כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לשים תמונה של המחשב שלי אבל אני צריך תדרוך קטן איך :s05:
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות את הכרטיס הזיכרון הזה: Kingston 8 GB Class 6 SDHC . מכיוון שאין אותו בארץ אני מעוניין להזמינו מחו'ל השאלה איך עושים את זה וגם משום מה למרות שהוא קיים לא מצאתי אותו בEBAY אם אפשר מישהו מתמצא שיוכל לתת קישור לאתר מהימן שמוכר אותו עם הובלה לישראל ?
-
- 5 תגובות
- 463 צפיות
-
-
מי מוכן לתרום ולסרוק את הטופס של הבחינה שהסתיימה בשעה 12:00 היום של מע' חשמל קיץ 2007 ???? תודה !
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
מישהי יודע למה hamor.tk נעלם אהבתי דווקא את האתר הזה (למנהלים:אל תעלבו גם את שלכם אני אוהב ;D)
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
נכון יש את העבודה הזאת של אזרחות בי'ב שצריך להכין 10 מאמרים ולהשוות באחד מהם בין מעריב לידיעות: 1\ איזה אתר יש לעבודות חוץ מ AVODOT ו SCHOOLSUCKS 2\איפה יש מאמרים של עיתונים 3\האם יש למישהו את העבודה מוכנה
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
לפני חודשים בערך מת לי הג'פורס 4 והכליף אותו הradeon 9200 se החדש שלי .ביום הראשון שמחתי עד שקראתי באותיות הקטנות se . התחלתי לנסות להמית אותו אחרי חודש שהוא כזה קרא,חשבתי לעצמי"וואו שברתי שיא הרכיב ששרד אצלי הכי פחות ימים".הבנתי שאני חייב לחיות איתו וגיליתי שהוא לא עד כדי כך גרוע,עבר חודש התקנתי עליו קירור משופר הרבה יותר עם שני מאווררים ועשיתי קלוק התוצאות עדיין לא בדקתי אבל בקרוב יהיו תמונות ואני אשים עליו מאוורר שמונים מ"מ. זה עוד יום רגיל בחיי כרטיס המסך החדש שלי ד"ש ל-st lab היוצרים של כרטיס המסך.
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
הלהקה שאני מנגן בה קלידים ומפיק את האלבום - Solstice Coil. קיימת מזה שלוש שנים, אנחנו מנגנים שילוב בין רוק מתקדם לאלטרנטיבי, משהו בסגנון של רדיוהד פוגשים את קינג קרימזון ודרים ת'יאטר לקפה. אפשר לשמוע חומר שלנו בעמוד שלנו ב"במה חדשה", ובמיוחד את השיר החדש, Accidents. כמובן שנשמח לשמוע הערות ותגובות. שי.
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הנוקייה 6600, הקטע הוא שבאורנג' הפלאפון הוא בסביבות ה3,400 שקל, מחיר מוגזם לכל הדעות. מצאתי בכל מיני אתרים אחרי חיפוש בזאפ, שנותנים מחירים די נורמליים, אבל פה החשש שלי, האם זה שהם מוכרים את הפלאפון במחיר שהוא כמעט חצי מחיר, יעלה לי באיכות המכשיר ובעוד כמה דברים כמו מכשיר לא תקין ופלאפון לא באמת חדש... לפי דעתכם וניסיונכם, האם אני יכול לקנות ללא חשש, כי שאלתי כמובן את החנות המסויימת שממנה אני רוצה לקנות והם כמובן אמרו לי שהפלאפון חדש לגמרי, אז שיחקתי אותה ראש קטן ואמרתי "אז למה אורנג' לוקחים 3 אלף ואתם רק 1700 שקל?" אז הם אמרו לי ש"זה אני צריך לשאול אותם", לא יודע מה אתם אומרים זה שווה לקנות מחנות כזאת שהיא די קטנה ולא בטוח אם אני מקבל אצל…
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
מחפש שיר של בועז שרעבי שיר ממש יפה יש לי כמה מילים עם הם יעזרו לכם הנה המילים: "בעודך נפלו שירי" משהו כזה יש את זה בפרסומת של תנובה תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
-
http://www.tgp-il.net/Reviews/iAudio_G3_U2/F003-U2.MP3 אני צריך לדעת מי הזמרת ששרה תשיר הזה בבקשה אם אתם יודעים?...
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אני די חדשה לכל העניין של המחשבים ואין לי שמץ של מושג איך להעלות קובץ זיפ ככה שיהיה אפשר להביא לינק שלו וההורדה תתחיל. ובגלל שאני חדשה לכל עניין המחשבים אני אפילו לא בטוחה שזה המקום לפנות אליו... אבל אם מישהו יודע במקרה, אני ממש צריכה עזרה בעניין ואני מוכנה גם לצאת בריקוד אם מישהו יענה לי על זה : אז...אמ...בבקשה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי ICQ שנקרא "מירנדה ויסטה" .... התקנתי אותו ושאני נכנס אליו אז אני לא מצליח להיות במצב מחובר ... הוא כל הזמן במצב מנותק ושאני מנסה לשנות זה לא עושה כלום ... אם למישהו יש את המירנדה ויסטה הזה והייתה לו את הבעיה והוא יודע לפתור אותה אז אני אודה לו מאוד !!!
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
-
אני זוכר שפעם הגעתי איכשהו לאתר עם צילומים (חלקם צבעוניים) של כל מיני דברים כמו חרקים, עלים, חול, מינרלים שונים וכו בSEM עכשו אני מחפש שוב את האתר ואשמח לעזרה. למי שלא יודע על מה אני מדבר, שימנע מספאם. SEM= scaning electron microscopy. שאלות נוספות לפרטי. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
פשוט לפני כמה שבועיות כמה חנויות אמרו לי שהמלאי שלהם אזל בשוק והייתי רוצה לדעת אם חזרו אם מישהו קנה זכרון סמסונג בזמן (עד שבועיים אחרונים) האחרון בבקשה שירשום לי איפה הוא עשה את זה. תודה
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
-
-
יש לי mp4 שקורא סרטים רק עם סיומת של avi... למישהו יש תוכנה מסוימת לשינוי סיומת של סרט מ- TV ל - avi ? וגם הסברים לשימוש בתכונה .. אשמח לקבל עזרה .. תודה
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
מה המצב יש לי עבודה מגעילה באנגלית לעשות על האינטרנת ביגלל שהאנגלית שלי לא משהוא אז לא מצאתי כלום אם משהוא יכול לשלח לי קישור לאיזה מצגת אני ממש ממש ממש ישמח תודה :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
היי, לאחרונה רציתי לקנות לפטופ אבל בגלל המחירים המזעזעים בארץ החלטתי לקנות אותו בחו"ל. הבעיה היא - אני לא יודע איך :\ אני אשמח לשמוע עצות מאנשים שכבר עברו את התהליך וקנו מוצרים אלקטרוניים מחו"ל בעבר.
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אחרי Virtual PC היחסית כבד של מיקרוסופט .....(כל דבר אצלם כבד) ... מגיע המחשב הוירטואלי בגרסת קוד פתוח .! VirtualBox מערכות ההפעלה שניתן להפעיל ולהריץ על הממשק : Windows Vista - צריך דרייבר לכרטיס רשת Windows 2000 Windows XP Home Or Proffesional Windows Server 2003 Windows NT 4.0 Windows 98 MS DOS 6.2 גרסאות שלא מומלץ להפעיל אותם ולא ירוצו על המערכת : Windows 95 Windows 3.11 Windows ME מניסיון שלי ! כמובן שגם גרסאות לינוקס ומערכות הפעלה אחרות ייעלו ... רשימה של מערכות ההפעלה עפ"י האתר והמפתחים - http://www.virtualbox.org/wiki/Guest_OSes הורדה של המערכת - http://www.virtualbox.org/download/1.3.8/VirtualBox_1.3.8_Win_x86.msi
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי ההופעה של דני סנדרסון מתחילה? תודה נ.ב: לא, זה לא עוד דיון שאפשר להספים בנוביות...
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אם אני לומד במגמת טכ"מ, ובוחר להגביר פיזיקה.. ונגיד שאני מקבל נכשל בבגרות בפיזיקה בשקלול הסופי.. אז מה קורה מבחינת הבגרות? אני עדיין זכאי לקבל תעודת בגרות? או שחייבים להשלים מקצועות כאלה שהייתי פטור מהם כטכ"מ? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-