עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eranx,

מישהו מכיר שמות של ארגוני מחאה באמריקה (כל יבשת אמריקה) או באוסטרליה שהשפיעו על הממשל? לא משנה באיזה שנים... סוגי השפעות לדוגמא: הפלת המשטר, העברת חוק, קידום זכויות.. תודה...

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  2. Started by kikkler,

היה פה לפני כמה זמן לינק להקלטה של בחור שהתקשר לתוכנית הכרויות ברדיו, וכל שאלה שהקריין שאל אותו הוא כזה "למה אתה מתכוון..." - יש למישהו לינק?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  3. Started by hagay,

קיבלתי את הטלפון לפני כמה ימים ודבר ראשון הוא מעולה רציתי לדעת האם מישהו יודע איך להעביר קליפים שיש לי במחשב לפאלפון שאני יוכל לראות אותם? הטלפון תומך ב mpeg 4 וב 3gp הבעיה היא שכעשר אני מעביר לפאלפון רואים ממש גרוע.. ואם אני משפר את האיכות אז הקליפ זז ממש ממש לאט , אבל רואים מצויין.. האם יש איזו תוכנה או איזה דרך שאפשר להעביר לפאלפון את הקליפים ועדיין לראות אותם באיכות צפיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  4. אני מועניין בקניית X1900XT מחו"ל... עכשיו השאלה היא איפה בארצות הברית אפשר לשלום בויזה...ולשלוח את הכרטיס למקום בתוך ארה"ב שהכתובת של בעל הכרטיס לא זהה לכתובת של המשלוח?... ודיי זול.. ואיפה יש אתר כמו זאפ לחנויות של מחשבים..

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  5. Started by mt_nro,

שמעתי את השיר הזה לפני פוול זמן וכל מה שאני זוכר זה שבסוף השיר הזמר עושה כזה "קטצ'ינג"... אני יודע שזה תיאור ממש ממש דפוק אבל אם זה מוכר למישהו... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  6. Started by RoNeN86,

יש שיר של Bon Jovi ויש בו משהו Some girls שהוא אומר הרבה. מישהו יודע את שם השיר? תודה

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  7. Started by lamerkiller,

קוראים לי נימרוד, אני עוד מאט בן 15 אוהב להטיס טיסנים, לנגן בחשמלית, להתעסק עם מחשבים ולשחק כדורסל וגם פוטושופ וחתימות מה קורה אתכם?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  8. כלומר אני רוצה לחסום סקריפט קצר שכתבתי למטרות ניסיון. אני רוצה לתת קטע קוד שאותו הוא ידע לחסום. תודה מראש. עריכה: אופס.. להעביר.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  9. אני מעוניין לשים תמונה של המחשב שלי אבל אני צריך תדרוך קטן איך :s05:

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  10. Started by אמיר יצחקי,

???

11. Started by tombcatz,

אנשים אני יודע שזה יישמע הזוי במקצת,אבל HERE WE GO: אני עושה עבודת שורשים ואני צריך תמונות של תל אביב של פעם [שנות ה-30 עד ה-70] ותמונות של תל אביב היום זה ממש דחוף ואני ממש מתקשה למצוא תמונות למרות מאמצים רבים שהשקעתי בכך אודה לכל מי שיעזור...

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  12. Started by ELiA,

למי שיש רמקולים שרופים הרוסים שהוא לא צריך ומוכן לתרום לי שישרשר פה... תודה.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  13. http://israel.telaviv.st/Front/Forums/ ביקורת בבקשה על הפורום תודה

14. Started by stone cold,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/875766 דוגמה "אינטרנט אקספלורר הוא כלי קטן ויעיל עד מאוד מבית מייקרוסופט, שמסייע בהורדת פורנוגרפיה ורוגלות למחשב. רוגלות הן מיקרואורגניזמים שחיים בסימביוזה עם אינטרנט אקספלורר. אקספלורר תומך בהתקנה מהירה של רוגלות ללא התערבות המשתמש, בעוד שבפיירפוקס צריך ללחוץ על כפתור OK כדי שזה יקרה". (מתוך הערך על אינטרנט אקספלורר)

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  15. Started by אמיר יצחקי,

אין טעם בתר'ד ההוא שאף אחד לא מגיב אז אני רושם פה. I travel the world in the seven size every one looking for something someone want to be on you..... :s05: תודה

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  16. Started by Sifo Jen,

היי, אשמח אם מישהוא יוכל לומר לי מה שם השיר המתנגן ברקע פה: http://video.google.com/videoplay?docid=-8053490738907634935&q=galactica

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  17. אחרי שקיבלה את האחריות על פלטפורמת המחשוב הזעירה שהגתה וטיפחה יצרנית השבבים - אסוס תנסה להפוך את המותג שלה לשם נרדף עבור גיימינג מתקדם באריזה קטנהלכתבה

18. כבר יותר משבוע שיש לי הודעה פרטית כל פעם שאני נכנס לאתר צצה תיבה שמציעה לי לקרוא את ההודעה בחלון חדש, אני מאשר, ואני רואה רק הודעות חדשות ניסיתי למחוק קוקיז ניסיתי בפיירפוקס, ואני לא יכול לראות את ההודעה החדשה המסתורית. עזרה מישהו?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  19. Started by אמיר יצחקי,

שיר ראפ משהו כזה: Pumpin like a star pumpin like a ster

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  20. זה גדול יותר מדיסק DVD BY A CONT HAIR. ברצינות עכשיו זה איזה 50 מגה גדול יותר בעונות 2-5 ותאמת העונה הראשונה נכנסה יופי.. ככה זה גם לכם?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  21. אני מבין שעכשיו יוצאים מעבדים חדשים ומתחילה שנה חדשה אני יכול לקנות את המחשב רק בעוד שבוע - שבוע וחצי האם כדאי לי לחכות עוד קצת מעבר לשבוע וחצי (זאת אומרת משהו כמו שבועיים, שבועיים וחצי-אולי בגלל שיהיו ירידת מחירים או שסתם אני חושב ולא שווה לחכות את הזמן כי הירידה לא תיהיה משמעותית או שלא תיהיה בכלל) או שזה לא משנה ואקנה בעוד שבוע וחצי. תודה

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  22. Started by NiTRo37,

אין לי כוח עכשיו לחפש בכל העיר , אבל מישהו יודע אפו יש סניף של סופר פארם?

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  23. Started by eli_a2006,

שלום חברים פעם היה לי אתר של צחוקים כאלה שאנשים אוהבים להפחיד אנשים תמימים שהולכים באמצע הרחוב אני חייב את האתר הזה הוא היה מזה מצחיק. אני יתן דוגמא: אנשים עוברים ברחוב ויענו שוטר אומר להם שברח מגן החיות אריה אז הוא שואל אותם אם הם ראו אז הם אמרו שלא ואז אחרי איזה 4 צעדים מתום השיחה קופץ להם נמר כזה מבובה והם מתים מפחד. תודה רבה לכל העוזרים אלי.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  24. Started by desert,

נכון יש את העבודה הזאת של אזרחות בי'ב שצריך להכין 10 מאמרים ולהשוות באחד מהם בין מעריב לידיעות: 1\ איזה אתר יש לעבודות חוץ מ AVODOT ו SCHOOLSUCKS 2\איפה יש מאמרים של עיתונים 3\האם יש למישהו את העבודה מוכנה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  25. שלום, השנה אני אעשה פרוייקט גמר, שהיקפו יהיה מאוד נרחב (בהרבה יותר ממה שעשיתי בעבר על פורשה שזה היה בכיתה י"ב). מה אני צריך? - איש קשר בארגון כלשהו (עדיפות לאופנועים/מכוניות) שייסייע לי בפרוייקט לכל אורך השנה (עד מרץ 2010). תפקידו של האיש קשר: להפנות אותי לכל מיני מנהלי מחלקות (מנהלי לוגיסטיקה, שיווק, פירסום וכו'...). או לחילופין, בהנחה והוא מכיר את החברה כמו את כף יידו, שהוא ייעבוד איתי על הפרוייקט לכל אורך הדרך. במקביל הוא ייעבוד עם מנחה (מרצה) או שניים כדי לתאם כל מיני פעולות. מטרת הפרוייקט: להביא את כל היידע שלמדתי במשך כל השנים לאותו פרוייקט. זה כרוך בלשבת פעם/פעמיים בשבועיים, האיש קשר נותן את הנתונים, אני מעבד, מחשב ומסיק מסקנות מזה (גם המנחה ייעבוד איתי על …

• 0 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים