עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by CM_Punk,

אני כבר שנה מחכה ומנסה להירשם לאחד הפורמים של הטורנטים הגדולים כמו טורנט ליץ' וטורנטבייטס אבל ההרשמות סגורות כבר יצאה לי הנשמה מלנסות יש אולי למישו הזמנה? אני מאד אשמח תודה. אם יש לשלוח לאימייל benn283@bezeqint.net

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  2. Started by 114508534,

אני צריך הפנייה לאיזשהי קהילה שמתעסקת בפורומים שבנויים על PHP , רצויי בעיברית . תודה

3. Started by dvvon,

אפשר מדריך לפורום בדיוק כמו זה לא צריך שום דבר יותר מזה

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  4. Started by yarl,

ברצוני לרכוש מחשב נייד מ- 4500 עד ל-5500 מסוג טוב מה הכי כדאי לי והכי טוב בטווח המחירים המצוינים ! המחשב לא מיועד למשחקים כבדים וכוי עבודה + אינטרנט מסמכים אולי משחקים ...! וכמובן אפשרויות הרחבה בבקשה הצעות תגובות

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  5. שלום. אני עושה עבודה על יהודי בודפשט במלה"ע השנייה. אני חיפשתי וללא הצלחה חומר על יהודי הונגריה לפני מלה"ע השנייה עם דגש על חיי היום יום שלהם כמו עיסוקים עקריים, תנועות נוער, בתי ספר וכ'ו אולי תוכלו לעזור לי למצוא חומר כי אני כרגע עובד עצות :'( אני אדבר עם יד ושם בקרוב אך רציתי להתחיל ולעבוד אז אם תוכלו לעזור לי למצוא כצת חומר לפני תודה מראש

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  6. Started by maccabita78,

מה זה לעזעזל אוברלוק ? מה זה ה-K3 או K10 ומה ההבדלים בינהם?

• 4 תגובות
    • 427 צפיות
  7. Started by itai_1813,

יש לי כרטיס של ATI, לפני כמה דקות עשיתי לו עדכון ולאחר ה-Restart הוא הביא לי אפשרות של Product Register או משהו כזה, רציתי לדעת מה זה נותן לי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  8. Started by modgod,

יש לי למחר מבחן בספרות. יש לי את כל החומר, רק מה שאין לי זה השירים עצמם אני עכשיו חוזר על השיר "לבדי". מישהו מוכן בבקשה להגיד לי איפה אני מוצא את המילים של השיר הזה? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, מצאתי רק מידע על השיר אבל לא את מילות השיר. או מישהו פה מוכן בבקשה לכתוב לי כאן את מילות השיר? אני בטוח שיש פה אנשים בכיתות י-יב אז בטוח יש לכם את השיר הזה. בבקשה תכתבו אותו עם מספר "הבתים הנכון", ובדיוק כמו שהוא כתוב בדף אצלכם, כי זה די משמעותי הסדר. ואם אפשר בבקשה גם את השירים האלה: הכניסני תחת כנפך גבעולי אשתקד על השחיטה ואם ישאל המלאך לא זכיתי באור מן ההפרק הם כולם של חיים נחמן ביאליק. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 427 צפיות
  9. Started by R0ck,

James Holden - Come To Me (Dub) 10:44 מ-ד-ה-י-ם, סאמפלרים פסיכודליים וסימפול שרק הולדן יכול להעניק. מומלץ! *עדיין בחיפושים אחר הגירסה הווקאלית, המלאה.

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  10. Started by ALONLENA,

פתחתי רדיו בשרת ואני צריך שתכנסו לכתובת ותגידו לי אם שומעים איך שומעים וכ"ו בבקשה זה חשוב מאוד http://alon.listen2myradio.com

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  11. Started by אמיר יצחקי,

פעם היתה תוכנית ילדים שתמיד הייתה מתחילה ככה: שלום זעטוט,ומישהו אומר לו בחזרה שלום!. מישהו יודע איזה תוכנית זאת?

12. Started by alergic,

רציתי לשאול אם תעדכנו את המדריכים ו\או תוסיפו דברים רלוונטיים? ואם יהיו מדריכים חדשים?

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  13. Started by lmlm,

בארץ? אני חייב להשיג אותם

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  14. עוד חודש ההורים שלי נוסעים לספר ל10 ימים. הם רוצים דרך שהם יוכלו להתקשר אלינו. איזה חברה הכי מומלצת? סה"כ הם ידברו 80 דקות+- תודה מראש

• 2 תגובות
    • 425 צפיות
  15. Started by someone,

מישהו ראה במקרה? (או שמע בכלל...?) נראת ממש סדרה טובה!

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  16. Started by יניב51,

אם למישהו יש פרוייקט והוא מוכן לשלוח לי אותו, אני אשמח. שלא תחשבו שאני רוצה להעתיק הכל, התחלתי עם הבניה, ואני דיי תקוע בשלב של הטפסים והשאילתות ( יש לי 12שאילתות, ואני רוצה רעיונות לראש ולא בא לי \: ), בטפסים הבנתי את הבסיס, אבל לא ממש הבנתי פעולות מתקדמות... אז אם למישהו יש את הפרוייקט שהוא עשה, אני אשמח לקבל אותו...

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  17. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם..אני לא בדיוק יודע את השם..אבל יש תוכנות כאלה שזה כמו סקין שאתה יכול לשים אייקונים למעלה ..בכמו מין באר כזה.. איפה מורידים כזה? תודה רבה לכולם,אם זה לא הפורום המתאים..אז מצטער לא ידעתי איפה

18. תודה.

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  19. אני מחפש פורום טוב למחשבי כף יד כי פה לא מצאתי מישהו יכול להביא לי לינק? כמו כן על הדרך אולי אתם יודעים איפה אני יכול להוריד דברים למחשבי כף יד כמו Destinatior 3 וכו וכו . תודההה :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  20. ממש אין לי מושג של מי הוא, הוא מתוך סירטון של מרדונה אני הירשום כמה מילים מתוכו זה מין שיר ואז אחרי זה מוזיקה כזאת. "Thank you for your freindship and thank you for your love' thank you for the special moments i know thet is a gift from heven above" אחרי זה באה המוזיקה מצטער על שגיעות הכתיב אם יש הנוסח הוא משהו בסגנון תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  21. Started by [NOS],

זה היום לא?

• 2 תגובות
    • 424 צפיות
  22. אני צריך כמה שיותר טקסטורות של עצים וברזולוציה כמה שיותר גבוהה אודה לכל מי שיעזור לי למצוא אתרים טובים שמציעים טקסטורות

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  23. Started by nehmia,

למשהו יש טראנסים/טרקים בסגנון cosmic gate או dj mangoo להמליץ לי? רק דברים טובים בבקשה.... תודה מראש עומר

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  24. Started by moses_23,

אני רוצה לקנות טלוויזיה ואני לא יודע מה צריך להיות בטלווזיה טובה 100HZ או 50HZ איזה ניגודיות. איזה חברה הכי טוב לקנות? תודה!

• 1 תגובה
    • 424 צפיות

דיונים חדשים בפורומים