עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

בטוח יש איזה טריק או דרך.

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  2. Started by nimrods,

יש לי מכשיר של אורנג' אם סים שלי אורנג' ויש לי עוד מכשר של סלקום אם סם של סלקום ואני רוצה לפתוח את הסים של הסלקום על המכשיר של אורנג' המכשיר של אורנג' הוא: 3100 והקוד הסודי הוא:357624004208845 המכשיר של סלקום הוא: 6100 והקוד הסודי הוא: 354311004397892 אני צריך את זה דחוף..! ותודה מראש לעונים.....!!!!

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  3. Started by mrraz,

אני מתלבט ולא יודע מה לקנות מחפש המלצה לתירגומון טוב לתיכוניסט

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  4. לפעמים מקבלים עם העיתון כזה דף קטן ובו כל מיני מוצרים דיי זולים להזמנה.. עכישו ברור ש99 אחוז מהדברים שם הם זבל אבל נגיד וכישהו יש משהו שנראה לי שאני רוצה להמזי ןוהמחיר שלו ממש מצחיק אז אין לי בעיה גם להזמין ומקסימום קיבלתי זבל. השאלה רק אם למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת שנקרא דיירקט סחר כי אין לי כוח להסתבך עם נתינת מספר אשראי..

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  5. היי, אני צריך לקנות את הכרטיס הזיכרון הזה: Kingston 8 GB Class 6 SDHC . מכיוון שאין אותו בארץ אני מעוניין להזמינו מחו'ל השאלה איך עושים את זה וגם משום מה למרות שהוא קיים לא מצאתי אותו בEBAY אם אפשר מישהו מתמצא שיוכל לתת קישור לאתר מהימן שמוכר אותו עם הובלה לישראל ?

• 5 תגובות
    • 482 צפיות
  6. Started by club_501,

מישהו שמע על האתר הזה, אי פעם? יש שם קטעים כמו על רצח רבין ועל מלחמת המפרץ (מה ששודר ברדיו).

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  7. Started by avi2014,

ראיתי עכשיו פשוט מדהים!! אחד הסרטים היותר טובים שראיתי, ממש מצמרר, צילום מדהים ואפקטים עוד מדהימים, שחקנים מעולים, ופעם ראשונה שאני רואה בסרט קרבות שבאמת ותמים נראים אמיתיים, רואים ממש את הפגיעה, פשוט סרט מדהים. חובה צפייה!

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  8. הראשונה: טכנאי מחשבים מפרמט,מתקין ווינדוס,אופיס,אנטי וירוס,משחקים וכל תוכנה שתרצו במחירים הכי נוחים שיש השניה: טכנאי מחשבים מפרמט,מתקין ווינדוס,אופיס,אנטי וירוס,משחקים וכל תוכנה שתרצו במחירים הכי זולים בארץ מה נשמע יותר יפה ומושך?? תודה **אני מתקין רק ווינדוס ואופיס חוקיים שיש ללקוח והוא רוצה שאני יתקין לו בלבד!

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  9. Started by eegg,

אני הולך מחר לנועה אז זה דיי דחוף ויש לי בערך 500 שקלים לבזבז כרגע זה מה שאני בטוח קונה: COOLER-MASTER COOL DRIVE 6 ¤150.00 Sunbeamtech CASE CHASIS LIGHT LEGS ¤30.00 SUNBEAM LASER LED WHITE ¤40.00 הלדים זה רק ליופי וזה בשביל המפרט שבצד הנה הטמפ כרגע ויש מוד של 80mm מאוור מתחת לכרטיס מסך וחשבתי לקנות עוד אחד מה דעתכם צריך idle -42cpu 48-gpu hdd-55 load -50cpu 55-gpu hdd-56

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  10. Started by Crown,

;D ובמקרה היה בקומה השניה...

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  11. Started by stone cold,

ראיתי עכשיו את פרק 2 של עונה 6 וזה היה פרק חזק במיוחד בסוף שויק אומר בתשובה לשאלה-"די בקרוב" (תרגמו לאנגלית) בהחלט הסידרה חזרה לגדולותה ויש לי גם תפרקים האחרים ליראות

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  12. Started by al_n,

DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz Intel Shrewsbury DG965SS Kingstone 1G Radeon X1950pro (512 MB) SAMSUNG HD160JJ (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) 480W ספק

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  13. Started by super-MC,

מה המצב יש לי עבודה מגעילה באנגלית לעשות על האינטרנת ביגלל שהאנגלית שלי לא משהוא אז לא מצאתי כלום אם משהוא יכול לשלח לי קישור לאיזה מצגת אני ממש ממש ממש ישמח תודה :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  14. Started by dbx22,

לפני שמשדרים משחקים בליגה בספרדית בספורט 5 או 5+, אז יש תמיד סרטון ויש מנגינה בסגנון פלמנקו מישהו יכול להגיד לי מאיזה שיר זה?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  15. Started by moshiko69,

שלום, אני מחפש מבחני דוגמא או מבחנים קודמים של בחינת אמירם (אנגלית מיון רמות ממוחשב) יש למישהו רעיון איפה אני יכול למצוא כאלה?!?!? אני ממש חייב מבחני קודמים...

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  16. Started by st0m,

שלום לכולם ... אני חייב תוכנה שאני יוכל להקליט בה עד 10 דקות... לא יותר יש תוכנה כזאת ? ואם איכות טובה בבקשה תעזרו לי !! זה דחוף !!! אני חייב להקליט קטע בגיטרה ... וזה 5:20 דקות יש תוכנה כזאת שאפשר להקליט בה הרבה זמן והיא נוחה לשימוש ?!??! תודה .

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  17. ??

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  18. Started by redead,

אני מחפש שם את בית הכנסת המרכזי בצרפת שנקרא Synagogue de la Victoria ואני לא מוצא..

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  19. Started by avivlevy,

יש אתר חכתי את השם שאתה שם בו טקסט ואז או הופך אותו כלומר חבר אז זה הופך ל רבח ש איזה אתר זה?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  20. Started by hellyeahmofo,

האם מישהו יכול להפנות אותי למקום שבו מסבירים איך להתשמש בעברית לוגית ברשת , כלומר לבנות אתר בעברית שיהיה זמין ל 99 אחוז מהאנשים , תודה

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

תשמעו חברה כל אחד חושב על העתיד שלו. כל אחד רוצה את הטוב ביותר וכמובן שיהיה מהר ברוב המקרים... אז ככה אני כרגע עובד באילת כאילו עכשיו חזרתי לכמה ימים חופש ואחרי זה חוזר שוב לאילת לעבוד עד סוף החודש וחוזר חזרה כי אי אפשר זה פשוט קשה 1500 ש"ח על שכר דירה כל חודש פלוס עוד 300 ש"ח על אוכל ונסיעות... על פלאפון ועוד שטויות ולא נשאר לי כלום מהמשכורת כולה 1200 ש"ח פלוס מינוס... אז חשבתי לחזור לבית לעבוד פה ועוד כמה זמן חצי שנה עד שנה לאסוף הכל ולקנות כרטיס טיסה לאוקראינה או ארה"ב שגם שם וגם שם יש לי מה לעשות. חברים גם ושם וגם שם שיעזרו לי בכל דבר ורק לאחרונה אחד החברים שלי חזר לארה"ב אחרי שיגיע לארץ לקנות בית וגר בו קצת נמאס לו והוא טס חזרה לשם. מה דעתכם? כי תראו בארץ אני מת…

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  22. Started by אמיר יצחקי,

שיר ראפ משהו כזה: Pumpin like a star pumpin like a ster

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  23. פשוט לפני כמה שבועיות כמה חנויות אמרו לי שהמלאי שלהם אזל בשוק והייתי רוצה לדעת אם חזרו אם מישהו קנה זכרון סמסונג בזמן (עד שבועיים אחרונים) האחרון בבקשה שירשום לי איפה הוא עשה את זה. תודה

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  24. Started by jeyjey,

מישהו מכיר? אני ינסה להקליט את זה ולהעלות לפה אם זה יעזור... http://rapidshare.de/files/10379870/pes5.rar.html זה מה שהצלחתי להקליט עם הפראפס תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  25. תודה

• 0 תגובות
    • 481 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.