כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
רואים מישהו מדבר וברקע רכב קטן סוחב בקושי בעליה קראוון ואח"כ רואים את הרכב מיתדרדר אחורה עם הקראוןן. מישהט מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
בת דודה שלי בבצועה משו לפנים..!!! http://www.flix.co.il/myClip/showVideo.asp?m=1061221
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
- 2 followers
-
-
יש משהו לעשות נגד זה???? כי זה ממש מעצבן הסמל של המחשב שלי הוא בכלל סמל של משחק שמותקן לי על המחשב לאיי סי קיו יש סמל של של עוד משחק אחר...... :silly: ועוד הרבה דברים כאלה
-
שלום לכולם... ברצוני לרכוש מסרטה , בתקציב של עד 3000 ¤. אני לא מבין בנושא, בחברות וכו', לכן אשמח לקבל המלצות מכם. אה, לא ידעתי איפה לפרסם, אז אם לא בפורום הזה אתם מוזמנים להעביר את הדיון. בתודה, אודי.
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
סקין של windows 3.1 בלי runtime error למיניהם...!(אנשים לא מתביישים לפרסם כזה קוד..) שיראה בידיוק כמו 3.1 הישן והטוב! תודה!!! (אין לי שמץ למה שמתי ת'סימני קריאה...!)
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
-
:'( חיפשתי לא מצאתי :s05:
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
איזה פלאפונים מרשת "פלאפון" תומכים בBLUETOOTH ? ? ? פשוט אני רוצה לקנות דיבורית שהיא BLUETOOTH ואני חייב פלאפון מרשת פלאפון.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
הורדתי כמה משחקים ולא שמתי לב שזה לא בשיטת שידור פאל.... מישהו יכול להסביר לי איך להמיר משחק ps2 NTSC ל- PAL????? ???
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
משהו יכול לעזור לי למצוא באינטרנט (ואל תגידו לי, יש גוגל כי חיפשתי...) חיבור USB מיוחד.. או מתאם שיש לו mini-USB נקבה (שקע) ל-USB נקבה.. או קבל מאריך ל-mini-USB (זכר ונקבה) דיי דחוף.. תודה
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אוקיי יש לי תקציב עד ל-1000 ש"ח ואני רוצה לשפר איתו את המחשב עכשיו כרטיס מסך אני בינתיים מסופק עם ה-X800 GTO שלי ואני לא אזרוק אותו עכשיו רוב הסיכויים שאני אוסיף זיכרון מה עוד כדאי לשדרג?
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
כבר נאמר רבות בעבר, שהדלקה וכיבוי מחשב תכופות לא מומלצת. שאלתי היא: האם זה תקף גם לגבי מחשב נייד (שהסוללה שלו מחוברת לחשמל), או שעקרון פעולתו שונה?
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אם אני מבטל אותו קורה משהו <?
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
מה לוקח יותר משאבים ומעמיס יותר ICQ 2002 או MIRANDA 2.0 LITE
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
איפה אני יכול ללמוד ? במקום מוסמך עם תעודה בבאר שבע או תל אביב תודה!1
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש חומר להבנת מערכת הבורסה מה שכולל מדדים מניות השקעות ומה שרק לא יהיה בתחום זה. תודה
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
תגידו כמה גירסאות יש למסור 3? אני ראיתי כבר שתי גירסאות מה הולך פה?
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
-
זה רק מלפני כמה ימים תמיד זה היה בסדר http://www.zix.co.il/viewer.php?id=242306223.JPG
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך אתר עם עיצובים חינם של קלאנים לקונטאר סטררייק פעם אני זוכר מצאתי משהו אתר בשם gametempleas אבל אני לא מוצא אותו עזרה ?
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת איך אומרים בעברית core 2 duo כי התווכחתי עם חבר שלי איך אומרים, אז איך אומרים קור טו דיו או קור טו דו?
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
שלום יש שיר יפה של פעם וזה ככה: אהוב אותי בכפות ידיך..... משהו כזה ....עשיתי חיפוש ולא מצאתי על זה נאדה
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-