כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר שמות של ארגוני מחאה באמריקה (כל יבשת אמריקה) או באוסטרליה שהשפיעו על הממשל? לא משנה באיזה שנים... סוגי השפעות לדוגמא: הפלת המשטר, העברת חוק, קידום זכויות.. תודה...
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום! יש את הפרסומת של השחקן ההוא לא זוכר את שמו (הכדורגלן מ"החברה הטובים") שהולך בעיר ערבית עם חולצה של "קרבי זה הכי אחי" ונפגש עם חבר שלו (שכנראה ערבי) והם מתחבקים ובלה בלה.. אז יש ברקע שיר, איך קוראים לו?! :s05:
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות את הכרטיס הזיכרון הזה: Kingston 8 GB Class 6 SDHC . מכיוון שאין אותו בארץ אני מעוניין להזמינו מחו'ל השאלה איך עושים את זה וגם משום מה למרות שהוא קיים לא מצאתי אותו בEBAY אם אפשר מישהו מתמצא שיוכל לתת קישור לאתר מהימן שמוכר אותו עם הובלה לישראל ?
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הייתי צריך לגזור פעמיים ועשיתי רק פעם אחת. איך אני גוזר שוב??
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני די חדשה לכל העניין של המחשבים ואין לי שמץ של מושג איך להעלות קובץ זיפ ככה שיהיה אפשר להביא לינק שלו וההורדה תתחיל. ובגלל שאני חדשה לכל עניין המחשבים אני אפילו לא בטוחה שזה המקום לפנות אליו... אבל אם מישהו יודע במקרה, אני ממש צריכה עזרה בעניין ואני מוכנה גם לצאת בריקוד אם מישהו יענה לי על זה : אז...אמ...בבקשה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
שלוםם אני גר בניו יורק ואני מעוניין לקנות מחשב חדש יש לי הרבה ידע ואני מחפש מחשב בין 2000 ל 3000 דולר שזה המון כסף וזה יהיה ממש מחשב רציני הבעיה היא שאני לא מוצע חנויות מחשבים טובות פה יש את הרשתות הגדולת אבל הם שם לא מבינים כלום ואין להם את כול הדברים המיוחדים שאני מחפש האם משהוא מכיר בניו יורק איזה חנות רצינית למחשבים או אם לו לפחות על איזה אתר שאני יכול להזמין משם את הכול... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אזור כפ"ס. עדיף כמה שיותר זמן שיעור => כמה שפחות שיעורים. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות לאנטרנט כמה תמונות מישהו יכול לעזור לי עם זה ???
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש שיר פופ וזה מתחיל משהו ככה Iknow you think that istay love itell you that ואז היא אומרת משהו by srounded קיצר מי שיודע שיעזור
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
-
-
לפני חודשים בערך מת לי הג'פורס 4 והכליף אותו הradeon 9200 se החדש שלי .ביום הראשון שמחתי עד שקראתי באותיות הקטנות se . התחלתי לנסות להמית אותו אחרי חודש שהוא כזה קרא,חשבתי לעצמי"וואו שברתי שיא הרכיב ששרד אצלי הכי פחות ימים".הבנתי שאני חייב לחיות איתו וגיליתי שהוא לא עד כדי כך גרוע,עבר חודש התקנתי עליו קירור משופר הרבה יותר עם שני מאווררים ועשיתי קלוק התוצאות עדיין לא בדקתי אבל בקרוב יהיו תמונות ואני אשים עליו מאוורר שמונים מ"מ. זה עוד יום רגיל בחיי כרטיס המסך החדש שלי ד"ש ל-st lab היוצרים של כרטיס המסך.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה נעלים אלה? איך קוראים להם? ומישהו יכול להביא לי את התמונה המלאה של הנעליים מכל הזוויות. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם אני גם חדש בפורום וגם חדש בנושא חומרה בואו נגיד שאני לא יודע כלום על חומרה ממש כלום! אני רק מבין בתוכנה ולא בחומרה.. ואני רוצה גם להבין בחומרה אז למישהו יש הצעות איך ללמוד? כאילו מדריכים או כל מיני? ממש תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני חייב תוכנה שאני יוכל להקליט בה עד 10 דקות... לא יותר יש תוכנה כזאת ? ואם איכות טובה בבקשה תעזרו לי !! זה דחוף !!! אני חייב להקליט קטע בגיטרה ... וזה 5:20 דקות יש תוכנה כזאת שאפשר להקליט בה הרבה זמן והיא נוחה לשימוש ?!??! תודה .
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
חוקרי משטרה בדטרויט דיווחו על תופעה מסתורית של אייפונים המתאתחלים מעצמם במעבדות פורנזיות, והמציאו כל מיני תיאוריות קונספירציה כנגד המשטרה. אך האמת מאחורי התעלומה פשוטה בהרבה מכפי שחשבולכתבה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך להזמין מוצרי מודינג בעיקר מאווררים שאין בארץ. אני מזמין על סך 200$ תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן.. הייתי שבוע בטורקיה לא מזמן והיה שם בדיסקו של המלון את השיר summer jam להפתעתי המילים היו בספרדית והמקצב של המילים היה קצת שונה אבל המוזיקה ממש אותו דבר למישהו יש מושג איך קוראים לשיר ? אני מתקשה למצוא אותו
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מכיוון שמזמן לא הייה פה שירשור חסר משמעות לחלוטין, הגיע הזמן לפתוח אחד... מה 10 השירים\ אלבומים האהובים עליכם בכל הזמנים, כשהרשימה תכלול 10 שורות שהן אלבומים או שירים ספציפיים. אפשר 11 אם זה משהו ממש טוב אני אתחיל: 1. What A Wonderful World של לואיס ארמסטרונג 2. האלבום Metamorphosis של אולי ג'ון רות 3. אלבום boom boom של ג'ון לי הוקר 4. האלבום black sabbath של בלאק סאבאת' 5. האלבום Heaven And Hell של בלאק סאבאת' 6. האלבום Machine Head של דיפ פרפל 7. Ziggy Stardust של דיוויד בואי 8. hotel california של האיגלז 9. Layla של אריק קלפטון 10. האוסף the best of prokovief של פרוקובייף 11. What'd I Say של ריי צ'ארלס (צמוד עם Hit The Road Jack )
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מועניין בקניית X1900XT מחו"ל... עכשיו השאלה היא איפה בארצות הברית אפשר לשלום בויזה...ולשלוח את הכרטיס למקום בתוך ארה"ב שהכתובת של בעל הכרטיס לא זהה לכתובת של המשלוח?... ודיי זול.. ואיפה יש אתר כמו זאפ לחנויות של מחשבים..
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני שומע די הרבה סוגים של מוזיקה והייתי שמח להמלצות על עוד הרכבים/אלבומים/להקות/ זמרים וכו' אז אני שומע את chris brown, G-UNIT,DMX,SIMPLE PLAN,SUM41,BREAKING BENJAMIN,THREE DAYS GRACE ועוד אבל אלה הסגנונות בעיקר תודה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
עכשיו לא רק לכם, לשכנים, לכל האחים והאחיות בני השש, עכשיו גם פלאפונים לכלבים....לבעלים שדואגים יותר מידי........ אם אתם נמצאים בעבודה ולפתע חשים געגועים עזים לכלב האהוב שלכם, תוכלו להתקשר לטלפון האישי שלו, לקרוא בשמו או סתם להשמיע לו קולות. בעלים של חברת טכנולוגיה אמריקנית המציא טלפון סלולרי לכלבים, ובמכשיר הקטן שמוצמד לקולר של הכלב, מותקן שבב מיוחד שיזהה עד חמישה מספרי טלפון, לפי בחירתו של בעל הכלב. בכל פעם שהבעלים יצלצל למכשיר מאחד מחמשת המספרים האלה, יפעיל השבב רמקול והכלב יוכל לשמוע את בעליו. אם הכלב יחליט לענות וינבח בחזרה, יוכל המטלפן לשמוע אותו. המכשיר יימכר ברחבי ארה"ב החל מהסתיו הקרוב ויעלה כ-200 דולר. הוא ישמש גם כמערכת איתור לווייני: אם הכלב ילך לאיבוד,…
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-