כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
red light תומך בעברית? זה מראה ג'יבריש בכתוביות....
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה לכל הרמאים שבינכם שלא מסוגלים לנצח במשחקי רשת בלי לרמות קצת... יש שם קודים לכל משחקי הרשת הקיימים כמעט! www.multiplayercheats.net נ.ב. מומלץ להפעיל רמקולים כי יש לאתר פס-קול מדהים!!!
-
- 16 תגובות
- 41.7k צפיות
-
-
גנדלף שואל את ברלוג על גשר מוריה: " יש לך אולי אש ?" ===================== רבים בוודאי תועים לאן נעלם סאורון לאחר התבוסה שלו....... מה יש כבר לדעת- עובד הוא כמתכנת במיקרוסופט, כותב מערכות הפעלה............ ================== יושב סרומן במגדל שלו באמצע שלולית בוץ ענקית ובוכה עובר לידיו גנדלף ושואל:"מה עוד פעם עברו כאן האונטים?" " לא, האינסטלטורים הגיעו..............." טוב זה בינתיים אני יודע שלא הכי מצחיק אבל זה מה יש תהנו ;D ;D ;D
-
- 28 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
סליחה על השאלה( גם על הבורות בעצם) אבל........... מה זה לאזעזל lol? אני כל הזמן נתקל בזה ות'אמת אין לי מושג מה זה זה ביטוי שמחה-התלהבות או מה? נ.ב כן אני חדש( כפי שאתם רואים לפי הודעות שלי......) נ.ב 2 לא אני לא מפגר!......טוב לפעמים אבל זה לא נחשב.
-
- 23 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
הורי היקרים טסים ביום שני לחו"ל, בא לי לבקש מהם איזה Gianward GeForce4 Ti4200 נחמד ואולי גם הארד דיסק. אני יודע שגלאי המתכות בשדה התעופה יכולים להרוס חומרה רגישה אשר תעבור בהם, אך אני לא זוכר בידיוק איזה חומרות... אולי אתם? לא בא לי להגיע למצב שה-Ti4200 יגיע אליי וכל מה שישאר לי לעשות איתו זה מחזיק מפתחות....
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני צופה הדוק ובכל העונה פיספסתי שני פרקים! (העונה השניה אני מדבר בAXN) עכשיו פרק אחד לא היה חשוב ולא היה בוא כלום אבל הפרק השני... זה הפרק עם טראנס... מה קרה לה, הבנתי משהו הלכה קדימה בזמן לרפא את הרפר ואז היא התחלפה עם עצמה (מה?????) הסבר בבקשה! ומשהו נוסף: מה קרה לאשא הזו שבאה לאנדרומדה ונעלה אחרי פרק אחד, זו שהצילו מהכוכב ושהיא התחלפה עם העוזרת שלה וכו וכו... שהם שחטו איזה 100 חיזרים במסעדה הזו... לא פרק משהו ????
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים בארהב של חומרה ששולחים הזמנות לארץ??? האם מישהו התנסה עם אתרים כאילה??? תודה!
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
ובפעם הבאה, אתה תחטוף באן. שיהיה לך לילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אין לי מילים להוסיף על יצירת האמנות שלי:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול והיום הרודתי את מרבית הסדרה וויגר למחשב ! יצא כמעט 20 גיגה , ראיתי כבר את רוב הפרקים שהורדתי (היו קצת חורים בעלילה). אב השאלה הגדולה : יש לי את שני הפרקים האחרונים בסדרה (עונה שביעית) ורוב החורים היו בעונה השישים והשביעית - האם לצפות בהם ולהרוס לי את הסדרה שמשודרת כל שבת ביס ? עזרתכם חשובה מאד . תודה מראש עופר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם שאלה: מי פה חבר ברוטר (באקסקלוסיבי אני מתכוון)? חוץ ממני... :
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתחיל עכשיו סרט מעולה : מסע בין מעריצים רוצו לראות ! בערוץ YES 2.
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
פלייסטיישן 2 +שלט יעני 2 שלטים יהיה לי +ממורי קארד+2 משחקים חדשים יעני NBA 2002 וFIFA2002 +צ'יפ שקורא משחקים צרובים+צורב +שתי דיסקים ריקים לצרוב עליהם ב 500 ש"ח ואני מקבל את זה ביום ראשון הבא
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
אני די חובב לא קטן של מד"ב ואני גם אוהב לקרוא ספרים (לא יותר מדי ספרים , במידה הנכונה ) . הספרים שקראתי עד עכשיו והושפעתי מהם הם : חולית , כופרי חולית ובית הלשכה חולית . המרכבה שאותה אני קורא עתה , ספר מאוד מרתק , קראתי אותו ולא שמתי לב לזמן על היום הראשון הגעתי לעמוד 175 , ישבתי וקראתי אותו במרפסת ופשוט לא שמתי לב לזמן . הספר עצמו מאוד מורכב ונותן לכם לחשוב הרבה . חלק יחשבו שזה רק עוד ספר מד"ב חלק יאמינו במה שהוא אומר וחלק לא . מומלץ בחום . עוד ספרים שקראתי או שאני קורא עכשיו שר הטבעות :אחוות הטבעת שר הטבעות : שני הצריחים הארי פוטר ( אל תצחקו , קראתי את זה שזה יצא ואז הייתי בכיתה ו' בערך והייתי חייב להמשיך לקרוא :-\ ) ספר טוב אבל לא מתקרב במידת המידע וההרפתקה לשר הט…
-
- 71 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
-
אבא שלי נוסע הרבה לחו"ל הוא מחפש אתר שמכניסים את שרת הPOP וSTMP ויוזרניים\ססמא ואפשר למשוך\לשלוח אימיילים תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
אח של בן לאדן ניכנס לעסקים : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2018778,00.html
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
חובה לקרוא http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2019174,00.html וראיתם את השם שלו NT7 בטוח שלביל גייטס ה :asthanos: יש קרש לזה.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Having fun with poor newbie who thinks hes being hacked... Round I: [19:29] <ErrorFroz> i think i am getting hacked. my modem lights are flashing... [19:30] <SirGoblin> ErrorFroz: see all the cables behind your computer, rip them all out and you'll be fine [19:31] <ErrorFroz> but wont that make my computer shut down? [19:31] <SirGoblin> nope [19:31] <ErrorFroz> what are they for? [19:31] <SirGoblin> the modem [19:31] <Pissedoff> omg ... heh ... [19:32] <ErrorFroz> but i had them back there before i was on the internet [19:32] <Baugnesh> one good way to check for hackers is to goto run on start menu, click it …
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-