עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.popsci.com/science/article/2013-07/nasa-successfully-tests-its-first-3-d-printed-rocket-engine-injector

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  2. הגוף בא עם 2 נורות ספירילה... השאלה אם אפשר לשים 2 נורות שכל אחת 40 W או 2 נורות שכל אחת צריכה להיות מקסימום 20W תודה למי שיכול לעזור..

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by eliil1,

שלום. מישהו מכיר מוסד טוב ללימודי עיצוב פנים ? איך מכללת בילדינג ? כנראה שהרוב פה לא מכירים אבל חשבתי בכל זאת לנסות ,זה די דחוף.. תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by Prophecy,

זה סרטון שהכינו לאיזה קהילה של CS, זה סרטון בסגנון סרטוני הדרכה ישנים כאלה, שמסבירים שם כאילו לאיזה נוב איזה להשתמש בפורום וכל זה. זה פורסם פה כמה פעמים אבל הרצתי כמה חיפושים ולא הצלחתי למצוא את זה. אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את זה אני אודה לו מאוד! עריכה: טוב, מצאו לי את זה כבר..! תודה בכל מקרה.. לכל מי שמתעניין הנה זה: http://www.linuxbench.org/Posting.html וזה בפורומים של Valve..

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  5. בהתחלה הכל הרגיש כמו משחק מחשב. כמו כל נער בן 11 שחי בעיירה מנומנמת, אליס פינסקי בילה את רוב זמנו מול קונסולת ה-Xbox. אבל פינסקי לא היה ילד טיפוסי. הוא רצה עוד. מחילת הארנב של האינטרנט הובילה אותו לקהילות האקרים ולאתגרי פיצוח. בגיל 14 הייתה לו "היכולת לפרוץ לכל מקום", ובגיל 15 הוא עשה את מה שעלול להגדיר את החיים שלו לנצח: שוד מטבעות קריפטו בשווי קרוב ל-24 מיליון דולרלכתבה

6. קונסולת המשחקים החדשה של נינטנדו תגיע במהלך 2025 עם שיפורים משמעותיים, אך שומרת על הקונספט המוצלח של המקורלכתבה

7. http://www.nforce.nl/ כי אני מקבל ת'הודעות האלה We're having difficulties with innodb atm. It overwritten the datafile(s). some errors came up, we're looking into the problem אז רציתי לדעת אם יש בעיה אצלי או שהאתר נפל ?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. בבקשה לא לצחוק אם אני שואל שאלות מטומטמות.זאת מכירה ראשונה שלי באתר הנ"ל . יש לי מספר אייסיקיו קצר ,ממש יפה xyx ואני רוצה למכור אותו באיביי אך יש לי כמה שאלות: 1.איך אני יודע שמי שאני נותן לו את המספר נותן לי את הכסף? (איך עושים את זה? אני נותן לו תמספר במסנג'ר או משהו והוא נותן לי כסף בפאי פאל? ) 2.הבנתי שכדאי למכור לאנשים עם rate טוב.(זאת אומרת שיש להם אחוז מכירות גבוהה ושהם לא גנבים או משהו בסגנון) 3.יש טיפים למכירות באיביי ? דברים שכדאי להמנע מהם? זיהוי אנשים שלא כדאי למכור להם וכו יתקבלו בברכה! תודה רבה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  9. פעם מישהו אמר לי שאפשר שישלחו לך משהו ושאתה תשלם עליו רק שזה מגיע אליך, הוא אמר לי שקוראים לזה גוביינא. אתמול שאלתי את אבא שלי מה זה גוביינא הוא אמר לי שזה שזה משלוח שהמקבל משלם עליו ולא השולח. השאלה אם אני משלם על זה רק שזה מגיע אליי כי להורים שלי יש בעיה עם משלוחים ולתת כרטיס אשראי וזה, ואני רוצה לקנות משהו שיש אותו רק בנועה אז בבקשה בבקשה תענו ! תודה רבה ! היתקשרתי אליהם, אפשר !!!!!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  10. שלום , אני מחפש סידרה שהייתה פעם עם אליקופטר כזה שהיה הופך צורה כזה מאליקופטר רגיל לאחד עם תותחים , אני זוכר שהיה בתוכנית דמות של איש אחד מבוגר עם שיער לבן ותמיד עם כובע . שודר בימים עברו ב AXN ז''ל . תודה מצאתי : Airwolf intro new

11. תהנו, אשמח לתגובות

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by Crash5,

מישהו מכיר אתר טוב שניתן לשלוח דרכו כרטיסי ברכה לראש השנה? עדיף שיהיה גם עם מנגינה. תודה וחג שמח :dance:

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  13. באילו תוכנות מחשב משתמשים בקורסים השונים? אשמח לדעת ע"מ לדעת איזה מחשב נייד לרכוש. תודה

• 0 תגובות
    • 405 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

שלום, כשאני פותח הודעה חדשה ורושם הכל על פרטי המוצר וכו'.... אני לוחץ על המשך ואחרי כ-10 שניות זה נכנס לי לדף לא זמין. כשאני מרענן את הדף, אותו דף חוזר לדף הפרטים כאשר השדות כבר אינן ממולאות. בעיה אצלי או אצלהם? (אני משתמש בדפדפן IE7).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by מנחם,

אין לנו כבלים, אבל יש לנו ממיר עידן פלוס. בשעות הערב הקליטה נהיית מקוטעת מאוד, ויש לנו בעייה לקלוט את הערוצים הפתוחים. יש אתר שמשדר את התכנים של עידן פלוס באיכות טובה? http://idanplus.tv/ ו http://www.flatplanet.tv/ משדרים באיכות מאוד נמוכה. יש אלטרנטיבות? (חוץ מהולו, נטפליקס, יוטיוב וכו' )

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by tamirushb,

שיר חזקקק מקפיץ כזה של איזה מישהי עם לודאקריס - חדש מה שאני זוכר מהשיר זה שהתחלה לודאקריס קצת מדבר וזורק כזה "!luda" אופייני לו וכשמתחיל השיר אז יש איזה מישהי שאומרת איזה 10 פעמים אה (אה אה אה אה אה אה אה אה" ) מעלה למישהו משהו???

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  17. אני מחפש מישהו שנוסע לארצות הברית ומוכן לעזור לקנות משם כרטיס מסך.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.