כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
המורה שלי אמרה שיהיו יותר שאלות "איכותיות" ופחות חישובים. מה זה שאלות "איכותיות"? תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
-
ראיתי עכשיו את פרק 2 של עונה 6 וזה היה פרק חזק במיוחד בסוף שויק אומר בתשובה לשאלה-"די בקרוב" (תרגמו לאנגלית) בהחלט הסידרה חזרה לגדולותה ויש לי גם תפרקים האחרים ליראות
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אנשים שגרים ליד במקום....תלכו תהנו ותהצילו חיים!!(ובמידה והעמותה תסגר יומתו כ-70 כלבים וחתולים!!) נ.ב ותמשיכו ללחוץ על הלינק שבחתימה שלי !!
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הנוקייה 6600, הקטע הוא שבאורנג' הפלאפון הוא בסביבות ה3,400 שקל, מחיר מוגזם לכל הדעות. מצאתי בכל מיני אתרים אחרי חיפוש בזאפ, שנותנים מחירים די נורמליים, אבל פה החשש שלי, האם זה שהם מוכרים את הפלאפון במחיר שהוא כמעט חצי מחיר, יעלה לי באיכות המכשיר ובעוד כמה דברים כמו מכשיר לא תקין ופלאפון לא באמת חדש... לפי דעתכם וניסיונכם, האם אני יכול לקנות ללא חשש, כי שאלתי כמובן את החנות המסויימת שממנה אני רוצה לקנות והם כמובן אמרו לי שהפלאפון חדש לגמרי, אז שיחקתי אותה ראש קטן ואמרתי "אז למה אורנג' לוקחים 3 אלף ואתם רק 1700 שקל?" אז הם אמרו לי ש"זה אני צריך לשאול אותם", לא יודע מה אתם אומרים זה שווה לקנות מחנות כזאת שהיא די קטנה ולא בטוח אם אני מקבל אצל…
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מבחני דוגמא או מבחנים קודמים של בחינת אמירם (אנגלית מיון רמות ממוחשב) יש למישהו רעיון איפה אני יכול למצוא כאלה?!?!? אני ממש חייב מבחני קודמים...
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני חייב תוכנה שאני יוכל להקליט בה עד 10 דקות... לא יותר יש תוכנה כזאת ? ואם איכות טובה בבקשה תעזרו לי !! זה דחוף !!! אני חייב להקליט קטע בגיטרה ... וזה 5:20 דקות יש תוכנה כזאת שאפשר להקליט בה הרבה זמן והיא נוחה לשימוש ?!??! תודה .
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
-
תשמעו חברה כל אחד חושב על העתיד שלו. כל אחד רוצה את הטוב ביותר וכמובן שיהיה מהר ברוב המקרים... אז ככה אני כרגע עובד באילת כאילו עכשיו חזרתי לכמה ימים חופש ואחרי זה חוזר שוב לאילת לעבוד עד סוף החודש וחוזר חזרה כי אי אפשר זה פשוט קשה 1500 ש"ח על שכר דירה כל חודש פלוס עוד 300 ש"ח על אוכל ונסיעות... על פלאפון ועוד שטויות ולא נשאר לי כלום מהמשכורת כולה 1200 ש"ח פלוס מינוס... אז חשבתי לחזור לבית לעבוד פה ועוד כמה זמן חצי שנה עד שנה לאסוף הכל ולקנות כרטיס טיסה לאוקראינה או ארה"ב שגם שם וגם שם יש לי מה לעשות. חברים גם ושם וגם שם שיעזרו לי בכל דבר ורק לאחרונה אחד החברים שלי חזר לארה"ב אחרי שיגיע לארץ לקנות בית וגר בו קצת נמאס לו והוא טס חזרה לשם. מה דעתכם? כי תראו בארץ אני מת…
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול בקשר לזכויות שלי בתור עובד . אני עובד כשנה וחצי בנגרות. לפתע הבעל הבית שלי הכניס עוד 2 שותפים סך הכל יש לי עכשיו 3 בוסים. אני חושב שיש לי זכויות לקבל פיצויים מהבעל הבית . ובנוסף לקבל תוספת ולהמשיך לעבוד. האם יש לכם תשובה או חוקים שאני יכול להדפיס בכתב ? או שתסבירו לי משהו בעניין. בתודה נתנאל.
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
- 1 follower
-
-
אני שומע די הרבה סוגים של מוזיקה והייתי שמח להמלצות על עוד הרכבים/אלבומים/להקות/ זמרים וכו' אז אני שומע את chris brown, G-UNIT,DMX,SIMPLE PLAN,SUM41,BREAKING BENJAMIN,THREE DAYS GRACE ועוד אבל אלה הסגנונות בעיקר תודה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מישהו שמע על האתר הזה, אי פעם? יש שם קטעים כמו על רצח רבין ועל מלחמת המפרץ (מה ששודר ברדיו).
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם בחיפוש לחנות אמינה לרחישת ספר המדריך למתכנת ב-Visual C++ 6.0 מבקש את עזרתכם??
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות לאנטרנט כמה תמונות מישהו יכול לעזור לי עם זה ???
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
תגידו, גם אתם לא מצליחים להיכנס לאתר של משרד החינוך לבדוק את הציוני בגרויות עם הקודים של שנה שעברה שחילקו בבית ספר, או שזה רק אני?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שמעו אוהד שרוף של חולון נפלנו רע שמשחקים ברעננה מישהו יודע אולי איך ואיפה אני משיג כרטיסים למשחק ביום שני.. ?? אוי זה אמור להיו משחק טוב איפה בכלל היכל הכדורסל ברעננה?אף פעם לא היתי שם מאיזה חנות קונים כרטיסים למשחקים שנערכים שם?? אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אכן בובה מטומטמת, אבל אני חייב להשיג אותה. מישהו ראה אותה במקרה/יש רעיונות איפה בטוח- כמעט בטוח אפשר למצוא כזה דבר? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
השיר פתיחה מזה אהבתי אותו תודה[br]פורסם בתאריך: 11.04.2007 בשעה 18:23:31 Amanda Abizaid - A Place in Timeכמה טוב שיש גוגל Lock it out
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
יש תוכנה שדרכה מעלים תמונות לאתר איך מגיעים אליה ? מישהו יודע את הכתובת ?
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
-
לפני שמשדרים משחקים בליגה בספרדית בספורט 5 או 5+, אז יש תמיד סרטון ויש מנגינה בסגנון פלמנקו מישהו יכול להגיד לי מאיזה שיר זה?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
-
יש אתר חכתי את השם שאתה שם בו טקסט ואז או הופך אותו כלומר חבר אז זה הופך ל רבח ש איזה אתר זה?
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-