עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by adamginz,

* שנה טובה * תצליחו * ובעיקר תהיו בריאים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים ושמנמנים : :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :…

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  2. Started by kikkler,

זה היה אחלה אתר / פורום

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

אני רוצה קצת לשפר את הכושר שלי, אז תציעו לי איזה מכון כושר בפתח תקוה... ואגב, כמה זה עולה לחודש? והאם זה שווה?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  4. Started by kobi_af,

שלום אני צריך עזרה בנוגע לזיהוי שיר מפרסומת נכון יש את הפרסומת של פאלפון אז יש שם תמונות ספורטאים מתחלפות ויש שם שיר מישהו יודע מה שם השיר?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  5. Started by TOMY-BOY,

אהלן אנשים, אני צריך את עזרתכם בלזהות את השיר מתוך הסרטון הבאה: http://www.metacafe.com/watch/44980/trip_flip/ בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  6. Started by iem,

מישהו מנבחני המשנה במתכונת הישנה יכול לומר לי אם הוא קיבל הציון??? ואם לא האם ישנה דרך לגלות הציון דרך האינטרנט באופן כלשהו ? תודה !

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  7. מה אתם אומרים על הסידרה של Resident Evil ? אלו סרטים יפים או שיש לפחות כמה מהם שיפים? אם כן השמח לקבל המלצה.

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  8. Started by M-a-T-a-N,

שיר שקט יפה אתמול שמעתי ברדיו נראה לי קצת ישן לא קלטתי הרבה מהשיר כי הייתי קצת הפוך אבל מי שמכיר מוזמן לת שמות HERE I AMMM כמה פעמים כזה שקט והשיר נתפס לי בראש

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  9. Started by dorviper,

זה התחיל כאיזה סרטון פלאש באינטרנט של איזה אחת שמסובבת בצל ירוק עם היד ועכשיו יש לזה קליפ בMTV עם כבשים רוקדות אין לזה מילים אז לא יכולתי לחפש לבד אם מישו יודע איך קוראים לזה... תודה

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  10. Started by eli33,

אני זוכר משהו כמו לפני 15 -10 שנים היה משחק כזה שיש מלא יצורים קטנים כאלה שיוצאים ממקום כלשהוא ואתה צריך לכוון אותם להגיע למקום אחר . אתה צריך משהו כמו למשל ש 50 אחוז מהם יגיעו ליעד הזה ויש לך אפשרות לחפור ולבנות מדרגות לפוצץ את עצמם עם היצורים האלה בכדי שה יגיעו ליעד הזה בסופו של דבר. אני אשמח אם מישהו יוכל לזהות את המשחק הזה בשבילי תודה.

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  11. Started by Master-Chipsets,

מישהו מכיר/התנסה פעם בשירותים של האתר הזה: http://www.gopsy.co.il/ אם אתם מכירים אתרים בסגנון אני אשמח לשמוע עליהם.. יום נעים!

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  12. עם איזו תוכנה או\ו CODEC אתם משתמשים להדבקת כתוביות או סתם המרת וידאו? אני כרגע מחפש את התוכנה המהירה ביותר (כמובן שתומכת ב-QUAD) והאיכותית ביותר (הבנתי ש-H.264 הוא הקודק המוצלץ ביותר לשימוש). מה אתם אומרים? מה הכי מומלץ? כעיקרון יש לי כבר תוכנה שאיתה אני מחליט על הCODEC שיעשה את ההמרה... בחרתי ב-FFDSHOW על 95 איכות (SINGLE PASS - QUALITY). יש משהו יותר טוב מ-FFDSHOW? מצטער על החפירות...

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  13. Started by wooper,

היי אני מחפש אתרים בסגנון zap שאנשים רושמים בקורות על המוצרים שהם רוכשים בעיקר למוצרי חשמל ומחשבים

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  14. הייתי צריך לגזור פעמיים ועשיתי רק פעם אחת. איך אני גוזר שוב??

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  15. אני הולך למדור מיכון... אין לי שמץ של מושג מזה, אני רק יודע שזה בלשכת הגיוס בגבעתיים. מישהו שמע על הדבר הזה???

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  16. Started by Net-Man,

שלום לכולם אני נציג של עמותה בשם "השובלים" אנחנו עובדים בראשון לציון ואנחנו תורמים מחשבים להאנשים החלשים בקהילה. ואני פונה אלכם בבקשה תירמו לנו מחשבים כל מחשב פנטיום 2 סלרונים וכל תרומה קטנה תתקבל בברכה רבה אתם מוזמנים לבקר באתר שלנו http://shovalim.up.co.il/ נ.ב. לא משנה איפו אתם גרים צרו איתנו קשר בכתובת debian@actcom.net.il ואנחנו נדאג נציג שיחזור אלכם תוה מראש NET-MAN נציג השובלים

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  17. מישהו יודע??? תודה, אבי

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  18. ומוכן לסרוק ולהעלות? תודה

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  19. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי היום מתכונת במשפטים ואיבדתי את ההרצאה על דיני המעצרים. מה אני עושה עכשיו? גם צוואות וירושות איבדתי אבל אני יכול להסתדר עם זה.. בכל אופן, גם זה יתקבל בברכה. למישהו פה יש הרצאה, סיכום או כל דבר אחר מועיל ? אני בלחץ תודה מראש!!!! :-* עריכה : בדיני מעצרים אני יותר צריך את ההיבט של המשפט העברי. שוב תודה .

20. Started by eli_a2006,

שלום חברים פעם היה לי אתר של צחוקים כאלה שאנשים אוהבים להפחיד אנשים תמימים שהולכים באמצע הרחוב אני חייב את האתר הזה הוא היה מזה מצחיק. אני יתן דוגמא: אנשים עוברים ברחוב ויענו שוטר אומר להם שברח מגן החיות אריה אז הוא שואל אותם אם הם ראו אז הם אמרו שלא ואז אחרי איזה 4 צעדים מתום השיחה קופץ להם נמר כזה מבובה והם מתים מפחד. תודה רבה לכל העוזרים אלי.

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  21. אני מעוניין להדפיס עבודה גדולה 40 -50 עמודים ...... שחור וחלק צבעוני ... מישהו מכיר מקום שאפשר להדפיס בו בתשלום כמובן ? תודה

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  22. Started by UNDERDOG,

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  23. Started by stone cold,

היום ראיתי עריכה של המטריקס 2+3 בשם DEZIONIZED פשוט לקחו 2 סרטים משעממים העיפו תחלקים של הדרמה ויצרו סרט פעולה מאוד נחמד אז קודם כל מה אתם חושבים על העריכות האלה? וחוץ מיזה יש לכם המלצות לסרטים אחרים כאלה? רק תישמרו על חוקי הפורום בבקשה אז בלי לינקים להורדות ודברים בסיגנון בבקשה

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  24. Started by netanel38121,

רציתי לשאול בקשר לזכויות שלי בתור עובד . אני עובד כשנה וחצי בנגרות. לפתע הבעל הבית שלי הכניס עוד 2 שותפים סך הכל יש לי עכשיו 3 בוסים. אני חושב שיש לי זכויות לקבל פיצויים מהבעל הבית . ובנוסף לקבל תוספת ולהמשיך לעבוד. האם יש לכם תשובה או חוקים שאני יכול להדפיס בכתב ? או שתסבירו לי משהו בעניין. בתודה נתנאל.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  25. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

מישהו מכיר אתר שעושה משלוחים של דיו די בזול בבקשה תכתבו! תודה.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות

דיונים חדשים בפורומים