עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redti,

שלומות חוות סוסים(ראה דיון "האם אתם בכושר?")! אני נורא רוצה ללמוד "ברייק דאנס" למי שלא יודע זה סגנון ריקוד ממש קשה ללמידה ודורש הרבה כח... מישהו אולי מכיר מקום בירושלים שמלמדים את זה? זה נורא חשוב לי...

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  2. מישהו היה שם? שמעתי שהוא לא רע...

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  3. Started by נעמה קהתי,

בתחילת שנת הלימודים היחס בין מספר התלמידים במגמת אומנות לבין מספר התלמידים במגמת מוזיקה היה 3:5. במהלך שנת הלימודים נוספו למגמת אומנות 7 תלמידים, ואילו 10 תלמידים עזבו את מגמת מוזיקה. בסוף שנת הלימודים היחס בין התלמידים במגמת אומנות למספר התלמידים במגמת מוזיקה היה 5:4. כמה תלמידים היו בכל מגמה בתחילת שנת הלימודים? בבקשה תעזרו, אשמח מאוד

4. Started by ExploiT,

שלום כולם אני כבר כמה שבועות מחפש מקום שמוכרים בו בארץ רובי אוויר לירי ספורטיבי יש רשיון והכול בגלל הגדנ''ע הבנתי שהמחירים בין 1500 שקל ל10,000 שקל אז אם אפשר מקומות שמוכרים ? והיה מש טוב אם זה חנות ברשת D:

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  5. בסקירה זאת נשווה את ערכת קירור המים החדשה של Corsair אל מול אחד מגופי קירור האוויר הטובים ביותר בשוק בשביל לראות כמה ניתן לשפר את טמפרטורות הפעולה של Core i9 12900K הבכירלכתבה

6. Started by johnwoo,

אני מעוניין לקנות מחשב, ומעוניין בחנות שתהיה אמינה וזולה במידת האפשר. הכי חשוב שהיא תהיה בנתניה או בסביבתה הקרובה. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. אמאזון לא שולחים את רובם לארץ, אני מחפש חנות אחת עם מבחר גדול של כל מני סוגי מפרטים ולעשות את הכל בקניה אחת

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  8. מלבד השאלה בכותרת עוד משהו - בהתחלה רציתי לקנות מPCH וגם בדקתי באתר שלהם וכל הרכיבים במפרט שאני רוצה לקנות יש להם (לפחות לפי האתר) ובדקתי באתר של זיג זאג אחרי ששמעתי על השירות המצויין שלהם וחסרים להם המעבד שאני רוצה (2100+) המסך(P70F) המארז (DRAGON DX-01BD) והספק (HEC 300AR-T). סכום מחירי החלקים שחסרים להם מסתכם ב 2500 ש"ח מתוך ה 7500 שאני משקיע. מה כדאי לי לעשות - לקנות הכל מPCH או חלק מזיג זאג וחלק מחנות אחרת?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by R0ck,

טוב, אפילו ממש טוב... Spirit Of A Dream דגימונת קטנה מהיכולות של הבחור, פשוט תאווה לאוזניים, אמביינט ברייק מדהים ביופיו.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by benor,

מי חשב על הדבר החולני הזה? ברגע שהופיע החתול המנוקד שהזכיר לי משום מה קרקל, אני התחלתי להקרע מצחוק. http://litterkwitter.com/en/index.php

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שבוע שעבר נפתחה העונה הראשונה של wcg ultimate gamer תוכנית הריאלטי של עולם המשחקים. כנראה שבערוץ SCI-FI הבינו כי עולם הריאליטי הוא הטרנד הבא והחליטו להפיק את תוכנית הריאליטי חדשה. אז על מה בעצם מדובר, 12 מתמודדים על תואר הכבוד של אלוף העולם במשחקי קונסולות לצורך העניין ופרס של 100,000$ והששתתפות ב WCG העולמי מעבר לכך בכל פרק המתמודדים יבחנו בשני אספקטים המציאותי והמשחקי בהם הם יצטרכו להציג את כישורייהם גם בעולם האמיתי וגם בעולם המשחקים על משחק מסויים. שבוע שעבר הפרק היה על ROCK BAND 2 השבוע היה על VIRTUAL FIGHTER V. בסוף כל פרק ישנה הדחה שבה מתמודד הבחור החלש ביותר באותו פרק ומישהו אחר שנבחר ע"י הבחור החזק ביותר באותו פרק (כן יש גם בנות). את הפרקים המלאים ניתן לראות דרך ה…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  12. אם אפשר לצרף קשור ,תודה מראש. למה אני שואל כי שמעתי שיש מילונים שאוצר המילים שלהם חלש ...

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by UNDERDOG,

מישהו יודע איפה קונים או איך קוראים למגפיים כאלו שאפשר ל היתלות איתם במהופך על מתח

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  14. שלום , היה לי חשבון פייסבוק ישן , עשיתי לו השהייה לפני 4 שנים כמעט ומאז אני לא משתמש בו . היום הגיעה אלי הודעה למייל שמישהו מנסה לשחזר את הסיסמה שלי !!! אז רציתי למחוק את החשבון לצמיתות ולהסיר את כתובת המייל שלי ממנו . עשיתי שחזור סיסמה ועדכנתי סיסמה חדשה נכנסתי לחשבון הפייסבוק אבל הוא מבקש ממני להזדהות באמצעות שאלת זיהוי שאין לי מושג מה התשובה שלה ... מה אפשר לעשות ?? אשמח לקבל פתרונות .

15. שיר חדש שלי אשמח לתגובותתת

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  16. היי חברים, אני פטור משירות-חובה, מפאת סיבה רפואית. לצערי, עשיתי טעות (בכיתה י'-כאשר הייתי בצו-הראשון) והקשבתי לאבא שלי, שהציע לי להמתין עם הרישום כמתנדב (חשש שמדובר בנק' אל-חזור ואולי כדאי ללכת על שירות-לאומי)... כיום-אני סטודנט לתואר-הנדסאי "אוטו-טק" (כיתה י"ג) ומבחינת המכללה-כיתתי תתגייס במרס/אפריל 2020 (לחיל הטכנולוגיה והאחזקה, כמובן). מכיוון שטרם התחלתי את התהליך ומטרתי היא גם להתגייס עם חבריי לכיתה במכללה-רציתי לדעת, כמה זמן לוקח תהליך האישור כמתנדב (מרגע הריאיון עד לאישור/דחייה)? קראתי שתהליך אישור הוועדה הרפואית הסופית לוקח עד 60 ימים, אך כל שאר הנתונים הינם... בגדר נעלם אחד גדול. תודה-רבה מראש, …

17. Started by napoleon45,

בתקווה שתבינו יותר ממני ... https://www.youtube.com/watch?v=QuR969uMICM

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by Necessary_Evil,

LOL

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by ariel-ro,

אתם חייבים לראות את זה: http://il.youtube.com/watch?v=2XTGBOKqccw יכול ליהיות שזה ישן, אבל זה אחד הדברים היפים תהנו

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

http://attach.walla.co.il/?w=/@attach&acode=UISAfffitalyheferrlam55cool&fid=-1000&id=6060582&aid=1&n=&save=1&filename=%63%61%72%5F%61%64%2E%77%6D%76

21. Started by IG,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך (R9800P או משהו אחר בסביבות ה800 ש"ח... אגב, מתי המחירים של הרדיאונים יורדים?) וספק שיתאים למערכת שמפורטת בחתימה (משהו סביר... חשבתי על HEC 420W או אפילו 480W שיחזיק לי גם מערכת שאני אקנה בעתיד) אני רוצה להזמין את הרכיבים בחנות אמינה, זולה ושעושה משלוחים (אני גר בטבריה... אין שום חנויות טובות באיזור :-\). רצוי שבחנות יהייו גם מוצרי מודינג... (אני כבר 3 חודשים מחפש ניאון אדום למארז ) תודה לעוזרים נ.ב: דוד שלי מגיע מאמריקה בעוד כמה שבועות. כדאי לי לבקש ממנו שיקנה משהו מהנ"ל או שעדיף לקנות בארץ?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.