עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ^DaRk-MiNd^,

אני בחרתי טעים, זה גם הולך טוב עם פיצה (נ.ב - כן ! איך ידעתם ? משעמם לי)

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by ScreameR,

לא יודע אם יש פה הרבה כאלה אם בכלל... אבל אני דיי "ניובי" בקטע של סטארוורס... ראיתי את פרק 1 ופרק 6 ואני הולך לראות את התקפת המשובטים. יש לי כמה שאלות : מי זה דארת' מיול? מתי ד. ווידר עבר לכוחות האפלים? (איזה פרק?) איזה פרק הוא הפרק האחרון בנתיים בסידרה? תודה רבה ו May the force be with you.

• 57 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by Ibrow-Now,

כל אחד שיגיד פה על מה........

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by yoav9,

לכל אחד יש אדם שהוא מעריץ, בין אם זה את היידי קלום, ג'ון טרבולטה או minimizer, לכל אחד יש אדם אשר הוא מסתכל עליו ביראה (הערנב אינו נחשב!) אז שתפו אותנו! אני אתחיל, אני יש לי שני אנשים שאני מעריץ, את קארמק, כי בגדול, הוא דגול, היכולת שלו לכתוב סקריפטים מדהימה, וחוץ מזה שהוא הצליח יפה מאוד בחיים באותו תחום שאני רוצה להצליח בוא, משחקי מחשב, מצד שני העלילות משחקים שלו ממש מחורבנות וגם המשחקיות אז האדם השני הוא בהחלט וורן ספקטור (האיש שהמציא הגאה ועבד על דאוס אקס) שהוא בהחלט אדם שאין לזלזל בוא והוא יצר עומק עלילתי ומשחקיות חסרת תקדים! he own'z!! ואתם?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. לפני מספר חודשים החלטתי לקנות מארז, ראיתי את הchiftech הכחול אצל הדובים והתאהבתי... אבל לאחר כמה זמן ראיתי את האלומיניום על החלון וזרקתי את האהבה הישנה שלי מהחלון... עבדתי בחודש הראשון של החופש וסוף סוף השגתי מספיק כסף בשביל לקנות מארז (!יש!) :smoke: הכל הלך טוב ויפה וכאשר גיליתי שבזיגזאג מוחרים את המארז עם מאוורר antec 92 מ"מ שקוף נהדר וגם החלפה כוללת של כל שאר המאווררים לא היססתי וקניתי משם (בתוספת עוד חור למאוורר למעלה) והחלטתי שאני לא צריך לשלם 200 שקל בשביל שיחליפו לי מארז, אני יכול לעשות את זה בעצמי (yee right...) ואז התחיל הכיף zolt (מעכשיו אני מקצר, zoltrix, או omer8 ממש לא אכפת לי) בא אלי מצוייד בas3 ובעוד פריטי מודינג נוספים! נהדר היידד!! התחלנו בעבוד…

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by huber,

איך קוראים לאמא של מחבל? שהידישע ממה (מבוטא כמו איידשע ממה - וזה נשמע הרבה יותר טוב שזה מבוטא בקול רם). ד"א - אמרו שילדים של אחרים של אחרים זה כמו נאד. אתה נהנה רק משלך...

• 47 תגובות
    • 5.1k צפיות
  7. הלוג אני אומר לכם מצב האנשים בארץ מידרדר מרגע לרגע...

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by nice-1,

שלחו לי הודעה באיי סי קיו [ftp=ftp://sw.walla.co.il/yaki/YAKI69a.zip]כאן- לינק תוקן[/ftp]

• 49 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by yoss,

באיזה עונה נמצאת וויאג'ר ביס+ ?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by ^HocK^,

thnx

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  11. Started by Component,

שלום רב, איש אחד שאבא שלי עובד איתו, הביא לי את המנחשב שלו לתיקון. ביצעתי את הדברים הבאים: 1. גיבוי הקבצים שהיו על ההארדיסק 2. פירמוט והתקנה מחדש של חלונות 98* 3. מצאתי את כל הדרייברים של הלוח (לקח לי דיי הרבה זמן) 4. התקנתי את הדרייברים 5. שמתי עוד בורג ליציאה למסך (הכרטיס מסך מובנה על הלוח) 6. התקנתי אופיס 2000* 7. התקנתי כמה תוכנות קטנות 8. התקנתי worms armageddon* 9. את כל ביצעתי בלי עכבר!! (יש לו רק יציאת סריאל במחשב) *חוקיותם מוטלת בספק, if you know what I mean... כל הסיפור לקח לי שלוש שעות בערך (המחשב ישן). אני מתכוון לנפח קצת את כל העסק ("כרטיס מסך שלך התפרק לגמרי...", "הייתה תקלה חמורה מאוד בווינדוס ,לקח לי הרבה זמן..."). מה אתם חושבים שאני צריך לקחת על כל זה? 20…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני רוצה להרים אתר לרדיו חינוכי קהילתי באיזור רמלה הרדיו הוא של "קול ישראל" והוא ניקרא רדיו חינוכי קהילתי מכיוון שמשדרים בו אנשים מתנדברים ללא תוספת סכר כל שהיא והם עושים את כל עבודתם לכיף שלהם ורק בגלל שהם אוהבים מאוד רדיו (אתם יכולים גם לקרוא להם פריירים) אז מנהל הרדיו מאוד רוצה להרים אתר באינטרנט וגם להרים את הרדיו לאוויר בנט ואני מוכן לעזור לו בזה כי זה נשמע לי מאוד נחמד הבעיה היא שאני לא ידוע באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש משהוא לא מסובך שיכול להרים אתר בצורה מכובדת משהוא שייתן לי הרבה אפשרויות יפות אבל עם זאת שלא יהיה מסובך שיהיה רק טוב בבקשה עיזרו לי כמה שיותר מוקדם !!!!!!!

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by Sman,

http://upsitedown.shipper.co.il/anim/rest40.html :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by nice-1,

נוסטרדמוס יקירי, עוד חודשיים למנאייק.

• 39 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. מחפש חנות זולה, תנו לינקים בבקשה. תודה!

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  16. Started by Dark_Phantom,

טוב חבר'ה אני יודע שזה נושא רגיש אבל בכל זאת אני מקווה שהנושא לא אסור כי לא כתוב בראש הפורום שום דבר אז אני מקווה שאפשר וכן אלה שמתכוונים להגיב בלי תיאורי מין מפורטים בבקשה...... נ.ב אם יש עוד אפשרויות לסקר- תציעו. אני כתבתי נשבא לי לראש באותו רגע

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ללא תוכן

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  18. גנדלף שואל את ברלוג על גשר מוריה: " יש לך אולי אש ?" ===================== רבים בוודאי תועים לאן נעלם סאורון לאחר התבוסה שלו....... מה יש כבר לדעת- עובד הוא כמתכנת במיקרוסופט, כותב מערכות הפעלה............ ================== יושב סרומן במגדל שלו באמצע שלולית בוץ ענקית ובוכה עובר לידיו גנדלף ושואל:"מה עוד פעם עברו כאן האונטים?" " לא, האינסטלטורים הגיעו..............." טוב זה בינתיים אני יודע שלא הכי מצחיק אבל זה מה יש תהנו ;D ;D ;D

• 28 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by e-r-a-n,

אחרי חודשיים ללא מחשב קבלתי לוח אם חדש (הישן זה מה שעדי Component פרסם שהיה בתוכו קילשון ופטיש ) :)

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  20. אובססיביק.....משהו.... משהו..... לא זוכר תכתבו באנגלית בבקשה, תודה.

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by Dr-XP,

חבר שלי קנה מחשב מp1000 איזה פנטיום 4 1.7 וכרטיס מסך של sis אמרתי לא לקנות והרכבתי לו מפרט אבל הוא לא רצה עכשיו הוא הריץ 3dmark ונחשו כמה הוא קיבל?? לפני שאני אומר את התשובה, בעלי וודו 3 ו4, כמה אתם מקבלים?

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by SpitFire,

סתם מתוך סקרנות...

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Never give out your password or credit card number in an instant message conversation. Steven says: ערןןןןןן eRan says: ???????????????????????? Steven says: רוצה לקנות צורב של HP?? eRan says: על כמה הוא צורב? eRan says: ??? Steven says: 4X eRan says: 20שקך eRan says: הולך? Steven says: 20 כפות הולך? eRan says: סתום יא מפגר eRan says: 20 שקל יעלה לי לתקן תצורב eRan says: X24 eRan says: של eRan says: YAMAHA Steven says: הוא צורב כפול 4 Steven says: אבל הוא קורא גם 24 eRan says: יא חכם eRan says: אל תלמד אותי eRan says: שלי כותב ב24 קורא ב52 Steven says: יטמבל Steven says: אתה בכלל לא מבין Steven says: אין כזה דבר בכלל eRan says: פחחחחחחחחחחח Steven says: מה אתה מזיין בשכל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by huber,

מדהים כמה שהבחור הזה מוכשר! ראיתי עכשיו את התוכנית החדשה שלו בביפ ואני אישית התמכרתי. 20 דקות של צחוק משחרר ורצוף. השחקן הזה טומן ידו בכל תחום אפשרי ובכולם הוא מתעלה על עצמו (זוכרים את שלושת האמיגוס?).

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ScreameR,

בבקשה תגידו לי אני מת לקנות!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.