כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.ios.st הם מציעים 25 מ"ב של אתר דינמי לפי מה שאני מבין זה רק לחודש , ואח"כ צריך לשלם , מה שהופך את זה לבלתי אטרקטיבי בעליל
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש את הפלאש על הזמר ההומו (לאמוצהר) שהוא מתגייס לצבא יעני והוא אומר אחרי לצוללות ועוד פלאשים שלו יעזרו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו ינסה לפתור את התרגיל או לפחות להגיע למצב של n=k+1 תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אתר טוב שבו אני יכול לברר מפרטים שונים של מחשב ולעשות השוואה בין המחירים של המחירים, למשל כמו אתר ZAP? או אםפ אני יכול לפרסם מפרט באתר בפורום המתאים ותינו לי מחירים מחנויות (אם זה מותר)??
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
וואי זה מתסכל זה מציף לי את התיבת דואר הפרטית שלי.. מה גם שחלק מההתראות מיידעות אותי על נושאים שלא ביקשתי ולא סימנתי מעולם. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
באיזה אתר אני יכול להעלות מסמך HTML בחינם??? (חוץ מנענע) תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
טוב קיבלנו את הפורד פוקוס החדשה מודל 2007 ואמרו לי שאפשר לחבר את הרדיו שלה לפלאפון בעזרת בלוטוות' יש לי N6131 מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה רשימה של מוזיקה פסיכודאלית. לא טרנס ולא שום סקאזי ה :errrr:
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
כי זה לא שנותנים קישור להורדה או משהו, זה כולה קישור לאתר... מי שלא מכיר MOORHUNT זו תוכנה שמורדים דרכה קבצים (בלי להעלות[ניראה לי]).
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
האם יש חנות למוצרים משומשים למחשבים?
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אני נבחן אינטרני. מחפש מידע לגבי ההרשמה המאוחרת לבגרות במת', היא אמורה להתקיים ב27 בינואר. לפי הידוע לי יש הרשמה באינטרנט, אבל אני לא מוצא מידע לגביה. תודה, נדב.
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה ומקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את זה, אז ככה יש לי מסך חדש LCD 19" PHILIPS המחשב עובד על מערכת הפעלה XP והמחשב מחולק שיש לי משתמש ולאבי יש משתמש משלו . אבי יש לו בעית ראיה קצת כדי שיראה טוב הוא צריך להתקרב אז במשתמש שלו עשיתי לו אשף נגישות שזה אומר גופנים גדולים סמלים גדולים רק שכדי שיראה טוב. אבל הבעיה היא שהוא לא רואה טוב במסך הדק אלה ראה יותר טוב במסך שהחלפנו את המסך השפופרת הישנה. הוא אומר שהוא רואה מדושטש ולא מצליח להתמקד. מה אפשר לעשות האם יש תוכנה מסוימת או משהו שאני יכול לשנות אולי? מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אני מחפש את ההקלטה מהרדיו של הבחור ה"חכם" ההוא שרוצה להיות רקדן ועשיר כמו זהר ארגוב ולהיות מפורסם כמו יו"ר וועד הבית ועל הדרך הוא גם חפש שידוך עם בחורה "העיקר לא רוסייה" (לדבריו) thx
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
-
טוב השיר הזה לא ידוע הוא מלפני 4-2 שנים ככה שר אותו גבר והשיר הוא על מישל ואני חושב שאחת השורות בפיזמון הולכות ככה : michel...... what im gonna do with you michel ........... וככה זה ממשיך אני מחפש אותו כבר הרבה זמן וחשבתי שאולי יש סיכוי שאחד ממכם ידע ....... נ"ב אם אתם מכירים איזה אתר או שניים שאפשר לכתוב שורה משיר והוא יתן לך את הטקסט ואת השם של השיר והמבצע זה גם יעזור ..... תודה רבה מראש !!
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
הDVD שההורים שלי קנו לפני שנתיים,בניגוד להמלצותיי,כבר פשוט מראה הכל באיכות תת רמה. אנחנו רוצים לקנות DVD חדש,עד 800 שקל ככה,שיחזיק הרבה זמן,שיהיה DIVX ומחברה טובה. ועוד שאלה,יש מצב גם לוידאו משולב במחיר הזה,אבל שלא יגרע מאיכות הDVD? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום, למי שלא הבין אני מבקש אתר שנותן לך לרשום את השם שלך והוא נותן לך אותו במגוון שפות באותו הכתב נגיד סינית. תודה,הרצתי חיפוש ולא היו תוצאות :'(
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
איך קוראים לשיר בפרסומת של ילדות רעות והוא גם מופיע באוסטין פאוארס 3 כשהם בכלא
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום ממצב ?? רציתי לשאול האם יש הפרש בין התואר של אונ' ת"א והאוני' הפתוחה ?? כאילו יש עדיפות ?? אם אני רוצה לעבוד ומישהו מאוני' ת"א גם אז מקבלים את זה שמת"א או אין הפרש?? תודה בייי
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
אני וחברים שלי רוצים לצאת לטיול עם תומקארים (לכולנו יש רישיון) ואנו מחפשים מקום בו אפשר להשכיר תומקארים... האם מישהו יודע איפה יש?
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
כנסו לאתר שלי עשיתי משהו נחמד בהתחלה.. http://www.djamirsh.kef.li/ ובפטושופ עשיתי את זה... ואז עשיתי חתימה מחלפת..
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
הקליפ בשדות. נראה לי שהשיר בספרדית או משהו דומה (של המקסיקנים),. באמצע השיר קופץ אחד מכוער רצח עם צמות ומקל, שר על הפנים... קיצר שיר מצחיק יש אותו לפעמים ב YTV. :
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
מישהו יודע מאין להשיג?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-