עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TimoTy,

טוב השיר הזה לא ידוע הוא מלפני 4-2 שנים ככה שר אותו גבר והשיר הוא על מישל ואני חושב שאחת השורות בפיזמון הולכות ככה : michel...... what im gonna do with you michel ........... וככה זה ממשיך אני מחפש אותו כבר הרבה זמן וחשבתי שאולי יש סיכוי שאחד ממכם ידע ....... נ"ב אם אתם מכירים איזה אתר או שניים שאפשר לכתוב שורה משיר והוא יתן לך את הטקסט ואת השם של השיר והמבצע זה גם יעזור ..... תודה רבה מראש !!

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  2. Started by אמיר יצחקי,

שיר ראפ משהו כזה: Pumpin like a star pumpin like a ster

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  3. פשוט לפני כמה שבועיות כמה חנויות אמרו לי שהמלאי שלהם אזל בשוק והייתי רוצה לדעת אם חזרו אם מישהו קנה זכרון סמסונג בזמן (עד שבועיים אחרונים) האחרון בבקשה שירשום לי איפה הוא עשה את זה. תודה

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  4. המשחק החדש הזה.. war משהו, מעניין איך הוא

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  5. אירוע ההכרזות של סוני חשף יותר מ-20 משחקים חדשים ל-PS5 ו-PS VR2, כולל המשכים מצופים והפתעות מרעננותלכתבה

6. תודה

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  7. Started by benhous15,

יש לי mp4 שקורא סרטים רק עם סיומת של avi... למישהו יש תוכנה מסוימת לשינוי סיומת של סרט מ- TV ל - avi ? וגם הסברים לשימוש בתכונה .. אשמח לקבל עזרה .. תודה

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  8. Started by InFecT[0]r,

קצת סרטונים של פרוטכניקה http://www.infernolabs.co.uk/videos/ *מי שמכיר מדריכים יכול לתת לנו עריכה: מי אתן ואני אדע לעשות פיצוצים כאלו [attachment deleted by admin]

9. צריך המלצה לחנות טובה ואמינה. אם למישהו יצא לקנות בנעה אני אשמח לחוות דעת תודה

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  10. Started by My_Name,

אחותי נמצאת כרגע באר"ב, כרגע קיבלתי ממנה מייל בו היא ציינה שאין לה מושג איך להשתמש בכרטיס חיוג הזה |: אני לא יודע מאיזה חברה היא קנתה, אבל אם מישהו יכול להסביר לי במפורט איך משתמשים בו אם רוצים להתקשר לארץ דרך טלפון ציבורי, טלפון ביתי ופלאפון כדיי שאני יוכל להסביר לה. : תודה

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  11. Started by harry,

יש לי קובץ וורד של 2 מגה , איפה האתר הכי טוב לאכסן בו את זה שהיה אפשר להוריד??? אבל לא שיימחק אחרי יומיים בבקשה תעזרו לי דחוף!

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  12. Started by psykick,

לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה בישביל האשכול הזה. אני רוצה לדעת אם קיימת בפניי האפשרות הזאת: נגיד עכשיו ונשרף לי הכרטיס מסך (3 שנים אחריות): יש לי אפשרות להוסיף כסף ולשדרג למשהו יותר טוב?!

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  13. http://vip.netsurf.ru/browse/?r=68554 איך לעזזל מורידים מפה

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  14. Started by uriya,

מה ההבדל בין השבועות שבהם המעבדים יוצרו בהם? האם ההבדלים מורגשים למשתמש הביתי ה"קל" או רק לאוברקלוקר כבד? בנוסף, הייתי רוצה לדעת כיצד אני יודע באיזה שבוע ייצרו, למשל, את ה amd שלי אשמח אם תענו לי על שאלותיי :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  15. Started by hellyeahmofo,

ברשת ג' יש פרסומת לדיסק אוסף של שירי שנות ה - 60 שיצא כל פעם אני מפספס את השם שלו , ואיזה חברה הפיקה אותו מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  16. Started by bumpd,

ההורים שלי רוצים לטוס לשם אבל מפחדים שזה מקום שמיועד בערך לצעירים,שמלא בדיסקוטקים פאבים ובארים??????או שאני טועה?. וזה לא מקום שמיועד לצעירים אלא לכולם.....?במיוחד שהוא קרוב לוורנה שזו עיר שבטוח לא מיועדת לצעירים.? זה דיי חשוב אז אני יודה אם תענו בהקדם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  17. Started by DOR_2911,

חדש הוא עולה 2200 http://zap.co.il/model.asp?model_id=371656 אז שווה לקנות אחד משומש (בלי אחריות) ב 1500?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  18. Started by uriya,

איזה ספר, חוברת, או אוגדנים אתם הכי אוהבים לקרוא? אני אתחיל: helsing deathnote ועוד כל מיני דברים......... הרשימה עוד הולכת וגודלת כל הזמן

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  19. Started by Devil Servant,

זה מה שקורה שמשעמם בעת ביצוע מודינג

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  20. Started by Tommy,

לא ידעתי בדיוק איפה לשאול והגעתי למסקנה שזה המקום... אני רוצה לעלות פרוייקט וצריך תמונה של WCPUID ואני לא יודע איך לעשות שזה יקח רק את התמונה של החלון שלו ולא את כל הדסקטופ מישהו יכול לעזור לי? *****הסתדרתי*****

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  21. Started by solidus,

היי, לאחרונה רציתי לקנות לפטופ אבל בגלל המחירים המזעזעים בארץ החלטתי לקנות אותו בחו"ל. הבעיה היא - אני לא יודע איך :\ אני אשמח לשמוע עצות מאנשים שכבר עברו את התהליך וקנו מוצרים אלקטרוניים מחו"ל בעבר.

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  22. Started by kikkler,

I wanna make a one or two custom printed shirts , and basically looking for a place that provides a good price/quality ratio. I have a two or so years old shirt printed in Pongo (kikar dizengoff) that still looks pretty good, problem is they're abit expensive any other alternativs in Tel Aviv/Ramat Gan area ?

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  23. Started by Lupin,

היי, מה קורה? נראה לי אחלה פורום. מקווה להנות!

24. Started by st0m,

שלום לכולם ... יש לי ICQ שנקרא "מירנדה ויסטה" .... התקנתי אותו ושאני נכנס אליו אז אני לא מצליח להיות במצב מחובר ... הוא כל הזמן במצב מנותק ושאני מנסה לשנות זה לא עושה כלום ... אם למישהו יש את המירנדה ויסטה הזה והייתה לו את הבעיה והוא יודע לפתור אותה אז אני אודה לו מאוד !!!

25. Started by t_eliran,

שלום, רציתי לדעת אם אתם מכירים ספרים, מאמרים, לינקים, קבצים, אתרים כל מה שיכול לעזור בקשר "הכרת המחשב" אתם יודעים כל מה שצריך לדעת להתחלה עם שימוש במחשב- כמו כל הקורסים האלו. תשימו כמה שיותר, בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 475 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.