כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
איפה ניתן להשיג באינטרנט תווים רגילים לגיטרה, לא אקורדים\טאבים או משה זה לא יהיה? אני רוצה שאחי ילמד את שיר הפתיחה של מקגיוור אבל הוא לא רוצה טאבים..
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
זה מאוד חשוב שתצביעו ותביעו את דעתכם האמתית...
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
עזרו לי למצור קוד אוניברסלי בישבילו.... :s05:
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו ינסה לפתור את התרגיל או לפחות להגיע למצב של n=k+1 תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
-
כדאי?...ואל תגידו שלא כדאי כי זה חרא דבר כי אני רוצה כזה תגידו אם כדאי או לא מבחינת המחיר ואמינות... תודה!
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
למי שיש רמקולים שרופים הרוסים שהוא לא צריך ומוכן לתרום לי שישרשר פה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
I wanna make a one or two custom printed shirts , and basically looking for a place that provides a good price/quality ratio. I have a two or so years old shirt printed in Pongo (kikar dizengoff) that still looks pretty good, problem is they're abit expensive any other alternativs in Tel Aviv/Ramat Gan area ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
http://www.tgp-il.net/Reviews/iAudio_G3_U2/F003-U2.MP3 אני צריך לדעת מי הזמרת ששרה תשיר הזה בבקשה אם אתם יודעים?...
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אז ככה זה של הצפרדע הכחולה הזו שעושה בימ בים בים בההההההההה יש את זה בפלאפונים ועשיו יצא לזה טראק יפה של הסרט השוטר מברלי הילס עכשיו רציתי לדעת אם תוכלי לעזור בלאתר את שם שיר תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני לא מבין מה הבעיה של הפלא' שלי אבל תראו מה קורה.. נרשמתי ל-zedge שזה אתר שמספק מקום אחסון בwap העלתי משחק ואני רוצה להוריד אותו, אז הלכתי בפלא שלי ל-עבור לכתובת ושאני בא לרשום כתובת אני לא יכול בכלל לרשום באנגלית, רק עברית, סימנים ומספרים, למישהו יש מושג מה עשיתי לא נכון או איך אני נכנס לwap דרך הפלא שלי? תודה רבה רבה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
חייב עזרה דחוף בשינוי אייפי ... יש לי ראוטר של בזק 014 ואני מחובר לאיידיאסאל אני חייב לשנות ת'אייפי שלי כי אני בטורנטליץ' וקיבלתי באן אייפי ועשיתי משתמש חדש וכשאני לוחץ על משו כדי שזה יפנה אותי לקישור אחר זה רושם ארור 403 לא הותרה גישה לדף זה וכותב 403 FORBIDDEN YOUR IP IS BANNED! חייב עזרה דחוףףףףףף
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות תמונות שלי לאיזשהו אתר ושחברים שלי יכלו גם לראות אותם...למשהו יש אתר כזה?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש חנות אשר מבצעת טריידים על לוחות אם וכו'.. אם למישהו יש מושג איפה קיימת חנות כזאת (אם בכלל) אז אני אשמח לדעת ואפילו אם יש כאן מישהו שמעוניין בעצמו .... תודה רבה מראש.. חג שמח
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני צריך את עזרתכם בלזהות את השיר מתוך הסרטון הבאה: http://www.metacafe.com/watch/44980/trip_flip/ בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שאאאאאלום מחר אני טס ללונדון ורציתי לדעת האם זה משתלם לקנות מוצרי אלקטרוניקה שם? [אני יודע שיקר טילים,אבל אולי בכל זאת זה זול יותר] בכל מקרה,אני מתכנן לבדוק בכמה מוכרים שם Microsoft Zune וכמה יעלה לי לקנות פלאפון פתוח K800I או K810i של Sony Ericsson. יש לכם המלצות לחנויות ו\או המלצות האם בכלל כדאי לקנות שם? אודה לכל מי שיגיב בהקדם [אתם יודעים...יש לי מגבלת זמן...אהממ..ייחודית משהו]
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
חיברתי ספק שנמצא באחריות למחשב של חבר הספק פתאום התחיל להשרף והיה עשן ובלגן............. מה שנשרף זה חוטים שלו. יש למישהו מושג האם יש על זה אחריות?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
או - עד כמה האתרים הבאים ישרדו ברשם ? http://www.ie7.com http://maxxuss.com/home/skype.html
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
-
..יש שטח ועליו יש קו ישר לקו הישר יש משוואה,וגם לפרבולה. השטח פרוס בציר ה-X מ-0 ועד 4, ויש בינייהם מספר 2 השאלה היא איך מוצאים כאן את השטח,האם משלבים את שתי המשוואות (המשוואה של הישר פחות המשוואה של הפרבולה) או שמחלקים לשני שטחים מ-0 עד 2 ומ-2 עד 4 רק במשוואה של הפרבולה? תודה
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום אני מחפש שיר ואמרו לי שאי אפשר להוריד אותו דרך הקאזה והאמיול אח שלי עושה עבוד וצריך את השיר הזה אני לא יודע את השם באנגלית השיר של vivaldi והשם של השיר זה הסירה הקטנה בים ועל תגידול לי לך לקנות כי זה לא חוכמה יוסיפו לו לציון אם הוא יוריד ומה שווה לקנות אם לא צריך את כל הדיסק תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
ואם כן מבקש המלצה למצלמה עד 400 דולר ואם מישהו יכול להמלץ על חנות מסויימת זה יהיה מושלם תודה נעם
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה או\ו CODEC אתם משתמשים להדבקת כתוביות או סתם המרת וידאו? אני כרגע מחפש את התוכנה המהירה ביותר (כמובן שתומכת ב-QUAD) והאיכותית ביותר (הבנתי ש-H.264 הוא הקודק המוצלץ ביותר לשימוש). מה אתם אומרים? מה הכי מומלץ? כעיקרון יש לי כבר תוכנה שאיתה אני מחליט על הCODEC שיעשה את ההמרה... בחרתי ב-FFDSHOW על 95 איכות (SINGLE PASS - QUALITY). יש משהו יותר טוב מ-FFDSHOW? מצטער על החפירות...
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני אציג לכם תמונה שצילמתי ותגידו לי אם זה וירוס, ואם זה בכלל וירוס מה יש בתוכו? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 522 צפיות
-