עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמתם לב לתולעת איסיקו החדשה שמסתובבת ב20 דקות האחרונות? התועלת הזאת, שולחת הודעות לכול הרשימת אנשים, עם כול פעם טסקסט אחר וקישור מוזר לאיזה תמונה, עכשיו זה לא חדש, אבל הסכנה כאן, שאיכשהו הוא התולעת הזאתי, שולחת עצמה לכולם, מבלי שתלחצו על הקישור, כנראה מי שכתב אותה, עלה על איזה באג שאפשר לנצל, קיצר אני לא שמתי לב לכך ולחצתי על הקישר, אבל סגרתי מהר תדפדפן לפני שהוא הספיק להוריד אותה, (מזל שהחומר פועל ברקע ), קיצר תזהרו,והפתרון שאמור לטפל בזה, למרות שאני לא בטוח, מכון שזוהיא תולעת דומה\משדורגת. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=211343.0

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  2. ^ כותרת תודה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by nadaviz,

משהו מכיר חנות טובה בת"א שמחזיקה מגוון מוצרים גדול?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by Zeev86,

כל פרק נמשך כעשר דקות. בינתיים יש 5 פרקים, היום כנראה יוצא המשך. סדרה מאוד מושקעת ומצחיקה, ממליץ לכולם לצפות

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by demonshlomo,

אני מחפש רתכות לקנות ואני לא מתמצא בעניין, אני צראיך מתכת בעלת מתח גבוה יחסית שניתן לעבוד איתה הרבה זמן רצוף ושתהיה אמינה. מי שמתמצא בעניין אשמח לעזרה והפניה לאתרים בנושא תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  6. הגיע הזמן להחליף את הכרטסי אפטרכרט (חיילים) אחרי שסיימתי את הצבא לא? נרשמתי לאוניברסיטה ויש לי אישורים ככה שאין לי בעיה להוציא את הכרטיס.. השאלה שלי היא מה ההבדל בכרטיסים בין הבנקים? האם יש בנקים שנותנים יותר לעומת אחרים? בקיצור אני לא מבין בזה כלום אז אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בבלאגן.. https://www.bankhapoalim.co.il/wps/portal/PoalimPrivate/students?WCM_GLOBAL_CONTEXT=Poalim%20-%20Content/poalimsite/sitearea_maintabs/sitearea_students/kartiseyashray/kampuscart/kartisashraicampuscard&contentIDR=586afe004715a79eacf3bffdc3194e6e&useDefaultDesc=0&useDefaultText=0&proceed=1 https://www.mizrahi-tefahot.co.il/cgi-bin/bvisapi.dll/Mizrahi/navigate/product.jsp?cid=…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם. אני עוד שבוע משתחרר ממג"ב, ואני מתעניין לגבי לימודים אקדמאיים. תוך כדי השירות החלטתי לנצל את הזמן שאני עושה יומיות ועוד מעט אני מסיים MCITP במכללת נס. החלטתי ללמוד את זה בגלל שזה היה הכי נוח לי מבחינת תיאום עם היציאות שלי.... ידוע לי שבחוץ התעודה הזאת לא נותנת כל כך הרבה, אבל רציתי לדעת אם יש איזה שהו תואר אקדמאי שעוסק בIT. אני יודע שב"מכללה האקדמית לישראל" ברמת-גן מלמדים תואר בטכנולוגיות מידע... אבל זה המקום היחיד שקרוב אלי שמלמד את זה (אני גר בירושלים). לא שמעתי על המכללה הזאת יותר מידי ולא כל כך בא לי ללמוד במכללת שקר כלשהו תואר שאף אחד לא מכיר. מה גם אני יודע שיש מנהל עסקים עם התמחות במערכות מידע, אבל גם את זה לא ראיתי שמישהו בסביבה מלמד. השאלה שלי היא - ל…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  8. Started by askme,

או במילים אחרות, זה רציני כל השטויות האלה בשדה תעופה וה"קונטרה" של בדיקת מסמכים במשרד החוץ ? אשכרה גן ילדים ! לא הגיע הזמן לתת להם על הראש, חרף שיקולים כלכליים ושאר ירקות ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, אני חייל משוחרר וכבר חצי שנה משפר בגרויות על מנת להעלות את הממוצע שלי בבגרות..אוטוטו אני מתחיל פסיכומטרי כשהמטרה הסופית היא להתקבל ללימודים בהנדסת מחשבים\תוכנה\מדעי המחשב. לפני שאני מחליט למה בדיוק אני הולך אשמח אם אנשים שמבינים בתחום או סטודנטים שלמדו\לומדים את אחד המקצועות סוף סוף יוכלו להסביר לי מה ההבדל בין השלושה. אני מבולבל מאוד ולא יודע להבחין בין השלושה,מה יש בכל אחד שאין באחר? ניסיתי לחפש באינטנרנט שעות ולא הגעתי לתשובה חד משמעית..הכול נורא מבלבל,לא כתוב מסודר ומלא קונספירציות. השאלה שלי בגדול היא כזו: אני מעוניין לעשות תואר בתחומי המחשב,האם עומדים לרשותי אפשרויות לתואר נוספות בתחום מעבר לשלושה שציינתי? אם כן מהם? ,ומה ההבדל ביניהם? מאוד מבולבול …

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by Ziv_Sh,

חברים, אני רוצה לקנות גריל גז בסביבות ה2000 שקל, אבל יש המון דברים שאיני מבין בזה - עוצמה BTU? יש כאלה עם מדף בפנים לשמירה על החום אחרי הצלייה (מה הכוונה?) לכמה זמן מחזיק בלון הגז? מה הכוונה ברשתות יצוקות ומצופות? מה עדיף? בקיצור אשמח לקצת הרחבת הידע ולהמלצות. (אגב מישהו יודע למה אני לא מצליח לרדת שורה כשאני כותב הודעה? - כשאני לוחץ אנטר שום דבר לא קורה) תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by david32,

http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go לדעתי זה ענק! ;D ;D

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by dj_horse,

מישהו במקרה יודע איך אפשר לעשות את ההרשמה בפורטל שלהם בסלולרי כדי שרק המספר יופיע? הכוונה לא להירשם דרך הרשמה רגילה, פשוט בדרך כמו שאתה מקבל את המכשיר והמספר מופיע למעלה ואפשר להשתמש בתכנים שם.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  13. למי שרצה עוד הוכחה לזה שהחברות מעונינות למכור מכשירים בשביל לשמור על הריווחיות ולמה כדאי להמשיך ולעשות ניתוק זיקה: http://www.themarker.com/markets/1.679726

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  14. שלום, אחרי חיפושים רבים של שולחן מתכוונן חשמלי, מצאתי את השולחנות של קיסר. רציתי לדעת האם כדאי לרכוש את הדגם הדו-מנועי שהם מוכרים. אני לא כזה מוצא ביקורות על הדגם הספציפי הזה, לפי מה שאני מבין זה koplus hop. אבל מבחינת "הכי טוב" אני לא רואה את זה ברשימה. אבל אני גם רואה שבארץ אני מבחר רב בנושא שולחנות מתכווננים. https://ergonomicoffice.co.il/product/%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%9f-%d7%97%d7%a9%d7%9e%d7%9c%d7%99-%d7%93%d7%92%d7%9d-hop/

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  15. שלום לכולם, במקרה רגיל לא הייתי מפרסם פה הודעה כזו, אבל זה די מקרה חירום וממש דחוף לי. ככה שאם מישהו לומד הנדסת חשמל בתל אביב אני ממש אשמח אם הוא ירשום פה.. תודה רבה מראש!!

16. הרשת החברתית אינסטגרם מעולם לא דרשה כסף עבור התכנים שפורסמו בה, אך מעתה והלאה היא צפויה לאפשר ליוצרי התוכן שלה לגבות כסף עבור התכנים שהם יפרסמו באפליקציה. החברה לא תגבה עמלות מהיוצרים - לפחות עד 2024 The post "כך היוצרים יכניסו כסף": אינסטגרם תאפשר גביית כסף ממשתמשיה? appeared first on עכשיו 14.לכתבה

17. Started by xzibit,

יש לי מסך ישן אבל ממש ישן אין לי כסף לקנות חדש, יש איזו חנות שעושה את זה?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by moonjib,

http://vod.walla.co.il/?w=/4/858315 אני צריך עזרה במציאת הקליפ הזה, כבר חיפשתי שעות בכל מקום אפשרי (break.com , גוגל, וכל האתרים שיש בהם קליפים מצחיקים). בבקשה תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by SuperDuper,

מישהו מכיר חנות/רשת שיכולה לארגן (בתשלום כמובן) I/O Shield ללוח אם מדגם מסויים? ניסיתי עם Ivory אבל הם אומרים שחייב לקנות לוח קומפלט

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by Pure-Gold,

יש למישהו מושג איפה ניתן למצוא תרשים של סלוט PCI ? הכוונה באילו רגליים הוא מוציא מתחים ואילו רגליים משמשות כאדמה וכו'.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.