כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
האם קניה של מפרט בNEWEGG זה בטוח ואיך הולך התשלום והמשלוח כמה זמן לוקח לו להגיע? וכמה אני צריך לשלם על כל מוצר נגיד אני רוצה להזמין 6 מוצרים ב5000 שקל כמה מכס?
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
סקין של windows 3.1 בלי runtime error למיניהם...!(אנשים לא מתביישים לפרסם כזה קוד..) שיראה בידיוק כמו 3.1 הישן והטוב! תודה!!! (אין לי שמץ למה שמתי ת'סימני קריאה...!)
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום לכולם, קבלתי לפני מספר ימים דוח + גרירה סה"כ 500 שקל אמרו לי שהגרירה של עיריית תל אביב מחיזרה את הכסף לתושבי הצפון שברחו לאזור המרכז בגלל המצב. שאלה עם זה נכון ואיפה זה רשום כי באתר של עירית תל אביב אני לא מוצא כלום.... מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז פירסמתי פה ביטלתי את הפיירוול ואת האנטי וירוס ואני עדיין לא מצליח להיכנס לכל מיני דברים כמו Rakion וXfire ועוד כל מיני דברים שקשורים להתחברות לאינטרנט. עזרה דחוף תודה.
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
-
-
היי יש לי כמה שאלות על הפרשות! 1:אתם יכולים להביא לי את הסדר של כל הפרשות במסודר? 2:כמה פרשות יש בשנה? 3:תודה! אא ואתם יכולים גם להביא אתר של כול הפרשות כי האתרים שמצאתי בגוגל מבלבלות הכול!
-
-
אני לא יודע אבל בטח כולכם או רובכם מכירים את הפרסומת האסורה של XBOX שבה אנשים מתחילים לירות אחד על השני באמצעות הידיים בתור כלי נשק שונים ובכן לפני כמה שנים יצא לא בטוח אם פרסומת אבל משהו דומה מאד עם ילדים שיושבים באולם ספורט ומהשעמום הם מתחילים לעשות גם כן משחקים של נשק עם הידיים ורק אחרי שמישהו "נהרג" הם מתחילים מלחמה. (את זה אני זוכר מישהו מכיר קישור סרטון הזה, אני מחפש אותו כבר הרבה זמן וניסיתי מלא קומבינציות ושום דבר לא העלה לי את הסרטון הזה אז אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאד. תודה מראש לכל העוזרים. אין צורך הצלחתי למצוא את הסרטון סתם במזל
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
האם ניתן לצפות בערוץ 2 דרך המחשב כמו בערוץ 10 למשל יש למישהוא לינק או משהוא
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב השאלה היא אם אמורה להיות ירידת מחירים משמעותית בינואר ששוה לחכות? q66 88gt חח כל השטויות האלה....
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
תקראו קרדיט לוואלה ! http://computers.walla.co.il/?w=/4/702868
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש פה פורום על lcd ? חיפשתי לא מצאתי..
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברצוני לרכוש מסרטה , בתקציב של עד 3000 ¤. אני לא מבין בנושא, בחברות וכו', לכן אשמח לקבל המלצות מכם. אה, לא ידעתי איפה לפרסם, אז אם לא בפורום הזה אתם מוזמנים להעביר את הדיון. בתודה, אודי.
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
ב16 לחודש יש גלובוס הזהב..מישהו יודע באיזה שעה ובאיזה ערוץ ישדרו את זה?
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפה,אבל לא מצאתי פורום אחר. קניתי היום DVD,ואין לי מושג מה צריך עכשיו לעשות כדי לראות סרט. יש לי כמה סרטים במחשב בפורמט AVI.חברה מה אני צריך לעשות?פשוט לצרוב אותו על דיסק?(אם כן במהירות הכי נמוכה?)או שאני צריך להפוך אותו לפורמט אחר? תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום 0: אני מחפש חנויות רשת ( Lan Shops ) באיזור המרכז והסביבה ( כפר סבא , נתניה .. ) , ובאיזור חיפה . אם אתם מכירים חנות כלשהי , אשמח אם תתנו פוסט עם כמות המחשבים שיש שם + טלפון וכתובת .. זה ממש חשוב לי , ואני אשמח אם תוכלו לעזור ..
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
1) בפרסומת של פלאפון של השידורי ספורט שלהם על הכדורים ("הכדור הוא הכל")? 2) ההאוס שהיה בחדשות ערוץ עשר היום כשהם הראו ארועים מהשנה ממש בסוף. זה האוס שהיה ממש פופולארי לפני איזה חמש-שש שנים... הייתי מכור לזה אני חייב לדעת איך קוראים לו! תודה!
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אתם יודעים איך אפשר להשיג את המוזיקה של התוכנית אקס-מן???אני חייב להשיג את זה!!!
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
-
דיברו כבר די מזמן על זה שרוצים להתחיל טיסות זולות לארץ מישהו יודע מה קורה עם זה? מה כמה ולאיפה?
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצים ואני צריך להפוך אותם לקיו או בין אמרו לי שיש תוכנה שעושה את זה.......יש מצב מישהו אומר לי איך קוראים לה?
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אהלן כולם.. תגידו יש חנויות או חברות או לא יודע מה שמוכנים לעשות טריידים בכרטיסי מסך זכרונות וכאלה ? כאילו אני מביא כרטיס ישן טיפה ומוסיף כסף ומקבל כרטיס חדש ? אם יש אז איפה..?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-