עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Liran -,

קודם כל שלום וחג שמח חח יש לי בעיה, אני רוצה לשלוח SMS למישהו שנמצא כרגע בפולין - השאלה היא איך ?! ??? הוא מנוי בחברת סלקום וגם אני ... ניסיתי לשלוח כבר הודעה עם המספר הרגיל כמו ששולחים בארץ - לא נראה לי שזה שלח .. ניסיתי לשלוח גם עם הקידומת של פולין (שזה 48+ לפי מה שהבנתי) וגם לא נראה לי ששלח בכלל .. בארץ הקידומת היא 972+ נכון ?! וששולחים מחו"ל אז מורידים את ה - 0 ואז יוצא *******97252+ נכון ?! כנ"ל לגבי איזור פולין .. *******4852+ לא ?! \: או שמשאירים את ה - 0 במקרה הזה ? מצטער על השאלה הדפוקה חח :-\ מקווה שתוכלו לעזור, כי לא מצאתי בשום מקום תשובה (חיפשתי באתר של סלקום וגוגל) תודה רבה מראש, חג שמח.

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by Drek Boy,

איך אפשר לשלוח אסמסים חינם מהאינטרנט לפלאפונים? כמו באייסיקיו שיש.. רק באייסי נגמרו לי השליחות ובשביל למלא אותם צריך שישלחו לי אסמסים לאייסי וזה סתם יקר אז עונים לפלאפון. בקיצור יש איזו תוכנה שאפשר לשלוח דרכה חינם אסמסים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ToMeRv32,

מצטער אם השאלה טיפשית, אבל פשוט בחיים לא יצא לי לשלוח דואר.. (אולי פעם כשסבתא ביקשה ממני לשם איזה מכתב בתיבת דואר :) אם אני צריך לשלוח לדוגמה כרטיס זכרון (RAM) - פשוט לשם במעטפה ובתיבת דואר (איזה צבע?) (צריך בול? :) או שככה יש סיכוי שזה ישבר (לעטוף אותו מבפנים?)? יש גבול למשקל או שזה פשוט תלוי אם זה נכנס בתיבה או לא? אם אני צריך לשלוח כרטיס מסך - זה כבר עולה כסף? צריך דרך סניף הדואר? אשמח קצת להסברים. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by My_Name,

איך אפשר לשלוח דיסקים בארץ ? דואר רשום ? כי לפי מה שבדקתי דואר רשום זה עד 500 גרם (3 דיסקים זה יותר מ-חצי קילו ?). משלוח של חבילה עם הדיסקים בפנים ? כמה זה יעלה ?

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. Started by x-dude,

איך אני שולך הודעות SMS מ ICQ ל Orange? תודה.

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  6. עם אני שולך הודעה לחול למספר של אורנג דרך ה ICQ זה עולה כסף ,ועם עונים לי על זה זה גם עולה או איך זה עובד ?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by YTZ,

הבנתי שבכדי שחבילה שאני שולח תהיה מבוטחת כנגד אובדן (במקרה של אובדן אוכל לתבוע פיצויים, עד 700 ומשהו ש"ח) אני חייב לשלוח אותה בדואר רשום. האם אני חייב גם "אישור מסירה"?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by gal663,

שלום חברים! ברצוני לשלוח טלפון מסוג בלקברי ללאס ווגאס לצורך תיקון. רק איני יודע איך לשלוח אותו אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה ומאיפה מתחיליים?? וכמובן תוך כמה זמן זה מגיע רמת האמינות של המשלוח ומחירים!! תודה חג שמח גל

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  9. Started by royk50,

למישהו יש ניסיון בהעברת כסף דרך PAYPAL לחבר בחו"ל ? מדובר בכ250$ והמחיר בבנק הדואר הוא 30$+ בPAYPAL זה יוצא משהו כמו 15$ אבל מאוד לא ברור מהאתר איך הוא מושך את זה אני דיי משוכנע שהם לא מזכים את הVISA שלו תודה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  10. שליחת כרטיס מסך מקצועי דרך דואר גוביינא? מסוכן ? מה דעתכם? אני משחרר אותו ב1500 ש"ח מזומן דרך הדואר.

11. Started by House M.D.,

אני מוכר את האייפוד הישן שלי ב eBay, וכמובן שרוב הקונים יהיו מחו"ל. מכיוון שאני אף פעם לא שלחתי חבילות לחו"ל - האם אני צריך להדפיס הצהרת מכס מהאתר של הדואר ולהדביק על החבילה, או שכבר בדואר ישימו את זה? ולדעתי זה ייחשב כצרור ולא חבילה, גם אז צריך הצהרת מכס? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by WUID,

שלום , חבר מארה"ב מעוניין לשלוח את המחשב הנייד היישן שלו לארץ. המחשב לא יגיע באריזה מקורית, הוא פשוט יארוז אותו טוב וישלח אותו לארץ. בנוסף המחשב תקול יש לו בעיה עם המסך. האם צפויות בעיות כלשהם ? יש איזושהי סיבה שישלם משהו מעבר למשלוח ? מכס, מע"מ

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by y_a_n_i_k,

אני רוצה לשלוח מייל עם שאלה למערכת איבאי, אבל מתקשה למצוא מייל כזה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום אני צריך לשלוח מעגל חשמלי לארה"ב דרך DHL\FEDEX\UPS השאלה שלי היא איך אני עושה את זה? אף פעם לא שלחתי חבילה לחו"ל המעגל הוא בגודל של 20/20/1 איך כדאי לארוז אותו? תודה!

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  15. היי, יש לי דודים בארה"ב ואני רוצה לשלוח להם מתנה משם אל הבית שלהם, סלסלה שוקולדים וכו' כמתנה לחג. חיפשתי בגוגל אבל מצאתי דברים לא קשורים לרוב. יש לכם מושג איך אפשר לעשות זאת? יש אתר בארץ שעושה שליחויות כאלו בצורה מקוונת? או פשוט אתר אמריקאי שיכול לקבל בקשות כאלה? תודה ושבת שלום, חג שמח ושנה טובה

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by Zilberberg,

א. אני מצטער ששמתי את זה כאן, לא ידעתי לאיזה פורום זה קשור (אם המנהל חושב על פורום יותר מתאים, הוא יותר ממוזמן להעביר). ב. מישהוא מכיר אתר שאפשר דרכו לשלוח פקס דרך המחשב? (ושהוא יודע שהוא עובד). ג. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by Vaz,

מישהו יודע אם זה חינם לגמריי ? או שהפסקית יכולה פתאום לחייב על זה? כלומר מי משלם על הדף שאנחנו שולחים ? איך זה חינם ? האתר הזה http://www.freefax.co.il/ חינמי לגמריי ?

18. Started by ad112,

אני מחפש חברה,אתר, משהו שאפשר לשלוח לפלאפון שיר אישי שזה אומר ממי זה, למי זה, ואני בוחר את השיר שאני רוצה עזרה חבר'ה! תודה

• 2 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. Started by the king2006,

שלום... יש לי פלאפון של חברה אורנג יש כזה שירות שאני יכול לשלוח שיר למישהו איך אני עושה את זה מישהו יודע ?? תודהה

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by דימה ש,

רציתי לשאול(וליידע).. שליחת תגובות בכרום עושה לכם בעיות? הוא רושם לי בחלק מהפעמים שכבר שלחתי את ההודעה הזאת, למרות שלא שלחתי כלום. בשאר הפעמים הוא שולח הודעות בסדר. אה והמערכת מזהה את כרום כIE7? רשום לי שאני עם אקספלורר... (שלחתי פעמיים הודעה עם IE.. אולי בגלל זה?) כרום עושה לכם בעיות בסיגנון עם האתר?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by LIOR42,

קנינו מוצר של חברת אוסם והוא היה פגום איך מתלוננים על זה שולחים להם מכתב ובוא מפרטים את הבעיה והם חוזרים אלינו או שצריך לשלוח את המוצר אליהם ורק אז הם מתיחסים ?

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
    • 2 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by malvina Zav,

האם למישהו או למכירים הייתה שלילה על נהיגה ללא מלווה ? יש לי שלילה על נהיגה ללא מלווה של חודשיים את המלווה מסיים מחר עוד לא שלחתי טפסים בגלל שאנני בשלילה ואת השלילה מסיים שבוע אחרי ב7.2 מה עושים במשרד הרשוי ? יתנו לי שוב טסט ולהיות עם מלווה מחדש ? מישהו יכולה להסביר לי בבקשה ? תודה לעונים

23. Started by coldstorm,

ידידה שלי קנתה מחשב מ TMSFOX עקב המלצתי, לפני כשמונה חודשים. המחשב עשה בעיות והיא הביאה אותו לבדיקה ב-TMS סניף פולג. נאמר לה שספק הכח מקולקל ומאחר ומדובר ביבואן ש-TMS לא עובדים איתו, הם מסרבים לתת אחריות. היא נדרשה לשלם 200 שקלים עבור החלפת הספק. המחשב כולו בעל אחריות לשנה וכך גם הספק. אם החנות לא היתה מתפרקת זה לא היה עולה פרוטה כי הכל במסגרת האחריות. נראה שכל הדיבורים ש-TMS יקחו אחריות על המוצרים מהחנות המאוחדת היו להרגעת הרוחות ולהרדמת חברי הפורום, עד שישכחו איך השותפים האלו פגעו בכל כך הרבה לקוחות. אישית, אני אתרחק מ-TMS כמו מאש וכך גם כל מי שיבקש ממני המלצה על חנות - ויש לא מעט כאלו.

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by PayneBack3251,

שלום, "סתם" שאלה שעלתה לי לראש, אם יש לי אתר מותר לי לפרסם בו כתבות מאתרים אחרים באופן קבוע (כמובן עם קרדיט וקישור לאתר המקורי) ? או שצריך אישור כלשהו מהאתר ? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.