כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
טוב יש כמה מילים שאני צריך תרגום שלהן, אני מבין את משמעות המילה אבל אני לא יודע איך לתרגם, אז הנה: battleship cruisers destroyers את הראשון תירגמתי בתור "ספינות מלחמה", וזה נשמע לי גרוע את השני תירגמתי בתור "משחתות",אבל אני לא בטוח שזה נכון ובקשר לשלישי, אין לי מושג איך לתרגם... תודה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול ראיתי מלא ניירות של זה בביצפר וניראה לי דווקא מגניב אבל לפי מה שהבנתי זה מלא סמים סיגריות ואלכוהול, ככה שאין לי הרבה מה לעשות שם... מישהו פה הלך לשם פעם ויוכל להגיד שגם אם אני לא מעשן/שותה אני יהנה שם ? ומה עושים שם בכלל ? ד"א : אין לי חברה.
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מאחורי הקלעים של עסקת הענק: אינטל חושפת את המודל העסקי מול NVIDIA ונתוני ייצור חדשיםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
השקת GPT-5.3-Codex מסמנת את סוף עידן ה"עוזרים החכמים" ותחילתו של עידן חדש בפיתוח תוכנה: סוכנים אוטונומיים שמנהלים את כל מחזור החיים של המוצר, משלב האפיון ועד הפריסה. עם שיפור ביצועים של 25 אחוזים, יכולות ניהול עצמי שכבר שימשו את החברה לשיפור המודל עצמו, ותחרות עזה מצד אנתרופיק - עולם הפיתוח כפי שהכרנו אותו עומד להשתנותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בחייאת ! האייקונים האלה תת רמה :s05:
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
בהיותי חזור מהמכללה שמתי לב למכתב צבאי בתיבת הדואר שלי אני פותח את המכתב ושם רשום במילים האלה לא שיניתי : "הינך מוזמן לכנס "איתן" (כתיב - תחילת שרות ), הקורס מכיל טירונות וקורס בעלי תכני זהות יהודית - ציונית" מקום התייצבות : בית גולדמינץ, נתניה WHAT DA FUCK IS IT?!?!?!?!? מה זה בכלל?! אני עכשיו מסיים י"ג והולך לטמ"מ ומה זה הקשר עכשיו זהות יהודית - ציונית ?! שלא נדבר על זה שאני אתיאיסט בכלל
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Folding@Home, הוא פרויקט חישוב והדמיה המנוהל על ידי אוניברסיטת סטאנפורד, ומטרתו לחקור את תהליך ההרכבה (או התקפלות- Folding) של הפרוטאינים השונים בגוף. תהליך התקפלות זה, אשר הכרחי לפעילותו התקינה של הגוף, עדיין אינו מובן במלואו למדענים בתחום. כאשר הפרוטאינים אינם 'מתקפלים' כראוי, נוצרות בעיות היכולות להתבטא במחלות כגון אלצהיימר, פרקינסון וסוגים שונים של סרטן. את תוכנת Folding@Home מורידים גולשים מכל רחבי העולם. על כל אחד מהמחשבים מריצה התוכנה סדרה של הדמיות ונוסחות מתמאטית, בעזרתן היא מחשבת מקטע מתוך תהליך ההתקפלות של הפרוטאין. על ידי חלוקת תהליך החישוב ליחידות עבודה המתפרסות על מאות אלפי מחשבים, משיג הפרויקט כוח חישוב גבוה ביותר, העובר בקלות את כוחם של מחשבי העל המתקדמים…
-
- 56 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מנסה להוריד כמה ימים קבצים מ megaupload מוריד לי על 5 קיי..? לכולם זה ככה ?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש חנות אשר מבצעת טריידים על לוחות אם וכו'.. אם למישהו יש מושג איפה קיימת חנות כזאת (אם בכלל) אז אני אשמח לדעת ואפילו אם יש כאן מישהו שמעוניין בעצמו .... תודה רבה מראש.. חג שמח
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
התחלתי לימודים באוניברסיטה הפתוחה בשביל לעבור לטכניון כנראה להנדסת חשמל ולא לפיזיקה לחלק מהקורסים שאני לוקח אני צריך להשלים חלק מהחומר של 5 יחידות. השאלה אם אני ישלים רק את החלק הזה (טריגו, לוגריתמים ועוד קצת) אם עלול להיווצר מצב שאני יגיע לטכניון ויחסר לי שאר החומר של 5 יחידות. השאלה השנייה למי שמכיר את המקצוע האם הוא יודע במדוייק מה אני צריך להשלים מה-5 יחידות. עריכה: בטכניון מתחשבים בליקוי למידה? (דף נוסחאות, תוספת זמן?)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז הסיפור הוא לא מסובך, אני משתחרר עוד כמה ימים, כבר חודש וחצי אני בבית (חפש"ש) והמפקד יחידה ה*** רוצה שאני יסתפר ביום שאני בא למפקדה להזדכות על הציוד א'! למישהו יש טיפים איך אני מוציא פטור לאיזה יומיים שלושה? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני צריך תרגום לסרט Get.Rich.Or.Die.Tryin תודה רבה לעוזרים!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
-
היי חברים, אחי הקטן בן 17 התחיל לעבוד עם חבר על פיתוח של משחק מחשב. הוא זקוק לעזרה ופתח דף באתר של מימון המונים. אם תוכלו להפיץ את זה לכמה שיותר אנשים שיראו ויוכלו אולי גם לתמוך בפרויקט זה מאוד יעזור ובעיקר אם תוכלו גם אתם לתת משהו. כתובת האתר: https://www.headstart.co.il/project.aspx?id=13800 קיים שם הסבר מפורט יותר על מה המשחק ומה הרעיון בכלל. תודה לכל מי שיוכל לעזור להגשים לו את החלום לפיתוח המשחק . מה שכן, ראוי לציין שרק אם הוא יגיע ליעד מבחינת הסכום כסף הדרוש יחוייב הכרטיס אשראי של מי שנרשם כתומך. אם לא ישיג את היעד אז אף אחד לא יחוייב בסכום.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר כמה שנים שמדברים על פיתוח חדש שיאפשר גלישה של עד 50 מגה. מישהו יודע מה עם זה, איך זה מתקדם, האם זה באמת יאפשר גלישה במהירות שמו שהאירופאים והאמריקאים רגילים, והאם באמת המחירים יהיו ריאלים לבני אנוש..?
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני יודע שזה 2.5 בלילה אבל בכל זאת. אז למי שיש משהו להגיד או שסתם משעמם לו כמוני שיכתוב. או אולי משהו מצחיק.... משהו......
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה לפי דעתכם כדאי לבקש? עד עכשיו רציתי טלויזית פלזמה\lcd של 28-30 אינץ' לחדר..אבל לא יודע אני חושב שזה סתם יקר מדיי ובהתחלה מתלהבים ואחר זה זה כבר נדוש ומשעמם (כמו שהיה לי עם המסך lcd),יש למישהו רעיון למשהו מעניין לבקש ליומהולדת?
-
- 69 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
עדיף משהו מוכן, אבל לא אכפת לי לעשות קצת עבודה שחורה באלקטרוניקה (יש לי חבר שממש מתמצא בזה ואני יכול לנצל את זה בשביל המטרה).. אם מוכרים כאלה דברים *מוכנים* איפה ניתן להשיג אותם? (אשמח אם תוכלו לתת לי שמות של חנויות בירושלים שמוכרות את זה - בהודעה פרטית (אלא אם כן חוקי הפורום מתירים את פרסום השם כאן) בתודה, --Vegtable.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון (אם לא אנא כוונו אותי): נתקלתי בבעיה בחשבון הפייסבוק שלי: אני רוצה שהוא יציג מידע מסויים מתחת לשם שלי (כאשר מריצים עליי חיפוש) והוא כל פעם מציג לי מידע אחר. לדוגמא, אני רוצה שהאוניברסיטה בה למדתי תופיע מתחת לשמי, אבל בעצם מה שמופיע זו עיר מגוריי. למישהו יש רעיון מה עושים? תודה רבה מראש, אורן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט לא יוצא לי מהראש ואני חייב למצוא את השם, שירכ משתמש בפזמון של איזה שיר משנות ה60. וטוחן את המשפט i wanted you to know, i miss you so. בתודה מראש - השפיות הנפשית שלי.
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הייתי אמור להתגייס עוד חודש אבל דחיתי את היום סיירות לאוקטובר. אני רוצה להקדים את השירות בחזרה ולוותר על היום סיירות, מה שאומר שכנראה אני אצטרך לוותר גם על הגיבוש צנחנים. 2 היחידות שנשמעות לי טוב זה גולני ומג"ב. השאלה מה עדיף? מבחינת 1. שירות שוטף 2. אפשרות להתקדמות הכושר שלי לא בשמיים אבל אני מחפש בכל זאת אפשרות להיות כמה שיותר מבצעי. לגולני יש אגוז ופלסר אבל יש הרבה ביקוש מה שמוריד מהסיכויים שלי. למג"ב יש את ימ"ס,יחידת צלפים ועוד ואני מניח שהביקוש אליהם לא גדול, מצד שני אם לא מתקבלים אז אני נשאר סדיר במג"ב, עד כמה זה נורא? מה דעתכם? אשמח לתשובות מבעלי נסיון או ידע מבוסס, כי שמועות ומיתוסים על הכל גם אני שמעתי.
-
- 22 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
1600 שקל בריכה וחדר כושר נראה לכם יקר? חשבתי לעשות מנוי וזה המחיר נראה לי יקר מדי ושבמחיר הזה עדיף לקנות את כל הציוד כבר לא?
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-