כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
יש לי קובץ מסויים שהוא טופס הזמנת מוצרים, אני מחפש דרך לעשות כמה קבצים שירכזו לי את כל הנתונים של מס' טפסים שאני שומר לפי מה שאני בוחר(אפשר להתחיל עם קובץ אחד ביינתים). הוא נועד כדי שאני יעשה משלוח יהיה לי כבר טופס מרוכז של מה שצריך לעלות לרכב מכל דבר. אני יודע שניתן ליצור לחצן בטופס שברגע שאני לוחץ עליו הנתונים שלו ישלחו לקובץ אחר (אבל אני לא יודע איך?). אני צריך גם אפשרות לבטל את השליחה ולהעביר אותו למשלוח אחר. אשמח לרעיונות ולעזרה .
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ב"טוב" אני מתכוון הכי פופולארי עם כמה שיותר מענה לתשובות (ולא איזה אתר זנוח שאף אחד לא נכנס לשם) answers.com או YAHOO ANSWERS או שיש יותר טוב מהם?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי חברה.. במסגרת הפרוייקט שלי בטכנולוגיה בחרתי לבנות אתר לחברה ללימוד נהיגה הבעיה שאין לי ממש רעיונות מה לשים שם שיהיה שווה את הציון.. חשבתי כבר על מערכת שתלמידים יוכלו להיכנס ולראות כמה שיעורים הם לקחו וכאילה.. מערכת של תרגול שאלות מטאוריה על החברה עצמה וסטטיסטיקות שמראות עד כמה היא שווה.. -- עכשיו אני צריך לעשות משהו בצורת משחק הכלים שלי זה פוטושום ו VB ברמה די בסיסית.. אם יש לכם אולי רעיונות כלשהם מה לשים באתר , אני נורא אשמח! אזזז.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 210 צפיות
- 1 follower
-
-
-
נשיא רוסיה, ולדימיר פוטין, אוסר על השימוש בקריפטו במדינה כדרך תשלום על מוצרים, עבודות או שירותים. בארה"ב חששו עם פרוץ מלחמת רוסיה-אוקראינה כי ברוסיה יעשה שימוש בקריפטו כדי לעקוף את הסנקציות הבינלאומיות, אך בתוך המדינה הגופים היו חלוקים לגבי מדיניות השימוש בנכסים וירטואלייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 211 צפיות
-
-
-
קו מוצרים חדש עמוס ביצועים שכולל את לוחות האם AMD X870E / X870 המוכנים לבניית מחשבי בינה מלאכותית מתקדמים, מצנן בשיטת הכל כלול, אביזרי משחק, מסכי משחק, ציוד רשת וגם ספקי כוחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 288 צפיות
- 2 followers
-
-
לצערי זה ברוסית, אבל יש כתוביות באנגלית.
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לא מצאתי את הנתון. כמה BLOGGER שווה כיום בכלל?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
בבקשה רישמו כאן.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש את הלוגו של המארז eagle sidewinder אני רוצה להכין ממנו מדבקה להדביק על המארז בגדול. הינה התמונה של הלוגו: http://www.eagle-techusa.com/product/gaming/sidewinder/usb.jpg אני צריך אתו גדול יותר ובאיכות טובה יותר... תודה לכל מי שינסה לעזור
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הקלטות הן כבר מזמן אינן נחלתן הבלעדית של להקות או זמרות סופרן. חברות רבות זקוקות לשירותי הקלטה מקצועיים על מנת להקליט סרטוני הדרכה, פרסומות וקריינות עבור המוצרים שלהם. לאחרונה הדבר החל להיות נפוץ מאד בקרב חברות הייטק אשר זקוקות לקריינות במהלך מצגת המציגה מוצר, טכנולוגיה או פיתוח חדש. נשאלת השאלה כיצד תבחרו את אולפן ההקלטות המתאים לכם? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם מאיפה אני יכול לקנות \ להזמין משקפי תלת מימד? כמה זה עולה? והאם יש סוגים שונים של משקפי תלת מימד? (אני שואל כי ראיתי כמה סוגים שונים של תלת מימד שבלי משקפים רואים אדום וירוק כזה וסוג אחר שבלי משקפים רואים כזה מתושתש הייתי פשוט במחסני חשמל לאחרונה והיה שם טלווזיה של פנסוניק או פיליפס (לא זוכר בדיוק) שממיר 2D ל 3D והיה שם משקפים כהות לתצוגה אז האחראי שם הריץ טיפה את הסרט קדימה לקטע שלו מטוס שמתקרב לאת לאת יצא לגמרי מהמסך משהוא הזוייי) אני רוצה לקנות כי יש לי סרטים 3D במחשב (של רואים ב2D אדום ירוק והסוג השני המתושתש)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אנו מחפשים אומן שיכול לצייר על מארזי מחשב (ציור על מתכת עם כל המשתמע מכך) ציורים לפי הזמנה אישית - בתשלום כמובן. נא לצור קשר בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
נראה שאין בו מספיק אפקטים ולא חושב שאפשר להקליט את עצמך ולנגן על זה בחו"ל תמורת 200$ אפשר לקנות את ה GT-10 החדש (שנראה לי יותר מדיי מיקצועי)
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שאאלום. אני מחפש שירים בסגנון של השיר She's Fading של Manilla Road אפילו של אותו האומן, אני לא מכיר הרבה שירים שלהם... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מישהו כאן משתמש בping.fm לעידכון הטוויטר שלו ושאר האתרים הללו? שמתי לב שלאחרונה זה שולח ג'יבריש למספר אתרים. ומספר אתרים כלל לא מקבלים את עידכון הסטטוס. מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מצידי שזה יהיה אתר או תוכנה במחשב. אחיינים שלי מהופנטים מזה ורציתי לגוון את הצורות. למי שלא יודע מדובר בזה: 3D Windows Screensavers Flowerbox 2
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
התלבטתי אם לשים את זה ברשתות ואינטרנט או בכללי-אם זה לא במקום הנכון תעבירו. אז כמו בכותרת באיזה מאיץ הורדות אתם משתמשים? והאם זה באמת מאיץ משהו או סתם מכביד על המחשב?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
שלום לכולם חזרתי לארץ אתמול ולא ראיתי את הסרטון המלא של רון ארד אשמח אם מישהו ישלח לי לינק בתודה מראש ומי יתן ויחזור במהרה!לא משנה באיזה מצב
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
http://www.compfused.com/directlink/3964/ איזה קוקס
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שאלה: למה אין היום כבר איזה fan בתוך כל ראוטר כברידת מחדל? פעם אפשר היה להשאיר את המכשיר בתקן g דולק רצוף חודשים. היום, כמעט אין ראוטר N שלא צריך לאתחל פעם ב-3 ימים במקרה הטוב. הם גם מתחממים הרבה יותר, מרגישים כששמים יד. אז למה כבר לא הפך ברירת מחדל איזה fan שקט, לפחות בראוטרים האימתניים?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-