עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מעוניין לשים תמונה של המחשב שלי אבל אני צריך תדרוך קטן איך :s05:

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  2. Started by SHAY951,

אם אני לומד במגמת טכ"מ, ובוחר להגביר פיזיקה.. ונגיד שאני מקבל נכשל בבגרות בפיזיקה בשקלול הסופי.. אז מה קורה מבחינת הבגרות? אני עדיין זכאי לקבל תעודת בגרות? או שחייבים להשלים מקצועות כאלה שהייתי פטור מהם כטכ"מ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  3. אנשים שגרים ליד במקום....תלכו תהנו ותהצילו חיים!!(ובמידה והעמותה תסגר יומתו כ-70 כלבים וחתולים!!) נ.ב ותמשיכו ללחוץ על הלינק שבחתימה שלי !!

4. תודה

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  5. איזה פרק ענק אחד הדברים הכי מענינים שראיתי בחיי(בסדרות) :-*

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  6. שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם בחיפוש לחנות אמינה לרחישת ספר המדריך למתכנת ב-Visual C++ 6.0 מבקש את עזרתכם??

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  7. אני זוכר שפעם הגעתי איכשהו לאתר עם צילומים (חלקם צבעוניים) של כל מיני דברים כמו חרקים, עלים, חול, מינרלים שונים וכו בSEM עכשו אני מחפש שוב את האתר ואשמח לעזרה. למי שלא יודע על מה אני מדבר, שימנע מספאם. SEM= scaning electron microscopy. שאלות נוספות לפרטי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  8. Started by bykeking,

מה המשמעות של "חוסך שיבטו שונא בנו"? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  9. לא חשוב לי עם זה שירים מוכרים או לא מה שבא לכם רק שיהיה ים תיכוני תודה רבה

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  10. טוב, כבר זה כמה חודשים שאני כל כמה זמן שואב את האבק מהמארז. משום מה, הבית שלי מלא באבק (בית חדש, ולידינו בונים עוד אחד), וכל פעם מצטבר בערך טון של אבק. אז היום, כמו כל פעם, החלטתי ש50 מעלות למעבד זה קצת לא טוב, במיוחד שהוא לא מתאמץ בכלל. אולם הפעם, החלטתי גם כן לפתוח את התושבת של הקירור למעבד ולנקות גם שם. יש לי קירור VOLCANO 7+ ממש ישן. ואין לכם מושג כמה הוא רועש. (ולא, זה לא בגלל האבק) עזבו את זה שבערך שעה לקח לי להבין איך להוציא את זה, אני לא ממש בעיסקי הקירור אבל לבסוף, הצלחתי! ואז, חשכו עיני. גוש ענק של אבק פשוט יושב שם עם עוד גוש של חול, מחכה למישהו שיפתח את המאורר ויתפוצץ בפניו. אני מצטער על הרגע שלא היתה לי מצלמה לצלם, אבל תארו לעצמכם שהגוש הזה מילא חצי ש…

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  11. Started by maxim22,

רצית להזמין משם או אייפוד או נעליים ואני רוצה לשאל כמה שאלות: - איך אני משלם בעצם? -יש מצב שהמוצר שהזמנתי לא יגיע והכסף ששלחתי אבוד? -יש סיכון בכך שאני נותן את מספר כרטיס האשראי שלי? (קראתי קצת באתר שלהם אבל לא הבנתי יותר מדי) אם למישהו יש עצות או טיפים אני ישמח תודה רבה מראש

12. איפה בת"א ניתן להאזין למבחר גדול ככל שיותר של אוזניות איכות (Sennheiser, Audio-Technica, Grado, BEYERDYNAMIC, AKG ודומיהן)? אני זקוק לכתובת של חנות שכזו לביצוע השוואה וקנייה בסופו של דבר לאוזניות, שהכי יקלעו לטעם שלי. {ביקרתי היום ב-"קרמבו" והתרשמתי לטובה מהסנהייזר ששמעתי שם, אבל אני מעוניין במבחר עשיר יותר לבצע "קנייה טובה"} בתודה רבה

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  13. Started by eli_a2006,

מחפש שיר של בועז שרעבי שיר ממש יפה יש לי כמה מילים עם הם יעזרו לכם הנה המילים: "בעודך נפלו שירי" משהו כזה יש את זה בפרסומת של תנובה תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  14. Started by benhous15,

יש לי mp4 שקורא סרטים רק עם סיומת של avi... למישהו יש תוכנה מסוימת לשינוי סיומת של סרט מ- TV ל - avi ? וגם הסברים לשימוש בתכונה .. אשמח לקבל עזרה .. תודה

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  15. אני מוריד את התוכנה BlueSoleil למערכת הפעלה שלי (VISTA 64BIT) ורשום בדף של המוצר שללא רשיון זה מוגבל ל-5 מגה (5M Limitation (Amount of data. עכשיו השאלה שלי היא האם זה מוגבל עד לגודל קובץ יחיד של 5 מגה או שאיך שאני יגיע בסה"כ ל-5 מגה אני לא יוכל יותר להשתמש בתוכנה ללא רשיון ? http://www.bluesoleil.com/download/ תודה.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  16. Started by wooper,

היי אני מחפש אתרים בסגנון zap שאנשים רושמים בקורות על המוצרים שהם רוכשים בעיקר למוצרי חשמל ומחשבים

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  17. Started by Koko Ben Hamin,

תראו,אני יכול לקבל את ה-Nokia 6120 classic+Sony Ericsson k800i שאני צריך לדבר 50 שקל(SMSים / שיחות) בנוקיה,ואת הסוני אריקסון חינם בנוסף,למשך 36 חודשים. שווה ?! וזה נגיד יוצא משהו כמו 100 דקות,וזה טוב לי כי אני בקושי מדבר..

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  18. Started by Vidati,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3482227,00.html לא יודע עד כמה זה אמין, למרות שאין סיבה לא להאמין לאור המוצרים שATI וAMD משחררת. המצב די מלחיץ אצל AMD הייתי אומר.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  19. Started by super-MC,

מה המצב יש לי עבודה מגעילה באנגלית לעשות על האינטרנת ביגלל שהאנגלית שלי לא משהוא אז לא מצאתי כלום אם משהוא יכול לשלח לי קישור לאיזה מצגת אני ממש ממש ממש ישמח תודה :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  20. Started by deso,

..יש שטח ועליו יש קו ישר לקו הישר יש משוואה,וגם לפרבולה. השטח פרוס בציר ה-X מ-0 ועד 4, ויש בינייהם מספר 2 השאלה היא איך מוצאים כאן את השטח,האם משלבים את שתי המשוואות (המשוואה של הישר פחות המשוואה של הפרבולה) או שמחלקים לשני שטחים מ-0 עד 2 ומ-2 עד 4 רק במשוואה של הפרבולה? תודה

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  21. http://www.tgp-il.net/Reviews/iAudio_G3_U2/F003-U2.MP3 אני צריך לדעת מי הזמרת ששרה תשיר הזה בבקשה אם אתם יודעים?...

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  22. פשוט לפני כמה שבועיות כמה חנויות אמרו לי שהמלאי שלהם אזל בשוק והייתי רוצה לדעת אם חזרו אם מישהו קנה זכרון סמסונג בזמן (עד שבועיים אחרונים) האחרון בבקשה שירשום לי איפה הוא עשה את זה. תודה

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  23. Started by panterw07,

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

תשמעו חברה כל אחד חושב על העתיד שלו. כל אחד רוצה את הטוב ביותר וכמובן שיהיה מהר ברוב המקרים... אז ככה אני כרגע עובד באילת כאילו עכשיו חזרתי לכמה ימים חופש ואחרי זה חוזר שוב לאילת לעבוד עד סוף החודש וחוזר חזרה כי אי אפשר זה פשוט קשה 1500 ש"ח על שכר דירה כל חודש פלוס עוד 300 ש"ח על אוכל ונסיעות... על פלאפון ועוד שטויות ולא נשאר לי כלום מהמשכורת כולה 1200 ש"ח פלוס מינוס... אז חשבתי לחזור לבית לעבוד פה ועוד כמה זמן חצי שנה עד שנה לאסוף הכל ולקנות כרטיס טיסה לאוקראינה או ארה"ב שגם שם וגם שם יש לי מה לעשות. חברים גם ושם וגם שם שיעזרו לי בכל דבר ורק לאחרונה אחד החברים שלי חזר לארה"ב אחרי שיגיע לארץ לקנות בית וגר בו קצת נמאס לו והוא טס חזרה לשם. מה דעתכם? כי תראו בארץ אני מת…

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  25. Started by david2006,

הינא ההקלטה: תודה רבה לעוזרים. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=707A491916FD0F1A

• 2 תגובות
    • 459 צפיות

דיונים חדשים בפורומים