כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 241 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 241 צפיות
- 1 follower
-
-
היייי יש את הערוץ החדש ההוא yes stars עכשיו יש שם פרומו למגרש ביתי מישו במיקרה יודע איזה שיר הם שמו בקרע? תודה לעוזרים ולמנסים עידו
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
-
-
אהלן =) אני מחפש את השיר בו משתמשים בפתיחה של להציל את איש המערות של קושניר . אשמח אם תוכלו לתת לי את שם השיר והמבצע =]
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
מה מהנושאים הבאים פשוט ללמידה (יצא מבולגן אבל תנסו להפריד כל מילה ומילה) Windows 2003 ServerWin NT/2000 Serverרשת Unix\Linux [דירוג] התקנתי רשת בבית ניהלתי רשת ביתית ניהלתי רשת בארגוןרשת Windows [דירוג] התקנתי רשת בבית ניהלתי רשת בארגון ניהלתי רשת ענקWindows InternalsWin32 APIMFCSTLPKIWDMUnix System ProgrammingIIS/ApacheFireWallsTcp/IPCOMNetworkingDB AdminXML/XSL3DMaxPhotoShopeאבטחת מידעמערכות הפעלה Low Level Penetration Test Reverse Engineering Data MiningGoogle hacks פיתוח אתרי WEB פיתוח סקריפטים Http System Administration Secure Coding SnmpSmtpמוצרי Security (IPS,FireWalls)מערכות SIM/SOCPOP3OSPFSSLMultythreaded Programmingאלגוריתמי גרפיקהניהול נתביםDNSHardware and Devi…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
היי, בשעות אלו ממש המקפיא שלי משחרר גזים (אחרי שעשינו לו מילוי לפני איזה חודש..) מה שאומר שהגיע הזמן למקפיא חדש כי החשמלאי אמר שאם תוך חצי שנה הגז יוצא - לא משתלם לתקן. מדובר על מקפיא של בקו עם 6 מגירות וזה הגודל שאני מחפש גם עכשיו (עם דלת מקדימה ומינוס 20 מעלות יספק אותי) אתם מכירים במקרה חברה טובה שמייצרת מקפיאים והם לא מתים תוך 3-4 שנים? דגם טוב? תודה מראש, Zinger777.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מחר תערך פגישת פסגה בין שר האוצר בינימין נתניהו לבין יו"ר ההיסתדרות אמיר פרץ בפגישה זו ינסו לגשר על התאום הפעורה בינהם בעקבות התכנית הכלכלית החדשה והקיצוצים שיבואו בעקבותה. בינתיים האזרחיים יסבלו מאשפה ברחובות ומשרדי ממשלה סגורים ובעתיד שביתות במערכת החינוך. את הדובדבן משאירה ההיסתדרות לשבוע הבא שיסגרו נמלי הים והאויר בוא נחזיק אצבעות לבעל השפם שיסיר מעלינו את גזרות ביבי!!! שרון
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היום יצאתי עם חברים ובדרך פגשנו בשיכור. השיכור עקב אחרנו כמה דקות עד שעצרנו באיזה מקום לשבת ושם הוא עשה לנו מופע מטאל קטלני. (הקולות ברקע הם של חבר שלי שצילם את הסרטון) קבלו:
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אין כתוביות בעברית והתכנים אינם מגוונים או מלאים? אל תאבדו תקווה, המהפכה הגדולה של מי שהפכה לחברת תוכן הוידאו הגדולה בעולם רק מתחילה בין מאות מסיבות העיתונאים ואלפי המוצרים החדשים שאייפנו את תערוכת CES 2016, דווקא ההכרזה של רייד הסטינגס (Reed Hastings), המנכ"ל הנמרץ של חברת Netflix, היא לטעמי החשובה והמשמעותית ביותר.ההחלטה של החברה לפתוח את שירות ה-VOD שלה לשימוש חופשי במרבית המדינות על גבי הגלובוס,ובכלל זה גם בישראל, הפכה אותה במחי יד לחברת הטלוויזיה הגדולה בעולם. את המשמעות של צעד מהפכני שכזה לא ניתן לבחון בהסתכלות קצרת טווח על הצע התכנים המוגבל, על חוסר התמיכה בעברית ועל העדרן של תוכניות ילדים וספורט. להכרזות "שוברות שיוויון" מסוג זה אין אפקט מיידי ולתו…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהאתר כמה דברים 2 שאלות האם האתר עושה שילוח לארץ, אם כן, האם זה יקר וכדאי? 2.מישהו הזמין מהאתר הזה, איך השרות שלהם? וגם, אם מישהו מכיר עוד כמה אתרים למוצרי מודינג\ציוד מחשבים (חוץ מMNPCTECH )
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
רוצים ללכת למסעדה, רק לא בטוחים אם הם סגורות או לא בגלל 9 באב... למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מה עדיף? כעיקרון נחושת בנוי טוב יותר ומקרר מהר יותר אבל מצד שני יש שמועות שהוא יוצר יחד עם בלוק האלומיניום מטען חשמלי.. מישהו יודע על זה משהו?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לכו לוואלה VOD תלחצו על "חסין זכוכית - איך לעזאזל הוא עושה את זה?" ותרדו עד למטה ברשימת הסרטונים. הסרט האחרון הוא "קראטה מאסטר" אותו אני רוצה. מישהו יכול למצוא את הסרטון הזה בפורמט שאפשר לשמור על המחשב? תודה. עריכה: אולי יש אפשרות להקליט את הסרטון עם תוכנה מסוימת ולשמור אותו על המחשב?
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
-
-
יש למישהו להציא לי איזה פרוייקט נחמד למחשב בחופש ( שלא יצרוך שינויים פיזיים במחשב משום שיש לי גבס ביד שמאל וגם אני לא פועל ב100 אחוז מבחינה פיזית) שבו אני אצטרך להישתמש רק בתוכנות בשביל המהרה או משהו בסדר כי משעמם לי.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
לפי החדשות ה GLIDE שהביא את המהפכה של 3DFX הולך לחזור בגירסא חדשה נראה לכם שזה יעבוד ? מה אתם חושבים ?
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום יש לי W800 אני רוצה לקנות דיבורית אוזניה בלוטוס השאלה היא אם המחשב תומך בלוטוס אני יכול גם להישתמש בזה בשביל שיחות במסנג'ר וכדומה או כל תוכנת VOIP אחרת אבל במיוחד מסנג'ר שאלה שניה אני מחפש אוזניה קטנה במיוחד שיהיה אפשר לקחת בכיס של הג'ינס אבל איכותית עם איכות שיחה טובה ביותר וגם שישמעו אותי טוב (כי לאוזניות הקטנות אין מיקרופון שמגיע לפה) וחשוב מאוד שתהיה חזקה ולא תשבר או שיקרה לה משהו בכיס תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
איפה אני מוצא מידע לגבי ההסעות לעצרת הזיכרון בכיכר רבין? אני בירושלים, אבל הייתי רוצה גם לדעת אם יש הסעות מרעננה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, שמי רומן מליך ואני סטודנט לתואר ראשון במחלקה לחינוך ולפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. במסגרת לימודיי אני עורך מחקר שמטרתו לבחון קשר בין שינה, הערכה עצמית ולחץ. אודה לך אם תסכים/י להשתתף במחקר שלי. המחקר כולל מילוי שלושה שאלונים שניתן להגיע אליהם דרך הקישור. מילוי השאלון ייקח כעשר דקות. אין כל צורך לציין את שמך או פרטים מזהים, ולמערכת אין כל דרך לדעת מי ממלא כל שאלון. כלומר, כל תשובותיך יישמרו באופן אנונימי לגמרי ולא תהיה לנו דרך לדעת מה ענית, כמו כן, הנתונים שמילאת לא יישמרו כל עוד לא לחצת "שלח". אם תרגיש/י אי נוחות תוך כדי מילוי השאלון את/ה רשאי/ת להפסיק למלאו בכל שלב. בתודה מראש! =) https://docs.google.com/forms/d/1szxBfDAJVgA9kuUtQ0iaT64U6GhcrpVQPvXJaRjYkls/viewfo…
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מחפש חנות שמוכרת באגיז על רמה... לא JANCO או חברות מטומטמות?(כמו X BOY). למרות שזה יישמע מטומטם: בבקשה בלי המלצות על MADMAN ואם אתם יכולים תביאו גם תמונה של הג'ינס שמוכרים בחנות. לא משהו שפריקים/פריקים למחצה יסתובבו איתם אלא משהו שכאלה ששומעים ראפ יסתובבו איתם (כמה שזה יישמע מטומטם- לG UNIT יש דווקא ג'ינסים יפים)
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-