כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
יציע 7 למטה אם יש לכם ואתם במקרה לא יכולים להגיע אני אשמח לקנות מכם את הכרטיס 0544261764
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם! איפה אני יכול למצוא סרטונים, או לפחות רשימה של החיילים - מצטייני הנשיא להשנה? הטקס נערך אתמול, ביום העצמאות. בבקשה תעזרו לי, זה ממש ממש חשוב!!! מי שמוצא, שישלח לינק! תודה!
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
קניתי לפני יומיים E398 בסלקום וקיבלתי את כרטיס ה- Funkey של משינה. עכשיו מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה זה הדבר הדבילי והמיותר הזה?! 1. צריך להתקשר למספר מסוים (שבטח עולה כסף). 2. להצמיד את הכרטיס הזה למכשיר וללחוץ על אחד מהכפתורים שלו, שלא ברור מה כל אחד מהם עושה בכלל. 3. מקבלים הודעה עם כתובת אינטרנט לפלאפון שאליה צריך להיכנס כדי להוריד (בכסף מלא!) את מה שרציתם (מה בדיוק אמור להוריד לי כפתור "המתנה נעימה"?!?!). בקיצור, למה מישהו בעולם הזה צריך כרטיס כזה ולא יכול להוריד תכנים ישירות מהאתר של סלקום/אורנג' (שלא לדבר על האתרים הפיראטיים אבל הם לא משלמים על זכויות יוצרים). מחכה להסבר.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי מבחן יום ראשון, ואין לי את הספר ואני צריך את הסיפור Mudd Lark בעמודים הראשונים שלו.. זה ספר של תלמידי תיכון של אנגלית.. מי שיכול לסרוק לי אני אודה לו מאוד!! זה 4-5 עמודים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד אותו?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
אני רוצה שאני יהיה תמיד מחובר לאינטרנט והמצלמה שיש לי תמיד תשדר לאתר שלי, מישהו מכיר איזה פקודה או אתר שמסבירים איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 332 צפיות
- 1 follower
-
-
בעקבות עדכון ה-iOS האחרון, משתמשים גילו שתמונות שנמחקו חזרו להופיע בגלריית התמונות שלהםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 302 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס זכרון 2GB SD של סאנדיסק שמשמש למצלמה דיגיטלית שמשום מה לאחרונה החליט שכאשר ומחברים אותו למחשב הוא לא מציג את הקבצים, אלא רק תיקיה ריקה. המוזר פה הוא שכאשר ושמים את הכרטיס במצלמה היא מציגה את התמונות פרפקט. ניסיתי בהתחלה את הכרטיס זיכרון עם הקורא כרטיסים ב-2 דולר שקניתי, אחר"כ בצורה "רגילה" עם כבל המצלמה ולבסוף בלפטופ של אימי, כל הדרכים נחלו כישלון והמחשב הציג כי התיקיה (FRAME) ריקה. :-\ רציתי לדעת איך אני מחלץ את התמונות החשובות מהכרטיס זיכרון שמבחינה כספית שווה גרושים, אך התמונות מאוד חשובות לי. המון תודה רבה ויום טוב! נ.ב- לא סגור אם זה המקום הכי נכון לפרסום, אם צריך נא להעביר.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר על המסלולים עם המכוניות הקטנות והשני שלטים, אני צריך מסלול כמה שיותר גדול שמכונית אחת עדיף 2 הסתובבו עליו. אפשר גם אתרים מחו"ל.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אתר/תוכנה לא לנגינה, ללימוד תווים ואקורדים על אורגן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
גיימרית אמיתית שזכתה בפרס לשחקנית המבוגרת של נינטנדו X___________________X איזה פחד OldGrandmaHardcore.com
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
(ב) עבד העובד ברבע השנה כאמור בתקנה 2(3) פחות מארבעים יום, ייווסף לשכר רבע השנה שכר משוער והסכום הכולל יחולק ב-90. "השכר המשוער" - בתקנת משנה זו - הוא הסכום המתקבל מהכפלת השכר היומי הממוצע במספר ימי ההיעדרות ובמספר הימים ברבע השנה שלפני היותו מבוטח לפי פרק ב' לחוק, ובלבד שלא יעלה מספר הימים כאמור על ההפרש בין מספר ימי העבודה למעשה ובין 60. מישהו יכול להסביר לי את זה? איך מחשבים במצב הזה את הסכום ?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בפעולה הפוכה, או שזה בלתי אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום, אני התחלתי קורס פסיכומטרי בלחמן לפני כמה שבועות כדי לגשת למועד אפריל 11 קצת לפני תחילת הקורס הגשתי בקשה להקלות וקיבלתי שאלון מוגדל,5 דקות הפסקה בין פרק לפרק (פשוט הפסקה אסור לי להמשיך לפטור את הבחינה), ובחינה עם מספר תלמידים מצומצם.. כבר נירשמתי למועד אפריל 11 אבל אז נאמר לי שהבחינה של המותאמים היא במאי... מישהו מכיר את גם כן נבחן כמותאם אם אותם הקלות ? ומישהו יודע אם המועד משתנה אוטומטית למאי 11 כלומר כאשר המרכז הארצי רואה שהוא אישר לי הקלות מסוימיות הוא מעביר אותי למועד מאי אוטומטית או שאני זה שצריך לבקש להרשם למאי 11?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי, זכרתי שבזמנו היו פה כמה דיונים בעיניין ולכן עשיתי חיפוש, קראתי והגעתי ל2 מכונות הבאות Panasonic ER-1411 Moser 1881.0055 שתיהן עולות בערך אותו הדבר ושתיהן ניראות מצויינות (אגב המכונה שאני איתה עכשיו זה איזה משהו זול וזמני שקניתי ב50 ש"ח כשהייתי עסוק מידי כדי ללכת לספר או לקנות מכונה רצינית, אני חייב לציין שהיא החזיקה 8 חודשים ועשתה עבודה טובה). אני נוטה קצת יותר לכיוון המוזר (שגם ממש טיפה יותר זולה, אבל זה באמת לא קריטי) יש אבל המלצות וביקורות בעיניין? תודה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הדביקו לינק לסרט HD מYT ותראו איכות כזו. http://www.youtube.com/watch?v=dgFwb3d1EVw&hd=1
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש חנויות לציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר באזור המרכז אבל שיהיה אפשר להתנסות בהם כמו לשחק בG15 או בrazerdeath adder כי זה חשוב מאוד לנסות לפני שקונים
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
עברתי את המיון הראשון לצוות אוויר בלשכת גיוס. מישהו יודע מה עושים בירפ"א א'?איזה סוגי מבחנים יהיו שם ואם יש דרך להתכונן?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי סט של מקיטה בארצות הברית.אני צריך המלצות (עדיף מאנשים שניסו את המוצר) לשנאים (220V ל-110V).הנתונים של המטען:110V 50-60Hz\240W. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-