כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
כן חברים, גם אני אסף, עבדכם הנאמן מתייצב לשירות הבטחון ביום א' ה21 לחודש יולי שנת 2002 לטירונות 02 מפרכת ומייגעת ;D. מכיוון שככל הנראה לפחות בתקופת הטירונות לא אבקר פה אני נפרד לשלום (בינתיים אני עוד אחזור אל תשמחו כל כך ;D ) מכווווווווולם לשלושת השבועות הבאים, אני רוצה שכולכם תדעו, גם אלו שאיתם היו לי אי אילו חילוקי דעות וויכוחים שהייתם פשוט חלק עצום מחיי. הביקור היום יומי באתר והפורומים הפכו לשגרת חיים שפשוט ההתנתקות ממנה קשה לי בלי להגזים לא פחות מההתנתקות מחברי הטובים ביותר! התקופה הפעילה באתר כקורא ושותף לדיונים בפורומים גרמו לי להרגיש לא כ"גולש בפורום חומרה" אלא כחלק מקהילה גדולה מאוחדת ומשותפת שכולה כגוף אחד גדול ובלתי נפרד, המעורבות כאן בחיי החברה האישיים, הדע…
-
- 44 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
אין לי מילים להוסיף על יצירת האמנות שלי:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב ש Deep Space Nine הכי טובה, אחריה The Next Generation ואחריה כל שאר הקראפ... נ.ב: למי שיש Yes, נכון Voyager סדרה מה זה מתרוממת? נ.ב2: למי שלא יודע מה זה Enterprise זה לא הדור הבא ולא הקודם אלא זו הסדרה הכי חדשה של סטאר טרק שמדברת על האנטרפרייס הראשונה (לא משהו, חרא שחקנים )
-
- 57 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים בארהב של חומרה ששולחים הזמנות לארץ??? האם מישהו התנסה עם אתרים כאילה??? תודה!
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
סתם שאלה: מי פה חבר ברוטר (באקסקלוסיבי אני מתכוון)? חוץ ממני... :
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובפעם הבאה, אתה תחטוף באן. שיהיה לך לילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מתחיל עכשיו סרט מעולה : מסע בין מעריצים רוצו לראות ! בערוץ YES 2.
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
חובה לקרוא http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2019174,00.html וראיתם את השם שלו NT7 בטוח שלביל גייטס ה :asthanos: יש קרש לזה.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Having fun with poor newbie who thinks hes being hacked... Round I: [19:29] <ErrorFroz> i think i am getting hacked. my modem lights are flashing... [19:30] <SirGoblin> ErrorFroz: see all the cables behind your computer, rip them all out and you'll be fine [19:31] <ErrorFroz> but wont that make my computer shut down? [19:31] <SirGoblin> nope [19:31] <ErrorFroz> what are they for? [19:31] <SirGoblin> the modem [19:31] <Pissedoff> omg ... heh ... [19:32] <ErrorFroz> but i had them back there before i was on the internet [19:32] <Baugnesh> one good way to check for hackers is to goto run on start menu, click it …
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אח של בן לאדן ניכנס לעסקים : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2018778,00.html
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
בAXN, כל יום בעשרים לשלוש בצהריים ובעשרים לשבע אחה"צ, אתם רואים? אני התחלתי לפני שבוע, זאת סדרה פ33ה!!!!!!! :D תכתבו: האם אתם רואים או לא?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פלייסטיישן 2 +שלט יעני 2 שלטים יהיה לי +ממורי קארד+2 משחקים חדשים יעני NBA 2002 וFIFA2002 +צ'יפ שקורא משחקים צרובים+צורב +שתי דיסקים ריקים לצרוב עליהם ב 500 ש"ח ואני מקבל את זה ביום ראשון הבא
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע הרבה לחו"ל הוא מחפש אתר שמכניסים את שרת הPOP וSTMP ויוזרניים\ססמא ואפשר למשוך\לשלוח אימיילים תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אוקיי השאלה דיי מסובכת... אני רוצה לדעת האם באופן תאורתי... זה אפשרי לקחת דיסק עם סרט דיוידי להעתיק אותו למחשב לשים עליו כתוביות ולצרוב אותו בחזרה בתור קובץ דיוידי? אבא שלי נושא להונג קונג עוד מעט... סרט דיוידי לדוגמה lotr בין 5 ל10 דולר... בבקשה אל תסגרו :'( :'( את התרד אני רוצה לדעת... טוב?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
הצטרפו בהמוניכם בשביל לרדת על אלכס! http://www.pchardware.co.il/cgi-bin/community/YaBB.pl עריכה: אפשר להצטרף בלי לרדת עליו (אבל רצוי... ;D)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר את הסרט..זה סרט מלחמה כולשהו..ענארף... :AR15: אז אם מישהו מכיר שיגיד לי את השם של הסרט... תודה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
-
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אתם יודעים,לתת לחנות את המחשב,ולקנות נניח מחשב יותר טוב ולהוסיף כסף, לדוגמא!
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-