כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש שיר ואמרו לי שאי אפשר להוריד אותו דרך הקאזה והאמיול אח שלי עושה עבוד וצריך את השיר הזה אני לא יודע את השם באנגלית השיר של vivaldi והשם של השיר זה הסירה הקטנה בים ועל תגידול לי לך לקנות כי זה לא חוכמה יוסיפו לו לציון אם הוא יוריד ומה שווה לקנות אם לא צריך את כל הדיסק תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
http://listen2myradio.com/pirsum.php?ip=84.95.247.20&port=6887 אפשר לבקש בקשות לשירים בצ'אט =] האזנה נעימה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
Hello guys! I have nokia 6630 with symbian 8 and I want to know how and with wich app I can stream video to the internet and watch it on my phone! p.s I didnt find better forum to ask it.. sorry \: thnx
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
זה מנגן מוזיקה בפורמט midi לווינדוס מהטובים שיש אבל אני לא מצליח להשיג את זה וימאה לא שמים את זה באתר הדבר האחרון שקראתי זה שיש את הקובץ התקנה של זה בדיסק המקורי של final fantasy 7 למחשב
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, הוריי מתעדים לטוס לחו"ל בשבוע הבא , ותהייתי האם זה יהיה כדאי לרכוש PS2 בדיוטי פרי ואז לצ'פפ אותו...? מחיר הקונסולה בדיוטי פרי הינו 200 דולר. כמה עולה צ'יפ אפשר יאפשר לי להריץ משחקים צרובים + MULTIZONE ? לתשובות אודה. בברכה, אילן כץ
-
- 7 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
קניתי DVD ב- 200 שקל של גרץ, ואני רוצה לברר פרטים עליו. חפשתי בגוגל אך לא מצאתי, מישהו אוליי יודע אם יש להם אתר?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
http://www.jumpcut.com/
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני מדפיס בערך 60 עמודים בחודש, גם שחור וגם צבעוני.הדבר החשוב לי ביותר חוץ טיב ההדפסה, ומחיר הדיו, זה גודל המדפסת. חשוב לי שתהיה קטנה כי אן לי מקום. אודה עם תמליצו לי, עם בכלל קיים דבר כזה. קטן, טוב ולא יקר.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
-
אני צריך למצוא את הפתרון הכללי למשוואה הבאה. איך אני עושה את זה ומה זה ה-dy הזה?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בנוגע לזיהוי שיר מפרסומת נכון יש את הפרסומת של פאלפון אז יש שם תמונות ספורטאים מתחלפות ויש שם שיר מישהו יודע מה שם השיר?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נציג של עמותה בשם "השובלים" אנחנו עובדים בראשון לציון ואנחנו תורמים מחשבים להאנשים החלשים בקהילה. ואני פונה אלכם בבקשה תירמו לנו מחשבים כל מחשב פנטיום 2 סלרונים וכל תרומה קטנה תתקבל בברכה רבה אתם מוזמנים לבקר באתר שלנו http://shovalim.up.co.il/ נ.ב. לא משנה איפו אתם גרים צרו איתנו קשר בכתובת debian@actcom.net.il ואנחנו נדאג נציג שיחזור אלכם תוה מראש NET-MAN נציג השובלים
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
הי. רוב הלהקות שאני שומעת, כמעט ואין את הדיסקים שלהם בארץ. החנות שרשמתי בכותרת היא היחידה שבה אני יכולה להשיג הכל. למישהו היה ניסיון איתה? תוך כמה זמן הדיסק מגיע לארץ? כל מידע יעזור. תודה.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
לפני חודשים בערך מת לי הג'פורס 4 והכליף אותו הradeon 9200 se החדש שלי .ביום הראשון שמחתי עד שקראתי באותיות הקטנות se . התחלתי לנסות להמית אותו אחרי חודש שהוא כזה קרא,חשבתי לעצמי"וואו שברתי שיא הרכיב ששרד אצלי הכי פחות ימים".הבנתי שאני חייב לחיות איתו וגיליתי שהוא לא עד כדי כך גרוע,עבר חודש התקנתי עליו קירור משופר הרבה יותר עם שני מאווררים ועשיתי קלוק התוצאות עדיין לא בדקתי אבל בקרוב יהיו תמונות ואני אשים עליו מאוורר שמונים מ"מ. זה עוד יום רגיל בחיי כרטיס המסך החדש שלי ד"ש ל-st lab היוצרים של כרטיס המסך.
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהי יודע למה hamor.tk נעלם אהבתי דווקא את האתר הזה (למנהלים:אל תעלבו גם את שלכם אני אוהב ;D)
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
האם מישהו אולי מכיר פונט כזה או דומה לו כמו של האותיות האפורות במסמך שאני מצרף לכאן? תודה רבה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני יודע שזה נראה דבילי אבל אני ממש חייב לשאול: 1. איך אני יכול ליצור הודעה פרטית חדשה, כשאני מנסה הפורום/אתר נותן לי הודעת שגיאה- שאין באפשרותי לשלוח הודעות פרטיות 2. איך אני משיב להודעה פרטית...REPLY לא מצאתי קפתור כזה תודה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אני רוצה קצת לשפר את הכושר שלי, אז תציעו לי איזה מכון כושר בפתח תקוה... ואגב, כמה זה עולה לחודש? והאם זה שווה?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
בפעולה הפוכה, או שזה בלתי אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני צריך תעזרה שלכם, אני צריך חנות בארצות הברית, שיש לה את המוצרים הבאים: STEELPAD S4-פאד לעכבר CHAINTECH AV-710-כרטיס קול וסנהייסר (אין לי כח לכתוב את זה באנגלית) pc150 החנות לא חייבת לשלוח לארץ, אני שולח את הדברים לניו יורק, אבל היא כן חייבת לקבל כרטיס אשראי ישראלי (מה שNEWEGG לא מקבלת) אם יש חנות שיש לה רק את הSTEELPAD ואת הכרטיס קול גם טוב, האוזניות זה פחות חשוב
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-