמן את המגהדרייב בארון שלי, ואני חייב את המשחק. אם מישהו מוכן לתת/למכור או מכיר חנות שמוכרת(קשה לי להאמין שיש) בבקשה ליצור קשר.

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  12. Started by ZorD,

שלום לכולם. האם מישהו מכיר אתר טוב שמראה מחירים של חלקי חילוף לרכב ועושה השוואה בין מוסכים שונים בארץ? (משהו בסיגנון ה-ZAP רק לרכבים) סוג הרכב הוא סוזוקי באלנו שנת 96, נכון לעכשיו רק הרדיאטור שווק חיים, וברצוני למצוא אתר אשר יתן לי השוואת מחירים מכמה מוסכים בארץ וכך אוכל להחליף את החלק הפגום במינימום מחיר, הרכב לא שלי אלא של אחי. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  13. Started by morangal555,

שלום ברשותי DVD קורא DIVX של חברת VERTEX יש לי בעיה בזמן צפייה בסרט מסוג DIVX הקול מפסיק לאחר זמן מה יתכן ומדובר בתקלה אך עוד לפני כן ברצוני לנסות ולבצע עדכון תוכנה השאלה היא האם משהו יודע את כותב האתר או מהיכן ניתן להוריד זאת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  14. Started by yaron266,

יש לי אינטרנט מהיר 2.5 מגה ויש לי בעייה קטנה באימיול לפעמים האימיול מוריד מהר מאוד מאוד לכמה דקות ואז משנה את המהירות לאיטית מאוד לכמה דקות וזה כל הזמן חוזר על עצמו.. מה עושים כדי שזה ישאר מהיר ??? :

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  15. Started by ExploiT,

שלום כולם אני צריך אתר עם עיצובים חינם של קלאנים לקונטאר סטררייק פעם אני זוכר מצאתי משהו אתר בשם gametempleas אבל אני לא מוצא אותו עזרה ?

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  16. Started by R0ck,

James Holden - Come To Me (Dub) 10:44 מ-ד-ה-י-ם, סאמפלרים פסיכודליים וסימפול שרק הולדן יכול להעניק. מומלץ! *עדיין בחיפושים אחר הגירסה הווקאלית, המלאה.

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  17. Started by dvvon,

אפשר מדריך לפורום בדיוק כמו זה לא צריך שום דבר יותר מזה

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  18. Started by MasterDK,

שלום לכולם אני מחפש שירים בסגנון השיר של Darin - Step Up. יש למישהוא? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  19. Started by [NOS],

זה היום לא?

• 2 תגובות
    • 431 צפיות
  20. אהלן, השבוע קניתי ספר ללימוד תיאוריה והתחלתי ללמוד, נשאר לי עוד ממש קצת.. כנראה אני לא יוכל לגשת בשבועיים הקרובים. לא מזמן קראתי בעיתון שהולכים להוסיף תמרורים חדשים => שינוי מבחן התיאוריה.. יש למישהו מושג מתי השינוי הזה יהיה? לא יהיה נעים לגשת למבחן שלא למדתי אליו.. ולשלם עליו

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  21. Started by אמיר יצחקי,

פעם היתה תוכנית ילדים שתמיד הייתה מתחילה ככה: שלום זעטוט,ומישהו אומר לו בחזרה שלום!. מישהו יודע איזה תוכנית זאת?

דיונים חדשים בפורומים