עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Googleness,

סדרה בת ****. יהיה עונה שלישית?

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את הטלפון שנמצא בתמונה של יונידן באתר של וואלה הוא נמכר היום ורשום שם שיש מזכירה אבד לי הספר של הטלפון ואין לי מושג איך עושים את זה גם חיפוש בגוגל העלה כלום מישהו מכיר את הטלפון ויוכל להסביר לי איך מתפעלים את המזכרה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2122295 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  3. ככה לא מפרקים פצצה http://www.videotiger.com/disarmbombvideo.shtml *לא לבעלי קיבה חלשה\ילדים קטנים

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ofir_0544,

שלום אני חדש כאן אחי אמר לי שפו יעזרו לי ליבנות מחשב (עם אני לא במקום הנכון אז תעביו אותי לאן שצריך ) אני רוצה ליבנות מחשב ב 5000 ש"ח עם הכול מסך מקלדת עכבר רמקולים טובים ועד.... באתר KSP לא חייב אני בעיקרון לא רוצה כרטיס קול טוב תיפה יותר מהמינימום אני רוצה כרטיס מסך טוב ורמקולים טובים (לא מעוד) וביכלל שהמחשב יפעל לי את ה GTA IV בצורה טוב וביכלל שהמחשב היה רצחני !!! אני מעדיף שיהיה לכטיס מסך שתי יצעות למסך שיהיה 4 רם תודה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by benor,

תראו את הדבר הזה מוזר לא? אני בטוח שזה לא קולט הרבה ערוצים כי יש הרבה ערוצים שהם מקודדים. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. Started by re5pect,

שלום. החלטתי שאני עושה labret, רוב החברים שלי הולכים לפירסרים חובבנים\אפילו עושים בעצמם.. אני לא רוצה לקחת את הסיכון הזה, אז אני מחפש מקום מקצועי ועדיף לא יותר מדי יקר באיזור המרכז, עדיף ר"ג. ראיתי איזה מקום קטן בזבוטינסקי, אני לא זוכר מה השם, מישהו מכיר אולי? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by ibo,

שלום. כשאני רוצה למשל לגלוש בפורום מסוים, זה מראה לי הודעה "ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט"! הנה תמונה: ניסיתי לגלוש גם דרך פיירפוקס וזה מראה לי גם שגיאה. אני שואל אחרים אם זה נכנס להם לאותו פורום והם אומרים שכן! אז מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  8. שלום, אני מתכוון לעבור דירה ורוצה לשדרג מקרר ומכונת כביסה שיש לי: - מקרר HAIER HR-853 FS (חרטה של מקרר... דלת אחד נפתחת לפמים אחרי סגירת שנייה, פלטות פלסטיק נסדקות ונשברות) - מכונת כביסה INDESIT WT50 עם פתח עליון (דווקה הייתה טובה אבל מורגש שתף שלה לא בסדר) מעוניין במקרר עם רמת יעילות A מבחינת חיסכון בחשמל. מה הייתם ממליצים? איזו מכונות כביסה הייתם ממליצים עם פתח עליון ואחרת עם פתח צדדי? תקציב: 5000 ש"ח למקרר ו-1500 ש"ח למכונת כביסה. נ"ב מה הייתם עושים עם מכונת כביסה ומקרר ישנים? בשלב פינוי דירה, האם שוכר דירה חייב לדאוג לפנות אותם? האם סבלים שמביאים מכשירים חדשים יפנו דירה מכשירים ישנים? …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by huber,

http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzQyNzcsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE=

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by amisha,

מי בעד מי ולמה!!!! אני אישית לא יודע מה להחליט כי שתיהן טובות, מהירות ,ולא יודע מה עוד !!!!!! אבל אני קצת נוטה לEVO כי הוא מעוצבת יפה כזה ..... ולפי מה שאני יודע יש לה מעיין מע' חלוקת כוח בגלגלים למנהלים : לא ידעתי אם לפתוח את זה כאן או במדע וטכנו' אם יש צורך להעביר , העבירו

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. מה קורה ?? מישהו מהפורום פה עשה או מכיר מישהו שעשה ניתוח הסרת משקפיים בלייזר ויכול להגיד איך זה ?? והאם זה כדאי ?? ובכללי מה דעתכם על העניין ? תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אני רוצה להזמין מחשב נייד. ביררתי עם NEWEGG והם לא עושים משלוחים לארץ.

13. יאללה, זה יעזור לכם להתגבר על הרעב... אני אתחיל בשני שירים: "מנגו בננה ומלון..." "אני אוהב שוקולד, ועוגות גבינה..." ;D

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by klayton,

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  15. אני בנאדם שרוצה ליקרוע תתחת ואלי לקבל משהו מי הצבא ואני פשוט רוצה ליתגייס למשהו קרבי הרבה יגידו שאני משוגע ואני לא צריך את זה. אבל זאת הבחירה שלי עד ליפני כחודש העיפו אותי מי "מישמר הגבול" ומישהם כימעט יתיאשתי כששלחו אותי ל"תל השומר" למי שחושב שבצבא חרה לא מאמין עד כמה חרה שהם ובקיצור אחרי שבוע ביקשתי עוד פעם קרבי ואז שלחו אותי הביתה ועכשיו ההחלטה לאיזו יחידה ללכת בעיקר רצית ללכת לאיזה שהיא יחידה של "מיסתערבים" ופו גם השאלה באיזה מי היחידות הבאות יהיה לי את זה ובאיזה מי היחידות יהיה יותר אקשן בשטח ? 1-כפיר 900 2-גיבעתי 3-גולני בעצם ככה גם היתה המנילה השניה שמילאתי אבל באמת שקשה לי ליבחור וגם באיזה מי היחידות אני יוכל לעשות קורס "צלף" ואולי גם לקבל תנשק "תבור" ? מבק…

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. שלום, עבדתי די הרבה זמן על האתר החדש שלי שנקרא: www.gitaratabs.com האתר משמש ללימוד גיטרה וכלים נוספים. הוא מכיל בתוכו טאבים+שיעורים, טאבים ואקורדים איכותיים ביותר. האתר מותאם לכל הרזולוציות, המסכים, הדפדפנים ואפילו מותאם לסלולרי וטבלטים.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  17. מצטער על האיכות מצלמת פלאפון, אם מישהו יכול לקודד את זה יהיה יותר טוב כי אין לי מושג איך.. ניתן לפתוח את זה עם REALPLAYER http://www.download.com/RealPlayer/3000-2139_4-10255189.html <--- התוכנה http://rapidshare.de/files/7013789/31-10-05_0852.3gp.html <---- הסרטון ;D ;D

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by First Squad,

Electro Goth http://muzx.net/players/electrogoth/player.html תתחילו מהשיר הראשון. :ylsuper:

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by Chaosruler,

אהלן... אני חייל כרגע עוד חודשיים אני משתחרר, אני משרת בתור חימושניק בחיל התותחנים (לא משהו?) ועשיתי לא מזמן קורס משתחררים שקצת "העיר" אותי בנושא האזרחות... ממוצא הבגרות שלי עומד על 9.5 לפי האוניברסיטה העברית בגבעת רם (שזה לפי מה שהבנתי, לא מרשים, אפילו שהרחבתי שני מקצועות) והפסיכומטרי שלי על ה550~ המקובל.... ואני רואה שהשוק מוצף במשרות שדורשות נסיון.... עכשיו יש לי המון רקע במחשבים, אני יודע לפרק ולהרכיב חומרה (אפילו מעבדים, גופי קירור, ספקים וכדומה - כמו כל חובב חומרה..) ועדיין, ההסכמה העל תיכונית היחידה שיש לי היא צבאית ולא קשורה למחשבים בכלל... יש המון "קורסים" במכללות שונות שטוענים שהם "קיצורי דרך" להיי-טק, ורציתי לדעת אם למישהו יש דעה נוספת בנושא? כי אני לא משוכנע ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מחפש המלצות למורים טובים לנהיגה בעיר רחובות. (לנער שרוצה להתחיל ללמוד נהיגה) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. באדיבות פלוגת חרב "בואנה אחי איזו שמירה הייתה לי...אל תשאל...והקצין תורן הזה כזה מנייאק" "מה אמרת?!??!?!?!?" "מה? רק אמרתי ש...? "אל תגיד את זה!" "לא להגיד מה?" אל תגיד קצינים זה לא פוטיקיולרי קורקט. אתה פוגע באוכלוסיה שלמה! תגיד :מאותגרים נגדית,מגישי תלונות,חולי סג"מת,פלצנים,מש"קים בלי המש',בוגים קטנים... אבל אל תגיד קצינים זה פוגע בציבור שלם של אנשים! תגיד: מפחדים מהאזרחות,אוהבים את הצבא יותר מאשר את אמא ואבא,מדברים הרבה ועושים מעט,מורעלים,ישנים עם "רוח צה"ל מתחת לכרית,כאלו שעוצרים בדרך לאילת ליד בה"ד 1 ומצדיעים אבל לא להגיד קצינים-זה פוגע בציבור שלם של אנשים! תגיד: עתודאים שלא הצליחו להשתחרר מקבע,מתלים ניידים לM16,תופסי תחת,חותמי תוכניות,מופיעים במילון אבן שושן תחת ההג…

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by asafgolan,

חשקה נפשי באייס קפה אך נגמרה לי האבקה. איך בכל זאת אפשר להכין אייס קפה מקפה נמס רגיל?

• 29 תגובות
    • 7.6k צפיות
  23. Started by DrizziTx,

www.logicpc.co.il אמור להיות פעיל כבר, יש להם בעיה עם האתר הישן, הוא מחו"ל ועקב בעיות עם הספק הם לא יכולים לעדכן אותו, אפילו לא עם הפניה לאתר החדש(ככה לפחות הם אמרו לי) 8) תבדקו ותראו. מחכה לשמוע מה אתם חושבים, שווה?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by N0mad,

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2841471 נשלח אלי במסנג'ר בשעה 11 בבוקר בדיוק.

דיונים חדשים בפורומים