כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף משתחרר מצה"ל... לצערי רק לחצי שנה (פרופיל 24) אבל זו התחלה טובה אמרו לי להתייצב מחר בבקו"ם עד 9 בבוקר... למישהו יש מושג במקרה אם אני באמת צריך להיות שם ב9 בבוקר או שאני גם ככה אצטרך לחכות כמה שעות? איך אני משלם על דברים שאיבדתי? (דווקא היום איבדתי כומתה, ועוד חסר לי זוג של מכנס+חולצה צבאיים...) עוד משהו מיוחד שכדאי שאני אדע? ... ואיך לעזאזל אני מגיע למקום הזה? אני בן אדם דיי מעופף, ולמרות שהייתי פעמיים במיט"ב בחצי שנה האחרונה, כל מה שאני יודע זה שזה איפהשהו באיזור ת"א, מקום שנקרא "תל השומר"? למישהו יש מושג במקרה איזה קווים אני יכול לתפוס מתחנות הרכבת בת"א לשם? (רק לא מהמרכזית שליד ת"א הגנה... לא סובל את המקום הזה) תודה רבה וברוך שפטרנו...
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לבצע משהו (שיתכן וחלק יחשבו שהוא מעט מוזר) וזה להקליט את הרדיו. אני מעוניין בשבוע של הקלטות על המחשב שלי, כלומר הקלטה של יום ראשון מ 8:00-22:00, שני...וכן הלאה. יש דרך לבצע זאת, כך שההקלטה תהיה באיכות טובה (עד כמה שאפשר כמובן בהתייחס לתנאים והאיכות של שידורי הרדיו..) ויהיו לי 7 קבצי MP3, אחד לכל יום בשבוע? הבעיה הכי גדולה פה היא שלפעמים המחשב שלי בתנועה ולא נמצא דלוק או כבוי בשעות האלו. האם יש פתרון שיתאים למצבי?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי, שמתי לב שמחירי האוזניות בארץ די יקרים. החלטתי לקנות אוזניות מ dealExtreme. אני לא חובב מוזיקה מושבע, אבל עם האוזניות הנוכחיות שלי אני בקושי יכול לשמוע משהו כשאני נוסע ברכבת. הפרמטר הכי חשוב לי לאוזניות יהיה עוצמת שמע נורמלית. מכיוון שאני לא מבין באוזניות החלטתי לשאול כאן - על איזה פרמטר טכני עליי להסתכל כאשר אני רוכש אוזניות בשביל לדעת שהן יספקו ווליום נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, תהיתי אם תוכלו לייעץ/ להמליץ על קורס שמכשיר בתחום אבטחת המידע. הרמה הטכנית שלי היא לא גבוהה, טכנאי PC וכרגע לומד MCITP ובהמשך CCNA.. אודה על כל תגובה חבר'ה, ואם אפשר אז המלצות לקורסים ומסלולים באזור המרכז..
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש איזה סרט שראיתי לפני כמה שנים, סרט מצחיק דפוק ואני לא מוצא אותו ברשת. מסופר על צעיר שקנה קונדומים בבית מרקחת אבל בטעות קנה XL, הוא זרק את זה לפח ואמא שלו גילתה את זה. הידיעה הופצה בכל האזור שבו הוא גר ומאז כולם חושבים שיש לו ענק. אני זוכר שהוא עובד בדיינר. חוץ מזה לא הרבה.. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, שמי zivbu99 או בשם הקודם שלי zivbu9 (אם מישהו בכלל זוכר אותי). פתחתי משתמש כפול זה למטרת תלונה בלבד, ואשמח אם כאשר יתקנו את מה שקרה תמחקו את המשתמש הזה. הסיפור הוא כזה: לפני מספר שבועות ניסיתי להתחבר למשתמש שלי zivbu9 אחרי כמה זמן שלא הייתי מחובר בו מפאת חוסר זמן. כאשר ניסיתי להתחבר, נדהמתי לגלות שמשתמשי נחסם לצמיתות, בלי שום אזהרה ובלי עברה שלמיטב ידיעתי עברתי אליה, במיוחד לא אחת שדורשת נעילה לצמיתות. אני ניסיתי לשלוח את הסיפור הזה בצור קשר של האתר כבר שלוש פעמים בשלושה שבועות האחרונים, ועד עכשיו לא חזרו עלי. אני רוצה בבקשה מהמנהלים שתשחררו לי את המשתמש, או לפחות להסביר לי מדוע זה קרה (לאחר מכן אתם רשאים לסגור את המשתמש שאני כותב איתו תגובה זאת כרגע). מ…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האם זה הגיוני שקינג פיסי מוכרת את ה990x של אינטל בהפרש של 750 ש"ח מTMS? בשניהם מדובר על אותו מעבד בגרסאת הTRAY חיפשתי לראות אולי יש איזה אותיות קטנות או איזה משהו שונה אבל לא מאצתי שiם שוני בין ה-2. אולי אני מפספס משהו? הליק מ-TMS http://tms.co.il/product/10166 הלינק מ-KingPC http://king-pc.co.il/items/45865-Intel-Core-Extreme-i7-990X-6-X-3-46GHz-12MB-LGA1366-TRAY-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%9C
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, במקרה רגיל לא הייתי מפרסם פה הודעה כזו, אבל זה די מקרה חירום וממש דחוף לי. ככה שאם מישהו לומד הנדסת חשמל בתל אביב אני ממש אשמח אם הוא ירשום פה.. תודה רבה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום. למי שעוד לא הספיק לראות, גם השנה עורך HWzone את אליפות האוברקלוקינג הארצית. האליפות תתקיים ב-18 לחודש (יום שלישי) באולם "קוקטייל אירועים", רחוב ששת-הימים 55 בכפר-סבא. נשמח לראות כמה שיותר מחברי הפורום מגיעים לאולם התחרות לא רק בכדיי להשתתף בתחרות האוברקלוקינג, שם מיטב האוברקלוקרים הישראלים יפגינו את יכולתם,(מי שרוצה להרשם ועוד לא עשה זאת - קדימה!) אלא גם על מנת להתרשם מעמדות התצוגה המרהיבות (ולראות דברים אשר ממש לא רואים בכל יום), לפגוש אחד את השני ובאופן כללי להינות! לא רק למנצחי תחרות האוברקלוקינג יחולקו פרסים אלא גם לכם יש סיכוי לזכות בהגרלות שיערכו במקום! לכבוד האירוע, תציג חברת RSM שירותי מחשוב מגוון מוצרים לגיימרים ואוברקלוקרים במחירים …
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום ,אני מעוניין לעשות קורס מסחר יומי בבורסה האמריקאית ,עכשיו אני לא יודע איפה יותר טוב לעשות . למישהו יש המלצות חמות איפה לעשות (כמובן מניסיון )! כרגע אני חושב על לעשות ב TRADENET הקורס של מאיר ברק ,למרות שיש עוד אופציות כמו SIMPLETRADE ועוד כמה . אשמח לשמוע עצות תודה
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי סט של מקיטה בארצות הברית.אני צריך המלצות (עדיף מאנשים שניסו את המוצר) לשנאים (220V ל-110V).הנתונים של המטען:110V 50-60Hz\240W. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מישהו נתקל בכזאת מעל? אני מחפש אותה בנרות, חג שמח!
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין למכור לי מסך Samsung 2333T. המסך חדש (היה בשימוש יום), אבל בעת פתיחת החבילה (הוא השתמש בסכין ארוכה) הוא חדר את הקלקר בפנים ועשה על המסך שריטה של 2-3 ס"מ. רואים אותה דיי טוב, במיוחד כאשר הרקע לבן. האם יש דרך "להחליק" או לפחות לגרום לשריטה להיות פחות מורגשת? מצאתי בגוגל שיטות שונות שכוללות שימוש במחק, או אלכוהול, אבל אני מעדיף להתייעץ פה לפני שאני עושה משהו למסך.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-JRE התריע לי שקיימת גרסה חדשה שלו להתקנה: 6.0.29. לאחר ההתקנה, נכנסתי לפיירפוקס, לתוספות שלו, ולתדהמתי הרבה גיליתי כי למרות שהגרסה היא חדשה ויצאה לאחרונה, ה-Java Console של הגרסה החדשה של ה-,Java שהיא 6.0.29, לא תואם עם פירפוקס 7.0.1, ומנוטרל!!!! למה זה קורה???
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
במיוחד שהן צודקות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4137637,00.html
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
טוב, כבר די הרבה זמן שכשאני כותב תגובות ולוחץ אנטר בפורום - יוצא לי מרווח שורה כפולה בהצגה למרות שכשאני כותב הכל רגיל. מישהו יכול להסביר לי מה אני עושה לא בסדר ?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן חברים, כשהייתי בהודו שמעתי איזה שיר הודי שמשמיעה איזה בובה של גנש עם כל מיני לדים צבעוניים שמקשטים אותה, שבוע שעבר שמעתי את זה שוב בכניסה למסעדה "24 רופי" בת"א. ושוב, אותה בובה של גנש... מישהו יכול לעזור לי עם השם של השיר הזה? מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותו? חיפשתי ב youtube מנטרות של גנש אבל שום דבר ממה ששמעתי לא היה מה שאני מחפש. תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן לכולם לצערי פספתי את מועד ההרשמה, ואני מאוד רוצה להשתתף במרוץ. אם יש מישהו מאזור המרכז שמוכר את ערכת ההשתתפות, אשמח אם תיצרו איתי קשר! תודה רבה, יואב
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
מחפש המלצה לאתר אינטרנט ישראלי שעוסק בסקירות של מחשבים ניידים.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
למי שפיספס או לאלה שלא ביקרו לאחרונה בפורום משחקים ההזמנה היא לגירסת ה PC וכל הפרטים כאן מועד ההשקה יהיה כנראה בראשון הקרוב 6/11 בערב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם... כמו שכבר הבנתם מהכותרת מחקתי קובץ מאוד חשוב שתכנתתי במשך הרבה זמן לאחר בדיקה וחיפוש מעמיק לא הצלחתי למצוא גיבוי לקובץ (דאאממממטטטטטטטט) הקובץ נמצא על משאב רשת ולכן שאני מוחק אותו הוא לא עובר לצערי לסל המיחזור (שפאגינק תפקידו זה לשמור קבצים מחוקים) חיפשתי בסל המיחזור של המחשב שלי וגם בסל מחזור של המחשב השרת והוא לא נמצא שם אז עכשיו אני מנסה לשחזר אותו עם Recover My Files v3.9 וגם לא מצליח שם הקובץ הוא Default.asp ואני יודע את הנתיב המלא שלו מה עוד אפשר לעשות? לתכנת קובץ כזה מחדש זה משימה בלתי אפשרית
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי במכונה הזאת: (centrix 274 http://www.j-rubin.co.il/index.php?action=product&productid=705 בעיקרון היא עשתה את העבודה, הלבשתי עליו את המסרק הגבהה באורך חיתוך הכי נמוך שבא עם המכונה וזה קיצץ הכל בצורה אחידה בדיוק באורך שרציתי. אבל היא התקלקלה ,גם אחרי טעינה של לילה שלם הסוללה החזיקה ל5 דקות בקושי, ועכשיו המטען עצמו לא עובד, ואחריות נגמרה. יש למישהו עצות במחיר שפוי (נגיד 400~)? חשוב שיגיע עם המסרקים האלה שמלבישים כדי שלא יקצץ קצר מדי, אלא באורך המתאים לך. וחשוב שהסוללה תחזיק לפחות גילוח שלם. עדיף יותר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-