עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כך הוכרז אמש בכנס מיוחד שהוקדש לכך * התוכנית בהיקף של כ-2 מיליארד ש"ח, מתווה את המדיניות הלאומית לבינה מלאכותית בשנים הקרובות בהיבט ההשכלה הגבוהה, התעשייה, ושיפור השירות הממשלתי * שרת החדשנות, המדע והטכנולוגיה, אורית פרקש הכהן: "בינה מלאכותית היא טכנולוגיה קריטית למובילות של תעשיית ההייטק הישראלית בעולם"לכתבה

2. Started by avivlevy,

פלא עם 10 מגפק' http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-544,00.html

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  3. חיפשתי בכל מיני אתרי חיפוש, אבל כל האתרים שהגעתי אליהם נותנים זיכוי כספי לחנות שלהם ספציפית, כשאני בעצם מחפש מישהו שייקנה ממני את הטונרים. תודה.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  4. Started by icebreak,

לא יודע אם דיברו על זה פה, אבל כמו שיש את התמונה של הילד ההוא, שהדביקו אותה על כל מני תמונות אחרות, הנה סרט של ילד אחר: http://www.screamingpickle.com/members/StarWarsKid/ הראשון זה הסרט המקורי (הוא לא ידע שהמצלמה מקליטה).... כל השאר זה עבודות שאנשים עשו על זה.... אם תחפשו באינטרנט יש הרבה סרטים שהלבישו על זה.. יותר ממאה נראה לי... הילד הפך למופרסם (אני ממליץ שתראו לפחות את הסרט המקורי

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  5. היי שמי ליאור אני נציג של עמותת להושיט יד עמותה שפועלת שנים רבות בארץ להצלת חולי סרטן. כרגע אנו מנסים להציל חיים של ילד בן 13 בשם אלכסיי שמחלת הסרטן חזרה אליו וזקוק לטיפול תרופתי של 400000 שח שלא נכלל בסל התרופות. מי שמעוניין לתרום אפילו סכום קטן אשמח שיפנה אלי למייל ואני אחזור אליו בימים א-ה מהעמותה לביצוע תרומה (התרומה מאובטחת דרך כ.א) אני מצרף לינק על הילד. http://www.myavne.co.il/saving-alexey וזה המייל שלי. מי שמעוניין לתרום שישלח לי שם פרטי + טלפון לחזרה ואני אחזור אליו בימים א-ה מהעמותה לביצוע התרומה במייל: leoshityad1@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. http://wwitv.com/ http://beelinetv.com/ ;D

7. יציע 7 למטה אם יש לכם ואתם במקרה לא יכולים להגיע אני אשמח לקנות מכם את הכרטיס 0544261764

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  8. Started by M.G.,

שלום לכולם! איפה אני יכול למצוא סרטונים, או לפחות רשימה של החיילים - מצטייני הנשיא להשנה? הטקס נערך אתמול, ביום העצמאות. בבקשה תעזרו לי, זה ממש ממש חשוב!!! מי שמוצא, שישלח לינק! תודה!

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  9. יש מזגנים מומלצים? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Tapeworm,

קניתי לפני יומיים E398 בסלקום וקיבלתי את כרטיס ה- Funkey של משינה. עכשיו מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה זה הדבר הדבילי והמיותר הזה?! 1. צריך להתקשר למספר מסוים (שבטח עולה כסף). 2. להצמיד את הכרטיס הזה למכשיר וללחוץ על אחד מהכפתורים שלו, שלא ברור מה כל אחד מהם עושה בכלל. 3. מקבלים הודעה עם כתובת אינטרנט לפלאפון שאליה צריך להיכנס כדי להוריד (בכסף מלא!) את מה שרציתם (מה בדיוק אמור להוריד לי כפתור "המתנה נעימה"?!?!). בקיצור, למה מישהו בעולם הזה צריך כרטיס כזה ולא יכול להוריד תכנים ישירות מהאתר של סלקום/אורנג' (שלא לדבר על האתרים הפיראטיים אבל הם לא משלמים על זכויות יוצרים). מחכה להסבר.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  11. יש לי מבחן יום ראשון, ואין לי את הספר ואני צריך את הסיפור Mudd Lark בעמודים הראשונים שלו.. זה ספר של תלמידי תיכון של אנגלית.. מי שיכול לסרוק לי אני אודה לו מאוד!! זה 4-5 עמודים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד אותו?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  13. אני רוצה שאני יהיה תמיד מחובר לאינטרנט והמצלמה שיש לי תמיד תשדר לאתר שלי, מישהו מכיר איזה פקודה או אתר שמסבירים איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by HaEsrimVeArba,

זירקו לכאן את בדיחות הגיקים\מחשבים האהובות עליכם.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  15. בעקבות עדכון ה-iOS האחרון, משתמשים גילו שתמונות שנמחקו חזרו להופיע בגלריית התמונות שלהםלכתבה

16. יש לי כרטיס זכרון 2GB SD של סאנדיסק שמשמש למצלמה דיגיטלית שמשום מה לאחרונה החליט שכאשר ומחברים אותו למחשב הוא לא מציג את הקבצים, אלא רק תיקיה ריקה. המוזר פה הוא שכאשר ושמים את הכרטיס במצלמה היא מציגה את התמונות פרפקט. ניסיתי בהתחלה את הכרטיס זיכרון עם הקורא כרטיסים ב-2 דולר שקניתי, אחר"כ בצורה "רגילה" עם כבל המצלמה ולבסוף בלפטופ של אימי, כל הדרכים נחלו כישלון והמחשב הציג כי התיקיה (FRAME) ריקה. :-\ רציתי לדעת איך אני מחלץ את התמונות החשובות מהכרטיס זיכרון שמבחינה כספית שווה גרושים, אך התמונות מאוד חשובות לי. המון תודה רבה ויום טוב! נ.ב- לא סגור אם זה המקום הכי נכון לפרסום, אם צריך נא להעביר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני מדבר על המסלולים עם המכוניות הקטנות והשני שלטים, אני צריך מסלול כמה שיותר גדול שמכונית אחת עדיף 2 הסתובבו עליו. אפשר גם אתרים מחו"ל.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by 00000,

אתר/תוכנה לא לנגינה, ללימוד תווים ואקורדים על אורגן. תודה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by Mesatla,

גיימרית אמיתית שזכתה בפרס לשחקנית המבוגרת של נינטנדו X___________________X איזה פחד OldGrandmaHardcore.com

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  20. זאת עם ההודים

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by elvisalive,

(ב) עבד העובד ברבע השנה כאמור בתקנה 2(3) פחות מארבעים יום, ייווסף לשכר רבע השנה שכר משוער והסכום הכולל יחולק ב-90. "השכר המשוער" - בתקנת משנה זו - הוא הסכום המתקבל מהכפלת השכר היומי הממוצע במספר ימי ההיעדרות ובמספר הימים ברבע השנה שלפני היותו מבוטח לפי פרק ב' לחוק, ובלבד שלא יעלה מספר הימים כאמור על ההפרש בין מספר ימי העבודה למעשה ובין 60. מישהו יכול להסביר לי את זה? איך מחשבים במצב הזה את הסכום ?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.