עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Aviv C,

אני צריך לעשות עבודת חקר בחינוך לתעבורה. חיפשתי כל מיני נושאים ואני לא מוצא כמעט כלום. אני לא רוצה שתביאו לי נושאים. פשוט אני רוצה לדעת איפה יש אתרים עם הרבה חומר בנושא זהירות בדרכים (לא סתם דיווחים על תאונות וכאלה אלא מידע). מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  2. כי זה לא שנותנים קישור להורדה או משהו, זה כולה קישור לאתר... מי שלא מכיר MOORHUNT זו תוכנה שמורדים דרכה קבצים (בלי להעלות[ניראה לי]).

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  3. Started by slim_shady,

התחלתי לא מזמן להתעסק טיפה בספורט, מתח, ריצת 2000, 3000, כפיפות בטן, שכיבות צמיחה.... אז רציתי לשאול אותכם מה התוצאה שלכם בכל אחד מהתחומים האלו, עכשיו בבקשה לא צריך לשקר ולהמציא תוצאות כי אתם לא בתחרות נגד אף אחד, אז בבקשה לרשום תוצאות אמיתיות ואם אפשר אז לרשום גם את גילכם...

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

אין טעם בתר'ד ההוא שאף אחד לא מגיב אז אני רושם פה. I travel the world in the seven size every one looking for something someone want to be on you..... :s05: תודה

• 4 תגובות
    • 447 צפיות
  5. Started by night-fire,

השיר שהיה עכשיו בשיר שלו כשרוני (או רני) והנינט הזאת רקדו (אני פשוט לא רואה את זה ואני שחכתי תשם של השיר ובדיוק שמעתי אותו ) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  6. Started by בטיטi,

השאלות אינן מתייחסות למוצר ספציפי, אלא לנושא שנתקלתי בו בלא מעט מוצרים (פלזמה, LCD, מעבד מזון KitchenAid, אייפוד וכו') : 1. מניסיונכם, מה חשיבות ייבואן רשמי לעומת ייבואן מקבילי (פרללי), ומייבוא מוצרים רבים ? על פניו, היבואן הפרללי פחות מקצועי, אבל האם זה אומר שיש להתרחק ממוצרים כאלה ? מצד אחד, מוצרים שהאחריות היא לא של היבואן הרישמי, עולה פחות, אך החשש הוא שבעת תקלה השירות לא יהיה / לא יהיה מקצועי. 2. האם יש יבואנים פרללים בעלי שם טוב בשוק, וכאלה בעלי שם טוב פחות ? (אסתפק גם רק בבעלי השם הטוב..) 3. מה לגבי מוצרי חשמל שאנו מביאים בעצמינו בארה"ב לישראל, קראתי על סכנות בשל אי התאמה לרשת החשמל בישראל, האם מדובר בבעיה ששנאי מתח לא יכול לפתור ? (פרט לסוגיה של שיטות שידור בטלויז…

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  7. Started by Omerole,

הDVD שההורים שלי קנו לפני שנתיים,בניגוד להמלצותיי,כבר פשוט מראה הכל באיכות תת רמה. אנחנו רוצים לקנות DVD חדש,עד 800 שקל ככה,שיחזיק הרבה זמן,שיהיה DIVX ומחברה טובה. ועוד שאלה,יש מצב גם לוידאו משולב במחיר הזה,אבל שלא יגרע מאיכות הDVD? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 447 צפיות
  8. Started by sdfzxc,

מי מה מו ? (הסדרה).

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  9. Started by ccc,

זה סרט די ישן.. לא חדש או משהו שנקרא אולי אולי אולי "שעת הדמים" או משהו כזה... הקיצר זה על איזה חברה\מאפיה שהיה לה מנהל סיני ולכל השכירים היה כישור מסויים היו סינים היה אחד עם רובה וזה... הקיצר אחד בוגד בהם ואז הוא בורח עם אשתו וכל שאר המאפיה מחפשים אותו ולאט לאט הוא הורג את כולם בסוף יש קטע שהמנהל יורה בו והוא על הרצפה, ואז הוא אומר לעובד שלו לרצוח אותו ואז העובד שלו יורה במנהל ומציל את הבוגד... איך קוראים לזה באנגלית

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  10. Started by LaCostE,

יואו נאבד לי האתר על התוספים האלה לחתימה כמו-

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  11. יש פירסומת של אי הפיתויים בערוץ ביפ בHOT ואני מת אל הSOUNDTRACK ברקע. מישהוא פה יודע מה שם השיר?

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  12. Started by zoman,

כיצד מוסיפים תמונה לחתימה שלי?

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  13. מישהו יודע מאין להשיג?

14. Started by yoni321,

אנשים מי שמכיר מקומות מסוימים שבהם ניתן לקנות כרטיסי מסך או אתרי מכירה של כרטיסי מסך. שמעתי שהמחירים שם סוף אז אתם מכירים רק בהונג קונג. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  15. Started by Shadow_Zone7077,

שלום לכולם, לאחרונה השתמשתי גם בסטרימר של יס ובממיר (שהוא גם סטרימר לדעתי) של סלקום. בשני הממירים חוויתי איכות ירודה בשידורים חיים (דיליי, לאגים וכו'). בדוגמא של סלקום, אני מחובר לאינטרנט במהירות של ג'יגה (ואכן מקבל את המהירות הנדרשת בבדיקה במחשב) והממיר מחובר עם כבל רשת ישירות מהקיר. החשד שלי זה שהממיר עצמו לא תומך במהירות של ג'יגה וכנראה גם לא קרוב לזה ולכן איכות השידור הירודה. מישהו/י יודע לאמת לי את החשד? או לחילופין יודע להסביר את איכות השידור. תודה!!

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  16. האם יש חנות למוצרים משומשים למחשבים?

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  17. Started by wow,

העלתי תמונה ואין לי מושג איפה אני לוקח את הכתובת. ההעלאה הצליחה וזה מה שיש לי.

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  18. Started by Noammm1,

אהלן אנשים אז כל המפרטים על הכיפאק... עכשיו יש לי שאלה קטנה.. מאיפה אני יכול להשיג את המוצרים במחיר זול ולא דרך חברה שמוכרת כמו: וואלה שופס! P1000, אייבורי, KSP כלומר יש איזשהו סוכנים שאפשר לפנות אליהם ולקנות מהם.? (אני לא מדבר על כמות של אחדים) תודה

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  19. Started by ben060,

אשמח אם מישהו ינסה לפתור את התרגיל או לפחות להגיע למצב של n=k+1 תודה. [attachment deleted by admin]

20. Started by Cereal Killer,

מישהו מחברי הפורום מתחיל ללמוד השנה בבראודה?

21. Started by itai_1813,

היום יצאתי עם חברים ובדרך פגשנו בשיכור. השיכור עקב אחרנו כמה דקות עד שעצרנו באיזה מקום לשבת ושם הוא עשה לנו מופע מטאל קטלני. (הקולות ברקע הם של חבר שלי שצילם את הסרטון) קבלו:

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  22. Started by kikkler,

היה פה לפני כמה זמן לינק להקלטה של בחור שהתקשר לתוכנית הכרויות ברדיו, וכל שאלה שהקריין שאל אותו הוא כזה "למה אתה מתכוון..." - יש למישהו לינק?

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  23. הקליפ בשדות. נראה לי שהשיר בספרדית או משהו דומה (של המקסיקנים),. באמצע השיר קופץ אחד מכוער רצח עם צמות ומקל, שר על הפנים... קיצר שיר מצחיק יש אותו לפעמים ב YTV. :

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  24. יש לי שאלה בקשר לתרגיל שני ב' סדרה זה יוצר n=26? ושאלה בהסתברות (5) א': 24/5040 או 0.00476 ב': גבוה ג': (4/20)^4 או בערך 0.0256 זה נכון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  25. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, יש לי בעיה ומקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את זה, אז ככה יש לי מסך חדש LCD 19" PHILIPS המחשב עובד על מערכת הפעלה XP והמחשב מחולק שיש לי משתמש ולאבי יש משתמש משלו . אבי יש לו בעית ראיה קצת כדי שיראה טוב הוא צריך להתקרב אז במשתמש שלו עשיתי לו אשף נגישות שזה אומר גופנים גדולים סמלים גדולים רק שכדי שיראה טוב. אבל הבעיה היא שהוא לא רואה טוב במסך הדק אלה ראה יותר טוב במסך שהחלפנו את המסך השפופרת הישנה. הוא אומר שהוא רואה מדושטש ולא מצליח להתמקד. מה אפשר לעשות האם יש תוכנה מסוימת או משהו שאני יכול לשנות אולי? מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.

• 0 תגובות
    • 446 צפיות

דיונים חדשים בפורומים