כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,588 דיונים בפורום זה
-
מצאתי את זה אבל הוא לא משהו http://tinychat.com/
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מצטער על הפרסום, אבל בגרות עוד שעתיים ופתאום קלטתי שהשיר חסר לי...תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני אישית רק פעם אחת נכנסתי וזה נראה לי עוד היה בלי שידעתי איזה פורום זה... מה איתכם?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי מחר יוצא לי להיות בסנטר ורציתי לדעת אם יש שם חנויות מחשבים ו/או אלקטרוניקה שאולי במקרה יש להם מסכי LCD בתצוגה הייתי מסתובב ובודק לבד אבל לא נעים לי לטרטר את חברים שלי להסתובב יותר מדי שם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שתתחבר לשקע נורה רגיל. אני שוקל לקנות LED . בנוסף אני שוקל לקנות אור "חם" שדומה לנורות ליבון בעיקרון השימושים זה מחשב וקריאה. גודל החדר הוא 3 על 4 מ' אשמח להמלצות לקנייה בEBAY. תודה
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, בחיפושים שלי באתרי עבודה יש מודעות עם משרות בתחומים שלא מוכרים לי אבל יש דרישות שאני מרגיש מתאים. בעיה שאין מספיק פרטים על משרה בתיאור שלפעמים יש רק כותרת. מישהו מכיר אתר שיכול להרחיב על משרות קיימות בארץ? משיהו מכיר פורום לדיונים בנושאים עבודות בארץ? פורום איפה אנשים של חברות שונות מדברים על עבודה שלהם, חברה העוסקת, תנאים וכו'? יצא לי לגלוש מזמן באחד פורום כזה אבל לא שמרתי במחשב. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://tinypic.com/player.php?v=2eycn0o&s=7 קרדית ל: DSM
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
יש לי קובץ מסויים שהוא טופס הזמנת מוצרים, אני מחפש דרך לעשות כמה קבצים שירכזו לי את כל הנתונים של מס' טפסים שאני שומר לפי מה שאני בוחר(אפשר להתחיל עם קובץ אחד ביינתים). הוא נועד כדי שאני יעשה משלוח יהיה לי כבר טופס מרוכז של מה שצריך לעלות לרכב מכל דבר. אני יודע שניתן ליצור לחצן בטופס שברגע שאני לוחץ עליו הנתונים שלו ישלחו לקובץ אחר (אבל אני לא יודע איך?). אני צריך גם אפשרות לבטל את השליחה ולהעביר אותו למשלוח אחר. אשמח לרעיונות ולעזרה .
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ב"טוב" אני מתכוון הכי פופולארי עם כמה שיותר מענה לתשובות (ולא איזה אתר זנוח שאף אחד לא נכנס לשם) answers.com או YAHOO ANSWERS או שיש יותר טוב מהם?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי חברה.. במסגרת הפרוייקט שלי בטכנולוגיה בחרתי לבנות אתר לחברה ללימוד נהיגה הבעיה שאין לי ממש רעיונות מה לשים שם שיהיה שווה את הציון.. חשבתי כבר על מערכת שתלמידים יוכלו להיכנס ולראות כמה שיעורים הם לקחו וכאילה.. מערכת של תרגול שאלות מטאוריה על החברה עצמה וסטטיסטיקות שמראות עד כמה היא שווה.. -- עכשיו אני צריך לעשות משהו בצורת משחק הכלים שלי זה פוטושום ו VB ברמה די בסיסית.. אם יש לכם אולי רעיונות כלשהם מה לשים באתר , אני נורא אשמח! אזזז.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 221 צפיות
- 1 follower
-
-
-
נשיא רוסיה, ולדימיר פוטין, אוסר על השימוש בקריפטו במדינה כדרך תשלום על מוצרים, עבודות או שירותים. בארה"ב חששו עם פרוץ מלחמת רוסיה-אוקראינה כי ברוסיה יעשה שימוש בקריפטו כדי לעקוף את הסנקציות הבינלאומיות, אך בתוך המדינה הגופים היו חלוקים לגבי מדיניות השימוש בנכסים וירטואלייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 223 צפיות
-
-
-
קו מוצרים חדש עמוס ביצועים שכולל את לוחות האם AMD X870E / X870 המוכנים לבניית מחשבי בינה מלאכותית מתקדמים, מצנן בשיטת הכל כלול, אביזרי משחק, מסכי משחק, ציוד רשת וגם ספקי כוחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 323 צפיות
- 2 followers
-
-
לצערי זה ברוסית, אבל יש כתוביות באנגלית.
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לא מצאתי את הנתון. כמה BLOGGER שווה כיום בכלל?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
בבקשה רישמו כאן.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש את הלוגו של המארז eagle sidewinder אני רוצה להכין ממנו מדבקה להדביק על המארז בגדול. הינה התמונה של הלוגו: http://www.eagle-techusa.com/product/gaming/sidewinder/usb.jpg אני צריך אתו גדול יותר ובאיכות טובה יותר... תודה לכל מי שינסה לעזור
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הקלטות הן כבר מזמן אינן נחלתן הבלעדית של להקות או זמרות סופרן. חברות רבות זקוקות לשירותי הקלטה מקצועיים על מנת להקליט סרטוני הדרכה, פרסומות וקריינות עבור המוצרים שלהם. לאחרונה הדבר החל להיות נפוץ מאד בקרב חברות הייטק אשר זקוקות לקריינות במהלך מצגת המציגה מוצר, טכנולוגיה או פיתוח חדש. נשאלת השאלה כיצד תבחרו את אולפן ההקלטות המתאים לכם? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם מאיפה אני יכול לקנות \ להזמין משקפי תלת מימד? כמה זה עולה? והאם יש סוגים שונים של משקפי תלת מימד? (אני שואל כי ראיתי כמה סוגים שונים של תלת מימד שבלי משקפים רואים אדום וירוק כזה וסוג אחר שבלי משקפים רואים כזה מתושתש הייתי פשוט במחסני חשמל לאחרונה והיה שם טלווזיה של פנסוניק או פיליפס (לא זוכר בדיוק) שממיר 2D ל 3D והיה שם משקפים כהות לתצוגה אז האחראי שם הריץ טיפה את הסרט קדימה לקטע שלו מטוס שמתקרב לאת לאת יצא לגמרי מהמסך משהוא הזוייי) אני רוצה לקנות כי יש לי סרטים 3D במחשב (של רואים ב2D אדום ירוק והסוג השני המתושתש)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אנו מחפשים אומן שיכול לצייר על מארזי מחשב (ציור על מתכת עם כל המשתמע מכך) ציורים לפי הזמנה אישית - בתשלום כמובן. נא לצור קשר בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
נראה שאין בו מספיק אפקטים ולא חושב שאפשר להקליט את עצמך ולנגן על זה בחו"ל תמורת 200$ אפשר לקנות את ה GT-10 החדש (שנראה לי יותר מדיי מיקצועי)
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-