כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
הייתי שם היום פעם שניה בחיפושיי אחר מארז פול טאור משומש למודינג... מסתבר שהוא מכר 2 שבוע שעבר, שניהם ב 150 ש"ח בלבד! אבל מצאת אוצרות אחרים: מצאתי 4 מאווררי פנפלו 80 מ"מ + גרילים + ספק 230 וואט + 4 סינקים לזיכרונות + כבל מתח למחשב + מאוור עגול ענק + 2 סינקים של פנטיום 2 ומאוורים + כונן 5.25 אינץ' ב 100 ש"ח בלבד! תקחו בחשבון שרק ה 4 מאווררי פנפלו עולים יותר שלא לדבר על ספק חדש... יש מה למצוא שם! ד"א - מישהו רוצה למכור מארז פול טאוור או טאוור או מכיר מישהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
תהנו בחופש תנצלו אותו עד הסוף, ולא לשבת מול מסך מרובע כל החופש !!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
;D היום סיימתי את חטיבת הביינים ואני עולה לתיכון קודם כול אני מהחל לעצמי בשנה הבאה הצלחה אושר ועושר שתיים אני מהחל לכולם פה שנה טובה ומוצלחת וחופש גדול נעים וש-hwzone ימשיך להעשיר לנו את הידע ואת החופש הגדול ובכלל ואני מהחל לכול אנשים שמתחזקים כותבים ומפעילים ומעשירים את האתר חופש נעים.
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
אז מוגש לכם כשרות . http://www.tisanim.co.il/article/departments/mazlatim/Mazlatim.htm
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
זה יותר סבבה מהשני אני אוהב שוקולד, ועוגות גבינה. וארטיק וסוכריות ותות גינה. ומחשבים (DUH) ומוסיקה, והכי קולנוע
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר טוב לטריילרים מסוג Vob ואני לא מתכוון טריילרים של Thx, dolby digital או dts כי יש לי כבר את כולם אני מתכוון לסרטים אפשר גם אתרי ftp תודה
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
כל אחד יכתוב מה הוא שונא אני שונא צביעות חנפנות ערבים וצרפתים
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני 3 חודשים +- היה בפורומים מישהו שדיבר על כוכב שיתנגש בכדור הארץ בשנת 2008 והוא ציין את השם של הכוכב. מישהו זוכר את השם של הכוכב? ולא אני לא מושגע פשוט נזכרתי בו והכשיו יש לי טלסקופ :
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
לכל מי שיש בגרות ביום שישי בהיסטוריה (כיתות י"א) מי שעושה, את היסטוריה (לימודי חובה) - חלק ב', 022106 כנסו לאתר שלי ושל חבר שלי, יש שם סיכומים לבחינת הבגרות בהיסטוריה ויהיו גם לבחינת הבגרות בתנ"ך הכתובת היא: www.yud-1.up.co.il
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בחור מטורקיה הקים אתר ומרוב (האמת שאני לא יודע איך להגדיר את זה ) ..... האתר כל כך מצליח והוא נהיה סלבריטי . אני לא מבין ? אני חושב שלמדתי אנגלית לא נכונה . תקנו אותי אם אני טועה .(תנסו להבין מהאנגלית שלו ). לכאן : http://www.ikissyou.org/ נ.ב : אני מנסה לשכנע אותו לבקר בארץ ושיפרסם את דגל המדינה באתר שלו .
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מלא סרטים אבל בלי תרגומים :'( יש אתר שיש בו תרגומים לסרטים להורדה ??? ?? בתודה מראש יאיר ג'ובאני
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי אני מקווה שהפעם זה יעבוד... MY 100th MESSAGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Weeeeeeeeeeeeee ;D ;D 8) 8) ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
ARE YOU READY FOR DXT'S 100th MESSAGE? ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו נחמד שקיבלתי באימייל (כרגיל ;D ) לפניך מבחן קטן המכיל ארבע שאלות שמטרתו לקבוע את רמת האינטלקט שלך. תגובותיך חייבות להיות ספונטניות ומיידיות, בלי לבזבז זמן ובלי לשנות. למקומות היכון צא: 1. אתה מתחרה במירוץ, אתה עובר את הרץ שנמצא במקום השני, באיזה מקום אתה עכשיו? הסתכל למטה אחרי שענית על השאלה תשובה: אם ענית שעכשיו אתה ראשון אתה טועה לחלוטין. אתה עברת את הרץ השני ולכן לקחת את מקומו, מכאן שאתה עכשיו במקום השני. לשאלה הבאה נסה להיות פחות נחרץ 2. אם עברת את הרץ האחרון, איזה מקום אתה עכשיו? הסתכל למטה אחרי שתענה על השאלה תשובה: אם ענית אחד אחד לפני אחרון, שוב- טעית לחלוטין. חשוב על זה- איך יתכן שעברת את הרץ האחרון? אם אתה מאחוריו- אתה האחרון. התשובה היא בלתי אפשרי!!!! ע…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מדי פעם מקבל קטלוגים שונים, ועכשיו במיוחד, שנכנסתי לעסקי המחשבים, אני מזדזע מההצעות שלהם. הנה דוגמא: המחשב המושלם לוח אם Biostar with Via Chipset (כמה שניסיתי לא מצאתי כזה לוח באף חנות, ורק יבואן אחד מיבא את החברה הלא מוכרת הזו לארץ) מעבד P4 1.6GHZ (אינטל מקורי P4) זיכרון 128MB כרטיס מסך + מאיץ גרפי: 3D 32MB AGP (במיוחד למשחקים חזקים ולתוכנות עריכה) (LOL) מודם: 56K PCI כרטיס רשת: 100\10 (הכנה לאינטרנט מהיר, ADSL וכבלים) דיסק קשיח: 40GB (שטח דיסק רחב במיוחד) (ממתי שטח דיסק הוא "רחב") CDROM: כפול 56 של BTC (בתמונה יש בכלל X52) כונן: 1.44 TEAC מארז במיוחד לPentium4 מאושר ע"י אינטל בצבע ניקל בעיצוב מדהים!!! (ולפי הפתיח עשוי מנירוסטה...) דמי התקנה, הרכבה ומשלוח 220 ש"ח. כל…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חומה אנושית חומה נשית :lol: :lol: :lol:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
אוקיי חברים אז החלטתי למען ההומור הבריא שהניס רגליו מחיינו לאחרונה להקים ת'רד שכולו מוקדש להומור וצחוק. אם אתם חושבים שאתם יודעים לספר בדיחה יש לכם משהו מצחיק שאתם רוצים לחלוק סיפורים משעשעים מחייכם קטעי אינטרנט משעשעים ועוד כאן המקום לפרסם! :smoke:
-
- 136 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
בהצצלחה לכולם תאחלו גם אתם!!! ) ולמי יש בכלל בגרות ביום א'?
-