כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
-
יש למישהו שאלות מעניינות משהו יפה ? טיפים, טריקים. סיכומים משהו "!? אהה, ואיזה שעה זה ?
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
http://planet.nana.co.il/riebix/plo.JPG משהוא קורה בפלונטר
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מישהו יכול לפרסם את האתר שעושה את אותה פעולה של 144 רק הפוך (אני מכניס את המספר והוא רושם את הפרטים) תודה.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
-
אוקיי חברים אז החלטתי למען ההומור הבריא שהניס רגליו מחיינו לאחרונה להקים ת'רד שכולו מוקדש להומור וצחוק. אם אתם חושבים שאתם יודעים לספר בדיחה יש לכם משהו מצחיק שאתם רוצים לחלוק סיפורים משעשעים מחייכם קטעי אינטרנט משעשעים ועוד כאן המקום לפרסם! :smoke:
-
- 136 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
זהו עברנו גם את הבגרות במחשבים ועכשיו נשאר רק תנ"ך (י"א) ביום רביעי בהצלחה לכולם
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
באתר של KSP.CO.IL כתוב שהם יבואנים של EPOX! ומה אני מגלה מאיפוקס! Sorry roman... Because KSP LTD. is not our distributor, and we really don't know them, so please try to contact the following. 1) Singer Ltd. Moshav Bazra - 60944 Tel: 972 9 748 4572 Fax: 972 9 748 4256 Mr. Roni Singer 2) Panda Computer & Comm. Livne 41, Ceasarea 38900, Israel. Tel: 972 4 610 0786 Fax: 972 4 610 0178 Please try to contact them for repairing. Best regards, Mike
-
- 62 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לי שמות של להקות טובות שמנגנות בעיקר בחמת חלילים ומוזיקה אירית? בתודה מראש, RnGKay
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תענו בבקשה תקשיבו אני רוצה להיות טכנאי כשאני יהיה גדול איפה אני יכול ללמוד והאם את מכירים אתר שצריך מישהו שיזור לנהל פינת תמיכה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
זה יותר סבבה מהשני אני אוהב שוקולד, ועוגות גבינה. וארטיק וסוכריות ותות גינה. ומחשבים (DUH) ומוסיקה, והכי קולנוע
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אז אחים שלי, אחרי היום הארוך הזה, סיום הלימודים הגיע! וכך גם התעודות (אם תשאלו אותי, הכל מעל 80 :AR15: ) תהנו! בחן את עצמך: האם אתה מלך הבילויים או פריק של לימודים! 1)בעוד יומיים יש לך בוחן וחשבת להקדיש את שני הלילות ללמידה, פתאום גילת שיש בשני הלילות מסיבות פצצה! ואתה מוזמן אלהם, מה תעשה? כמובן שאוותר על המסיבות ואשקיע את זמני למבחן! למסיבה אחת אלך וביום השני אחרוש! מי שם על המבחן? אלך לשני המסיבות ואח"כ העתיק מרונית. 2) כשיש ישיבת מורה-הורה-תלמיד, מה בד"כ אומרים עליך? שאתה תלמיד מצטיין ומשקיע אתה תלמיד ממוצע בעל הישגים נאים, ותמד תוכל ליותר שבלי להעליב- אתה תלמיד גרוע וכדאי לך להתחיל גם על הלימודים! 3)המורה לא הגיעה ויש שיעור חופשי, מה תעשה? אכין את שיעורי הבית שה…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://lovetest.co.il/lovetest.php?love10192.html תבדקו אם אתם מתאימים!
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
-
כנסו לכתובת הבאה אני מבטיח לכם שבאמת תהנו מאוד מהאתר הזה במיוחד אחרי השאלון ;D ;D ;D http://lovetest.co.il/lovetest.php?love7811.html בהצלחה!
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מקווה שהתכוננתם (לי לצערי לא היה כוח) ושתצליחו! נ.ב: זה ב9 בבוקר למי שלא יודע....(מה? לי נודע בערך לפני חצי שעה...)
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אפי או בשמו המקורי וולדו מסתתר בתמונה, ילדים: האם תוכלו למצוא את אפי שלנו? אם ובמקרה שמצאתם, בבקשה אל תגלו לילדים האחרים איפה הוא... איפה אפי?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי חברים בעקבות ההצלחה של ת'רד הבדיחות שפתחתי החלטתי לפתוח ת'רד להעסקת התאים האפורים והוא ת'רד החידות והידע אם יש לכם חידה או שאלה שאתם חושבים שהחכם שבחכמים לא יצליח לפענח אותה אנא רישמו אותה כאן ונבדוק HOW REALLY SMART YOU ARE :asthanos: אפשר לכלול בת'רד גם בעיות מילוליות (מתמטיות וכדומה), בעיות ממבחנים פסיכומטריים, שאלות פסיכולוגייה ומבדקים למיניהם (כמו אלה של האם אתה מכור למחשב, אוכל, סקס וכו') להנאתכם :smoke: והנה בעייה ראשונה בריכה של 100 ליטר מתמלאת ב10 ליטר מיים ביום, אך כל יום שעובר מתאדים 4 ליטר מיים ובכל לילה מתאדה ליטר אחד תוך כמה ימים תתמלא הבריכה לגמריי (או מעבר לקיבולתה בהפרש הקרוב ביותר ל100 ליטר) והאם היא תהיה מלאה בשעות היום או הלילה * אני מ…
-
- 51 תגובות
- 4.5k צפיות
-