עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עזרו לי למצור קוד אוניברסלי בישבילו.... :s05:

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  2. הכנתי סרטון על בניין התאומים (לפני שנהרס). הסרט מתחיל עם מספר גלויות ולאחר מכן יש וידאו זורם. לצפייה לחצו כאן: http://ilsh.no-ip.info/?p=10 בהמשך לסרט העצוב על ה- Twins ובעקבות התגובות החיוביות שקיבלתי, החלטתי להעלות לאתר עוד שני סרטים שצילמתי ביו-יורק ביוני 2000 . סרטים אלו שמחים יותר ומלווים בשיר מתאים החלק הראשון של הסרט מוקדש לצילומים פנורמיים של העיר ניו-יורק (ביום ובלילה: פסל החרות, מראות גורדי השחקים, התאומים, האמפייר ועוד ). לינק לסרט על ניו-יורק: http://ilsh.no-ip.info/?p=18

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  3. D500=סמסונג 900, זה אותו פלאפון. אז ככה, אתמול פתאום הפלאפון שלי התחיל משום סיבה נורמאלית להיכבות, אמרתי לעצמי שאולי הוא לא טעון למרות שהטענתי אותו ממש לפני, אז הטענתי אותו שוב-לא עזר אפילו אחרי שהטענתי, הוא לא רק נכבה, הוא גם לפעמים נתקע. אין שום בעיה בפלאפון עד שאני לא מפעיל את המצלמה או את האם פי 3, בתפקוד רגיל אין שום בעיה, מישהו שמע על זה ויש לו פתרון?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

Its more kind of a dance\club... it goes like that : "Ladys ladys night... i can see the love in your burning eyes ..." very good one.. I MUST FIND IT ! Thnx a lot !

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  5. לסרט קוראים בעברית "הכדור מת מצחוק", הוא מהיוצרים של סאוט'פארק על 2 טמבלים שממציאים משחק מן שילוב של כדורסל וכדור בסיס.

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  6. זה אומר שאין לי הראשה יש לי חשבון משתמש עד אפריל ועד עכשיו הורדתי בחמשה ימים זה אמר לי שהורדתי בערך 25 גיגה יש הגבלה אולי?

7. Started by Master-Chipsets,

מישהו מכיר/התנסה פעם בשירותים של האתר הזה: http://www.gopsy.co.il/ אם אתם מכירים אתרים בסגנון אני אשמח לשמוע עליהם.. יום נעים!

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  8. Started by Sifo Jen,

היי, זה שיר ששמעתי לכמה שניות פעם אחת ברדיו אז אני לא ממש זוכר\יודע הרבה עליו, בכל אופן אני חושב ששמעתי שורה כמו: i won't let you take this war on you או משהוא כזה.... בכל אופן, אם אתם לא מזהים לפי השורה אם אתם יכולים פשוט תירשמו שירים שהמילה WAR מופיע בהם (זה פופ עכשווי). תודה רבה!!!.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  9. Started by EladBr,

אם אני לא טועה ראיתי פה מישהו שמוכן להזמין מ-Ebay ולהתעסק עם כל הבלגן ורק לקבוע תאריך ושאני יתן לו את הכסף מזומן ביד.. אם יש כאלה אנשים פה...אני אשמח שתידעו אותי אלעד

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  10. Started by eranRohatyn,

איך המכונה הזאת? http://www.braun.com/arabia/en/cruzer/cruzer.html

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  11. Started by YagodinAlex,

מישהו יודע איזה נעלים אלה? איך קוראים להם? ומישהו יכול להביא לי את התמונה המלאה של הנעליים מכל הזוויות. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  12. Started by moshe55501,

בערך

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  13. מישהו יכול להמליץ לי על חנות מחשבים טובה באיזור ירושלים או שיש לה לפחות סניף באיזור? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  14. אני יודע שזה נראה דבילי אבל אני ממש חייב לשאול: 1. איך אני יכול ליצור הודעה פרטית חדשה, כשאני מנסה הפורום/אתר נותן לי הודעת שגיאה- שאין באפשרותי לשלוח הודעות פרטיות 2. איך אני משיב להודעה פרטית...REPLY לא מצאתי קפתור כזה תודה

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  15. Started by stav_r,

שלום לכולם. הציעו לי לעבור קורס הסמכה של מיקוספוט MCP-XP . עכשיו הכניסה לקורס דורשת לעבור בחינה בתחום המחשבים. אני מבקש ממך להביא לי חומר על מחשבים לא משהו מפורט בצורה מפורטת אלא מה שאתם חושבים שאדם שיש לו ידע בסיס במחשבים צריך לדעת על מנת להיכנס לקורס הסמכה של מיקרוסופט . נ.ב אני בן 14 אז לא להפציץ אותי בהרצאה של 70 עמודים אלא כל מיני דברים חשובים. מומלץ בעברית אך אנגלית זה גם טוב. תודה מראש לעוזרים. סתו.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  16. קצת גס.. אז קטינים.. אני מזהיר מראש... אופסס באמת שלא ראיתי... אני לא מרוכז היום..

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  17. Started by gigabot,

ואיפה אני בוחר אם כן

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  18. Started by adamginz,

* שנה טובה * תצליחו * ובעיקר תהיו בריאים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים ושמנמנים : :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :…

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  19. http://forums.somethingawful.com/showthread.php?threadid=2448795&userid=0&perpage=40&pagenumber=1 אני כבר בעמוד 9 וזה רק הולך ומשתפר

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  20. שלום רב, מעוניין בהתקנת מערכת הפעלה במחשב חדש ובנוסף, מעוניין לפרמט ולשדרג מחשב קיים - P3, 800MHZ - באמצעות OC קל. אני מחפש מישהו מאיזור קרית אונו והסביבה שמעוניין לסייע בתשלום כמובן... (אני גר ליד אוניברסיטת בר-אילן) . תודה מיכאל 050-4411172

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  21. Started by galCool,

הורדתי סרט בלי תרגום ואז הורדתי את התרגום שלו... איך אני מוסיף אותו?

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  22. בבית הספר שלי עורכים ערב בנושא גבורת העורף במלחמת לבנון 2. הכיתה שלי אחראית על הערב. אנחנו רוצים לערוך סרטון בנושא. לכן,אנחנו מחפשים באינטרנט כתבות וסרטונים בוידיאו או תמונות בנושא "גבורת העורף במלחמת לבנון 2" אשמח אם תשלחו לי סרטונים או תמונות בנושא (למשל כתבה על חלוקת מצרכים בעת המלחמה,השארות במקלטים וכל דבר שקשור לגבורת העורף) . אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  23. Started by satlan1,

יש מצב מישהו יודע מתי הסרט המסור יוצא בארץ בקולנוע? saw זה השם שלו באנגלית... כי מזמן ראיתי שבאפריל זה אמור לצאת, אחרי זה ראיתי זה נדחה ל9 ביוני ועכשיו אני רואה שזה עדיין לא יצא. למישהו יש מושג מה נסגר איתם ומתי זה אמור להגיע?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.