עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. גנדלף שואל את ברלוג על גשר מוריה: " יש לך אולי אש ?" ===================== רבים בוודאי תועים לאן נעלם סאורון לאחר התבוסה שלו....... מה יש כבר לדעת- עובד הוא כמתכנת במיקרוסופט, כותב מערכות הפעלה............ ================== יושב סרומן במגדל שלו באמצע שלולית בוץ ענקית ובוכה עובר לידיו גנדלף ושואל:"מה עוד פעם עברו כאן האונטים?" " לא, האינסטלטורים הגיעו..............." טוב זה בינתיים אני יודע שלא הכי מצחיק אבל זה מה יש תהנו ;D ;D ;D

• 28 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

אחרי חודשיים ללא מחשב קבלתי לוח אם חדש (הישן זה מה שעדי Component פרסם שהיה בתוכו קילשון ופטיש ) :)

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  3. אובססיביק.....משהו.... משהו..... לא זוכר תכתבו באנגלית בבקשה, תודה.

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  4. Started by Dr-XP,

חבר שלי קנה מחשב מp1000 איזה פנטיום 4 1.7 וכרטיס מסך של sis אמרתי לא לקנות והרכבתי לו מפרט אבל הוא לא רצה עכשיו הוא הריץ 3dmark ונחשו כמה הוא קיבל?? לפני שאני אומר את התשובה, בעלי וודו 3 ו4, כמה אתם מקבלים?

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by SpitFire,

סתם מתוך סקרנות...

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Never give out your password or credit card number in an instant message conversation. Steven says: ערןןןןןן eRan says: ???????????????????????? Steven says: רוצה לקנות צורב של HP?? eRan says: על כמה הוא צורב? eRan says: ??? Steven says: 4X eRan says: 20שקך eRan says: הולך? Steven says: 20 כפות הולך? eRan says: סתום יא מפגר eRan says: 20 שקל יעלה לי לתקן תצורב eRan says: X24 eRan says: של eRan says: YAMAHA Steven says: הוא צורב כפול 4 Steven says: אבל הוא קורא גם 24 eRan says: יא חכם eRan says: אל תלמד אותי eRan says: שלי כותב ב24 קורא ב52 Steven says: יטמבל Steven says: אתה בכלל לא מבין Steven says: אין כזה דבר בכלל eRan says: פחחחחחחחחחחח Steven says: מה אתה מזיין בשכל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by huber,

מדהים כמה שהבחור הזה מוכשר! ראיתי עכשיו את התוכנית החדשה שלו בביפ ואני אישית התמכרתי. 20 דקות של צחוק משחרר ורצוף. השחקן הזה טומן ידו בכל תחום אפשרי ובכולם הוא מתעלה על עצמו (זוכרים את שלושת האמיגוס?).

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  8. Started by ScreameR,

בבקשה תגידו לי אני מת לקנות!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Bah_gots_pIII_450,

לא מערכות עם רמקולים, אלא רק decks למשל כמו מינידיסק.

10. Started by DXT,

http://rotter.net/cgi-bin/nor/dcboard.cgi מי שרוצה להרשם שירשם ואולי נצליח להפוך את הפורום ההוא לטיפ טיפה יותר יעיל ופחות ספאמרי... ההרשמה תסגר במוצאי שבת!

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. חיפשתי באתרים של אירגון המורים והסתדרות המורים ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  12. האתר יקרא 'צעיר' והוא יהיה מן פורטל נוער בנתיים הכנתי לו עיצוב ואני אשמח לקבל דיעות עליו כדי לשפר אותו העיצוב נמצא בכתובת: www.geocities.com/avimadrid/index.html עוד דבר... אם מישהו מעוניין להצטרף לצוות בתור כתב פינה או מנהל מדור באתר הוא מוזמן ליצור איתי קשר באי סי קיו: 154095782

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ElEmEnt,

??

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by yoav9,

:'( :'( :'( אבל לא מוצדק!! נתתם לנו עמוד וחצי ועמוד שלם היה בסדר!! :'( :'( :'( :'( :'( :-\ :-\ :-\ :-\ :-[ :-[ :-[ !!!!!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by DXT,

?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  16. שלי: 1)יואב 2)DXT 3)אני

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  17. שואב אבק........ תנו תגובות...

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by DEMON HUNTER,

אם בא לכם פשוט תיכתבו כאן מאיפה אתם בארץ ( לא לדאוג שום מחבל לא יראה את זה ויבוא לעשות לכם ביקור חולין ). אני אתחיל אני מכרמיאל בגליל המערבי.

• 186 תגובות
    • 15.2k צפיות
  19. Started by coolspot,

כרגיל המדענים פירסמו עוד הודעה ששוללת את הפגיעה הזכרתי את זה בתרד וניראה שצדקתי http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=261231&path=22

• 54 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by DXT,

לדעתי בעבר בהווה ובעתיד ערכת הצבעים הישנה של האתר שולטת. :smoke:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אנשים... אני חולה על הימורים באינטרנט ואני תמיד מהמר על NBA (רווח טוב יוצא לי) בכל מקרה... עכשיו יש פגרה או מה שזה לא יהיה יש לכם מושג מתי מתחילה העונה החדשה?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שפתח שרת ויודיע לי בפרטי או באיציק........... :

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Dark_Phantom,

סליחה על השאלה( גם על הבורות בעצם) אבל........... מה זה לאזעזל lol? אני כל הזמן נתקל בזה ות'אמת אין לי מושג מה זה זה ביטוי שמחה-התלהבות או מה? נ.ב כן אני חדש( כפי שאתם רואים לפי הודעות שלי......) נ.ב 2 לא אני לא מפגר!......טוב לפעמים אבל זה לא נחשב.

• 23 תגובות
    • 9.1k צפיות
  24. Started by Dark_Phantom,

היי חבר'ה איזה סרטים הכי אהבתם מכל משראיתם? אני ארמגדון חומות של תקווה וגרין מייל(סרט אדיר לאללה) ראיתי גם הרבה טובים אחרים אבל את אלה אהבתי במיוחד............ מה איתכם?

• 50 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. בסדר כל הצוות להיתכנס ולדון באסטרטגיה לHIT הבא שלנו בשימון מוכר המכולת הגזלן. ובכניסה ראשונה אני מבקש לציין תפקידים תודה. code name: demon hunter position: main hitmen and מתכנן פעולות טקטי ( מאוחר אין לי כח לאנגלית ) בגלל השעה הדיון ייפתח רישמית לעסקים מחר ב6 תודה התידרון היסתיים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים