עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אממממ הציעו לי לשדרג את המכשיר שלי .. בגלל שאני לקוח ותיק ויש חשבון גבוה וכל זה ... בכל מקרה יש לי עכשיו samsung 540 מתפרק כזה ... (הבטרייה לא מחזיקה יותר מיום , בעיות במכשיר עצמו ועוד ועוד ) לאיזה מכשיר (רק חברת פלאפון ) אתם מציעים לי לשדרג ? אני מחפש מכשיר שיכלול הרבה איכסון לספר טלפון , שהבטרייה שלו תחזיק יותר מיומיים אחרי טעינה מלאה , ואם יש אז MP3 יהיה נחמד (למרות שזה לא הכי משנה לי ) נ.ב אני לא הולך על פלאפונים של TELIT .. לשני האחים שלי היו כאלה והם התפרקו תוך כמה חודשים ... תודה רבה ..

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  2. תמיד אהבתי את תחום האלקטרוניקה, ואני רוצה לעסוק בתחום של הנדסת שבבים. הבנתי שהתואר שאני צריך ללמוד הוא "הנדסת חשמל ואלקטרוניקה". המורה שלי לפיזיקה ומנהל בית הספר שלי אמרו לי שיש להם קשרים מאוד טובים עם מכון לב, ושהם יכולים להכניס אותי לשם ללא בעיה בשנה הבאה כשאהיה בכתה י"א, ואלמד במקביל גם בתיכון וגם באוניברסיטה. השאלה היא האם שווה ללכת על זה? זה כמובן יחסוך לי המון זמן, אבל אולי יש אוניברסיטאות יותר טובות בתחום הזה? איך מכון לב בתחום הזה? ולאחר קבלת התואר גם כן קשה מאוד להתקבל לעבודה [כמו אינטל או חברה גדולה אחרת] ללא ניסיון לכן עדיף לעשות קורס כדוגמת זה: http://www.chipdesigncollege.com/ שנראה לי מעניין מאוד. אשמח לקבל מידע והמלצות. תודה.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by עילאי פוני,

מוכר מחשב עקב חוסר שימוש המחשב נקנה בינואר האחרון מחיר 3200 לפרטים :0524680466 מפרט : מעבד AMD Ryzen 7 7700 AM5 Tray ANTEC Vortex 240 ARGB Liquid Cooler NZXT H5 Flow RGB White Corsair RM650 650W PSU 80+ Gold Fully Modular Gigabyte GeForce RTX 3060 OC-12GD לוח אם ASUS TUF GAMING A620-PRO WIFI AM5 DDR5 Kingston FURY BEAST RGB 32GB DDR5 5200MHz CL40 כונן Corsair MP600 GS PCIe NVMe M.2 2280 1TB SSD Uploading Attachment...

4. Started by Funkyzord,

ראיתי שיר בmtv2 ואני לא זוכר את השם שלו או של הלהקה אני זוכר שללהקה קוראו משהו שמתחיל ב"... eight matches" שם די ארוך. בקליפ יש קטעים שכתוב להכין את משקפי ה תלת מימד ואז רואים כאילו שמים משקפים, הקליפ התחיל עם תמונה של שלד עם גיטרה מצוייר על פנקס ואז מריצים את הדפים של הפנקס וראוים כאילו שזה זז, יש גם קטע שהם במוכנית על להבות אליה. זהו זה כול מה שאני זוכר

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  5. לחבר שלי יש שעון שקיבל בירושה ואנו רוצים לבדוק אם הוא אמיתי כי יש קונה מעוניין... כמה לבקש עליו? כמה הוא שווה בכלל? כל עזרה תתקבל כי אין לי מושג בתחום.

• 6 תגובות
    • 9.5k צפיות
  6. Started by אלוויס,

משהו כזה סוואתמה לי לה לי.....אסוווווותמה חחח תודה

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by BiG_BuG,

שלום שלום :] אז ככה, נרשמתי למדעי המחשב בטכניון, עם סכם של 85.6 (הטווח של מ"מ הוא 85-87) כמה שאלות .. מנסיונכם האישי\ ממה שמעתם, האם נכון שהסיכויים שלי קלושים עם הסכם הזה ? שלחתי את טופס ההרשמה לפני ~חודש ועדיין הסטטוס שלי "טרם ניתנה החלטה", מישהו יודע אולי מתי אני אקבל תשובה (בקירוב ..) ? כי אם לא אתקבל אני צריך לשלוח טופס הרשמה לפסיכומטרי לפני שיהיה מאוחר מדי :\ טוב, בעצם שתי שאולות רק P: חשבתי שיצא לי יותר תודה רבה רבה לעונים !

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. קבוצה של נערים גזענים באמריקה מכים נער אסיאייתי .הם כנראה יורידו את הסירטון בהמשך . helpless asian man attacked and jumped by 7 others behind school

• 53 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. Started by 1_Nike_1,

http://www.youtube.com/watch?v=friS4OOcdgQ

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by fuck off,

אני רוצה לצאת לטייל בפסח לכל החג ברגל. אני מחפש מסלולים שאתם עשיתם וממליצים עליהם או אפילו מסלול מוכן של שבוע. תנו בראש!

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  11. אני עובד בחברת אבטחה באזור מסויים ועכשיו האחראים של אותו אזור לא רוצים אותי (לא החברה שעל ידה אני מועסק) והחברה שלי רוצה להעביר אותי למקום אחר (באזור). אני רוצה לעבוד רק איפה שהייתי עד עכשיו (שנתיים),השאלה שלי היא מבחינת חוקי העבודה או איך שקוראים לזה האם זה הרעה בתנאים (למרות שרוצים להעביר אותי למקום קרוב מאוד ממש באותו האזור) ואם אני לא מעוניין אז אני זכאי למכתב פיטורים (ופיצויים שמגיעים לי) או שאני חייב לעבור ואם אני לא מעוניין זה כאילו עזבתי בעצמי??

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by fire15,

:

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  13. קבלו מה צלמתי בעת התקנת WIN 98, שלשום:

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  14. שלום יש לי מזדה ישנה משנת 96 שעשיתי איתה תאונה (323 מזדה) כאשר הרכב קיבל מכה מקדימה וכנראה המרכב ניזוק. הלכתי להרבה פחחים והמליצו לי ללכת ל טירה שיש שם מוסכים. השאלה עם משהו היה במצב דומה ונאלץ לעשות תיקון האם יש המלצות?

• 32 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. אני מחפש אתר שמציע מצעדים של שירים בארה"ב, פעם באתר של MTV היה מצעד כזה שהיה נותן את ה-EUROPE TOP 20, עכשיו אני כבר לא מוצא אותו, אני מחפש שירים חדשים בעיקר היפ הופ וראפ של כושים כמובן, אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את המצעד החדש של MTV או מצעדים אחרים אבל משהו טוב של שירים באמת חדשים... תודה לכם.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by elior021,

אהלן חברה אני רוצה לקנות רובר 214 וכל אחד אומר משהו אחר על האוטו יש אנשים שאומרים שהרכב על הפנים ויש את אלה שאומרים שהרכב מצוין אשמח לקבל חוות דעת מאילו שמבינים כי אני ממש לא מבין כלום ברכבים תודה מראש

• 23 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. Started by icebreak,

http://www.4walls.co.il/ למה HWZONE לא משתתף בתחרות ? אפשר להוסיף את הצמד מילים לכל ה TEMPLATES וככה לקבל מקום ראשון בתחרות

• 50 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by night-fire,

מטאל שליטה.

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  19. היי, חתמתי מת"ק לפני השחרור כדי להכנס לעוד חודש חודשיים בתשלום (כסף לא רע). עכשיו רציתי לדעת מאנשים שעברו או מכירים את הנושא, האם זה שווה? עומדים לקרוא לי השבוע להגיע, זאת לאחר שחתמתי התנדבות למילואים חצי שנה כדי שיאושר לי המת"ק (יש לי פטור ממילואים משום מה ). מישהו עבר את זה? יודע מה? איך זה הולך ואיך השכר בדרך כלל? האם מבצעים תורנויות כלשהן (נגד תורן וכל הזבלה הזה?) אצלי בבסיס לא ממש דיברו על זה איתי זה היה מהיר לפני השחרור..יותר נכון באותו היום של השחרור. כל תשובה תעזור, תודה!

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by x-dude,

היי חברה,מה הטמפרטורה הנורמלית שאמורה להיות בתוך פריזר ובתוך המקרר?

• 2 תגובות
    • 6.2k צפיות
  21. קניתי ליפני יומיים Nokia 3510i ושמתי טפט יפה כזה של Taz הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד את הכתב הזה באמצע המסך יש שם שלוש שורות בראשונה העליונה רשום Orange בשניה האמצעית רשום שוב orange ובתחתונה רשון "חזק" אז רציתי לדעת איך מורידים את כל הכתב הזה שיראו רק את התמונה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  22. האם יש פצצה החזקה יותר מ פצצת אטום?? כמה זמן חיי אנשטיין וממה הוא נפטר? :-X

23. Started by Doctor Robert,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=374390&sid=127

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by nehmia,

למשהו יש מושג איפה אני יכול ללמוד אלקטרוניקה באיזור השרון?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.