כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שיר שקט יפה אתמול שמעתי ברדיו נראה לי קצת ישן לא קלטתי הרבה מהשיר כי הייתי קצת הפוך אבל מי שמכיר מוזמן לת שמות HERE I AMMM כמה פעמים כזה שקט והשיר נתפס לי בראש
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
..יש שטח ועליו יש קו ישר לקו הישר יש משוואה,וגם לפרבולה. השטח פרוס בציר ה-X מ-0 ועד 4, ויש בינייהם מספר 2 השאלה היא איך מוצאים כאן את השטח,האם משלבים את שתי המשוואות (המשוואה של הישר פחות המשוואה של הפרבולה) או שמחלקים לשני שטחים מ-0 עד 2 ומ-2 עד 4 רק במשוואה של הפרבולה? תודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי עבודה להגשה.... אני צריך לעשות עבודה על כיצד משפיע המחשב בתחום.... כלשהוא [רפואה, צבא וכו'] ואני אמור להעביר את זה לכתב יד העיקר שיספיק ל3 עמודים.... בבבבבבבבבבבבקקקקקקקקקקקקשששששששששששששששההההההההה מישהו יכול לעזור??? אני מתחננןןן מנהלים פעם ראשונה תוותרו לי ואל תנעלו.... להרבה אחרים ויתרתם גם בפעם המאה וזו הפעם הראשונה שאני מבקש לא לנעול... מישהו יכול לעזור בבבבבקשהההההה??
-
- 7 תגובות
- 516 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה או\ו CODEC אתם משתמשים להדבקת כתוביות או סתם המרת וידאו? אני כרגע מחפש את התוכנה המהירה ביותר (כמובן שתומכת ב-QUAD) והאיכותית ביותר (הבנתי ש-H.264 הוא הקודק המוצלץ ביותר לשימוש). מה אתם אומרים? מה הכי מומלץ? כעיקרון יש לי כבר תוכנה שאיתה אני מחליט על הCODEC שיעשה את ההמרה... בחרתי ב-FFDSHOW על 95 איכות (SINGLE PASS - QUALITY). יש משהו יותר טוב מ-FFDSHOW? מצטער על החפירות...
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי,עשיתי HIDE ל תקייה מסוימת אבל אני לא יודע איך להחזיר אותה למצב המקורי,כך שאוכל להכנס אליה .
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
כל תשובה תתקבל בברכה אם אפשר - אתרים טובים שמכילים מידע על נושא זה. תודה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/875766 דוגמה "אינטרנט אקספלורר הוא כלי קטן ויעיל עד מאוד מבית מייקרוסופט, שמסייע בהורדת פורנוגרפיה ורוגלות למחשב. רוגלות הן מיקרואורגניזמים שחיים בסימביוזה עם אינטרנט אקספלורר. אקספלורר תומך בהתקנה מהירה של רוגלות ללא התערבות המשתמש, בעוד שבפיירפוקס צריך ללחוץ על כפתור OK כדי שזה יקרה". (מתוך הערך על אינטרנט אקספלורר)
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אם מישהו במקרה יודע עיבוד תמונה - איך מדרגים טשטוש בתמונה? יש לי מבחן ב4:30, אני יודע את רוב החומר ;D רק זה חסר לי ואני לא מוצא מידע תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי... אני רוצה לצרוב דיסק עם סגנון מסויים של שירים... שירים רגועים כאילו.. אתם יודעים כאלו ששמים באוטו ופשוט מגבירים כי נהנים לשמוע...סטייל קלאסיקות/נשמה... מישהו יכול לזרוק פה כמה שמות... 10X
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
there're a few flash sites that allows you to listen to audio tracks (pandora for example) - is there any way to rip these to audio files?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
מי מוכן לתרום ולסרוק את הטופס של הבחינה שהסתיימה בשעה 12:00 היום של מע' חשמל קיץ 2007 ???? תודה !
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר שמות של ארגוני מחאה באמריקה (כל יבשת אמריקה) או באוסטרליה שהשפיעו על הממשל? לא משנה באיזה שנים... סוגי השפעות לדוגמא: הפלת המשטר, העברת חוק, קידום זכויות.. תודה...
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיוון שלמחשב שלי אין את הכוח הדרוש בכדי להריץ חלק את הדאמוים של 3D Mark 2005 וליראות את כל הסירטונים בעלי הגרפיקה המדהימה שבו, רציתי לדעת אם יש כמה סירטונים מוקלטים שמראים את הסירטונים של התוכנה 3D Mark כאשר הם זזים בצורה חלקה? (מעין הקלטה ממחשב שיכול להריץ את כל הסירטונים חלק) אם מישהו יודע מהיכן אפשר להשיג סירטונים כאלו בבקשה שתפו אותי, אשמח מאד. Thanks
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שמעתי את השיר הזה לפני פוול זמן וכל מה שאני זוכר זה שבסוף השיר הזמר עושה כזה "קטצ'ינג"... אני יודע שזה תיאור ממש ממש דפוק אבל אם זה מוכר למישהו... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני צריך כתוביות לסרטים הבאים: עדיין קוראים לי טריניטי השיירה הפרפר EASY RIDER הם ישנים אני יודע.... אפילו לכמה מהם תודה!
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני ממש אוהב את דאפי דאק מה אתם אומרים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
איך האונייה מג'יק 1? הדיוטי פרי באמת דיוטי פרי כמו בטיסה? ויש משהו מעניין לקנות ביוון או בטורקיה?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אדריאן שילטהאוז (הזקן ה ת ו ת ח) שנוהג ללמד באונ' השונות מע' ספרתיות מלמד גם בפתוחה ? ??? תודה !
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שאאאאאלום מחר אני טס ללונדון ורציתי לדעת האם זה משתלם לקנות מוצרי אלקטרוניקה שם? [אני יודע שיקר טילים,אבל אולי בכל זאת זה זול יותר] בכל מקרה,אני מתכנן לבדוק בכמה מוכרים שם Microsoft Zune וכמה יעלה לי לקנות פלאפון פתוח K800I או K810i של Sony Ericsson. יש לכם המלצות לחנויות ו\או המלצות האם בכלל כדאי לקנות שם? אודה לכל מי שיגיב בהקדם [אתם יודעים...יש לי מגבלת זמן...אהממ..ייחודית משהו]
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
מישהו מנבחני המשנה במתכונת הישנה יכול לומר לי אם הוא קיבל הציון??? ואם לא האם ישנה דרך לגלות הציון דרך האינטרנט באופן כלשהו ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הכנתי סרטון על בניין התאומים (לפני שנהרס). הסרט מתחיל עם מספר גלויות ולאחר מכן יש וידאו זורם. לצפייה לחצו כאן: http://ilsh.no-ip.info/?p=10 בהמשך לסרט העצוב על ה- Twins ובעקבות התגובות החיוביות שקיבלתי, החלטתי להעלות לאתר עוד שני סרטים שצילמתי ביו-יורק ביוני 2000 . סרטים אלו שמחים יותר ומלווים בשיר מתאים החלק הראשון של הסרט מוקדש לצילומים פנורמיים של העיר ניו-יורק (ביום ובלילה: פסל החרות, מראות גורדי השחקים, התאומים, האמפייר ועוד ). לינק לסרט על ניו-יורק: http://ilsh.no-ip.info/?p=18
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
-
-
חלק א' בדיקת המערכת נתון סל ובתוכו מסה תיקנית המחיברים לציר גלגלי בגובה 120 סנטימטר המסה הכוללת היא 120 קילו . הסל ירד וחזר להגבהה שך 102 סנטימטר . חלק ב' באותה מערכת בסל הנמצא בגובה 120 ס"מ הפעם מצויה קוביה . לאחר שהסל ירד מחצית הגובה הוסיפו קוביה שמסתה שני קילו . הסל המשיך לרדת והחל להעלות למעלה . לאחר 25 ס"מ הוציאו בזריזות שש קילו והסל המשיך לעלות עד לגובה כולל של 138 . מהי המסה של הקוביה הירוקה?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-