עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני די חדשה לכל העניין של המחשבים ואין לי שמץ של מושג איך להעלות קובץ זיפ ככה שיהיה אפשר להביא לינק שלו וההורדה תתחיל. ובגלל שאני חדשה לכל עניין המחשבים אני אפילו לא בטוחה שזה המקום לפנות אליו... אבל אם מישהו יודע במקרה, אני ממש צריכה עזרה בעניין ואני מוכנה גם לצאת בריקוד אם מישהו יענה לי על זה : אז...אמ...בבקשה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  2. Started by בלה,

מחפש קורס ללימוד ספרדית.. מישהו מכיר וממליץ על מקום טוב?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  3. Started by mhu,

שלום, לאחרונה התחלתי בחיפוש אחר מחשב נייד מבוסס AMD64 ביט (ואל תתחילו עכשיו למה 64 זה לא שווה בלה בלה בלה או לא צריך לקנות כרגע וכו', יש סיבה וזו לא המטרה) לאחר שהתחלתי לחפש אילו דגמים נמכרים בארץ נתקלתי בדבר מוזר מאוד: http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=2764677 איך זה יכול להיות שה- Turion 64 תומך / מסופק עם DDR2 533?!?!?!? האם זה אפשרי או שזו פשוט רמאות לשמה? חחחח

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  4. עזרו לי למצור קוד אוניברסלי בישבילו.... :s05:

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  5. Started by The UnKnown,

Its more kind of a dance\club... it goes like that : "Ladys ladys night... i can see the love in your burning eyes ..." very good one.. I MUST FIND IT ! Thnx a lot !

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  6. Started by Net-Man,

שלום לכולם אני נציג של עמותה בשם "השובלים" אנחנו עובדים בראשון לציון ואנחנו תורמים מחשבים להאנשים החלשים בקהילה. ואני פונה אלכם בבקשה תירמו לנו מחשבים כל מחשב פנטיום 2 סלרונים וכל תרומה קטנה תתקבל בברכה רבה אתם מוזמנים לבקר באתר שלנו http://shovalim.up.co.il/ נ.ב. לא משנה איפו אתם גרים צרו איתנו קשר בכתובת debian@actcom.net.il ואנחנו נדאג נציג שיחזור אלכם תוה מראש NET-MAN נציג השובלים

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by american,

יש תכנית שנקראת "להתאבד באינטרנט"... :-\

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  8. Started by wooper,

היי אני מחפש אתרים בסגנון zap שאנשים רושמים בקורות על המוצרים שהם רוכשים בעיקר למוצרי חשמל ומחשבים

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  9. אני מעוניין להדפיס עבודה גדולה 40 -50 עמודים ...... שחור וחלק צבעוני ... מישהו מכיר מקום שאפשר להדפיס בו בתשלום כמובן ? תודה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by kikkler,

I wanna make a one or two custom printed shirts , and basically looking for a place that provides a good price/quality ratio. I have a two or so years old shirt printed in Pongo (kikar dizengoff) that still looks pretty good, problem is they're abit expensive any other alternativs in Tel Aviv/Ramat Gan area ?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Started by dorviper,

זה התחיל כאיזה סרטון פלאש באינטרנט של איזה אחת שמסובבת בצל ירוק עם היד ועכשיו יש לזה קליפ בMTV עם כבשים רוקדות אין לזה מילים אז לא יכולתי לחפש לבד אם מישו יודע איך קוראים לזה... תודה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  12. Started by Qur,

טוב שלום לכולם אני גם חדש בפורום וגם חדש בנושא חומרה בואו נגיד שאני לא יודע כלום על חומרה ממש כלום! אני רק מבין בתוכנה ולא בחומרה.. ואני רוצה גם להבין בחומרה אז למישהו יש הצעות איך ללמוד? כאילו מדריכים או כל מיני? ממש תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  13. http://www.tgp-il.net/Reviews/iAudio_G3_U2/F003-U2.MP3 אני צריך לדעת מי הזמרת ששרה תשיר הזה בבקשה אם אתם יודעים?...

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by shimon956,

אז ככה זה של הצפרדע הכחולה הזו שעושה בימ בים בים בההההההההה יש את זה בפלאפונים ועשיו יצא לזה טראק יפה של הסרט השוטר מברלי הילס עכשיו רציתי לדעת אם תוכלי לעזור בלאתר את שם שיר תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  15. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  16. Started by benor,

קניתי DVD ב- 200 שקל של גרץ, ואני רוצה לברר פרטים עליו. חפשתי בגוגל אך לא מצאתי, מישהו אוליי יודע אם יש להם אתר?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. זו השאלה http://uploaded.fresh.co.il/2004/11/30/132727.jpg וזו התשובה שלי http://uploaded.fresh.co.il/2004/11/30/742157.jpg

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  18. Started by redti,

אהלן.. הייתי שבוע בטורקיה לא מזמן והיה שם בדיסקו של המלון את השיר summer jam להפתעתי המילים היו בספרדית והמקצב של המילים היה קצת שונה אבל המוזיקה ממש אותו דבר למישהו יש מושג איך קוראים לשיר ? אני מתקשה למצוא אותו

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  19. Started by Sifo Jen,

היי, אשמח אם מישהוא יוכל לומר לי מה שם השיר המתנגן ברקע פה: http://video.google.com/videoplay?docid=-8053490738907634935&q=galactica

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  20. יש תוכנית בערוץ דיסקברי ששמה "מקומות נידחים". באיזשהו תוכנית הגיע המנחה למעבדה רוסית שננטשה (מתישהו), שבה הרוסים ערכו ניסויים בחומרים שונים (לא היה הרבה פירוט בתוכנית מלבד זה שהם מאוד מסוכנים). המעבדה נמצאת באחד ממדבריות אפריקה. זה מה שידוע לי, והייתי שמח לקבל עוד מידע על מה קרה שם. תודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  21. Started by אלימלך אגוז,

נרשמתי, עשיתי אימות והכל אבל אני לא מצליח להפקיד כסף דרך הכרטיס אשראי. זה מה שמופיע לי: אין שום קישור לכרטיס אשראי... אם זה לא היה ברור, הוספתי כרטיס אשראי והקלדתי את ה4 ספרות מהחשבון. מה לעשות? תודה. עריכה: בעע, מסתבר שלא צריך להפקיד כסף כדי לשלם(עברתי על כל מדור העזרה ולא מצאתי את זה, רק במקום אחר ברשת ראיתי). אז בשביל מה יש את האפשרות הזאת?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  22. כבר יותר משבוע שיש לי הודעה פרטית כל פעם שאני נכנס לאתר צצה תיבה שמציעה לי לקרוא את ההודעה בחלון חדש, אני מאשר, ואני רואה רק הודעות חדשות ניסיתי למחוק קוקיז ניסיתי בפיירפוקס, ואני לא יכול לראות את ההודעה החדשה המסתורית. עזרה מישהו?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by @guitarsuite@,

שלום לכולם אני מחפש חנות אשר מבצעת טריידים על לוחות אם וכו'.. אם למישהו יש מושג איפה קיימת חנות כזאת (אם בכלל) אז אני אשמח לדעת ואפילו אם יש כאן מישהו שמעוניין בעצמו .... תודה רבה מראש.. חג שמח

• 1 תגובה
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים