כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
אני בנאדם שרוצה ליקרוע תתחת ואלי לקבל משהו מי הצבא ואני פשוט רוצה ליתגייס למשהו קרבי הרבה יגידו שאני משוגע ואני לא צריך את זה. אבל זאת הבחירה שלי עד ליפני כחודש העיפו אותי מי "מישמר הגבול" ומישהם כימעט יתיאשתי כששלחו אותי ל"תל השומר" למי שחושב שבצבא חרה לא מאמין עד כמה חרה שהם ובקיצור אחרי שבוע ביקשתי עוד פעם קרבי ואז שלחו אותי הביתה ועכשיו ההחלטה לאיזו יחידה ללכת בעיקר רצית ללכת לאיזה שהיא יחידה של "מיסתערבים" ופו גם השאלה באיזה מי היחידות הבאות יהיה לי את זה ובאיזה מי היחידות יהיה יותר אקשן בשטח ? 1-כפיר 900 2-גיבעתי 3-גולני בעצם ככה גם היתה המנילה השניה שמילאתי אבל באמת שקשה לי ליבחור וגם באיזה מי היחידות אני יוכל לעשות קורס "צלף" ואולי גם לקבל תנשק "תבור" ? מבק…
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, עבדתי די הרבה זמן על האתר החדש שלי שנקרא: www.gitaratabs.com האתר משמש ללימוד גיטרה וכלים נוספים. הוא מכיל בתוכו טאבים+שיעורים, טאבים ואקורדים איכותיים ביותר. האתר מותאם לכל הרזולוציות, המסכים, הדפדפנים ואפילו מותאם לסלולרי וטבלטים.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מצטער על האיכות מצלמת פלאפון, אם מישהו יכול לקודד את זה יהיה יותר טוב כי אין לי מושג איך.. ניתן לפתוח את זה עם REALPLAYER http://www.download.com/RealPlayer/3000-2139_4-10255189.html <--- התוכנה http://rapidshare.de/files/7013789/31-10-05_0852.3gp.html <---- הסרטון ;D ;D
-
Electro Goth http://muzx.net/players/electrogoth/player.html תתחילו מהשיר הראשון. :ylsuper:
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן... אני חייל כרגע עוד חודשיים אני משתחרר, אני משרת בתור חימושניק בחיל התותחנים (לא משהו?) ועשיתי לא מזמן קורס משתחררים שקצת "העיר" אותי בנושא האזרחות... ממוצא הבגרות שלי עומד על 9.5 לפי האוניברסיטה העברית בגבעת רם (שזה לפי מה שהבנתי, לא מרשים, אפילו שהרחבתי שני מקצועות) והפסיכומטרי שלי על ה550~ המקובל.... ואני רואה שהשוק מוצף במשרות שדורשות נסיון.... עכשיו יש לי המון רקע במחשבים, אני יודע לפרק ולהרכיב חומרה (אפילו מעבדים, גופי קירור, ספקים וכדומה - כמו כל חובב חומרה..) ועדיין, ההסכמה העל תיכונית היחידה שיש לי היא צבאית ולא קשורה למחשבים בכלל... יש המון "קורסים" במכללות שונות שטוענים שהם "קיצורי דרך" להיי-טק, ורציתי לדעת אם למישהו יש דעה נוספת בנושא? כי אני לא משוכנע ש…
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
??? ??? ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מחפש המלצות למורים טובים לנהיגה בעיר רחובות. (לנער שרוצה להתחיל ללמוד נהיגה) תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באדיבות פלוגת חרב "בואנה אחי איזו שמירה הייתה לי...אל תשאל...והקצין תורן הזה כזה מנייאק" "מה אמרת?!??!?!?!?" "מה? רק אמרתי ש...? "אל תגיד את זה!" "לא להגיד מה?" אל תגיד קצינים זה לא פוטיקיולרי קורקט. אתה פוגע באוכלוסיה שלמה! תגיד :מאותגרים נגדית,מגישי תלונות,חולי סג"מת,פלצנים,מש"קים בלי המש',בוגים קטנים... אבל אל תגיד קצינים זה פוגע בציבור שלם של אנשים! תגיד: מפחדים מהאזרחות,אוהבים את הצבא יותר מאשר את אמא ואבא,מדברים הרבה ועושים מעט,מורעלים,ישנים עם "רוח צה"ל מתחת לכרית,כאלו שעוצרים בדרך לאילת ליד בה"ד 1 ומצדיעים אבל לא להגיד קצינים-זה פוגע בציבור שלם של אנשים! תגיד: עתודאים שלא הצליחו להשתחרר מקבע,מתלים ניידים לM16,תופסי תחת,חותמי תוכניות,מופיעים במילון אבן שושן תחת ההג…
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חשקה נפשי באייס קפה אך נגמרה לי האבקה. איך בכל זאת אפשר להכין אייס קפה מקפה נמס רגיל?
-
- 29 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
www.logicpc.co.il אמור להיות פעיל כבר, יש להם בעיה עם האתר הישן, הוא מחו"ל ועקב בעיות עם הספק הם לא יכולים לעדכן אותו, אפילו לא עם הפניה לאתר החדש(ככה לפחות הם אמרו לי) 8) תבדקו ותראו. מחכה לשמוע מה אתם חושבים, שווה?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2841471 נשלח אלי במסנג'ר בשעה 11 בבוקר בדיוק.
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
עשו לנו הרצאה שלהם בבצפר עם הדגמה קטנה. יש לי מבחן ביום שישי בלשון ואני צריך לעבור על החומר. שווה להכנס לשיעור מוקלט על הנושא הזה, או שזה בזבוז זמן?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
נכון אתה רוצה לראות תמונה של שיר שיואב מדבר אליה כל היום אז ה AVATAR של יואב זאת שיר תראה ותגיד פה מה את חושב 8)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לצייר לחברה שלי ציור,ענק ,למסגר וכל העניין הזה . אני יודע לצייר טוב מאוד ואני יכול לצייר כל דבר , הבעיה היא שאני לא יכול לצייר ללא העתקה כלומר לצייר מהראש . אז אם אפשר תמונות/ציורים יפים שאני יוכל לצייר אותם , זה מאוד יעזור לי , וכמובן משהו שיתאים לחברה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שפעם היה לו iPod, והוא קיבל אותו עם מטען שמחובר לחשמל, והיום הוא כבר לא משתמש במטען (מסיבות שונות), אבל מהטען נישאר אצלו. אם יש משהו כזה (באזור ירושלים), ולא איכפת לו לתת לי את המטען שלו, אני אשמח מאוד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
[attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עד לשינוי הפורמט, הפורומים היו פעילים מאד ונכתבו בהם מלא הודעות מועילות. היכן אפשר למצוא את ההודעות האלה? האם אפשר לחפש בתאריכים האלה? היכן כל ההודעות *שלי* שנעלמו לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
-
-
יש לי שאלה שמסקרנת אותי נורא: איך אתרים (לדוגמא: www.livegames.co.il) מציגים באתר שלהם תוצאות חיות ממשחקי ספורט בארץ ובעולם? האם יש איזה חברה שמספקת את השירותים האלה לאתרים הללו? האם הם פשוט יושבים מול הטלויזיה ומעדכנים תוצאות באתר? האם יש דרך אחרת? אני מאוד אודה לכל מי שיתן לי מידע על השאלה הזאת...
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שמתי לב שיש פה קצת רוכבי אופניים וגם כאלה שקנו מחו"ל פנסים לאופניים, לכן שואל כאלה שאולי כבר קנו. אני מחפש מתקן לפנס לאופניים ופנס שמתחבר אליו, מצידי שיהיה על סוללות לא משנה איזה, שלא יהיה גדול מידי או משהו מיוחד, רק שיאיר את הדרך וכמה שיותר זול כמובן
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לפני כמה זמן סיפרתי על כך שאני קונה רמקולים מחו"ל , יאדה יאדה יאדה... בכל מקרה, הדודים חזרו מאנגליה, עם הרמקולים MEGAWORKS 510D , בלי שריטה , בלי מכס ... והם מעולים !! ותודה על העצות ..
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי תעודת MCP מ- Microsoft על כך שעברתי את בחינה 70-270. התחלתי לחשוב קצת על הסמכות נוספות כמו MCSA ו- MCSE שאני רוצה לקבל אותן. הסתכלתי קצת באתר של מיקרוסופט וראיתי שכדי לקבל הסמכת MCSE אני חייב לעבור את הבחינות 70-290, 70-291, 70-293, 70-294. הסתכלתי עוד קצת וראיתי שגם בשביל MCSA וגם בשביל MCSE צריך לבחור עוד בחינה אחת מתוך מגוון של אפשרויות: http://www.microsoft.com/learning/mcp/mcse/windows2003/default.mspx#E4CAC איזו בחינה אתם עשיתם? איזו בחינה כדאי לי לבחור?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מסך LCD אני מתכוון שיהיה צמוד למסך כמו מסך רגיל תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:birthday: יש ליונתן הדוגמן שלנו יום הולדת, אז שיהיה לו הרבה במזל, הצלחה, אושר ועושר, עד 120 שמנמנים! מי יתן ויוחזר המקצ'יקן הישן והטוב! *אמן*
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-