כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
אני מחפש דרך להכניס לאתר מפת הגעה לסניפים. ניסיתי עם גוגל מפות ויש שם בעיה עם עברית, אחרי שאני מעתיק את הקוד הוא ש רק את המסגרת ולא את המפה עצמה. אתם מכירים משהו ? עם מה אתם משתמשים? אשמח לעזרתכם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//1190992 בארצינו הקטנה אפילו הכיסאות מתפוצצים וגורמים לנפגעי חרדה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
קו פתוח אצל דליק בגלי צה"ל . לכל החברה שרוצים לעבוד בשביל להרוויח איזה מארז , או כרטיס מסך . כנסו ותלמדו , ואל תוותרו על זכויותכם ! בשעה 15:00 .
-
<צונזר. אתה בכוח רוצה באן לכול החיים?!>
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
מה המידות של התמונה? 3.5X4.5 ? 4.5 זה גובהה ואם מישהו יכול להפנות למדריך פוטושופ להקטין תתמונה למידות המתאימות\תוכנה שעושה את זה אוטומטית אני אשמח מאוד
-
- 0 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
אני מחפש תרגום לסרט הנ"ל, בבקשה אם מישו יודע איפה אני יכול למצוא בעברית או באנגלית לא חשוב לי שיתן לי פה קישור אני באמת כבר אובד עצות תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום. בבית הספר ביקשו מימנו לברר מאיפה בא הרעיון של הטלאי הצהוב יותר נכון למה דווקא הצבע הצהוב מצאתי שגם לפני גרמניה הנאצית נתנו ליהודים את הצבא הצהוב בתור יהודים היו מסמנים את החניות ורכוש בצבע צהוב מישהו יודע למה דווקא הצבע הזה ומה הוא מסמל? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
טימטום בשיאו כנופיית גנבים שחשבה שעשתה שוד מוצלח של 14 טלפונים סלולרים מתקדמים בניו-יורק שחכה לכבות את ה GPS במכשירים, עבודת השוטרים לא היתה יכולה להיות קלה יותר ולא התקשתה להגיע אל הפורצים וראש הכנופיה שהחזיק בביתו את אחד המכשירים http://www.engadget.com/2007/01/20/thieves-jack-14-gps-devices-forget-to-turn-them-off
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
חבר שלי מחו"ל רוצה להתקשר אלי לפאלפון .איך אפשר? האם צריך +972 ואז תמספר פלאפון?(כי אני יודע שזה של בזק ואין לי מושג מה עם פלאפונים)או אחרת? (אם זה חשוב,אני בסלקום) תודה
-
- 8 תגובות
- 24.7k צפיות
-
-
היי אני משתחרר עוד שבוע ורציתי לעבוד בעבודה מעודפת איך אני מוצא עבודה ואיך זה עובד בכללי?!!? דרך הצבא?! או דרך לשכת עבודה?!
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
העתקתי קבצים ממחשב לכרטיס זיכרון, אחר שהעברתי מראה לי כי התיקייה ריקה מה אני יכול לעשות כדי להציג את הקבצים
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות ... מתי יגיע וינדוס ויסטה לארץ גרסת ה RETAIL???? ומה עדיף 32 או 64??? תודההה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שאומרים שמפסיקים לעשן התאבון גדל,לכמה זמן זה נמשך הצורך לאכול יותר?
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה עוד אתרים כאלה קיימים באותה רמה או אפילו יותר טובים?
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אהלן אתמול בערב הכספומט בלע לי את הכרטיס אשראי , הבנק הוא בנק דיסקונט ואני בבנק לאומי, איך אני לוקח את האשראי שלי בחזרה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 28k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע מאנשים מה דעתם על כדור הריטלין.. אני לדוגמה בגיל 24 (היום 29) עשיתי אבחון וקיבלתי מרשם (הממצאים לא הראו על ליקויים מיוחדים אבל הכדור הראה שיפור ולכן סיפקו לי מרשם) מאז עשיתי שימוש בכדור רק בתקופות לימודים אינטנסיביות ולא באופן סדור. אני סובל מהמון תופעות לוואי ומשתדל להימנע ממנו כמה שיותר. אבל מרגיש שפיתחתי סוג של תלות בו ולא מסוגל לשבת ללמוד חזק בלעדיו. מה איתכם? לקחתם? איזה מינון? איזה כדור? תופעות לוואי?
-
- 106 תגובות
- 37.2k צפיות
-
-
מז"י - מפקדת זרועות יבשה או משהו כזה איפה זה? מה זה? מה עושים שם לעזאזל? :s05:
-
- 9 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
היי בשעה טובה פתחתי חשבון paypal עכשיו הבעיה שלי היא כזו כאשר אני רוצה להוסיף כסך בPAYPAL אני עושה ADD FUNDS ויש לי רק אפשרות של להעביר כסף מבנק בארה"ב. איך אני מעביר כסף מהכרטיס שלי!?!??!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.glob-net.com ממש זולים על פי מה שראיתי, אבל המבחר שלהם די סביר. מישהו קנה מהם? בדק איך השירות?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
איזה שחיטה .. תאמת ציפיתי שיהיה קשה יותר. יאללההההההה דאבל (או טריפל ?)!!
-
- 14 תגובות
- 705 צפיות
-