עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום! אני מחפש ספרי קריאה/מאמרים המציגים את תקופת ההתישבות והקמת מדינת ישראל, בדגש על הפעולות של האצ"ל לח"י הגנה והפלמ"ח באותם זמנים, מהם העקרונות של כל אחד מהם ולאיזה זרם פוליטי הובל כל אחד מהם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by y_a_n_i_k,

אני שוקל לקנות מכשיר אליפטיקל ביתי ELLIPTIGO100 של חברת VO2 אבל אני לא מוצא עליו שום ביקורות, לא בארץ, לא בחו"ל, אולי מפה תבוא הישועה? החברה הזאת בכללי ידועה כחברה אמינה? תודה,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shapin,

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by Boris_yo,

נדמה לי זה קורה בכל מאווררי עמוד ונמאס לזרוק ולקנות אחד אחרי שני. עם הזמן הם נעשים יותר איטיים עד שבקושי מסתובבים. האם שימון יעזור ואם כן איפה משמנים? אמרו לי שמן של מכונת תפירה הכי טוב. אם שימון יאזור אקנה את SINGER כי זה מותג שכיח.

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי מועד ב' במכניקת המוצקים בקרוב, ואני רוצה למצוא שאלות נוספות כמו השאלה בתמונה שהעלתי. מישהו מזהה מאיזה ספר נלקחה השאלה? או ספר אחר עם שאלות דומות? חיפשתי במספר ספרים שאני מכיר ולא מצאתי משהו דומה... תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  6. אני שוקל לקנות. זה כדאי? זה בטוח? מישהו התנסה? והאם זה באמת לצמיתות כמו שאומרים בפרסומים? תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by iveco,

הייתי במרכז הערכה בסלקום , עברתי את כל השלבים אמרו לי שהתקבלתי מילאתי פרטים כרטיס עובד חוזה עבודה וכו' אמרו לי שהקורס יתחיל ב 28.8 והמראיין " נעלם " אמרתי לו איפה הקורס פרטים משהו ? הוא אמר לי " יתקשרו אלייך ויגידו לך מה להביא לקורס שיהיה לך בהצלחה " , יום הערכה היה ב 22.8 ועוד לא התקשרו אלי משהו הזוי , יש להם את הנייד שלי התנהלות מוזרה , אני לא יודע מה לעשות להתקשר חזרה ? להגיע פיזית למקום ולשאול מה קורה ? לא יכול להיות שהקורס מתחיל ב 28 ועד עכשיו אף אחד לא חוזר אלי לתת פרטים - איפה הקורס באיזה שעה וכו' ... , בדרך כלל אחרי שמתקבלים לעבודה מתקשרים אלייך ושומרים על קשר פה כאילו נעלמו , משהו כזה בחיים לא היה לי

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by iveco,

מישהו פה הזמין טכנאי של סלקום ? איזה רכב יש לטכנאים שלהם ? כמו בהוט ? סיטרואן ברלינגו ? מישהו יודע ? ראיתי הרבה רכבי שירות של הוט , YES אבל סלקום TV לא ראיתי אפילו אחת לצערי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by iveco,

תקנו אותי אם אני טועה , לסלקום TV אין תשתית משלהם צריך או בזק או HOT משמע כל השידורים אינטרנט עוברים דרך תשתית שלא קשורה אליהם רק מחברים את המכשיר שלהם שיש בו TV אינטרנט טלפוניה עידן 2000 וכו' לראוטר של בזק / HOT אז למה לעזעזל שמעתי שהטכנאים שלהם ( סלקום ) עושים השחלות בקיר ? מה הקשר ? כולה חיבור לראוטר בזק או הוט / עידן 2000 לשים מכשיר ואנטנה לא ? מה הם קשורים לכל הקידוחים בקיר ? תודה , מחכה לתשובה מפורטת .

• 0 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by Tsachi E,

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  11. יש לכם ניסיון עם שכנים מרעישים? אין לי כל כך מה לעשות בנידון. הרעש שהם עושים זה בעיקר לטרוק דלתות חזק, ללכת על עקבים כמו אנשים מוגבלים מוטורית(השכנים מעליי)... או שהילד שלהם משחק עם גולות בבית משום מה. השאלה האם זה בעיה של דירות ישנות או שגם בדירות החדשות זה אותה הבעיה? האם עם מספר דירות פשוט עדיף לקחת את הקומה הכי גבוהה? או הבנייה בבניינים חדשים מונעת כזה רעש? הפתרון היחידי שלי זה פשוט לנגן מוזיקה כל היום...(בשעות המותרות). הם גם גוררים רהיטים, כיסאות או שולחנות לא סגור בדיוק... כאילו כמה פעמים בן אדם צריך לגרור כיסא ביום? אין לי ממש מה לדבר איתם, החוק לצידם פחות או יותר. למרות שאני יודע שאסור לגרור רהיטים ולחבות במשטחים החל מהשעה 19:00…

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  12. Started by gadits2000,

שלום לכולם, נתקלתי בזה בחיפוש אחר אפליקציה לשיווק לבית העסק שלי https://play.google.com/store/apps/details?id= מישהו מכיר? התנסה?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by almog1620,

מה עדיף - INTEL או AMD? אני לא ממש מבין במעבדים אבל מצד אחד AMD יותר זולים ומצד שני שמעתי שהם מתחממים.... על איזו חברה אתם ממליצים לקניית מעבד?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מה שאני מעוניין להשיג זה: כל פעם שיש מידע שמתעדכן בנוגע למילת מפתח שאני כותב אני אקבל התראה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by yotam360,

היי, מישהו יודע איפה ניתן לקנות בארץ steam gift-card? תודה:)

16. Started by Roiy Frenkel,

שלום לכולם. ברשותי מכשיר vive ב3 חודשים האחרונים וזה בערך הדבר הכי מדהים ששיחקתי בו (וגם אחרים אחרי קצת showoff). בכל מקרה, מבלי לציין שמות "כפטריות אחרי הגשם" צצו להם מקומות מגניבים עם המכשיר בעוד לי יצאה הנשמה בלנסות להשיג רשיון עסקי לזה בארץ. מקשר עם היבואן (לכאורה בנתיים) ועד הגשת 2 בקשות מאד נחמדות באתר הבית של vive לBusiness edition. בקיצור...אם יש כאן מישהו שמבין בזה ויכול לתת לי ליד/כיוון וכדומה, אני אשמח. תודה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Ron Barak,

שלום, לאמי יש ממיר עידן+ שרכשה בדואר לפני נספר שנים. כעת הממיר מקולקל: לאחר BOOT, הממיר מתחבר ומשדר תחנה לכ-4 שניות ואז התחנה מתנתקת. 1. האם אפשרי להחליף הממיר המקולקל לממיר תקין - בדואר? 2. מה אפשרויות התיקון של הממיר? 3. מה אפשרויות ההחלפה של הממיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by wraithLord,

שלום לכולם. לאבא שלי יש סקודה פאביה TSI, הוא עשה טיפול לפני כמהשהו זמן ומאז האוטו איבד ביצועים. מכאנית הכל בסדר. אבל האוטו הפך להיות משמעותית יותר חלש. הוא קנה אותו יד שנייה וכנראה הבעלים הקודמים עשה טיונינג לרכב, ומאז הטיפול המחשב חזר להגדרות ברירת מחדל/הגדרות מינימום. משהו מכיר מוסך שעושה טיונינג? צריך לשנות את יחס הדלק/חמצן כי מאז הוא גם אוכל יותר דלק ועושה ב500 יותר סל"ד באותו קטע כביש. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ModChiP,

שואל בשביל חבר.הנדסאי אלקטרוניקה שכבר שנתיים ו 4 בשירות שרוצה לצאת לקורס קצינים טכניים.הוא לא מעוניין להמשיך במסלול צבאי, אלא לעשות את המינימום של הקבע שמחייבים אותו ואז לצאת מהצבא.השאלה היא כזו1. בתור קצין שיצא מהצבא, עד כמה זה משפיע בראיונות העבודה העובדה שהיית קצין טכני?2. מה המינימום של הקבע שאתה מחויב לחתום?יש בכלל לטעם לצאת לקצונה טכנית אם אין כוונה להמשיך במסלול צהלי עד לפנסיה(בתאוריה)?את התשובות של החבר אני יעביר לפה.תודה על כל פיסת מידע שתוכלו לספק.

20. רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שעבר או עובד בחו"ל בחברת הייטק, איפה אתם ממליצים לעשות ביטוח רפואי בארץ או בחברות המקומיות שלהם? או להשיאר עם ביטוח תייר כי העבודה היא לשנה..בנתיים ?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  21. יש פה מישהו שעשה את המבחן של רענון נהיגה (אחרי 5 שנים מקבלת רשיון ) ויכל לספר על סוג המבחן ( שאלות תאוריה תמרורים חוקי תונעה...) מה יש שם :)?

22. Started by Ancient1,

היי קניתי מסך מחשב וגם כבלים באיביי. המסך צפוי להגיע השבוע 4.12 - 10 הכבלים בעוד כחודש לכל היותר ? משלוח סיני חבל לי להוציא כאן כסף על כבל נוסף סתם. האם מישהו בחיפה יכול להשאיל לי כבל HDMI או DP לבינתיים ?? תודה וחורף נעים (:

23. היי, לא מזמן עשיתי שיט, והמחיר של סיגריות בדיוטי פרי ממש זול ביחס לדיוטי פרי של נתב"ג. מחיר של פאקט יצא 16 דולר (חמש פאקטים ב80 דולר) - מדובר על טיים, ולא אני לא מעשן אלא אבי. חשבתי לתומי, נגיד שמיסים יעלו X אחוזים - ייתכן ויש כמות ששווה לרכוש לשימוש אישי שתשתלם. לצורך העניין, פאקט של טיים בארץ עולה כ260 ש"ח. מחיר פאקט לפני מיסים בדיוטי פרי יעלה 16 דולר שזה שווה ערך ל64~ ש"ח. גם אם אשלם 150 ש"ח מיסים על אותו פאקט - עדיין יתשלם לי להביא לשימוש אישי את כמות הפאקטים המקסימלית המותרת. ולכן אשאל - מישהו מכם יודע מה הכמות פאקטים שאפשר להביא לארץ לשימוש אישי בעת טיסה/הפלגה ? והשאלה השנייה - איך אני מחשב את המיסים לסיגריות ? …

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by Izik-Aviv,

שלום רב. מידי כמה ימים אני מקבל מהאתר מייל פרסומי. נכנסתי להגדרות באתר והסרתי את כל האפשרויות לקבלת מייל או התראות. ועדיין אני מקבל מיילים מהאתר. אינני מעוניין לקבל כל מידע מהאתר או מהפורום. אודה בעזרת מנהלי הפורום אם התקלה תתוקן. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  25. Started by wraithLord,

מישהו יכול להגיד איזה תשתית וספק עדיפים ביותר למשחקי רשת? בהנחה ששתיהם בקצב 100 מ"ב

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.