כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני צריך את המנגינה של התוכנית "מצב האומה", אבל אני לא יכול לחתוך אותה מאחד הפרקים שלהם כי אני צריך את המנגינה בלי מחיאות הכפיים ובלי שום דבר באמצע, רק את המנגינה. (לדוג' הייתי צריך גם את המנגינה של "לעוף על המיליון" ואותה הוצאתי ממשחק רשת של התוכנית) אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא, זה צריך לעבור עריכה כלשהי עד מחר בבוקר. אריאל
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בעיקר בשביל סרטונים ליוטיוב, לא יקר ועדיפות לאשדוד או בסביבה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש שרת NNTP עלמנת לקבל חדשות בעברית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכן יודע איך אפשר להגיע מחר לנקודת הזינוק של מרתון ירושלים מתחנה מרכזית ירושלים? יש שינויים בהסדרי התנועה ולכן אני שואל.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
איך אני רואה את כל הבקשות חברות שלא אישרו אותי? (בלי לעבור אחד אחד כי יש לי הרבה חברים) יש דרך מסויימת?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כל אתר שאני מנסה להירשם אליו לא משנה אם זה נעשה דרך CCBIL או opoch (במקרה האחרון זה opoch) אני לא מצליח להירשם. ניסיתי עם כמה כרטיסי ויזה, דרך כמה מחשבים ובכולם קיבלתי שגיאה שגם המוקד של האתרים לא מוכן לענות לי איך להתמודד איתה. כל הכרטיסי ויזה עובדים בכל מצב אחר אם זה הזמנות מחמו"ל או תשלום פרונטלי בארץ. עריכה: זה המספר שלהם, איך אני מחייג אותו בסקייפ? זה עובד בחינם לחו"ל? +1-954-300-3792
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לקומה עשירית, אלא למי שגר או נמצא בקומות גבוהות מאוד (למשל מעל 150 מטר). המצב שם טוב יותר או גרוע יותר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתור התחלה אני צריך תוכן בנושא טכנאי מחשבים לעמוד הראשי שלי http://mycomp.co.il, ומשהו שיודע לכתוב תוכן איכותי בנושא המחשבים, סקירות מדריכים וכו' .משלם לפיפל או העברה בנקאית פר טקסט. .משלם ישר! צריך משהו אמין ואיכותי. צרו קשר slava@mycomp.co.il ... רצוי משהו עם טיפה הבנה בseo ומילות תוכן, אבל לא חייב
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על משהו? אני מחפש סנפירי נעל אלו שלא צריכים את הנעל מהניאופרן בנפרד משהו זול מיועד לתחביב באזור השפלה(אשדוד רשל"צ והאיזור)
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בPRIVACY SETTINGS זה על FRIENDS אבל עדיין מישהו שלא נמצא ברשימה שלי מצליח להכנס ולראות את כל הפרטים
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
;D בהצלחה רבה ומרובה מי יתן וזאת הפעם האחרונה שאנחנו ניגשים לסיוט המיותר הזה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני סטודנט למדעי מחשב, אני וחברי מבשלים כבר רעיון לאפליקצייה וובית די הרבה זמן.. הבעיה היא שאין לנו כל ידע בנוגע להקמת עסק,פרסום ושיווק, הקמת תוכנית עסקית וכו'.. אתמול קיבלתי ברשימת תפוצה הזמנה לסדנה בנושא יזמות טכנולוגית. הנה קצת פרטים: http://www.jcya.org.il/?cmd=occupation.333 אשמח לשמוע מה אתם חושבים.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לא משנה כמה פעמים כבר לחצתי "אל תציג שנית" אני כל הזמן מוטרד ממנו, מחדש, בחודשים האחרונים. נא לתקן.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
-
-
-
לכתבה