עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בוקר אור לכל אלה במתחילים ב9 היום ניתה לי האפשרות לבחור בין אם לקנות סוני פלייסטיישן2 או שדרוג מחשב הכולל שדרוג מעבד וזכרונות. המערכת שלי כרגע כוללת מעבד AXP 1600+ וזכרונות קרושיאל 256מגה 266מג"ה. המחיר בהם אני אשקיע בכל אחד מהבחירות הוא כמעט זהה... אני מתלבט כי אם אני לא אשדרג עכשיו יעבור דיי הרבה זמן עד שההורים יסכימו לשדרג שוב. מה אתם חושבים? כדי לי בכלל לקנות סוני? כי יש כאלה משחקים טובים שמה וכבר הכנתי לי אותם כבר והכל... לעומת זאת, אם אני אשדרג, ככל הנראה זה יהיה זכרונות 512מגה במהירות 2700\3000 יחד עם מעבד AXP 2400+ מה אתם אומרים? שווה לי\לא שווה לי? נמקו בדרך תודה אגב אם אתם רוצים לדעת על שאר המערכת זה epox 8k3a+ , ti4600

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום אני מעוניין לנסוע לסינמה סיטי ברמת השרון כדי לראות את שני הצריחים מפני ששמעתי שזה מוקרן על מסך ענק עם אחלה מערכת סאונד. עכשיו רגע לפני שקפצתי עם חברה שמעתי מחבר שלי ששני אנשים שונים שראו את הסרט שם בזמנים שונים (לפני שבוע ולפני שבועיים) אמרו לו שהסאונד באולם בסינמה סיטי גרוע - יש הרבה הפרעות וקפיצות - ממש מעצבן וזה שינה את דעתי. אז לפני שאני יקפוץ מחר לראות את הסרט בקניון הזהב ליד ביתי - תגידו לי אתם מה אתם חושבים על הסאונד בסרט הזה שם ובכלל על ההקרנה של שני הצריחים שם - העיקר מי שצפה בשבוע האחרון.. תודה על העזרה.

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. תעזרו לי למצואא חח חבר שלי אומר שאין דבר כזה..

• 32 תגובות
    • 10.3k צפיות
  4. שלום, לאחר שנסגרתי פחות או יותר על המפרט (בעזרתכם האדיבה, כמובן!), אני מחפש המלצה לגבי חנויות אמינות לרכישת המחשב. קיבלתי כמה הצעות קרובות במחיריהן, ולכן ההכרעה תתקבל על-סמך אמינות החנות ואיכות השירות שהיא מציעה. לכן, אשמח אם מי מכם שיש לו ניסיון (חיובי או שלילי) עם אחת מהחנויות הבאות, בעיקר לגבי רכישת "מחשב שלם" (כולל הרכבה), ישמיע קולו ויחווה דעתו לגבי אמינות החנות, השירות לאחר הקנייה וכו': - גאמא מחשבים - ת"א - iqpc - אשדוד - זיגזג 2000 - אור יהודה - אייבורי מחשבים - ר"ג (יש סניפים נוספים) - צ'יפ מחשבים (Chip) - ראשל"צ תודה רבה, דוד

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by Born2Kill,

[move]חג שמח חברים!!![/move] נו אז למה אתם מתחפשים?

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. ומשקאות בכללי אם לא אכפת לכם תרשמו מחירים של המשקאות אני אישית אוהב לשתות מרטיני את הלבן ויש לי את האדום עוד מעט אני אטעם נראה איך זה בירה: אני אוהב הייניקן טובורג וקלסברג ושתיתי בחו"ל עוד איזו בירה אוסטרית טובה וודקה: זה לא ממש בקטע של אוהב אבל אני שותה פינלנדיה,אבסולוט,חורטיצה,ופרפקט כשיש בעיה בכסף רציתי לנסות רוסקי סטנדרט אבל שמעתי זה יקר כמה זה עולה בערך? ואיך אתם שותים את הוודקה? אני שותה לדוגמא נקי ואוכל משהו כמו מלפפון חמוץ או שותה מיץ אחר כך 8)

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. אחרי התלבטות בין "זיגזג" ו-"חידוש במחשבים" ברחובות החלטתי לקנות מחשב ב"זיגזג". רציתי לשמוע את דעתכם על החנות כי יש עוד זמן לשנות את ההחלטה... תודה

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Born2Kill,

שלום, שיהיה לכם חג שמח וארוחת ליל סדר טעימה-בתיאבון!!!! בכל מקרה אני לא יהיה עם משפחתי בליל הסדר כי אני הולך לעבוד בבית מלון דן פנורמה ששם אני ירוויח 38 ש"ח לשעה, שווה מאוד!!! ;D אז חג שמח! :xyxthumbs: :yelclap:

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני אפתח את הסיפור שלי העובדה שאני תמיד קונה אצל אריה... מאז שעברנו לעפולה (7 שנים) לפני כמה ימים אמא שלי הציעה לי עסקה, ללכת לקנות מצרכים, ואת שאר העודף אני יכול לשמור לעצמי ההסכם מאד משתלם... וגם אם אני יקנה אצל אריה ולא אצל גדי (כי במכולת של גדי הכל יקר) ישאר לי יותר עודף להלן רשימת המצרכים שאמא שלי ביקשה ממני לקנות לחם (לבן) - עולה 5 חלב (3 אחוז) - עולה 4.5 סוכר - עולה משהו כמו 4 אמא שלי נתנה לי 20 שקל ויצאתי לדרך! בדרכי למכולת פגשתי את חבר שלי חיים ואמרתי לו שלום, כשנכנסתי למכולת, קודם הלכתי למקרר של החלב, אחרי זה הלכתי למדף של הלחם ואז לקחתי סוכר... באתי לקופה לשלם, ופתאום הוא אומר לי 20 שקל... אני אומר לו: איך!?!? WTF! אז הוא אומר לי: זה לחם כשר לפסח, משהו…

• 32 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by --Adidas,

כמה בגרויות יש בכיתה י'? אם חשוב מגמה אז אני אלקטרוניקה ומחשבים .זה דיי רגיל כזה בקיצור אני צריך לדעת כמה בגרויות יש ? במה יש י יחידות ראשונות והכל. למה אני רוצה לעבוד על קטנוע וללמוד ורציתי לדעת אם זה יפגע לי בלמידה .שיעורים וכאלה אני לא עושה ,אבל ללמוד לבגרויות אני ילמד . ורציתי לדעת ,כמה זה זה בערך משמרת בתור שליח בשעות ? למה אם זה נגיד ככה 8 שעות ויותר ,אז לא ניראה לי מתאים לי העבודה . מה אתם אומרים ? בכלל כיתה י' נחשבת לשנה קשה ? עד עכשיו, לא למדתי. היתי במופת ,אבל בגלל התנהגות מלא חיסורים וכאלה אז מעיפים אותי . תודה למי שיעזור כי זה באמת חשוב לי .

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by blabla2002,

אולי לא כולם מכירים אותו, אבל איתי הוא האיש קשר של HWzone לחול. זהו מי שמביא לכם את המוצרים מספר אחד, בזמן המהיר ביותר לביקורות ושמור על קשר חם עם יצרניות החומרה. אז מזל טוב עד 120

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. קודם כל ברצוני להדגיש שזה דיון אידיאולוגי ולא דיון ססמאות ודרכי הורדה ועל כן יש לשמור על כללי הפורום . כמו שאני רואה את זה ישנם מגוון רחב מאוד של שיטות הורדה כיום אשר חלקם טובות יותר , חלקם פחות וחלקם נכחדו או אשר גוססות עדיין אני יחלק אותם בהערכה גסה לפי איכותם כך The Scene || V UseNet || V FTP \ Rapidshare || V BitTorrent - close communities || V BitTorrent || V sababadc || V eMule || V kazza || V Napster כמו בכל מקום בעולם איפה שיש אינטרס גבוה יותר כך היוזמה תהיה גבוהה יותר... ניתן לראות זאת לפי שרשרת המזון הזו כאשר בתחתית הטבלה נמצאת למשל kazza אשר מלאה בוירוסים וקבצים מזויפים באיכות נמוכה , למעלה יותר יש את eMule אשר בזכות אינטרסים של בעלי אתרים אשר מספקים לינ…

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by DimaX,

מזל טוב! :yelclap: Happy Sw33t s1xt33n!

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. מישהו יודע באיזה תאריך הספר השביעי יוצא בעברית? אני מת כבר לקרוא אותו. מישהו סיים אותו כבר באנגלית? איך הוא? [glow=red,2,300]בבקשה בלי ספויילרים!!![/glow]

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. היום צפיתי בסרט אחרי שיצא לי לישמוע תשם של הסרט המון פעמים וכמו סרטים אחרים אם הרבה היפ לא רציתי לפספס ואני חייב להגיד זה אחד הסרטים המשעממים והחסרי משמעות ביותר שראיתי אני אפילו לא יכול לכתוב מה הזאנר כי אין בזה לא דרמה\לא הרבה אלימות\לא מתח\לא אנימציה\כימאת אין עירום\ זה לא מבוסס על דברים אמיתים \לא ראלטי\ לא כלום אם היה תחכום כמו בסניפלד אז היה לי איך להגדיר בכלל תסרט אז אני צריך הגדרה חדשה=סרט ירדמות תריצו בלילה שקשה לכם לירדם והבעיה ניפטרת בלי כדורים\כבשים :lol:

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. אני אומר תצביעו לבועזזז המלךךך

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Hellgrace,

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by taimor,

איפה אפשר לקנות בזול ? אני יותר חושב על להזמין מחו"ל מכיוון שבארץ המחיר מטורף ומבירור קטן משקפת שבארץ מחנות תקנה ב1500-2500 שקל תוכל להביא מחו"ל ב100-150 דולר, שזה ממש גנבה. מישהו מבין בזה כאן ? אם כן שיעזרו לי, בקשר לחניות מומלצות, חנויות ששולחות לישראל אולי EBAY, חברות, דגמים טובים וכו'... תודה.

• 32 תגובות
    • 6.3k צפיות
  19. מאחל לכולם שנה טובה,גמר חתימה טובה וצום קל לאלו שצמים מביס לביס תהנו מכול רגע! ובכלל,מה אתם הולכים לעשות ב"כיפור"? אישית אני הולך להיות בבית הכנסת,אצלנו לא מדליקים טלוויזיה וחשמל... מה אתם הולכים לעשות? ;D עריכה: איך עבר לכם הצום?? ברוך השם עבר מעולה

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. [glow=red,2,300]*הפוסט הוא גיבוב של שטויות שנכתב בהומור וכל קשר בין הכתוב בו למציאות מקרי בהחלט אלא אם כן קוראים לכם מגדיאל*[/glow] מאז הומצא המסך השטוח אנשים ישבו בנחת בדיעה שכעת סוגיית שדרוג המסך לא עולה על הפרק והסבו דאגתם לרכיבי הליבה. ואז הומצאו מסכי ה LCD החדשניים והיקרים בתחילת דרכם, מה שגרם להוזלה משמעותית מסכי ה CRT, וכידוע לכם רכיבי החומרה הם כמו חולדות הם מזדקנים ומתים אחרי 3 שנים אם לא פחות (תלוי בביוב..). מחד גיסא אנשים החלו להרהר האם, יותר נכון מתי (פריקים של חומרה בצעירותם:E OMGמא אני רוצה מסך דק עכשיו !!!!!!!1111) גם הם יצטרפו למהפכה נוזלית של המסכים הדקים, מאידך גיסא יצאו תושבים הפשוטין של העולם ורזולציותו המדהימה 9464356425651351X57658835732 הישר ממכו…

• 32 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. אז ככה.. בתוכנית ה"משמר האזרחי" בערוץ 22 שמשודרת ברביעי וחמישי בין השעות 19:00 - 20:00 הביאה טכנאי (נראה לי שזה טכנאי או סתם מישהו עם כיפה.. ) והוא אמר שאם מוציאים חלק מהטלויזיה לא משלמים אגרה והוא גם אמר שמסתובב אימייל שנותן לינקים על זה ומדבר על זה... אמת או שקר?!

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ben060,

ומה אני עושה איתו? http://www.2send.us/uploads/6463c85d92.JPG אחרי שפירקתי את המחשב ראיתי אותו. הוא שימושי?

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by CashMAn,

האם זה נכון שרעידת אדמה חזקה תתרחש אולי בישראל ?!

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by cleric,

http://science.readigg.com/description/16193.html אני בטוח שחלק גדול מהתמונות יראה מאוד מוכר לשחקני s.t.a.l.k.e.r מביננו

• 32 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.