עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Bah_gots_pIII_450,

לא מערכות עם רמקולים, אלא רק decks למשל כמו מינידיסק.

2. Started by DXT,

http://rotter.net/cgi-bin/nor/dcboard.cgi מי שרוצה להרשם שירשם ואולי נצליח להפוך את הפורום ההוא לטיפ טיפה יותר יעיל ופחות ספאמרי... ההרשמה תסגר במוצאי שבת!

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. חיפשתי באתרים של אירגון המורים והסתדרות המורים ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  4. האתר יקרא 'צעיר' והוא יהיה מן פורטל נוער בנתיים הכנתי לו עיצוב ואני אשמח לקבל דיעות עליו כדי לשפר אותו העיצוב נמצא בכתובת: www.geocities.com/avimadrid/index.html עוד דבר... אם מישהו מעוניין להצטרף לצוות בתור כתב פינה או מנהל מדור באתר הוא מוזמן ליצור איתי קשר באי סי קיו: 154095782

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ElEmEnt,

??

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by yoav9,

:'( :'( :'( אבל לא מוצדק!! נתתם לנו עמוד וחצי ועמוד שלם היה בסדר!! :'( :'( :'( :'( :'( :-\ :-\ :-\ :-\ :-[ :-[ :-[ !!!!!

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by DXT,

?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  8. שלי: 1)יואב 2)DXT 3)אני

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  9. שואב אבק........ תנו תגובות...

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by DEMON HUNTER,

אם בא לכם פשוט תיכתבו כאן מאיפה אתם בארץ ( לא לדאוג שום מחבל לא יראה את זה ויבוא לעשות לכם ביקור חולין ). אני אתחיל אני מכרמיאל בגליל המערבי.

• 186 תגובות
    • 15.4k צפיות
  11. Started by coolspot,

כרגיל המדענים פירסמו עוד הודעה ששוללת את הפגיעה הזכרתי את זה בתרד וניראה שצדקתי http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=261231&path=22

• 54 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by DXT,

לדעתי בעבר בהווה ובעתיד ערכת הצבעים הישנה של האתר שולטת. :smoke:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אנשים... אני חולה על הימורים באינטרנט ואני תמיד מהמר על NBA (רווח טוב יוצא לי) בכל מקרה... עכשיו יש פגרה או מה שזה לא יהיה יש לכם מושג מתי מתחילה העונה החדשה?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שפתח שרת ויודיע לי בפרטי או באיציק........... :

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Dark_Phantom,

סליחה על השאלה( גם על הבורות בעצם) אבל........... מה זה לאזעזל lol? אני כל הזמן נתקל בזה ות'אמת אין לי מושג מה זה זה ביטוי שמחה-התלהבות או מה? נ.ב כן אני חדש( כפי שאתם רואים לפי הודעות שלי......) נ.ב 2 לא אני לא מפגר!......טוב לפעמים אבל זה לא נחשב.

• 23 תגובות
    • 9.2k צפיות
  16. Started by Dark_Phantom,

היי חבר'ה איזה סרטים הכי אהבתם מכל משראיתם? אני ארמגדון חומות של תקווה וגרין מייל(סרט אדיר לאללה) ראיתי גם הרבה טובים אחרים אבל את אלה אהבתי במיוחד............ מה איתכם?

• 50 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. בסדר כל הצוות להיתכנס ולדון באסטרטגיה לHIT הבא שלנו בשימון מוכר המכולת הגזלן. ובכניסה ראשונה אני מבקש לציין תפקידים תודה. code name: demon hunter position: main hitmen and מתכנן פעולות טקטי ( מאוחר אין לי כח לאנגלית ) בגלל השעה הדיון ייפתח רישמית לעסקים מחר ב6 תודה התידרון היסתיים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מחפש לקנות presonal dvd player. מישהו יודע אם ניתן לרכוש בארץ מכשיר כזה? הנה דוגמה למכשיר כזה (אני מקווה שיש בארץ) .

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  19. Started by Boomer,

זה לכל הרמאים שבינכם שלא מסוגלים לנצח במשחקי רשת בלי לרמות קצת... יש שם קודים לכל משחקי הרשת הקיימים כמעט! www.multiplayercheats.net נ.ב. מומלץ להפעיל רמקולים כי יש לאתר פס-קול מדהים!!!

• 16 תגובות
    • 41.6k צפיות
  20. למה לעזאזל אני רואה איזה 18 אנשים ב"מחוברים עכשיו בפורום" ??? זה אמור להיות אתר מחשבים , וכולם מגיבים פה הכי הרבה...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הורי היקרים טסים ביום שני לחו"ל, בא לי לבקש מהם איזה Gianward GeForce4 Ti4200 נחמד ואולי גם הארד דיסק. אני יודע שגלאי המתכות בשדה התעופה יכולים להרוס חומרה רגישה אשר תעבור בהם, אך אני לא זוכר בידיוק איזה חומרות... אולי אתם? לא בא לי להגיע למצב שה-Ti4200 יגיע אליי וכל מה שישאר לי לעשות איתו זה מחזיק מפתחות....

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by scorpion,

אני חושב שזה די ממצה את עצמו...

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. כי ביום ראשון הקרוב ויום שני ישודרו שני הפרקים האחרונים של העונה השישית. ורציתי לדעת אם ישדרו גם את השביעית... תסתכלו במדריכי TV שלכם או משהו. נ.ב: ערוץ 22 א-ה 14:00 שידור חוזר ערוץ 23 23:15.

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by Lumber_Jack Jim,

לאלו מכם שמכירים את האתר: האם הוא שולח לארץ? ואם כן האם צריך Pay Pal? האם המדבקות עשויות מנייר פשוט או שמדובר על מדבקות איכותיות כמו שיש על מארזים?(מדבקות ומעליהם שכבת פלסטיק/סיליקון עבה וחלקה). האם אתם מרוצים מאיכות המדבקות? וכמה זמן לקח להם להגיע לארץ?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  25. Started by Ameralis Zaiir,

טוב אני מתחיל לכתוב מאמר על השירות בחנויות המחשבים בארץ, אני מתכנן לעשות סקירה של חנויות גדולות, להתקשר אליהם, ולבדוק את רמת השירות שלהם, וכמה הם יכולים לענות לי על המפרט של המחשב, וכמובן, אם המוכרים שלהם יודעים על מה הם מדברים או ששוכרים אנשים שרק נשמעים טוב בטלפון. כל מי שיש לו ניסיון כלשהו עם חנויות גדולות, ויש לו ביקרות להביא לי טובה או רעה, מוזמן לעשות כך, עם תאריך הפנייה (לא צריך מדוייק מספיק חודש ושנה)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.