כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
בשעה טובה ההורים שלי הסכימו לקנות לי טרקטורון. הבעיה שאני צריך להשיג אחד משומש (וטוב) ברק 7,000 ש"ח. מי שמבין בטרקטורונים (הבנתי אורי שאתה מבין ויש עוד כמה) יכול להמליץ על דגם מסויים? חשבתי על פולאריס 250 או ספורטמן 400. (אבל השני נראה לי קצת יקר מדי). אני מקווה שאתקציב שלי בסדר, צריך את עזרתכם, אז בבקשה...
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ללא ספק המחשב זה חלק גדול בחיי היום יום של כולנו פה אך גם הטלוזייה... יש סדרות איכותיות ויש איכותיות פחות... מה לדעתכם הסדרת דרמה הכי טובה בכל הזמנים והקומדייה הכי טובה? לדעתי בתחום הקומדייה ללא ספק סיינפלד המיתולוגית אין עליה בכלל ולא נראה לי יהיה גם,בתחום הדרמה לדעתי לוקחת ER ובגדול,סדרה מקצועית מושקעת בעלת עומק וכל פרק שם הוא שפוט חוויה טלווזיונית,ללא ספק אחת מיצירות המופת.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שהגבתי בדיון של סצינת הפעולה הטובה ביותר , נזכרתי בשורה האהובה עליי ממטריקס לאחר שניאו מתחמק מהכדורים , באה ( אני לא מאמין שלאחר ראיתי את הסרט 7 פעמים שכחתי אותו ) החברה שלו ואומרת לשומר ואומרת : dodge this , זה היה משפט מחץ "קלאסי" . כמובן יש עוד מלא , רציתי לדעת מהי השורת המחץ האהובה עליכם ?
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
...אני אי קש... (פזמון) ...איונו איונו בוכה אל הקירות איונו איונו צועק אל הקירות... ABS Breen What You Got מישהו יודע אם הזמר הקירח מהקליפ ששר את השיר זה שון מ5ive? ,usv nrta
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך לדעת איזה רסיברים (A/V) יש להם בחנות (דגם, מחיר). באתר שלהם יש רק חלק מהדברים. אם במקרה מישהו יודע, זה יעזור מאוד....
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הצבא מתקרב ואיפה אתם/ן תרצו להיות בו כשיגיע זמנכם? חלק פה עברו את זה כבר אבל רובנו עדיין לא אז תתחילו להצביע ולהגיב!
-
אני מחפש אנשים שקנו את הVISION MASTER 454 PRO מKSP יש לי כמה שאלות עליהם הם עושים בעיות ?(משלוח שרות וכו') למה המחיר כל כך זול שם ?(בגלל שהם יבואנים של החברה?) אני כמעט בטוח קונה את המסך משם אבל רק רוצה לדעת מה הולך לצפות לי ....
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נו מה רציתם לעשות ומה עשיתם בחופש הגדול
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
כמה אנשים שאני מכיר נוסעים לניו יורק, ורציתי לשאול אם יש משהו ששווה לבקש שזול שם באופן משמעותי יותר מאצלנו. אני יודע שמחירי המחשבים שם הרבה הרבה יותר זולים (מספיק להציץ ב-pricewatch...), אבל אני מתכוון למשהו שמעשית אפשר להביא (וכמובן משהו שאין עליו מכס). כמו- כן, מה לגבי נגני MP3? מישהו יודע אם יש מכס עליהם מעל סכום או משקל מסויים?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
טוב אז יש לי מספר שאלות בקשר ליבואנים: 1) מה זאת אומרת אחריות יבואן? לדוגמא בחנות פנ** אורמים שהאחריות על המוצרים היא אחריות יבואן. אבל הם היבואן??? ??? 2) האם בכל החנויות האחריות היא אחריות יבואן? 3) אם יש מספר חנויות שמיבאות מוצרים של חברה מסויימת אז אחריות של איזה מהיבואנים מקבלים? 4) מי היבואן של מוצרי לוג'יטק בארץ? (לא נראה לי שאלה כלנית, כי יש להם רק 4 מוצרים שלהם- עפ"י האתר שלהם) תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
תגובות, הערות וכו' תתקבלנה בברכה. כמו- כן, אם תוכלו לסנן את הסיפורים למקרים אישיים (ולא "חבר של אבא של שכן של הכלב של אחותי קנה וקרה לו XYZ...") זה יהיה מצויין.
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני צריך לקנות זכרון RDRAM דחוף כי ה 128MB זיכרון שיש לי לא מספיק, אני רוצה להוסיף 2 Sticks של 64 ובינתיים מצאתי את המחיר הכי זול בחנות Pc hardware, האם משהו קנה משם ויכול להגיד לי אם המשלוח מהיר ואיך האחריות ואיזה שירות יש להם, אני גר בירושליים והחנות היא ברמת גן ואני רוצה לדעת אם זה בעייה בגלל המרחק. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
טוב היום חבר שלי שלח באודיגו ידיעה על הכתבה בסייט שלו על איך לעשות כסף באינטרנט. אומנם התשלום לא נראה גבוה במיוחד (כ15 דולר בחודש עם 20-30 דקות כל יום) אבל בכל זאת הרעיון של כל זה לא נראה לי מה דעתכם? מישהו התנסה בזה? אם לא הבנתם הכסף מגיע מכניסה לאתרים של מפרסמים..........משהו כמו חצי סנט לאתר
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב לאחרונה ראיתי ריבוי חתימות כמו " B5 לנצח וכו " ולכן החלטתי לספר לכם . YES לאחרונה רכשו את זכויות השידור של כל הסדרה B5 ואנדרומדה , והן ישודרו לאחר סיום הסדרה וויג'ר בעוד כ 5 -7 חודשים . הסדרה תשודר במתכונת הרגילה שני פרקים בשבת כל שבת ולאחר שנה פרק כל (מהתחלה). אני עדיין בויכוח עם הסמנכ"ל תוכן לדבי אנדרומדה , הוא טוען שיש לחכות עד סיום B5 ורק אז להתחיל לשדר את הסדרה (כי היא כאילו המשך). אבל אני ישכנע אותו (אני מקווה). הערות \הצעות לעזרה \ בקשות יתקבלו בברכה. שלכם אוהבי B5 (שגם אני כמובן מצטרף) עופר
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפלאפון שלי נגנב! האם יש איזשהי דרך לאתר אותו?? ומה עמדת החברות הסלולריות בנושא?? ואל תגידו לי להתקשר לפלאפון כי כנראה שהוא מכובה כי עונה המזכירה האלקטרונית
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני רציתי לקנות מהם צורב teac 40x12x48 bulk זה זול אצלהם אבל אמרו לי שהם לא נותנים אחריות על הדברים שקונים אצלהם זה נכון ???? וגם אמרו לי שיש להם שרות מסריח !!! זה נכון מה שאמרו לי ???? וגם רציתי לדעת מה יש ב retail שאין ב bulk אני לא יודע מה ההבדל בשתיהם מקבלים את הצורב את הקבלים שצריכים ואת החוברת מה עוד צריך מה מקבלים ב retail שלא מקבלים ב bulk ?????? ואולי אתם ממליצים לי על אתר שמוכר צורב teac לא משנה עם מהירות הצריבה שלו זה 40 או 32 אבל שהאתר יהיה מוכר ???? אני לא רוצה לשאול הרבה שאלות ביחד אז אחרי שאם תוכלו תעזרו לי בזה אז אני אשאל אותכם עוד שאלות שאני צריך לדעת כי שמעתי שבפורום הזה כולם מקצואנים בתחום הזה אזז בייי בנתיים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשו לי טובה אני לא צחקתי כל החופש תספרו כמה בדיחות טובות (שימו לב לבדיחה שלי בחתימה) ;D
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש המוןןןןן סרטי פעולה,חלק טובים יותר ועם עלילה וחלקם פשוט קטעי אקשן זולים ולא איכותיים....לאיזה סרט לדעתכם יש את הסצינת פעולה הכי טובה שאי פעם נוצרה? לדעתי בכל אופן זוהי סצינת הלובי ממטריקס,פשוט תאווה לעיניים ולחושים(וחוץ מזה מומלץ לצפות בטריילר של ההמשך של מטריקס כי יש שם קטעים שיכולים לשבור את סצינת הלובי,כמו 5 אנשים שנלחמים בהילוך איטי,ובמחשבה שנייה אני לא מאמין אם יש מישהו שלא ראה)
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-