עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Tomerico,

למישהו יש אחים בקהילה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by DEMON HUNTER,

חובה לקרוא http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2019174,00.html וראיתם את השם שלו NT7 בטוח שלביל גייטס ה :asthanos: יש קרש לזה.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by LermanIsUberCool,

Having fun with poor newbie who thinks hes being hacked... Round I: [19:29] <ErrorFroz> i think i am getting hacked. my modem lights are flashing... [19:30] <SirGoblin> ErrorFroz: see all the cables behind your computer, rip them all out and you'll be fine [19:31] <ErrorFroz> but wont that make my computer shut down? [19:31] <SirGoblin> nope [19:31] <ErrorFroz> what are they for? [19:31] <SirGoblin> the modem [19:31] <Pissedoff> omg ... heh ... [19:32] <ErrorFroz> but i had them back there before i was on the internet [19:32] <Baugnesh> one good way to check for hackers is to goto run on start menu, click it …

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. אח של בן לאדן ניכנס לעסקים : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2018778,00.html

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

בAXN, כל יום בעשרים לשלוש בצהריים ובעשרים לשבע אחה"צ, אתם רואים? אני התחלתי לפני שבוע, זאת סדרה פ33ה!!!!!!! :D תכתבו: האם אתם רואים או לא?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  6. פלייסטיישן 2 +שלט יעני 2 שלטים יהיה לי +ממורי קארד+2 משחקים חדשים יעני NBA 2002 וFIFA2002 +צ'יפ שקורא משחקים צרובים+צורב +שתי דיסקים ריקים לצרוב עליהם ב 500 ש"ח ואני מקבל את זה ביום ראשון הבא

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  7. אבא שלי נוסע הרבה לחו"ל הוא מחפש אתר שמכניסים את שרת הPOP וSTMP ויוזרניים\ססמא ואפשר למשוך\לשלוח אימיילים תודה מראש

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by Tomerico,

אוקיי השאלה דיי מסובכת... אני רוצה לדעת האם באופן תאורתי... זה אפשרי לקחת דיסק עם סרט דיוידי להעתיק אותו למחשב לשים עליו כתוביות ולצרוב אותו בחזרה בתור קובץ דיוידי? אבא שלי נושא להונג קונג עוד מעט... סרט דיוידי לדוגמה lotr בין 5 ל10 דולר... בבקשה אל תסגרו :'( :'( את התרד אני רוצה לדעת... טוב?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Ewingum,

...

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Ewingum,

אם עשיתם/עושים משהו מעניין היום שתפו נא אותנו

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by DXT,

הצטרפו בהמוניכם בשביל לרדת על אלכס! http://www.pchardware.co.il/cgi-bin/community/YaBB.pl עריכה: אפשר להצטרף בלי לרדת עליו (אבל רצוי... ;D)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אם מישהו מכיר את הסרט..זה סרט מלחמה כולשהו..ענארף... :AR15: אז אם מישהו מכיר שיגיד לי את השם של הסרט... תודה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Leecer,

בזמן האחרון אני מקבל מהירויות אדירות בקאזה ואני מכור להורדה. אם יש לך סרט טוב כל סרט בעולם, (מלבד חומר גרמני או סתם פורנוגרפי) אני אשמח להוריד ולצפות בשבילך. ואם אפשר שיהיה פופולרי, כי להוריד על 70 קי זה מתסכל.

• 75 תגובות
    • 6.7k צפיות
  14. Started by Tomerico,

הגיע הזמן להפוך למשתמש מתבגר אבל... אני לא יודע איפה משנים... אל תצחקו עליי...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Fenomeno,

מזל טוב מישה, עד 120 שנה ו120ג'יגה הרץ בהצלחה בחיים ומיצוי איכותי שלהם :smoke: כמעט שכחתי.. נ.ב- פצצות (צופי שמש..)

• 75 תגובות
    • 5.2k צפיות
  16. Started by The_Byter,

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  17. אתם יודעים,לתת לחנות את המחשב,ולקנות נניח מחשב יותר טוב ולהוסיף כסף, לדוגמא!

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. מישהו אולי יודע על אתר שמפרסם תאריכים מדוייקים או אפילו משוערים של יציאות של דיסקים (בחו"ל), פשוט נתקלתי בכמה דיסקים שאין לי מושג מתי הם יוצאים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by huber,

לכל חובבי הבחור - RESPECT! הנה אתר חביב שיעזור לכם "לתרגם" את דבריו של הבחור http://www.mackers.com/alig/ יש פה מישהו שמעוניין להחליף קטעי ווידאו שלו?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by The Terminator,

אני רוצה להירשם אבל אני לא יודע איך זה... אם כדאי לי.. מישהו מוכן להסביר לי קצת על זה?

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. מה אתם עושים ביום האהבה ???????

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

מי מהוותיקים כאן?

• 43 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by DXT,

מעניין אם אתם יודעים? יענו זה ראשי תיבות של...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. או הייבואן של SILVERLINE !? אני מעוניין, לבצע רכישה גדולה שלי ושל חבר לקנייה מרוכזת של דיסקים.... ואני רציתי לשאול ישירות את הייבואנים לגבי מחירים.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים