עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, הקוד ג'אוה סקריפט הבא מופיע אצלי בדף האינטרנט. יש אפשרות לתת אישור מבלי לבצע לחיצה פיזית על הכפתור "Accept"? אלא לרשום פקודה של ג'אוה סקריפט בשורת הכתובות? <button onclick="command05;" title="Accept" name="Accept">Accept</button>

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by raul987,

אני יודע שיש כבר דיון על זה..אבל אל תנעלו.. הקיצר יש לי אתר טורנט טוב.. ואני יביא אותו למי שישלח לי הזמנה לטורנטיט או טורנטיביט..

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  3. רציתי לספר לכם על פרויקט חישוב מבוזר קהילתי שהמחשבים שלי משתתפים בו (בדומה לפרויקט בשרשור "אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע", שעד כמה שאני זוכר נעוץ כאן בפורום כבר כמה שנים טובות). מטרת הפרויקט היא למצוא מספרים ראשוניים מסוג מיוחד, הקרויים מספרי [tTip=על שם הנזיר/משכיל מרן מרסן.]מרסן[/tTip]. חלק 1 מתוך 2: הקדמה על מספרי מרסן תזכורת קטנה לפני שאני אתחיל (לא תהיה כאן מתמטיקה מסובכת): מספר ראשוני הוא כל שלם גדול מ-1 שמתחלק רק בעצמו וב-1. יש אינסוף כאלה. הערה: במקום או בנוסף ללקרוא את החלק הזה אתם מוזמנים לצפות בסרטון קצר מ-TED. מספר מרסן הוא מספר מהצורה , כאשר n מספר שלם וחיובי (כדי לחסוך כתיבה נהוג לסמן ). למשל ארבעת מספרי המרסן הראשונים הם 1,3,7,15; שימו לב שבדיוק שניים מהם…

4. Started by pure perfection,

שלום לכם , לפי מה שאני יודע אחרי שמקבלים היתר בנייה ומתחילים בתהליך הבניה צריך להתרחק מכל צד ( השכנים ) 3 מטר ... אפשר לקבל את נוסח החוק עם ההתניה הזאת ?? תודה

5. אני רוצה לצפות בקליפ קטן שהקלטתי בנוקיה אשר העברתי אותו למחשב. השאלה שלי היא, עם איזה תוכנה אני יכול לצפות בו במחשב. שוב, לצפות בקליפ שהוקלט ע"י הסלולרי (נוקיה מסוגו), במחשב. ניסתי את המדייה פלייר, ועוד כמה תוכנות מדיה ולא צלח לי. איזה תוכנה כן תומכת בקובץ? והאם יש אפשרות להמיר את הקליפ ל-MPG או AVI? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  6. אני מעוניין לרכוש מצלמת אבטחה שתהיה די איכותית אבל לא הכי יקרה עם הדרישות הנל שהסרטונים לא יעלו לענן משמע שישמר על המצלמה עצמה בכרטיס זיכרון,שתהיה מחוברת לאינטרנט בצורה פיזית לא ,שהתמונות או הסירטונים מוצפנים בכרטיס שלה שתתאים מחוץ לבית שתצלם טוב בלילה מה אתם אומרים על המלצמה הזאת https://www.payngo.co.il/catalog/product/view/id/127750/s/291953/category/497/ האים החברה הזאת טובה איכותית? האים החברה הזאת סינית או אירופאית? איזה סוג מצלמות נוספות יתאימו לי? הבנתי שלמלמה הנ"ל יש זיכרון של 512GB מה זה אומר מבחינת זמן הקלטה באיכות הכי טובה שלה?ומה קורה כאשר אני מגיע למיצוי שלם של ה 512 GB היא מתחילה למחוק סירטונים לאחור…

• 0 תגובות
    • 360 צפיות
  7. אפל מפתחת פטנט חדש שמטרתו להפחית את תחושת הבחילה בנסיעות על ידי שימוש באנימציות מסך ייחודיות המתאימות לתנועות הרכבלכתבה

8. Started by urich,

אתמול חזרתי מטיול שנתי של כיתה י"ב לאזור הרי אילת של חמישה ימים . מה אני יגיד לכם זה היה מדהים נוף יפיפה חברה טובה סטלבט וחוויות פשוט מושלם ובסוף גם הלכנו לחוף האלמוגים לשנרקל. לא יודע מה אתכם בבתי הספר בגוש דן אבל אצלנו בגמנסיה העיברית בירושליים מבשלים לבד ישנים באוהלים ולא אכסניות ובקיצו טיול כמו שרק טיול אמיתי יכול להיות. בקיצור אני ממליץ כחו את האוטו וסעו עם כמה חברים לטיול באזור ותהנו.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  9. הדיסק הכי חדש אני מכיר שלו זה hit the machine מ2004....הוא פשוט תותח מתיי אמור לצאת עוד דיסק שלו או שיש כבר ואני לא יודע עליו?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  10. Started by IlanF,

צריך הזמנה לpalore http://www.palore.com ilanfir@gmail.com תודה למי שישלח

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  11. Started by tvholic,

שלום כולם, כפי שכתבתי בפורום אחר השבוע, המחשב שלי התחיל לעשות יותר מדי בעיות וקצת קשה לטפל בו כל הזמן (הוא כבר עשה את שלו- בן 8) בכל מקרה, אני ואחי שני סטודנטים וצריכים מחשבים. אנחנו מחפשים שני דסקטופים (מערכת מלאה: מחשב, מסך, מקלדת עכבר...) ושני לפטופים (כנראה בסגנון ה wind). חוץ מזה צריך לעשות בבית רשת קווית 1GB עם (בערך) 6 נקודות ושתהיה גם יכולת אלחוטית. אתם מכירים ספק מחשבים טוב ואמין שיכול לעשות את העבודה ולתת מחיר טוב על המחשבים? אם יש בפורום מישהו שמתעסק אפשר לפנות אליי בפרטי לירן

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  12. Started by urich,

איך ה ps2 תור dvd האם זה סתם גימק או שהוא שווה משהו בתור אחד והאם ניתן לחבר אותו לרסיבר לצליל סראונד כמו dvd אחרים.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by yitzik,

שלום יש לי מזגן מיני מרכזי בלוח שלו מופיעים כמה חוטים אם אפשר עזרה בבקשה חום-פזה כחול-0 ירוק- הארקה.עד כאן ידוע עכשיו זה - לבן-RE כתום-HI שחור-HE אדום-ME סגול-LO ????? מה זה כל אחד :s05: תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  14. מישהוא מכיר?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  15. Started by Bessmertniy,

להקה חמודה ביותר וזהו ... נסו)) ספרדים מטאליסטים , למי ששומע רוק\מטאל... לא מת על דברים כאלו אבל הם נשמעים אחלה...יש להם אחלה חומר טוב וכייף לשמוע אותם שרים בספרדית יש להם מילים שנשמעות כאילו הם אומרים "חרא" וזה מצחיק

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by EVGA-yuvalll22,

http://www.metacafe.com/watch/920504/sexy_advice_from_mum/ :lol: ;D ;D http://youtube.com/watch?v=muP9eH2p2PI

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by Amir_ca,

שלום אני מתכנן להזמין כמה חלקים למחשב מחו"ל יש לי מישהו שיבצע הזמנה שמה השאלה שלי . 1.כמה תעלה לי בערך שליחת חבילה של בין 5-10 קג' 2. האם זה נכון שאין מכס על מוצרי מחשב

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  18. אני יוצא 8) אני הולך ליהיות מד"צ, מד"ח סתם גרוע.. למי שלא מכיר : זה קורס הדרכה שמלמד אותך איך להדריך ( ), אורכו 10 ימים ונמצאים בקבוצות מעורבבות עם נערים מכיתות ט' מכל הארץ. הקורס של התנועה של בני המושבים, זה כמו הצופים כזה...

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by The Dom,

תנו הצעות למשחקים חוץ מTOWER DEFENCE לצורותיו ...

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  20. אמממממ אני רוצה להיות נחמד למורה ולהביא לכיתה סרט ודף עבודה שקשור לסרט אז חשבתי אוליי יש אתרים מוכנים עם עבודות

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  21. קורית לי לעיתים בעייה ביוטיוב כאשר אני מעלה סרטון, ורוצה להחליף את תמונת הפתיחה (Thumbnail) שלו, מכיוון שהמקורית לא נראית טוב, או באיכות גרועה, בעת שאני בוחר תמונת פתיחה אחרת בעריכה ושומר את השינויים, התמונה נעלמת לזמן רב (לפעמים למשך כמה ימים) או לצמיתות. מה הסיבה לבעייה?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by spektor666,

שלום לכולם. מבקש המלצה למזגן חסכוני בחשמל לחדר בגודל 12 מ"ר. בחנות המליצו על שני דגמים : TORNADO PLASMA GOLD 16 או TORNADO Top 16 תודה.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by SpEcToR,

שימו עין בראש ובראשונה גלו במודיעין את החמישייה ________________ זו החידה =] התשובה היא - מספר

• 0 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.