כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
תכונות עיקריות: נגן MP3 מובנה המאפשר העלאת קבצי MP3 מהמחשב האישי למכשיר מצלמת דיגיטלית לצילום סרטי וידאו ותמונות. רדיו FM תמיכה בהרחבת זיכרון באמצעות כרטיסי MicroSD מסך באיכות של 65,000 צבעים הורדת אנימצמיות וצלצולים מפורטל תוכן ומוצרים ספיקר מובנה משמש גם כזיכרון נייד לאחסון קבצים מהמחשב האישי משיבון פנימי ותזכורן תכונות נוספות: צבע: כסוף, ורוד, תכלת תפריט: עברית, אנגלית, רוסית צלצולים: כרטיס קול באיכות 32poly ספר טלפונים: ספר טלפונים עם 999 שמות ומספרים דפדפן פנימי: דפדפן WAP מובנה במכשיר זה התכונות שלו... מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות אותו ?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
-
-
http://hwzone.co.il/?file=adv
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
-
שלום, בחודש מרץ אני צריך להתחיל עבודה בתעשייה וניהול וחשבתי לעצמי שהכי טוב שאני אעשה את העבודה על אינטל, אז חבר'ה זה מה שאני צריך: 1.הטלפון של אינטל בפארק אזורים פתח תקוה 2.אם יש איש קשר שאתם מכירים שעובד שם או יכול לתת לי אישור כניסה לשם אז יותר טוב...(הוא צריך לדבר עם המורה שלי לתיאום...) אני כרגע בכיתה י"א אני צריך לסיים את העבודה בערך באמצע י"ב תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
מישהו יודע או מכיר מישהו שיודע לשחזר סיסמא מ SafeGaurd....?!?!?
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
יש תוכנה שדרכה מעלים תמונות לאתר איך מגיעים אליה ? מישהו יודע את הכתובת ?
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
-
שיר ראפ משהו כזה: Pumpin like a star pumpin like a ster
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו את פרק 2 של עונה 6 וזה היה פרק חזק במיוחד בסוף שויק אומר בתשובה לשאלה-"די בקרוב" (תרגמו לאנגלית) בהחלט הסידרה חזרה לגדולותה ויש לי גם תפרקים האחרים ליראות
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
הלהקה שאני מנגן בה קלידים ומפיק את האלבום - Solstice Coil. קיימת מזה שלוש שנים, אנחנו מנגנים שילוב בין רוק מתקדם לאלטרנטיבי, משהו בסגנון של רדיוהד פוגשים את קינג קרימזון ודרים ת'יאטר לקפה. אפשר לשמוע חומר שלנו בעמוד שלנו ב"במה חדשה", ובמיוחד את השיר החדש, Accidents. כמובן שנשמח לשמוע הערות ותגובות. שי.
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
התקנתי נגנים שונים וקודקים שונים והוא מתנגן בלי סאונד במחשב, אבל בפלאפון שצילם אותו עם סאונד כמו כן תוכנות להמרת 3G2 לפורמטים אחרים לא מצליחות להמיר את הקבצים (צילמתי 6 סרטים סך הכל, בכולם הבעיה) עזרהההההההה
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
בשנים האחרונות ישנה מגמה לשים תמונות ענק בדפי אתרים. כשאני נכנס לאתר כמו זה אני מעוניין לקבל מידע ולא תמונות ענק. האיזון אבד איפה שהוא. תמונה גורמת לי לא לרצות להכנס לאתר מכיוון שאני לא מצליח להתרכז ולקרוא את המידע. יש עוד מישהו שמרגיש כמוני או שזו הפרעה שלי בלבד ? תודה
-
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
- 2 followers
-
-
התערוכה עדיין לא נפתחה רשמית, אבל ההצגה כבר החלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
-
-
איפה ניתן להשיג באינטרנט תווים רגילים לגיטרה, לא אקורדים\טאבים או משה זה לא יהיה? אני רוצה שאחי ילמד את שיר הפתיחה של מקגיוור אבל הוא לא רוצה טאבים..
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אפשר להפוך את הפרופיל הרגיל שיש לי לפרופיל של מוסיקאי? או שחייב לעשות חשבון חדש?
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להיות מעודכן בפורומים דרך ה RSS אבל ראיתי שיש עידכונים רק למאמרים. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מחשב של DELL או IBM למחשב שאני מרכיב בעצמי? הרי הם לא מייצרים ב DELL או UBM את הכל? או שאני טועה?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
השיר פתיחה מזה אהבתי אותו תודה[br]פורסם בתאריך: 11.04.2007 בשעה 18:23:31 Amanda Abizaid - A Place in Timeכמה טוב שיש גוגל Lock it out
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
יש לי מכשיר של אורנג' אם סים שלי אורנג' ויש לי עוד מכשר של סלקום אם סם של סלקום ואני רוצה לפתוח את הסים של הסלקום על המכשיר של אורנג' המכשיר של אורנג' הוא: 3100 והקוד הסודי הוא:357624004208845 המכשיר של סלקום הוא: 6100 והקוד הסודי הוא: 354311004397892 אני צריך את זה דחוף..! ותודה מראש לעונים.....!!!!
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-