כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להעלות סרטון לפייסבוק, איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא הפורום, אנא העבירו במידה ולא :-)
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי ההופעה?? כמה יעלה?? ואיפה קונים כרטיסים? יש פה אנשים שמתכוונים ללכת?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היה לי תרגיל והגעתי ל BD+BDNOT=? עכשיו מה נפסל ?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
תקשיבו מצאתי קהילה ממש טובה של כל מיני משחקים כמו gta samp,warrock,cs 1.6 ובכלל מה שאתם רוצים פותחים לכם שם חדר. ואני לא יודע אם מותר לפרסם פה,יש לציין שהקהילה ל שלי! אם מותר לפרסם פה תגידו
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אם אני מצרף קובץ GIF הוא לא זז אז השאלה שלי אם יש איזשהי דרך ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כבר יותר משבוע , שכל יום אני רואה ארבע חמש הודעות ב bulk mail שלי ב yahoo כולם עם וירוסים , w.beagle 32 כנראה שמישהו ששולח אלי דוא"ל נדבר והוא מנסה להדביק אותי מישהו יודע מתי זה הולל להגמר
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
Hello guys! I have nokia 6630 with symbian 8 and I want to know how and with wich app I can stream video to the internet and watch it on my phone! p.s I didnt find better forum to ask it.. sorry \: thnx
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הבעיה: איך אני יכול לדעת איך לצרוב דיסק DVD כך שאני אוכל לאחר מכן לראות אותו בDVD הספציפי שלי?... וכמו כן אני לא מצליח לצרוב בצורב הDVD שלי דיסקים רגילים רק של DVD, יש לי גרסת נרו לייט כלשהי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
זה הולך משהו ככה: close your eyes and no body else yeahhh no body else
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/437391/cars_show/
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
AMD מכריזה רשמית על סדרת Radeon RX 9000 בהובלת ה-Radeon RX 9070 XT - אולי ההתמקדות בשוק הביניים הגבוה תשתלם להלכתבה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני להתחיל לפרסם מודעות באיביי פתחתי חשבון פאי פאל וחשבון באיביי איך אני עושה שהם יעבדו ביחד ? לא מצאתי שום מקום לעריכת הפרופיל באיביי כדי להכניס מס' חשבון או משהו דומה .. ועוד שאלה האם יש דרך לפרסם מודעה באיביי ללא תשלום ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם אז כמו שכתוב אני מחפש חנות שמתעסקת במודינג וקירור שקט הממוקמת באירופה (כדי שהמשלוח יהיה זול) הסיבה שאני מחפש בחו"ל היא כי נואשתי ברכישת מוצרי מודינג בארץ,כי בארץ שלנו יש רק חנות אחת שהיא מספיק מקצועית אבל יש להם ש"ל פשוט זוועה,אז אני לא רוצה להתעסק איתם. בקיצור...אני אשמח ללינקים. תודה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מחפש לא מזמן העלו פה תראד בכללי שיש שם קישור לאתר עם משחק שאתה יושב עם בחורה וצריך לגרום לה ליזרום איתך
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני מחפש אתר (כמו פלאנט נענע) שאפשר לאכסן עליו דפים,לא אכפת לי שטח האכסון,אני רוצה רק דף HTML אחד,פשוט שלא תהיה פרסומת.. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אולי מישהו יכול להמליץ לי על חנות פיזית לחלקי מחשב בוושינגטון? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום יש לי W800 אני רוצה לקנות דיבורית אוזניה בלוטוס השאלה היא אם המחשב תומך בלוטוס אני יכול גם להישתמש בזה בשביל שיחות במסנג'ר וכדומה או כל תוכנת VOIP אחרת אבל במיוחד מסנג'ר שאלה שניה אני מחפש אוזניה קטנה במיוחד שיהיה אפשר לקחת בכיס של הג'ינס אבל איכותית עם איכות שיחה טובה ביותר וגם שישמעו אותי טוב (כי לאוזניות הקטנות אין מיקרופון שמגיע לפה) וחשוב מאוד שתהיה חזקה ולא תשבר או שיקרה לה משהו בכיס תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
http://www.apple.com/trailers/independent/bloodrayne/trailer/ הסרט חח נראה על הפנים רואים את המשחק של השחקנים וגם מרגישים את זה לפחות אני... לקחו משחק מעולה והרסו אותו אם עוד סרט מפגר!! מה דעתכם עריכה כן כן אני יודע שכחתי להוסיף את זה... ועוד משהו סופרמן חוזר http://www.comingsoon.net/films.php?id=4666
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לטראקים טובים ולאלבומים טובים של טראקים וטראנסים ואתם יודעים משהו קצבי וטוב אשמח לשמוע כל הצעה
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שאלה|תגידו יש כאן כמה פרויקט נטע? עם כן איזה שנה ומאיפה?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
למישהו יש את הפונט? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי זה בשביל ידידה, היא צריכה את זה עד מחר, אם למישהו יש או שהוא יודע איפה למצוא, אני אשמח אם תגידו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
איך אני מתחיל ללמוד ? אני צריך אישור ממישהו? (מהמדינה או משו?) אחרי שאני עובר למשל את כל השיעורים...אני עובר את הטסט עם המורה נהיגה? איך זה הולך ? תודה למי שיסביר לי...
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קנינו פלאזמה לסלון עם מערכת קולנוע ביתית עכשיו מאותו זמן אני לא יודע מה עדיף להביא סרטים שלא כלכך עטורי אפקטים או משהו ששווה לראות בפלאמזה באיכות XVID ולהביא סרטים שכדאי לראות בפלאזמה בסלון בDVD אבל לעשות את התהליך של הוספת תרגום עברי לכל סרט תודה , סתם דילמה שיש לי
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-