עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אמיר יצחקי,

אני מחפש את השם של השיר מהפרסמות של רנואר בערוץ 22. אני חושב שזה שיר ישן של gwen stefani. תודה.

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  2. Started by 00000,

אזור כפ"ס. עדיף כמה שיותר זמן שיעור => כמה שפחות שיעורים. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  3. המשחק החדש הזה.. war משהו, מעניין איך הוא

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  4. Started by aldema,

אחרי שגיליתי שכנראה אין לי VIVO בכ.מסך אני מחפש בנרות אחר כרטיס טלוויזיה פשוט ולא יקר.. למישהו יש המלצות?? גם אין לי בעיה לקנות בזול כ.טלוייזיה יד 2..

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  5. Started by idofr,

הייי הרבה זמן לא כתבתי פה בכול מיקרה תיראו מה שלחו לי זה חברה שלפי מה שהבנתי (אין לי כוח לקרוא גם ככה אני גמור אז רק ראיתי תמונות) עושה מסכים הולוגראפים (נווו כאלה שמקרינים את התמונה באוויר) קבלו http://io2technology.com/technology/images

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  6. Started by uriya,

איזה ספר, חוברת, או אוגדנים אתם הכי אוהבים לקרוא? אני אתחיל: helsing deathnote ועוד כל מיני דברים......... הרשימה עוד הולכת וגודלת כל הזמן

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  7. Started by ccc,

זה סרט די ישן.. לא חדש או משהו שנקרא אולי אולי אולי "שעת הדמים" או משהו כזה... הקיצר זה על איזה חברה\מאפיה שהיה לה מנהל סיני ולכל השכירים היה כישור מסויים היו סינים היה אחד עם רובה וזה... הקיצר אחד בוגד בהם ואז הוא בורח עם אשתו וכל שאר המאפיה מחפשים אותו ולאט לאט הוא הורג את כולם בסוף יש קטע שהמנהל יורה בו והוא על הרצפה, ואז הוא אומר לעובד שלו לרצוח אותו ואז העובד שלו יורה במנהל ומציל את הבוגד... איך קוראים לזה באנגלית

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  8. Started by Satlan,

אני קונה בעוד כשבועיים מחשב חדש... יש לי מפרמט והכול עכשיו אני מחפש חנות שתתן לי את השירות הכי טוב בארץ לא משנה המחיר... תביעו את דעתכם על: zigzag2000 מה אתם אומרים עליהם ? com4u שירות טוב ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  9. Started by wow,

העלתי תמונה ואין לי מושג איפה אני לוקח את הכתובת. ההעלאה הצליחה וזה מה שיש לי.

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  10. Started by ילד-hw,

היי אני צריך שם של סרט המתאר אדם שמן מאוד שמוריד את המשקל שלו בהמון על ידיי ספורט ומראה לכולם מי המלך! תגידו לי עם אתם מכירים שם של סרט כזה! ותודה מראש לעוזרים ;D

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  11. Started by night-fire,

השיר שהיה עכשיו בשיר שלו כשרוני (או רני) והנינט הזאת רקדו (אני פשוט לא רואה את זה ואני שחכתי תשם של השיר ובדיוק שמעתי אותו ) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

הסתדרתי תודה... (:

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  13. Started by the kooks,

שלום. נתבקשתי למצוא מידע לגבי תאומים והייתי רוצה לדעת מה הסיכוי בערך שיווצרו תאומים(סיאמיים או לא זה לא משנה כוונה היא ללפחות שני ילדים) חיפשי בGOOGLE וויקיפדיה אך לא מצאתי תשובה.. מישהו אולי יודע?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  14. מישהו יודע איפה נמצאים המעבדות של סמסונג בארץ? אני פשוט חייב לטפל בעניין הזה כמה שיותר מהר, אם מישהו פה עבר את התהליך אשמח לקבל טיפים. אגב לגבי המוצר עצמו, אחרי שנתיים וחצי ביחד אני יכול לבשר ===אכזבה=== אולי הדבר היחיד שטוב בו (ביחס לאחרים עם אותם נתונים) זה שהוא היה מהשקטים, בכל שאר הקטגוריות הוא אכזב.

15. שאול מופז ביקר היום בצפון חברה שלי הצטלמה איתו בטלוויזיה ולא ראיתי את המהדורה ( גם של 5 וגם של 8 ) הוא ביקר בצפון קיצר לא עשה משהו מיוחד הוא רק היה בבסיסים בצפון אבל איפה אני יכול לראות את המהדורה המלאה ? של התאריך 13 לדצמבר 2005 !! כלומר אתמול כי עכשיו אחרי 12 בלילה ... בבקשה בבקשה תעזרו לי לא מצאתי .. וממה שמצאתי לא מצאתי את הכתבה על שאול מופז...

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  16. Started by bumpd,

ההורים שלי רוצים לטוס לשם אבל מפחדים שזה מקום שמיועד בערך לצעירים,שמלא בדיסקוטקים פאבים ובארים??????או שאני טועה?. וזה לא מקום שמיועד לצעירים אלא לכולם.....?במיוחד שהוא קרוב לוורנה שזו עיר שבטוח לא מיועדת לצעירים.? זה דיי חשוב אז אני יודה אם תענו בהקדם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  17. Started by kikkler,

I wanna make a one or two custom printed shirts , and basically looking for a place that provides a good price/quality ratio. I have a two or so years old shirt printed in Pongo (kikar dizengoff) that still looks pretty good, problem is they're abit expensive any other alternativs in Tel Aviv/Ramat Gan area ?

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  18. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

כפי שאתם יודעים, התערוכה תתקיים באותו מקום כמו תמיד, והיא תהייה בתאריכים: 25 לאפריל מתחיל ,וב 28 באפריל נסגרת. משעה 11 עד 10 בלילה. רציתי לדעת עם מישהו מפה הולך לתערוכה? כמו כן אני הייה שם, ואני יכין לכם איזה סיקור קצר על המקום, עם לא יקדימו אותי

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  19. היייי כמו שהרבה ממכם יודעים אני מתקוע בינתיים עם הmotorola timeport עכשיו הטלפון הזה עושה לי כאב ראש ברמות מטורפות כאילו אנלא מסוגל לדבר יותר מ5 דקות וגם זה בלחץ חיפשתי בגוגל motorola timeport l 7089 radiation ולא מצאתי שום דבר שעוזר אם למישו יש מושג ויכול לעזור ..... בתודה וחג שמח עידו

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  20. ישלי משתמש באתר usenet.com ואני לא יודע איך מורידים מישם אני מתחבר ואני לא רואה איםה ההורדות מישהו יכול לעוזר לי?

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  21. Started by zoman,

כיצד מוסיפים תמונה לחתימה שלי?

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  22. http://www.ios.st הם מציעים 25 מ"ב של אתר דינמי לפי מה שאני מבין זה רק לחודש , ואח"כ צריך לשלם , מה שהופך את זה לבלתי אטרקטיבי בעליל

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מחפש את הפלאש על הזמר ההומו (לאמוצהר) שהוא מתגייס לצבא יעני והוא אומר אחרי לצוללות ועוד פלאשים שלו יעזרו לי תודה

24. Started by ben060,

אשמח אם מישהו ינסה לפתור את התרגיל או לפחות להגיע למצב של n=k+1 תודה. [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים