עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בבקשה לא לצחוק אם אני שואל שאלות מטומטמות.זאת מכירה ראשונה שלי באתר הנ"ל . יש לי מספר אייסיקיו קצר ,ממש יפה xyx ואני רוצה למכור אותו באיביי אך יש לי כמה שאלות: 1.איך אני יודע שמי שאני נותן לו את המספר נותן לי את הכסף? (איך עושים את זה? אני נותן לו תמספר במסנג'ר או משהו והוא נותן לי כסף בפאי פאל? ) 2.הבנתי שכדאי למכור לאנשים עם rate טוב.(זאת אומרת שיש להם אחוז מכירות גבוהה ושהם לא גנבים או משהו בסגנון) 3.יש טיפים למכירות באיביי ? דברים שכדאי להמנע מהם? זיהוי אנשים שלא כדאי למכור להם וכו יתקבלו בברכה! תודה רבה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  2. פעם מישהו אמר לי שאפשר שישלחו לך משהו ושאתה תשלם עליו רק שזה מגיע אליך, הוא אמר לי שקוראים לזה גוביינא. אתמול שאלתי את אבא שלי מה זה גוביינא הוא אמר לי שזה שזה משלוח שהמקבל משלם עליו ולא השולח. השאלה אם אני משלם על זה רק שזה מגיע אליי כי להורים שלי יש בעיה עם משלוחים ולתת כרטיס אשראי וזה, ואני רוצה לקנות משהו שיש אותו רק בנועה אז בבקשה בבקשה תענו ! תודה רבה ! היתקשרתי אליהם, אפשר !!!!!

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  3. שלום , אני מחפש סידרה שהייתה פעם עם אליקופטר כזה שהיה הופך צורה כזה מאליקופטר רגיל לאחד עם תותחים , אני זוכר שהיה בתוכנית דמות של איש אחד מבוגר עם שיער לבן ותמיד עם כובע . שודר בימים עברו ב AXN ז''ל . תודה מצאתי : Airwolf intro new

4. תהנו, אשמח לתגובות

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by Crash5,

מישהו מכיר אתר טוב שניתן לשלוח דרכו כרטיסי ברכה לראש השנה? עדיף שיהיה גם עם מנגינה. תודה וחג שמח :dance:

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  6. באילו תוכנות מחשב משתמשים בקורסים השונים? אשמח לדעת ע"מ לדעת איזה מחשב נייד לרכוש. תודה

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

שלום, כשאני פותח הודעה חדשה ורושם הכל על פרטי המוצר וכו'.... אני לוחץ על המשך ואחרי כ-10 שניות זה נכנס לי לדף לא זמין. כשאני מרענן את הדף, אותו דף חוזר לדף הפרטים כאשר השדות כבר אינן ממולאות. בעיה אצלי או אצלהם? (אני משתמש בדפדפן IE7).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by מנחם,

אין לנו כבלים, אבל יש לנו ממיר עידן פלוס. בשעות הערב הקליטה נהיית מקוטעת מאוד, ויש לנו בעייה לקלוט את הערוצים הפתוחים. יש אתר שמשדר את התכנים של עידן פלוס באיכות טובה? http://idanplus.tv/ ו http://www.flatplanet.tv/ משדרים באיכות מאוד נמוכה. יש אלטרנטיבות? (חוץ מהולו, נטפליקס, יוטיוב וכו' )

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  9. Started by tamirushb,

שיר חזקקק מקפיץ כזה של איזה מישהי עם לודאקריס - חדש מה שאני זוכר מהשיר זה שהתחלה לודאקריס קצת מדבר וזורק כזה "!luda" אופייני לו וכשמתחיל השיר אז יש איזה מישהי שאומרת איזה 10 פעמים אה (אה אה אה אה אה אה אה אה" ) מעלה למישהו משהו???

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  10. אני מחפש מישהו שנוסע לארצות הברית ומוכן לעזור לקנות משם כרטיס מסך.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  11. בביתן של ASUS לא שמעו על המושג "סולידי". סדרת הראוטרים החדשה שלהם לשנת 2026 מציגה עיצובים שצועקים גיימינג, מהירויות WiFi 8 שלא ברור מי צריך (אבל אנחנו רוצים), ומעבד בינה מלאכותית שיודע לנתב את הטראפיק שלכם עוד לפני שלחצתם על העכברלכתבה

12. ערב טוב, אני צריך לרכוש 8 גלגלים של סקייטבורד- איפה יש חנויות באיזור חיפה . תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לישראל שיתרום לנו . לא חייב מיליון דולר אפשר גם 10 דולר . http://www.cryonic-israel.org/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. איך מתקדם התרגום של אחד מגיבורי הקומיקס הביזאריים ביותר אי פעם אל עולם הקולנוע? אתם מוזמנים לשפוט בעצמכם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-בטריילר-המודלף-לסרט-deadpool/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by galz,

היי. לאחרונה גיליתי את הדבר הגאוני הזה שנקרא last.fm יש לי איתו בעיה אחת קטנה. אני רואה באתר שיש אמנים ישראלים והעיברית נראית באותו מצב של האנגלית (בכל דף אמן יש אמנים דומים וכמה משתמשים שמעו שירים ובלה בלה), כלומר זה עובד לאנשים. אצלי, כשאני שומע שיר בעברית, הוא אומר שהוא לא מצא את האמן בlast.fm והוא שם שיר ראנדומלי מהספרייה שלי. יש לי המון שירים בעברית אז חבל לי. למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  16. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

שלום אנשים - מישהו מכיר במקרה איזה טריק לעשות Right Shift ל16 ביט (מוסיפים 0 משמאל) עם פחות מ16 מוקסים שמקבלים 16 כניסות של ביט אחד? לא עושים Shift של ביט אחד, אלא מספר מסויים של ביטים לפי הקלט

17. Started by Shoko,

http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1106759

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by Shortboarder,

אני מחפש אתרים שבהם אני יהיה יכול לפרסם דברים שהני מוכן למכור,כגון וואלה,ששם כבר פירסמתי. מכירות כמו טלויזיה וכו שאני כבר לא צריך. מה שכן שהאתר יהיה חינמי,אני לא מתכוון לשלם על הפירסום(כמו בוואלה). תודה מראש.

19. Started by aviel1988,

שלום לכולם אני מחפש אולי מישהו יכול להמליץ לי על חנות פיזית לחלקי מחשב בוושינגטון? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by hedva,

מישהו מכיר חנות עם מחיר טוב בתל אביב?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  21. אני רוצה לדעת עלויות של מספר משקאות מהדיוטיפרי איך אני יכול לגלות? באתר של ג'יימס ריצ'רדסון מפורט רק חלק קטן לצורך העניין המשקאות הם: ייגרמייסטר אפטר שוק סאות'רן קומפורט

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים