עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ראיתי באיזה פרסומת על זה, וגם חבר סיפר לי על הספר.. אבל אני לא זוכר את שם האתר שממנו מזמינים, מישהו יודע במקרה? ??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Your Ideal PC http://www.pcworld.com/howto/article/0,aid,116993,pg,1,00.asp

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. אז מוגש לכם כשרות . http://www.tisanim.co.il/article/departments/mazlatim/Mazlatim.htm

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by galh_5,

תנו לי בבקשה טראנסים טובים שמעתי הרבה ואני לא מוצא חדשים וטובים תודה

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  5. לפני איזה חודשים לקחתי שיעור אחד בגיטרה. היה לי ממש קשה אז הלכתי על זה באיזי, עכשיו ממש לא קשה לי [ללחוץ] למדתי לבד לקראו אקורדים וטאבים רציתי לחזור ללמוד אבל הבעיה ששיעור עולה 110 שקל ותאמת זה ממש מלא לי. :-X ניסתי לחפש באינטרנט איזה מדריכים אבל לא מצאתי משהו ממש מפורט, אז החלטתי לקנות ספר אבל אין לי מושג מה לקחת איפה לקנות...? אז חשבתי שכאן בטח יעזרו לי [אם לא הבנתם אני צריך המלצה לספרים ללימוד גיטרה]

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  6. אין מה לעשות בשעות כאלה... משהו מכיר? בתודה מראש! <imac>

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  7. שלום לכולם! לפני כמה שבועות פתחתי ת'רד על הT42 שלי, שיש לו FAN ERROR ממש בתחילת הבוט, המסקנות מהת'רד הזה ומקריאת חומר באינטרנט הם שהבעיה יכולה להיות במאוורר או בלוח האם. במידה ומדובר במאוורר סדר גודל המחיר יהיה 400-500 ש"ח (ולפי מה שהבנתי 95% שהבעיה היא רק במאוורר) ובנוסף רוב המעבדות מקזזות את מחיר הבדיקה שנע בין 150 ל200 שקלים למחיר העבודה הדרושה. במידה והבעיה היא בלוח האם אז אני בצרה קצת יותר גדולה, כי פה מדובר על סכומים מאוד גבוהים. הבעיה העיקרית שלי, אולי זה ישמע קצת ילדותי, היא שאני לא ממש סומך על כל המעבדות, שזה נוגע למחשב שולחני אין לי בעיה לדעת בעצמי מה הבעיה, אבל שזה נוגע ללפ טופ אין לי מושג, גם אין לי רכיבים מקבילים שאוכל לבדוק בעזרתם. אז אני מבקש המלצ…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  8. אני עושה מייקאובר מחדש לחדר, ואני מחפש אתרים עם דוגמאות לחדרים ממש מיוחדים. אני בונה שולחן חדש, ועושה כמה דברים יפים (אולי אפילו איזה טריבל באייר בראש לקיר)... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by Diego Sygal,

אני צריך מספר פלאפון של ידידה טובה יש לי שם שם משפחה לכתובת אבל ב144 היא לא מופיעה איך אני יכול להשיג את הפלאפון שלה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by pure perfection,

מה קורה?? איך אני יכול להוסיף תג מט"ח לאתר שלי ?? תג שיש בו דולר יורו .... אני רוצה משהו שיתעדכן לבד .

11. דאנס לילה .........http://212.199.164.168:9999/listen.pls לא יודע עם חוקי לפרסם את זה אז תרחמו עלי לא ידעתי ..

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  12. ראיתי כמה תוכנות שיש באתר אבל ברגע שאני לוחץ לעשות סימולציה היא לא מאפשרת.. מישהו מכיר אחת כזאת?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Boris_yo,

שלום, אני צריך רדיו נייח למטבח. רדיו עם רמקול/ים טוב/ים וקליטה טובה. גם עם תכונית חיפוש תחנות טובה. מכירים מותג ודגם טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by shubi_moto,

תודה.

15. אחיזות רובוטיות מינימליסטיות – תכן, אלגוריתמים, ובקרה של מערכות אחיזהלכתבה

16. לילה טוב, יש לי את הרקע הזה: http://wallpaperstock.net/announcement_wallpapers_8012_1440x900_1.html אני מחפשת משהו מקורי לרשום בתוך השלט. משהו שקשור למחשבים. בהתחלה סתם חשבתי שזה יהיה נחמד לרשום את השם שלי אבל זה נראה לי "פשוט" מידי. אשמח לרעיונות...[רציניים....]. תודה.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  17. מישהו יודע מה התאריך העברי של "יום זכויות האם"? בשביל השיעורים...

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by R9547655G,

Is It Possible? Sorry If It Were Token Before But i Donno how to search properly and i didnt Found Anythng. So 1 DVD TO 6CD. Possible? And If my System is Caipble to do it?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  19. Started by Green,

היי אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל לפני איזה כמה חודשים העלתי פה דיון על זה שנגנב לי המספר איסיקיו היה לי מספר שקיבלתי מחבר שהיה לי פעם שעבד בחברה של ICQ המספר בעל שש ספרות שהיה 991111 (אני לא ממש חושב לקבל אותו שוב) מה שכן אני רוצה לפתוח ICQ חדש וחשבתי אולי אני לא יודע אם יש סיכוי אבל אולי יש למישהו איזה מספר נחמד אולי קצר או קליט שהוא יכול לתרום לי תודה.. נ.ב. המספר הישן שנגנב לא נמצא בשימוש היום (כפי שניתן לראות עם חיפוש בICQ) ועומד סתם אם יש ספקות שהוא באמת נפרץ ונגנב לי

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by pocket,

למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.