עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. פרויקט פרת השמים נועד למצוא דרך להפיק חלבון חלב מחיידקים שניזונים מפחמן דו-חמצני וממימןלכתבה

• 0 תגובות
    • 346 צפיות
  2. מספר אנשים שלבושים בלבן, אין להם שירים אלא רק מנגינות שמורכבות ללא כלי נגינה, את כל הצלילים הם מפיקים בעזרת הפה. אאל"ט מנהל / אמרגן הלהקה הוא ההוא מרמזור שאשתו מתעללת בו... למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by TermiNal,

אני לא מבין מה הבעיה של הפלא' שלי אבל תראו מה קורה.. נרשמתי ל-zedge שזה אתר שמספק מקום אחסון בwap העלתי משחק ואני רוצה להוריד אותו, אז הלכתי בפלא שלי ל-עבור לכתובת ושאני בא לרשום כתובת אני לא יכול בכלל לרשום באנגלית, רק עברית, סימנים ומספרים, למישהו יש מושג מה עשיתי לא נכון או איך אני נכנס לwap דרך הפלא שלי? תודה רבה רבה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  4. Started by Ghosthunter,

קיבלתי שיעורי בית ולא למדנו מה זה. האם מישהו מוכן לרשום כאן מה פונ הצפיפות שלה(ואם היא מסובכת אז מה ה- F שלה, ופונ יוצרת מומנטים). תודה.

• 0 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. אחרי המהלך הגדול של מעוז הטורנטים The Pirate Bay, גם המתחרה הפתוח הגדול ביותר שלו מיישר קו ומציע תמיכה בהזרמה של וידאו היישר מהדפדפן שלכם התמיכה בתוסף הדפדפן השנוי במחלוקת Torrents Time, וביכולת להזרים וידאו בתוך הדפדפן בהתבסס על קבצי טורנט באופן כללי, ממשיכה להתרחב – הפעם עם האתר Kickass Torrents, אשר מתחרה כבר זמן מה עם The Pirate Bay על תואר מאגר קבצי ההורדה הפיראטיים הגדול ברשת. מעט אחרי ההחלטה המפתיעה של The Pirate Bay לשלב את היכולת של תוסף ה-Torrents Time באתר שלהם, ולמעשה לאפשר הזרמה ישירה בדפדפן של כמות עצומה של סרטים וסדרות (רובם באופן לא ממש חוקי), גם Kickass Torrents שילב אפשרות להזרמת תכנים ישירה – שתיים כאלה, ליתר דיוק. כפתור ה'נגן' השחו…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. על אף שהוא חווה את אחת מהירידות התלולות ביותר בהכנסות שנראו בהוליווד עבור שובר קופות, ההצלחה של סרט גיבורי העל הטרי מביאה ליצירת פרוייקטים חדשים ביקום העלילתי של DC Comics Batman v Superman ייכנס כנראה לספרי ההיסטוריה של הוליווד בתור עוף מוזר במיוחד. אחרי שרשם הצלחה שוברת שיאים בסוף השבוע הראשון שלו בבתי הקולנוע, על אף "קטילה" מרוב המבקרים והמלצות מפה לאוזן של רק מעט יותר מחצי מאלו שצפו בו (לפי סקרים שבוצעו בידי מספר חברות העוסקות בתחום) – נתוני הפתיחה הבעייתיים החלו לתת את אותותיהם עם צניחה בהכנסות, מכ-425 מיליון דולר בסוף השבוע הראשון ברחבי העולם, לכ-25 מיליון דולר בלבד בסוף השבוע הבינלאומי הרביעי. למרות המצב הלא ממש מזהיר הזה, ההכנסות הכוללות של סרט גי…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by אביהרץ,

מה דעתכם עליה? http://www.medportal.co.il/PageDisplay.asp?Artnum=529 בחיים לא שמעתי על זה.. הבנתי שגילוי סרטן הוא נושא סבוך בטירוף

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  8. Started by napoleon45,

לא הגיע הזמן שכפתור "אל ראש העמוד" או איך שקוראים לו יתחיל לעבוד ? אני מתכוון לזה - תודה ! עריכה: בעמוד הראשי זה תקין. בדיונים - זה לא עובד !

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by genia,

.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by Armageddon1,

אבטחת מידע וניהול רשתות תקשורת cisco , microsoft MCITP CCNA\P עד כמה זה משתלם להשקיע כסף וזמן וללמוד את הנושאים הנ"ל ? אני די מתעניין בתחום אבל ללא רקע ברשתות וכ'ו לאיזה משכורת אפשר לצפות כשעובדים בתחום (הכוונה שכבר מתבססים ועובדים מספר שנים) ?

11. Started by udicol,

עכשיו במבצע : שח 17 $3 NEW IN PLONTER - 486 Motherboards. NEW in the box להכנס כדי להאמין

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by DJO,

http://www.fullduplex.org/wtf/harvey.jpg

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  13. אני בתור אחד שמשלים את הקורס הזה אחרי שנכשלתי בו בתיכון,חושש עד מאוד.יש לי בעיה קשה במתמטיקה ואני רוצה רק לעבור. הייתי שמח אם כל אחד יגיד כמה יחידות הוא עושה ויתן כמה טיפים לעשות את המבחן הזה יותר קל ונעים.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  14. אני מעוניין להתנדב למחקרים \ניסיונות\תירגולים וכו' שקשורים להיפנוזה ,דימיון מודרך וכו' כ-"שפן ניסיונות" במידה ויש כאן מישהו מהתחום או מישהו שרוצה להתנסות בתחום - אני נמצא במסנג'ר : amitfi@walla.co.il אני אשמח לדבר שם... תודה עמית.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  15. מהו משחק המחשב המדובר ביותר ברשת הטוויטר? והיכן אוהבים לדבר הכי הרבה על משחקים בעולם? אלו הנתונים החדשים אשר נחשפו בדו"ח חדש של רשת החברתית טוויטר The post טוויטר חושפת: אלו משחקי המחשב המדוברים ביותר ברשת appeared first on עכשיו 14.לכתבה

16. תביעה ייצוגית הוגשה לבית הדין לתחרות בבריטניה. לכאורה, העמלה בשיעור 30% שסוני גובה בקניית משחקים דיגיטליים מהווה הפרה של דיני התחרות בממלכה המאוחדת. לטענת התביעה, תשעה מיליון איש ניזוקו ממחירי המשחקים המופקעיםלכתבה

17. פתחתי עוסק פטור של טכנאי מחשבים בשירות עד הבית, יש לכם רעיונות איך כדאי לי לפרסם את עצמי? אני אף פעם לא הייתי עצמאי. תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  18. איזה מסולולים יש להנדסאי תוכנה באוניברסיטאות? האם הנדסאים זכאים למשהוא באוניברסיטה או רק במכללות? ומה עם האוניברסיטה הפתוחה?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by the red dragon,

מהם הדרכים בהן הצמחים שומרים על מאזן מים? חיפשתי בכול המקומות שאלתי אף אחדדד לא יודעע אולי אתם יודדעים

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

למישהו יש את הטלפון שלהם? אני מוצא רק את ביתן חי"ה. תודה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.