עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by intel suck,

נכון במהיר ועצבני 3 יש שיר כשהם מגיעים לחנייה הזאת שהם יעשו בה תמירוץ יש שיר יפה כזה מה השם שלו?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  2. היום, 11.9.08, גוגל הוסיפו את הפיצ'ר הזה לכל סוגי הממשקים הקיימים. כמו כן, ג'ימייל בעברית שודרג לגרסא 2. תודה לכל מי שעזר וטרח לשלוח פידבק. http://RoyiAvital.blogspot.com תציצו כאן: http://linmagazine.co.il/hacking/rtl-support-for-web-services-call-for-action-41436 כמה שיותר אנשים יתגייסו לזה כך ייטב. תשקיעו חצי דקה ונרוויח ג'ימייל עם תמיכה בכתיבה בעברית כמו שצריך (בממשק אנגלי). ותפיצו, כמה שיותר, יותר טוב. כל מי ששלח פידבק, אנא השאירו כאן תגובה, שנדע כמה אנחנו. או בקיצור, גשו בבקשה לכאן :-) : https://mail.google.com/support/bin/request.py?contact_type=suggest וכתבו את זה: "Hello. Would you add RTL writing support in the ENGLISH interface? I would like to see writing RTL…

• 83 תגובות
    • 19.1k צפיות
  3. Started by ofer_mat,

שמעתי שפלונטר עומד להיסגר בגלל חובות יש משהו שיכול לאשר את השמועות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ובכן רבותי האם אלה חדשות טובות או רעות.שער הדולר עומד כיום על 3.59. כיצד זה יבוא לידי ביטוי בעולם המחשבים???.האם זה יגרום להוזלה או ייקור מוצרים? לא לשכוח שלא הכל רואים במבט של צרכן.גם יבואנים רואים את זה וגם המדינה רואה את זה והשאלה מה עושים ? עד לפני כמה חודשים הדולר עמד מעל 4.5 שקל והיום הוא איבד שקל מערכו. אני רואה ירידה במחיר כרטיסי המסך אבל השאלה האם זו מגמה עולמית רגילה כפי שתמיד יש או שהיא קשורה לדולר שאינו יציב? תשובותיכם בבקשה .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היום נחרדתי לשמוע כל בכל מיני מקומות שחנות מסויימת מפרסמת שהיבואן של קורסייר ושל טרמלרייט (THERMALRIGHT ) נעלמו \פשטו את הרגל !!! ברצוני לומר לכל אנשי האתר שזה הקשקוש הגדול ביותר ששמעתי ואין ליחס אליו חשיבות ! אני מבקש קודם כל שאתם שומעים את זה לתקן את האדם שאמר לכם את זה (בעצבים ). בנוסף לכך אותה חנות החליטה שאין יותר צורבי לייט און בארץ וגם שם אותו יבואן חדל מהיבוא ! שוב קישקוש גדול ,אין שחר לדברים . אין אפילו לא קמצוץ של אמת . בנוסף לכל (כאילו זה לא מספיק) מפורסם באותה חנות שאין יותר מארזי ציפטק פול טוואר בארץ , ולצערי הרבה שוב פעם קישקוש . היבואן (איתו דברתי אישית) הבטיח לי שהיבוא ממשיך ואז הזמין אותי לבדוק מלאי קיים (שכמובן עשיתי וראיתי) שוב אני מבקש לא לתת לשמועות…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by GanJaval,

קצת לא קשור אבל בכל זאת תציאו לי שמות לקלאנים יעני משהו יפה כזה כמו למשל overtake כל מיני שמות אבל לא שמות של nabz תודה לכולם

• 14 תגובות
    • 6.8k צפיות
  7. Started by Big_Guy7,

הבאתי גורה לפני כמה ימים... היא האסקי סיבירית מעורבת בזאב לבן. לא הצלחתי למצוא לה בינתיים שם יפה, וחשבתי אולי תוכלו לעזור לי קצת ;D תודה

• 57 תגובות
    • 7.9k צפיות
  8. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

מישהו יכול לתת לי שמות של להקות טובות שמנגנות בעיקר בחמת חלילים ומוזיקה אירית? בתודה מראש, RnGKay

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by idofr,

טוב ערוץ 10 החליט שהוא נותן שמות לכול מערכת גשם אתם יודעים כמו האמריקאים אז א' יש וזה אפי ב' חשבתי יהיה ברוך ג' גיישי ושטויות כאלה תכתבו רעיונות בסוף אני יכרז הכול וישלח להם בשם כול הפורום....

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by guman,

לילה טוב יש לי רדיו MP3 מאלי אקספרס שמציג שמות שירים מכרטיס זכרון באנגלית אבל לא בעברית. מישהו מכיר דרך לסדר את זה? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 359 צפיות
  11. Started by מכבי חיפה,

מישהו יכול לתת לי שם של כל החנויות ספרים בת''א ? ואם אפשר גם עם מספרי טלפון .. תודה. מישהו ??

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by stingeR-,

הכותברת אומרת הכל , אנא הביאו לי שמות של הרבה מוקסים טראנסים והואסים.... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by neogod,

אני זקוק לשמות של שירי אהבה רומנטיים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by redti,

אהלן חבר'ה שימו פה שמות של שירים של שנות ה70-80-90 חזקים ככה.. אל תהססו אני אוהב הרבה סגנונות.. חוץ ממוזיקה מטאלית מפחידה כמו iron maiden

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  15. Started by Tomerico,

יטש לי סירטון של CS.. ויש שם שירים שאני אישית מאד אוהב אני רוצה בבקשה שתגידו לי את השמות של השירים הבאים... יש לי קטע של כנה עשרות שניות... קטע ראשון קטע שני

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  16. כולל חופשים כמובן (שפסח ביניהם =] ) קשה לעיכול... סוף סוף עפים מהבצפר המעפן הזה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אצלי זה כבר במצב דיי חמור. גם כשכל הכיתה מדברת בבת אחת, כשמישהו שיושב בצד השני של הכיתה אומר בשקט את המילה "מחשב", הארד דיסק" או כל דבר אחר שקשור לחומרה, הראש שלי מסתובב אינסטינקטיבית לכיוונו. כבר עבדו עלי כמה פעמים ככה... גם לכם זה קורה?

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by kipi25,

שלום, האם יש אפשרות לשמוע את רדיו 102FM בווינאמפ?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  19. Started by ybe,

הרשת "החביבה" על גולשי האתר הורשעה בהטעיה, אתם מוזמנים לקרוא YNET-ב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אתר מומלץ מאוד המאפשר לגולש לשתף את האתרים המועדפים עליו ולמיין אותם לפי תגיות - מילה המתארת אתר מסויים בנוסף ניתן לשמור את המועדפים ובכך אפשרות גישה אליהם בכל זמן נתון מכל מקום בעולם. באתר מגוון רחב נוסף של אפשרויות .. כנסו לא תחמיצו מקשרים - http://www.mekashrim.co.il תהנו :-* אתר זה דומה בדיוק ל del.icio.us רק שמקשרים הוא הגרסא בעברית

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by nnfyrbsnss,

שלום, יש בפורום הזה כמה אשכולות שכרגע לא רלוונטים כ"כ בשבילי אבל בעוד כחודש הם יהיו מאוד רלוונטיים אז אני מעוניין לשמור אותם יש הצעות? בנתיים חשבתי על 1. לשמור את הלינק בWord / Notepad מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  22. למשל פה אני מעוניין באודיו בלבד, האם זה אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.